Ze prej Pens DOUFAJI v navrat 87 v breznu. Verim ze Staal ted ukaze co doopravdy umiKika píše:Tak v našom prípade je už smola slabé slovoChudák Geno
Už nám nezostáva nič iné,len veriť,že Sid sa už KONEČNE vráti
a že všetci ostatní zostanú zdraví.Zatiaľ im to ide a sú vážne super,že to takto zvládajú
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
K zapasu s WSH neni co dodat, absolutni neschopnost neco vymyslet proti teamu, ktery to proste prohustil na sve polovine. Washington hraje neuveritelne desny defenzivni hokej a my konec-koncu ted taky(jenomze co nam zbyva v tehle sestave?) a ten zapas podle toho i vypadal, to byla nehorazna nuda. Kde jsou casy, kdy me tyhle zapasy zvedaly ze zidle? Prohra zaslouzena a prakticky jsme byli bez sance dneska, WSH dal dva goly takove trosku se stestim a bylo, taky jinak nic moc nemeli...
Green dostal ranu pukem do ucha od Orpika a zapas nedohral...
A pak tohle:
Cooke kazdy zapas neco v posledni dobe, ale za tohle ho kritizovat nebudu. Koser to samozrejme nebylo, ale byly i horsi hity, sam Ovechkin si navic (alespon z meho pohledu) presne tohle zaslouzi. Letos sice nefauluje tolik jak predtim, ale na druhe strane stal se z neho simulant nejhrubsiho zrna! Uz jsem tady nekolik simulantskych prikladu letos k Oviemu daval, na nekolik jsem se vykaslal, ale ted se to ukazalo taky... Vubec nic mu nebylo, okamzite na Cooka vybehnul v uplne pohode a zacal oplacet(Btw. proc nebyl vyloucen ani on nebo Backstrom to nevim) a pak se najednou tvaril jako zraneny chudacek... Je zajimave ze za ctvrt minuty byl na lede, kdyz zacinala presilovka Capitals, what a joke!
Priznavam ze Cooke je prase, ale Ovce neni temer o nic lepsi, takze ted me Cooke potesil, ted to proste priznam tak jak to je, i kdyz me tady asi budete kritizovat za tenhle pristup.
P.S: Posily prijdou, to je ted naprosto jasne... Jde o to kdo a za kolik. Zminuje se nejvic Jason Arnott a pak namatkove Hemsky, Penner, Fisher, Boyes... Zkratka musime mesic tenhle antihokej vydrzet, pak se vrati Crosby, Letestu a prijdou 1-2 kvalitni utocnici a budeme opet OK!
Green dostal ranu pukem do ucha od Orpika a zapas nedohral...
A pak tohle:
Cooke kazdy zapas neco v posledni dobe, ale za tohle ho kritizovat nebudu. Koser to samozrejme nebylo, ale byly i horsi hity, sam Ovechkin si navic (alespon z meho pohledu) presne tohle zaslouzi. Letos sice nefauluje tolik jak predtim, ale na druhe strane stal se z neho simulant nejhrubsiho zrna! Uz jsem tady nekolik simulantskych prikladu letos k Oviemu daval, na nekolik jsem se vykaslal, ale ted se to ukazalo taky... Vubec nic mu nebylo, okamzite na Cooka vybehnul v uplne pohode a zacal oplacet(Btw. proc nebyl vyloucen ani on nebo Backstrom to nevim) a pak se najednou tvaril jako zraneny chudacek... Je zajimave ze za ctvrt minuty byl na lede, kdyz zacinala presilovka Capitals, what a joke!
P.S: Posily prijdou, to je ted naprosto jasne... Jde o to kdo a za kolik. Zminuje se nejvic Jason Arnott a pak namatkove Hemsky, Penner, Fisher, Boyes... Zkratka musime mesic tenhle antihokej vydrzet, pak se vrati Crosby, Letestu a prijdou 1-2 kvalitni utocnici a budeme opet OK!
Ovechkin v mých očích stále klesá a simulování, které u něho také začínám pozorovat, tomu jen napomáhá! Nesnáším simulanty a uplakánky, kteří "pláčou" kdykoliv se jim stane nějaká ta špatnost! Proto jsem nadobro skončil s fotbalem! A hráče, kteří tento nešvar chtějí zavléct i do hokeje, bych tvrdě trestal! 
p.s.: Jinak na ten zápas se vážně nedalo moc koukat!
p.s.: Jinak na ten zápas se vážně nedalo moc koukat!
Bohužel dneska to byl zápas o ničem, ale hodně mě potěšil ten Wallace, že vyzval toho Steckela na ferový souboj. Steckel sice nedostal KO ale jinak mu Tim uštědřil pár dobrých ran. Takže Tim Wallace
. a CO SE TÝČE oVEČKINA, k tomu se raději vyjadřovat nebudu aby nepadla ostrá slova.
Z Ovechkina se mi chce zvracet, ale co na tom... Hlavne je, ze hraje letos jedno velke ho*no, stejne jako i vcera se tam jenom vozil a vubec nebyl nebezpecny... A pak uz mu fakt nezbyva nic jineho nez simulovat, diskutovat s rozhodcimi a dokonce predstirat zraneni. Predstirani zraneni je obrovska ubohost a hodne nesportovni pristup, ale u Alexe me to absolutne neprekvapuje. Pro Capitals jsou totiz klicovi letos hraci typu jako Carlson, Laich, Johansson, Hendricks, Hannan, Schultz a spol. Tenhle "druhy sled" plus golmani jich drzi nad vodou a staraji se navic o hodne efektivni defenzivni system.
A jak si budeme ted pocinat my? Uplne postaci, kdyz budeme hrat alespon "50% hockey" a stridat vyhry s prohrami jeste 3 tydny, dokud se nedoplni utocna sila na potrebnou uroven. Nejake vyhry snad jeste usmudlame, tomu verim, staci dat usmudlaneho 1.gola a pak uz to umime dokonale vzadu zavrit a nejak doplacat do vitezneho konce... Dikybohu jsme ted vyhrali 8 z 9 predchozich zapasu v tehle situaci a muzeme byt tedy klidni co se tyce postaveni v tabulce, mame jakz-takz nahrano i pro pripad slabsiho obdobi, ktere teoreticky po tolika spatnych udalostech muze realne nastat.
A jak si budeme ted pocinat my? Uplne postaci, kdyz budeme hrat alespon "50% hockey" a stridat vyhry s prohrami jeste 3 tydny, dokud se nedoplni utocna sila na potrebnou uroven. Nejake vyhry snad jeste usmudlame, tomu verim, staci dat usmudlaneho 1.gola a pak uz to umime dokonale vzadu zavrit a nejak doplacat do vitezneho konce... Dikybohu jsme ted vyhrali 8 z 9 predchozich zapasu v tehle situaci a muzeme byt tedy klidni co se tyce postaveni v tabulce, mame jakz-takz nahrano i pro pripad slabsiho obdobi, ktere teoreticky po tolika spatnych udalostech muze realne nastat.
Tu je zas nablito
Haters gonna hate? Atlantik Atlantik...ja by som ti ani nevyčítal, že tomu mamrdovi by si aj radil Ovechkina zraniť, kedže ho neznášaš, to je tvoja vec. Ale potom prosím nemaj farizejské kecy typu "stay classy", lebo tým akurát tak podkopávaš základy toho čo si buduješ :smile03: Zápas som nevidel, tak ho hodnotiť nebudem, každopádne od Cooka ďalšia prasárna a tú si aj ohodnotím. Že Ovca hrala potom chúďatko? Ty si nikdy kontaktný šport nehral? Ja som v súboji o loptu raz skoro prišiel o členok, bol tam úplne evidentný chcený šľapák z úmyslom zraniť. Mal som pretrhané väzy a chodil dva týźdne s nohou v sadre, nehral vyše 2 mesiace a už nikdy to nebolo ako predtým, ale v danom momente, nie že by som bolesť nepocítil, ale cítiť som ju nechcel. Jediné čo ma vtedy zaujímalo bolo, ako tej špine rozbiť hubu za to čo spravila...samozrejme, že potom som ledva doskákal na striedačku. To nie je hranie sa na neviniatko. Ak si toto nikdy nezažil, tak sa týmto blbostiam z tvojej strany ani nečudujem!
Ovca dajvuje v poslednom čase nejak viac, ale vyčítať mu toto
A budem sa len opakovať...Crosby bol svojho času horší, boli tu také diskusie aj vtedy? :ja_neviem: Každopádne mi príde úsmevné ako tuto rookie user Joe_B si ide okomentovať hnus Ovechkina v topicu Pens, pričom predostiera to, čím je CROSBY známy odkedy prišiel do ligy (a uplakanec stále je i keď padá menej).
Obhajovať tam kde treba, haniť tam kde treba (ako Ovca-Prust
) a všetko s mierou.
(kika, tá cepiho fotka nie je dive, ale súboj o puk...)
Haters gonna hate? Atlantik Atlantik...ja by som ti ani nevyčítal, že tomu mamrdovi by si aj radil Ovechkina zraniť, kedže ho neznášaš, to je tvoja vec. Ale potom prosím nemaj farizejské kecy typu "stay classy", lebo tým akurát tak podkopávaš základy toho čo si buduješ :smile03: Zápas som nevidel, tak ho hodnotiť nebudem, každopádne od Cooka ďalšia prasárna a tú si aj ohodnotím. Že Ovca hrala potom chúďatko? Ty si nikdy kontaktný šport nehral? Ja som v súboji o loptu raz skoro prišiel o členok, bol tam úplne evidentný chcený šľapák z úmyslom zraniť. Mal som pretrhané väzy a chodil dva týźdne s nohou v sadre, nehral vyše 2 mesiace a už nikdy to nebolo ako predtým, ale v danom momente, nie že by som bolesť nepocítil, ale cítiť som ju nechcel. Jediné čo ma vtedy zaujímalo bolo, ako tej špine rozbiť hubu za to čo spravila...samozrejme, že potom som ledva doskákal na striedačku. To nie je hranie sa na neviniatko. Ak si toto nikdy nezažil, tak sa týmto blbostiam z tvojej strany ani nečudujem!
Ovca dajvuje v poslednom čase nejak viac, ale vyčítať mu toto
A budem sa len opakovať...Crosby bol svojho času horší, boli tu také diskusie aj vtedy? :ja_neviem: Každopádne mi príde úsmevné ako tuto rookie user Joe_B si ide okomentovať hnus Ovechkina v topicu Pens, pričom predostiera to, čím je CROSBY známy odkedy prišiel do ligy (a uplakanec stále je i keď padá menej).
Obhajovať tam kde treba, haniť tam kde treba (ako Ovca-Prust
(kika, tá cepiho fotka nie je dive, ale súboj o puk...)
Reagoval jsem na předešlý komentář, který upozorňoval na Ovieho časté herecké "kousky" ... Ten dnešní střet s Cookem byl opravdu hnus, ale ze strany hráče Pens. To je prostě Cooke, ma*or nad magory.Getzo5 píše:Každopádne mi príde úsmevné ako tuto rookie user Joe_B si ide okomentovať hnus Ovechkina v topicu Pens, pričom predostiera to, čím je CROSBY známy odkedy prišiel do ligy (a uplakanec stále je i keď padá menej).
Tak mame zadelano na dalsi neverending story... O co vam jako jde? Getzo, bylo mi jasne ze prave ty tady prijdes hajit Ovechkina, kapitana sveho noveho oblibeneho teamu...
Ja Capitals letos sleduji hodne a ten clovek je jeden z nejvetsich hajzliku v NHL co se tyce fair-play! S Crosbym se to momentalne ani neda srovnavat, Sid to delal kdyz byl greenhorn, ted uz je jiny, mnohem lepsi. Ovechkin by mel mit rozumu a zkusenosti dost a je pritom porad horsi. Jeden z nejvetsich diveru v lize...
A my jsme se tehle kritiky na Crosbyho naposlouchali dost a dost, to si nemyslete, ze ne. A ted kdyz to dela nekdo jiny tak mame drzet huby? To neni argument, protoze prave o to vic to ted v nas rezonuje... My jsme za to pykali a museli jsme to poslouchat porad, pred jinymi se budou zavirat oci? Ted nehajime ani Crosbyho, ani Cooka, jen napadame nekoho jineho, kdo hraje soustavne nefer. Nemame na to pravo?
Osobnosti Cooka jsem se celkove nezastal ani slovem, muj nazor na neho jsem vyjadril nekolikrat, rad ho nemam. Ale Getzo ty tady davas dalsi nesmyslny priklad z fotbalu... Pises ze jsi v prvnim momente bolest potlacil a sel si se rvat, az pak si bolest citil naplno, OK beru, to je normalni vec, i ja jsem tohle nekolikrat zazil.
Ale tady bylo VSECHNO JINAK, Ovce nejdriv schytal, pak sel oplacet jakoby mu nic nebylo, pak hral tu komedii a o malinkou chvili byl v plne sile na lede... Kdyby jsem ho letos neznal jake ma zpusoby, tak jsem ochoten priznat ze existuje nejaka pravdepodobnost ze ta bolest za tu chvili pominula, jenomze takhle to asi nebylo. Ovce dobre vi jak se chovat k sudim, aby z toho jini meli problemy a tady mu slo jen o to aby Cookuv zakrok vyznel hur. Ovechkinovi nebylo nic, tohle tvrdim s jistotou 99%, protoze jsem ho letos sledoval a vim jake ma zpusoby. Kdyz si myslis ze je v tomhle pripade bez viny, tak se musim smat tve naivite! Tohle je totiz jeho styl. Skoda ze jsem neupozornoval na kazde jeho simulovani letos, verili by jste mi mnohem vic, ale konec-koncu ani nemusite... V tomhle co pisu mam ale svedomi ciste. A nepodhazuj mi tady porad vetu "Stay classy", protoze ta byla tehdy mirena na interni diskuse na foru mezi uzivateli, ale ja tady resim zapasove deni v NHL a to je neco jineho, neprovokuji nikoho tady na foru.
A my jsme se tehle kritiky na Crosbyho naposlouchali dost a dost, to si nemyslete, ze ne. A ted kdyz to dela nekdo jiny tak mame drzet huby? To neni argument, protoze prave o to vic to ted v nas rezonuje... My jsme za to pykali a museli jsme to poslouchat porad, pred jinymi se budou zavirat oci? Ted nehajime ani Crosbyho, ani Cooka, jen napadame nekoho jineho, kdo hraje soustavne nefer. Nemame na to pravo?
Osobnosti Cooka jsem se celkove nezastal ani slovem, muj nazor na neho jsem vyjadril nekolikrat, rad ho nemam. Ale Getzo ty tady davas dalsi nesmyslny priklad z fotbalu... Pises ze jsi v prvnim momente bolest potlacil a sel si se rvat, az pak si bolest citil naplno, OK beru, to je normalni vec, i ja jsem tohle nekolikrat zazil.
Ale tady bylo VSECHNO JINAK, Ovce nejdriv schytal, pak sel oplacet jakoby mu nic nebylo, pak hral tu komedii a o malinkou chvili byl v plne sile na lede... Kdyby jsem ho letos neznal jake ma zpusoby, tak jsem ochoten priznat ze existuje nejaka pravdepodobnost ze ta bolest za tu chvili pominula, jenomze takhle to asi nebylo. Ovce dobre vi jak se chovat k sudim, aby z toho jini meli problemy a tady mu slo jen o to aby Cookuv zakrok vyznel hur. Ovechkinovi nebylo nic, tohle tvrdim s jistotou 99%, protoze jsem ho letos sledoval a vim jake ma zpusoby. Kdyz si myslis ze je v tomhle pripade bez viny, tak se musim smat tve naivite! Tohle je totiz jeho styl. Skoda ze jsem neupozornoval na kazde jeho simulovani letos, verili by jste mi mnohem vic, ale konec-koncu ani nemusite... V tomhle co pisu mam ale svedomi ciste. A nepodhazuj mi tady porad vetu "Stay classy", protoze ta byla tehdy mirena na interni diskuse na foru mezi uzivateli, ale ja tady resim zapasove deni v NHL a to je neco jineho, neprovokuji nikoho tady na foru.
Wilkes-Barre Penguins-Columbus 1-4
Trpime, trpime, trpime... Hruza, tohle je hodne krusne obdobi, ktere mi rve srdcem. Dnes pribyl na listinu zranenych i nas nejlepsi zbyvajici forvard Chris Kunitz, to je uz hotovy nightmare! Samozrejme dnes s Columbusem to i podle toho vypadalo, zacalo to krasnym golem Nashe a pak uz tenhle team nemel silu na zvrat. Staal nema na to byt lidrem ofenzivy a Letang je ted hodne nesvuj, dnes horel jako papir... Snazi se podporit sterilni ofenzivu, ale bez uspechu, protoze jsou tam proste hraci AHL, kteri ho nechapou a Kris pak nestiha obranu. Comrie, Asham, Letestu, Crosby, Malkin, Kunitz na marodce, to je proste 70% ofenzivy v haji a co je horsi, na team pada deka a dostava se do stadia psychickeho rozkladu... Musi se uz konecne neco phnout lepsim smerem, trejdy, navraty zranenych, cokoliv.
Trpime, trpime, trpime... Hruza, tohle je hodne krusne obdobi, ktere mi rve srdcem. Dnes pribyl na listinu zranenych i nas nejlepsi zbyvajici forvard Chris Kunitz, to je uz hotovy nightmare! Samozrejme dnes s Columbusem to i podle toho vypadalo, zacalo to krasnym golem Nashe a pak uz tenhle team nemel silu na zvrat. Staal nema na to byt lidrem ofenzivy a Letang je ted hodne nesvuj, dnes horel jako papir... Snazi se podporit sterilni ofenzivu, ale bez uspechu, protoze jsou tam proste hraci AHL, kteri ho nechapou a Kris pak nestiha obranu. Comrie, Asham, Letestu, Crosby, Malkin, Kunitz na marodce, to je proste 70% ofenzivy v haji a co je horsi, na team pada deka a dostava se do stadia psychickeho rozkladu... Musi se uz konecne neco phnout lepsim smerem, trejdy, navraty zranenych, cokoliv.
OK, ma momentalne nekdo v NHL horsi utok nez my? Silne pochybuji.
Cooke-Staal(A)-Conner
Kennedy-Jeffrey-Dupuis
Rupp-Talbot-Adams(A)
Tangradi-Wallace-Godard
What a joke...
Godarda bych prasknul okamzite na waiver, ten chlap je nepouzitelny... Absolutne! Dnes nepredvedl nic krome obligatni rvacky a jednoho stupidniho vylouceni, ktere vedlo ke golu CBJ. Boll atakoval Godarda, rozhodci nic (zvykame si uz :ja_neviem: ). Ale Godard zacne oplacet jak totalni demen*, prijde ke hraci a zacne pred rozhodcim do nej obsekavat. Signalizovane vylouceni, Extra-attacker, Godard tomu ani nevenuje pozornost a nevraci se, samozrejme z toho byl gol na 0:2, po kterem byl defacto konec.
Zablesky tam meli Jeffrey, Kennedy, Staal a Tangradi, oko privru nad Connerem a Ruppem, ale Cooke, Dupuis, Adams, Wallace, Godard, Talbot to byla hruza...
Cooke-Staal(A)-Conner
Kennedy-Jeffrey-Dupuis
Rupp-Talbot-Adams(A)
Tangradi-Wallace-Godard
What a joke...
Godarda bych prasknul okamzite na waiver, ten chlap je nepouzitelny... Absolutne! Dnes nepredvedl nic krome obligatni rvacky a jednoho stupidniho vylouceni, ktere vedlo ke golu CBJ. Boll atakoval Godarda, rozhodci nic (zvykame si uz :ja_neviem: ). Ale Godard zacne oplacet jak totalni demen*, prijde ke hraci a zacne pred rozhodcim do nej obsekavat. Signalizovane vylouceni, Extra-attacker, Godard tomu ani nevenuje pozornost a nevraci se, samozrejme z toho byl gol na 0:2, po kterem byl defacto konec.
Zablesky tam meli Jeffrey, Kennedy, Staal a Tangradi, oko privru nad Connerem a Ruppem, ale Cooke, Dupuis, Adams, Wallace, Godard, Talbot to byla hruza...
4 zápasová stopka pre recidivistické prasa...no comment. Ale tento je dobrý a v podstate Dan-O vystihol to, čo tu hovorím od začiatku, hunt for Cookie
Samoselekcia prírody, tak to má byť v kultivovanej spoločnosti. 
wyshynski Greg Wyshynski
More Daneyko on PD Radio, on Matt Cooke: Suggests that the NHL offer 2 weeks of "open season" on Cooke. No fines, no suspensions.
Uhmmm, no ne ze bych chtel Cookea nejak obhajovat... A jiste si tu suspendaci zaslouzi na to aby se vzpamatoval. Ale konkretne ted jsem ani neocekaval takovy tvrdy trest. Tyutin nebyl zraneny a sam tomu zakroku prispel tim, ze nedaval poradne bacha, Holt, secetli mu tam toho ponekud vic, Cookie uz v posledni dobe vyskakoval zapas co zapas vic a vic, ale konkretne tady za tohle je 4-zapasovy distanc celkem tvrdy. Ale tak, akceptuji to bez vetsich vyhrad.
A ted jsem hlavne jeste vic zvedavy na nasi sestavu. Are you fucking kidding me??? Kdo ted bude za nas hrat, sakra? Vybrakujeme celou farmu, C´mon...
A ted jsem hlavne jeste vic zvedavy na nasi sestavu. Are you fucking kidding me??? Kdo ted bude za nas hrat, sakra? Vybrakujeme celou farmu, C´mon...
Atlantik píše:Uhmmm, no ne ze bych chtel Cookea nejak obhajovat... A jiste si tu suspendaci zaslouzi na to aby se vzpamatoval. Ale konkretne ted jsem ani neocekaval takovy tvrdy trest. Tyutin nebyl zraneny a sam tomu zakroku prispel tim, ze nedaval poradne bacha, Holt, secetli mu tam toho ponekud vic, Cookie uz v posledni dobe vyskakoval zapas co zapas vic a vic, ale konkretne tady za tohle je 4-zapasovy distanc celkem tvrdy. Ale tak, akceptuji to bez vetsich vyhrad.
Atlantik, ty si robíš prdel?
dobre Cookeho drísty ako ho Ťjutin videl atď (viď topic Columbusu) okomentoval Arniel:
a samotný Ťjutin:"I heard the excuses that, 'Oh, he turned around the looked.' Well, every defenseman turns around and looks. They don’t expect when their numbers are facing straight out from the boards that they’re going to get hit from behind. The other thing that bothered me is (Cooke) left his feet. Both feet were off the ice when he made contact with his numbers. We were happy with the call. It was a five-minute major, and it should have been. Everything that happens after that is up to the league."
"I think (Penguins coach Dan Bylsma) was trying to protect his player, like any coach would do. But so what? I didn't see him coming. I didn't know who it was. I was playing the puck, doing my job. I have to play the puck, right? You'd think guys would have more respect for each other around the league."
Kdyby to nebyl Cooke, ale jiny hrac, reagujete jinak... Trest na 4 zapasy primereny a dokonce si myslim ze se prihledlo i na fakt ze to byl Cooke. Za tohle 10 zapasu ani nahodou mt...
Proste bavis luxusne, a hlavne kdyz tam neni zadne zraneni a sama reknes ze to nebyl extra brutalni zakrok. O stylu Cookieho samozrejme muzeme diskutovat, to ze je to prase nad prasata nepopiram, ale to jeste neznamena ze vuci nemu budeme aplikovat vlastni legislativu, ktera by se vam libila, to proste nejde
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé