Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

sa mi necelo cele..
len tie topky davam..
Toronto Maple Leafs 4z 16-9 8b
Montreal Canadiens 4z 10-10 5b
Buffalo Sabres 5z 9-14 3b
Ottawa Senators 4z 7-12 3b
Boston Bruins 2z 5-5 2b
maro píše:Price 92,5 -- Halak 90,9
Ach bože... :lol2:
Getzo5 píše:
maro píše:Price 92,5 -- Halak 90,9
Ach bože... :lol2:
Jak to myslíš? Já jsem taky zatím s Pricem velmi spokojený a je pravdou, že také pošilhávám po výkonech Jaro Haláka - tomu se prostě kovaný fanoušek Habs nemůže po loňsku vyhnout... :)
habs píše:Jak to myslíš? Já jsem taky zatím s Pricem velmi spokojený a je pravdou, že také pošilhávám po výkonech Jaro Haláka - tomu se prostě kovaný fanoušek Habs nemůže po loňsku vyhnout... :)
Myslím to presne tak ako to píšem. Ja chápem, že ste radi, že sa Price chytá, toto mi ale príde prinajmenšom úsmevné...a to aj keď sa pozriem reálne na zápasy oboch v tejto sezóne. :wink:
Getzo5 píše:
habs píše:Jak to myslíš? Já jsem taky zatím s Pricem velmi spokojený a je pravdou, že také pošilhávám po výkonech Jaro Haláka - tomu se prostě kovaný fanoušek Habs nemůže po loňsku vyhnout... :)
Myslím to presne tak ako to píšem. Ja chápem, že ste radi, že sa Price chytá, toto mi ale príde prinajmenšom úsmevné...a to aj keď sa pozriem reálne na zápasy oboch v tejto sezóne. :wink:
To jsi toho opravdu moc nevysvětlil... Když se podíváš reálně na jejich prozatimní zápasy? Co jako? Tomu vůbec nerozumím - tak třeba před zápasem s Buffalem čelil Price největšímu počtu střel ze všech brankářů, co nastoupili ve všech třech zápasech... Haláka jsem viděl chytat část zápasu proti Flyers a část proti Ducks a chytal spolehlivě - jak jsme ostatně byli zvyklí :) .
Co na tom všem není reálné, vysvětli mi to.
habs píše:To jsi toho opravdu moc nevysvětlil... Když se podíváš reálně na jejich prozatimní zápasy? Co jako? Tomu vůbec nerozumím - tak třeba před zápasem s Buffalem čelil Price největšímu počtu střel ze všech brankářů, co nastoupili ve všech třech zápasech... Haláka jsem viděl chytat část zápasu proti Flyers a část proti Ducks a chytal spolehlivě - jak jsme ostatně byli zvyklí :) .
To fakt nie...ale myslel som, že si to hádam každý toľko domyslí. Pozri, keby sa týkal ten sig len Price-a, ani neceknem. Niečo ako "Where are the haterz? 92.9 folks...". Je tam ale čiastkový údaj, štatistika, ktorá evokuje nielen zlepšenie Price-a, ale akoby i naráža na výhodnosť trejdu, súčasnú formu oboch, atď. atď. Dá sa z toho vyvodiť dosť. A kedže čísla nie sú všetko, toto by som nepoužil. Len toľko.

Tešte sa z Careyho. Že sa zdvihne som veril, že hneď a tak pekne, to nie... Ja úspech prajem obom, tú "rivalitu" som nikdy nepociťoval ako väčšina Slovákov. MTL si vybral svoj osud. Ja som to hovoril už vtedy - dobre pre obe strany. Len tak ďalej.
Price 92,5 -- Halak 90,9

:wawe: :wawe: :wawe:
skvelelen tak dalej..dnes som zaspal takze match som nevidel oto viac tesil pohlad rano na vysledok..good..

Toronto Maple Leafs 4z 16-9 8b
Montreal Canadiens 5z 14-13 7b
Boston Bruins 3z 9-6 4b
Buffalo Sabres 6z 12-18 3b
Ottawa Senators 5z 10-16 3b
tak par dni volna a hor sa na jerzy...
dufajme ze aj s markovom :biglol:
Getzo5 píše:
habs píše:To jsi toho opravdu moc nevysvětlil... Když se podíváš reálně na jejich prozatimní zápasy? Co jako? Tomu vůbec nerozumím - tak třeba před zápasem s Buffalem čelil Price největšímu počtu střel ze všech brankářů, co nastoupili ve všech třech zápasech... Haláka jsem viděl chytat část zápasu proti Flyers a část proti Ducks a chytal spolehlivě - jak jsme ostatně byli zvyklí :) .
To fakt nie...ale myslel som, že si to hádam každý toľko domyslí. Pozri, keby sa týkal ten sig len Price-a, ani neceknem. Niečo ako "Where are the haterz? 92.9 folks...". Je tam ale čiastkový údaj, štatistika, ktorá evokuje nielen zlepšenie Price-a, ale akoby i naráža na výhodnosť trejdu, súčasnú formu oboch, atď. atď. Dá sa z toho vyvodiť dosť. A kedže čísla nie sú všetko, toto by som nepoužil. Len toľko.

Tešte sa z Careyho. Že sa zdvihne som veril, že hneď a tak pekne, to nie... Ja úspech prajem obom, tú "rivalitu" som nikdy nepociťoval ako väčšina Slovákov. MTL si vybral svoj osud. Ja som to hovoril už vtedy - dobre pre obe strany. Len tak ďalej.
Pořád ti budu tvrdit, že jsi naprosto nic nevysvětlil... :) . Já jsem přece vůbec nenarážel na nějaké statistiky, jen jsem uvedl svůj náhled na oba gólmany, bez jakéhokoli srovnávání dosavadní výkonnosti nebo podobně. Přišlo mi jen docela příhodné zmínit tu Priceho v jeho dosavadní celkem pohodě v porovnání s těmi "chytrými" hláškami na jeho adresu ještě před startem sezóny...
Ako Eller?
habs píše:Pořád ti budu tvrdit, že jsi naprosto nic nevysvětlil... :) . Já jsem přece vůbec nenarážel na nějaké statistiky, jen jsem uvedl svůj náhled na oba gólmany, bez jakéhokoli srovnávání dosavadní výkonnosti nebo podobně. Přišlo mi jen docela příhodné zmínit tu Priceho v jeho dosavadní celkem pohodě v porovnání s těmi "chytrými" hláškami na jeho adresu ještě před startem sezóny...
Wth? Ja som reagoval na marov sign, nie na nejaký tvoj náhľad... :?
Getzo5 píše:
habs píše:Pořád ti budu tvrdit, že jsi naprosto nic nevysvětlil... :) . Já jsem přece vůbec nenarážel na nějaké statistiky, jen jsem uvedl svůj náhled na oba gólmany, bez jakéhokoli srovnávání dosavadní výkonnosti nebo podobně. Přišlo mi jen docela příhodné zmínit tu Priceho v jeho dosavadní celkem pohodě v porovnání s těmi "chytrými" hláškami na jeho adresu ještě před startem sezóny...
Wth? Ja som reagoval na marov sign, nie na nejaký tvoj náhľad... :?
No nic, dobrá. Sice si myslím, že v další reakci jsi to trochu rozvedl svým způsobem i na můj příspěvek, ale to je jedno. Nevidím prostě důvod, proč by tu maro to srovnání nedal, naopak mi to přijde zajímavé, ať už se bude jejich "duel" vyvíjet jakkoliv... :) .
Bluesman píše:Ako Eller?
Já jsem zatím celkem spokojený :thumbsup: . Vypadá to, že je to komplexně vybavený hokejista, který se časem může vyhrát minimálně do druhého útoku. Ale koukal jsem, že "naši" D´Agostini s Halákem se taky činí... :) .
Toronto Maple Leafs 5z 17-11 9b
Boston Bruins 3z 9-6 4b
Ottawa Senators 6z 12-21 3b
habs píše:
Bluesman píše:Ako Eller?
Já jsem zatím celkem spokojený :thumbsup: . Vypadá to, že je to komplexně vybavený hokejista, který se časem může vyhrát minimálně do druhého útoku. Ale koukal jsem, že "naši" D´Agostini s Halákem se taky činí... :) .
Netajím sa tým, že som HalákSkeptik, jeho štýl chytania je proste niečo, čomu neviem prísť na chuť. D´Agostiny to ale v prvých dvoch zápasoch vybalil, viacmenej si ale myslím, že to z jeho strany bude asi tak všetko aj keď som si tiež na druhej strane istý, že keby dostal viac priestoru na ľade mohlo by to byť lepšie. :)
Boston Bruins 4z 12-7 6b
Boston Bruins 4z 12-7 6b
Buffalo Sabres 7z 16-19 5b
na farme sa nam o5 pekne ukauje yanik webber.. 3 3 + 4 +3
zobral na seba to co minulu sezonu hraval PK..

avtsin sa zatim chyta tiez
Maro, oprav si:

Price: 90,7%
Halák: 90,9% :D
mt-svk píše:Maro, oprav si:

Price: 90,7%
Halák: 90,9% :D
:cool:
skoda neboli sme horsi a prehrali sme..taketo zapasy proste su..aj keby sme hrali do rana gol nedame..nie tym ze brankar exceloval, ale tym ze sme nedokazali poriadne ohrozit supera..
Co sa tyka keryho..Podal slusny vykon.. Ukazal i par krasnych zakrokov , ale devils o5 ukazali svoju hru ked z mala vedia vytazit maximum.

Toronto Maple Leafs 6z 18-13 9b
Boston Bruins 5z 16-8 8b
Montreal Canadiens 6z 14-16 7b
maro píše:skoda neboli sme horsi a prehrali sme..taketo zapasy proste su..aj keby sme hrali do rana gol nedame..nie tym ze brankar exceloval, ale tym ze sme nedokazali poriadne ohrozit supera..
Co sa tyka keryho..Podal slusny vykon.. Ukazal i par krasnych zakrokov , ale devils o5 ukazali svoju hru ked z mala vedia vytazit maximum.

Toronto Maple Leafs 6z 18-13 9b
Boston Bruins 5z 16-8 8b
Montreal Canadiens 6z 14-16 7b

maro je taký deprimovaný, že sa Bruins dostali pred Canadiens, že zabudol zvyrazniť bodové zisky :D
Doplním maro tvoj podpis:

Halák 91,1%; GAA:2,17
Price 90,7% GAA:2,64
:D
5182 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS