Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:
Last year the Hawks lost 8 of 11 in March, then went on their Cup run.

Same story for the Penguins the year before; they lose 7 of 11 ...in February, then win a championship.

RedWings in February, 2008? They lost 10 of 11. People wondered if they were done. They weren't. They were champions, instead.

The Anaheim Ducks lost 17 of 25 in an ugly, post-all-star game stretch during their 2006-07 Stanley Cup-winning season.

What hurt near the end of the regular season was forgotten in June.
Takže ideme na :cup:
ThrashersFan píše: Takže ideme na :cup:
No podle toho co napsal Andy, vlastně každej tým jde na :cup: . Snad kromě Bruins, kteří letos žádnou krizi neměli. Takže jestli chtějí uspět, tak by teď měli začít prohrávat. :D
AndyF píše:Takže ideme na :cup:
:rofl: :rofl: :rofl: Dobrá úvaha
Tak kolik dostanem dneska ?:D
No skoda ze je Edmonton bez Taylora Halla a chybi taky Ales Hemsky. Dnes to mozna nejak uhrajete, protoze s oslabenym Edmontonem se tak trochu da hrat...
Dneska ma chripku Edmonton, takze cekam....
Co vlastne cekam?
Ze se dnes poradne vyspim :yes: :giggle:
zda se mi to, nebo Phila dela vsechno proto aby na vychode neskoncila prvni?

Versteeg se uz nezda byt takovej idealni kauf
megaton píše:zda se mi to, nebo Phila dela vsechno proto aby na vychode neskoncila prvni?

Versteeg se uz nezda byt takovej idealni kauf

Jo, celá NHL se teďka točí jen kolem NJD...
neis píše:
Jo, celá NHL se teďka točí jen kolem NJD...

mas pravdu nazyva se to Miracle on Ice 2, ale tady to bylo nejaky chcipli tak jsem myslel ze k tomu mate treba co rict. ocividne ne. sory ze jsem otravoval.
Vždyť to je směšné co vy pořád píšete, že Philla prohrává kvůli NJD, že se jim chce vyhnout. Prostě aktuálně nejsou tak motivování jako ostatní týmy, kterým jde o krk a proto to podle toho i vypadá. Možná i kvůli tomu je tady mrtvo, protože aktuálně je to pro nás nuda, nebo se naší fans vyjadřijí přímo na chatu.

Mimochodem co jsem viděl zápasy tak hral Kris dobře, spíše jde o tom, že je celý tým v útlumu.
Je rozdiel ak to píše niekto zo srandy a ak to niekto píše vážne. Toto je jasná sranda. A viem až o jednom človeku, kto to stále píše a ten má veru srandu a provokácie veľmi rád. Kľud, megaton sa normálne pýtal.
U vás opravdu těžké poznat co je sranda a co myslíte vážně. Nic ve zlém, ale vám když se daří tak je to místy jako onanie ( nemyslím tím jenom posledních 20 zápasů).
neis píše:Vždyť to je směšné co vy pořád píšete, že Philla prohrává kvůli NJD, že se jim chce vyhnout. Prostě aktuálně nejsou tak motivování jako ostatní týmy, kterým jde o krk a proto to podle toho i vypadá. Možná i kvůli tomu je tady mrtvo, protože aktuálně je to pro nás nuda, nebo se naší fans vyjadřijí přímo na chatu.

Mimochodem co jsem viděl zápasy tak hral Kris dobře, spíše jde o tom, že je celý tým v útlumu.
ja nevim kde jsi prisel k tomu ze Phila prohrava kvuli NJD. ale ja si to teda rozhodne nemyslim. My mame k PO jeste hodne daleko a Phila by se spis mela soustredit na sebe, protoze me to napadne pripomina NJD loni. Pokud by umyslne pousteli zapasy, z jakehokoliv duvodu, byl bych hodne prekvapenej. Precejen je lepsisi do PO jit na vitezne vlne. Navic vyhrat konferenci je dulezite uz jen kvuli domacimu prostredi pro PO. Proto si nemyslim ze by si Phila mohla dovolit vypustit zaver.
¨
a zase kdyz to prirovnam k lonskemu roku, tak jsme taky vyhrali posledni zapas i presto ze kdybychom ho prohrali, phile bychom se v prvnim kole vyhli a to nas loni uz v zakladni casti prehravala a presto jsme to neudelali. proto neverim ze by kdokoliv prohraval umyslne a ze snad existuje jakekoliv spiknuti proti NJD (Buttman je vyjimka potvrzujici pravidlo)
Hodnotenia sú triezve stále a úprimná radosť z výhier? Po našej prvej katastrofickej polovici? To nám chce niekto vyčítať ako onaniu? :D No tak to sa potom radšej nevyjadrujem k toľkej nafúkanosti, ktorá pre zmenu sprevádza vás... :ciga:

(vidíš aké je blbé generalizovať? určite áno)
Getzo nemyslím jen letos, protože nyní máte aspoň důvod být nadšení, ale předchozí roky to bylo onanické pořád... Od nás tady házel machry jen Andyf jinak nikdo...

Jinak Philla má problémy s motivací každý rok, stačí se podívat na zápasy proti slabým týmům... V tom jsem třeba vždycky obdivoval Pens nebo vás, že dokážete makat proti všem.
Tak Fans NJ mi vzdycky prisli jako hromadny onanisti ale jinak nic proti :)
Fans NJ ako hromadní onanisti? Kde preboha? :shock: V Československu? Aj to sa čudujem...ale dobre, nevidím zmysel v pokračovaní čudovania sa. :D

EDIT: Aj slovo "hromadní" je samo o sebe pochybné :hmm:
Anger píše:Tak Fans NJ mi vzdycky prisli jako hromadny onanisti ale jinak nic proti :)
to bude tim ze od roku 1975 vyhrali 3 pohary :sarcasm:
:backtotopic:
AndyF píše: :backtotopic:
ale dobrý... :good: megaton nahodil takový myslím spíš nevinný lob a neis "podrážděně" zasmečoval :oslava: :frajer2:
aspoň to tu trochu ožilo ,hra a výsledky Letců,teď za řeč moc nestojí....ale to se ještě do play-off srovná :ciga: :cinka:
Baffy píše:
AndyF píše: :backtotopic:
ale dobrý... :good: megaton nahodil takový myslím spíš nevinný lob a neis "podrážděně" zasmečoval :oslava: :frajer2:
aspoň to tu trochu ožilo ,hra a výsledky Letců,teď za řeč moc nestojí....ale to se ještě do play-off srovná :ciga: :cinka:
Megaton byl naprosto korektni, s tim souhlasim.. Vsak je to taky jeden z mala Devilu, co nemam na ignore listu :yes:
Tady šlo spíše o celkové kecy Devilsáku, třeba i na chatu, než o nevinný rypanec od Megatona. Ten byl jen taková perlička, ještě když to napsal do našeho topicu :D
No ja myslim, ze to bylo relativne konstruktivni, protoze je fakt, ze herni projev Versteega je rozporuplny. Ale ja rikam, v breznu se :cup: nevyhrava
Jen nema smysl, aby to sklouzavalo k napadani lidi, notabene z jinyho tymu.. :ja_neviem:
Tak vazeni. Ted se ukaze za co stojime :yes:
Nemusime z nasledujicich 5 zapasu mit nutne 10 bodu, ale hra musi k necemu byt. :cinka:
Zdravím, všechny fanoušky Flyers. Jak se těšíte a vidíte dnešní duel? Já to vidím pozitivně, jedem k Vám pro oba body. Jsem zvědav koho Laviolette postaví dneska do branky, každopádně radši by měl vybranému brankáři pustit toto: http://www.youtube.com/watch?v=YBHPpkyrCFs
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS