tak hlavne nemozme cakat, ze Grabbo nahradi Ribeira, cakam, ze aj presilovky budu zase horsie...Grabbo musi urobit okolo 60 bodov..suhlasim, tretia lajna bude patrit k najlepsim v lige a mozno aj druha, Erat-Grabbo-Brouwer, to ma celkom slusnu silu..ale co s Perraultom?XruC » úte srp 27, 2013 3:17 am píše:http://www.youtube.com/watch?v=Kl99jrTdsDY
tak som zvedavy co to bude, kazdopadne sme 2C potrebovali. Laich bude vyborny 3rd center, pricom mozme mat jednu z najlepsich 3 formacii v lige. Len bohuzial druha lajna stale nebude podla mojich predstav..uvidime.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Neviem co s Peraultom..v 3rd lajne mi sedi viac Laich..s Chimerom a Wardom. Je pravda ze Chimerovi to minulu sezonu moc neslo (teda aspon v ZC) kludne sa moze stat ze 3rd lajna bude Laich-Perault-Ward, stale este nieje podpisany Mojo, ak sa nam ho nepodari podpisat, eventualne moze byt 3rd center a Laich bude hrat prve, alebo druhe LW.
Ked sme pri Mojovi, rad by som ho vymenil za nejakeho slusneho defenzivneho obrancu..
Ked sme pri Mojovi, rad by som ho vymenil za nejakeho slusneho defenzivneho obrancu..
The Washington Capitals traded center Mathieu Perreault to the Anaheim Ducks for John Mitchell and a fourth-round pick in the 2014 NHL Draft, the teams announced Sunday...to akoze budeme hrat s Eratom ako tretim centrom?
teraz ta vymena za Forberga vyznieva este smiesnejsie, ale sudim len podla pripravnych poslednych, kde hral Erat medzi Wardom a Chimerom, je mozne, ze treti center bude Laich...ale tato vymena vraj kvoli tomu, aby Wilson dostal priestor...v prvom time ostava Wilson, Latta a Carrick...zaujimave, ze Carrick ostava a Orlov zase na farmu, aj ked Carrick bol v priprave skvely...Perrovi sa snad bude darit, zasluzi si to
for Pali Caps
No, ty jsi tu přípravu opravdu moc nesledoval...
Osobně jsem viděl 5 zápasů.
CONNOR CARRICK hrál famózně, naopak DMITRY ORLOV hrál ho*no...
MATHIEU PERREAULT taky nehrál špatně, proto je mi líto, že byl vyměněn...
MARTIN ERAT nebyl vůbec vidět, toho jsme se měli zbavit, ale kdo by ho chtěl..
V přípravě byla skvělá naše nová opora MIKHAIL GRABOVSKI. Pokud se nepletu, tak měl 1+7.
Skvěle mu to šlo z mladým TOMEM WILSONEM a taky při přesilovkách... Zatím se mi jeví, jako plnohodnotná náhrada za RIBEIRA...
Výbornou přípravu měl ERIC FEHR.
Ještě mě zaujal slovenský hokejista MICHAL ČAJKOVSKIJ. A to nejen svoji obrovitou postavou, ale taky předvedenou hrou a měl taky hezké bitky...
Začne na farmě v Hersey, ale já doufám, že si v průběhu sezóny vyzkouší i NHL...
Celkově mám z přípravy dobrý pocit...
Ale jestli se to nějak pozitivně přenese do sezóny, to uvidíme...
Na začátek hnedka dneska obhájce SC...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, ty jsi tu přípravu opravdu moc nesledoval...
CONNOR CARRICK hrál famózně, naopak DMITRY ORLOV hrál ho*no...
MATHIEU PERREAULT taky nehrál špatně, proto je mi líto, že byl vyměněn...
MARTIN ERAT nebyl vůbec vidět, toho jsme se měli zbavit, ale kdo by ho chtěl..
V přípravě byla skvělá naše nová opora MIKHAIL GRABOVSKI. Pokud se nepletu, tak měl 1+7.
Skvěle mu to šlo z mladým TOMEM WILSONEM a taky při přesilovkách... Zatím se mi jeví, jako plnohodnotná náhrada za RIBEIRA...
Ještě mě zaujal slovenský hokejista MICHAL ČAJKOVSKIJ. A to nejen svoji obrovitou postavou, ale taky předvedenou hrou a měl taky hezké bitky...
Celkově mám z přípravy dobrý pocit...
Ale jestli se to nějak pozitivně přenese do sezóny, to uvidíme...
Na začátek hnedka dneska obhájce SC...
Upozornenie: chalani ohladom citacii sikovna pomôcka
http://www.hokejforum.com/novinky-t18-75.html#p352429" onclick="window.open(this.href);return false;
ved pisem, ze Connor bol skvely, mna iba mrzi mrhanie talentom Orlova, ked vidim, ze stale ostava v zostave napr Erskine, ktory je proste tragickyJ.R.-20 píše:for Pali Caps
No, ty jsi tu přípravu opravdu moc nesledoval...![]()
CONNOR CARRICK hrál famózně, naopak DMITRY ORLOV hrál ho*no...![]()
MATHIEU PERREAULT taky nehrál špatně, proto je mi líto, že byl vyměněn...![]()
MARTIN ERAT nebyl vůbec vidět, toho jsme se měli zbavit, ale kdo by ho chtěl..![]()
Ještě mě zaujal slovenský hokejista MICHAL ČAJKOVSKIJ. A to nejen svoji obrovitou postavou, ale taky předvedenou hrou a měl taky hezké bitky...Začne na farmě v Hersey, ale já doufám, že si v průběhu sezóny vyzkouší i NHL...
![]()
Celkově mám z přípravy dobrý pocit...![]()
Ale jestli se to nějak pozitivně přenese do sezóny, to uvidíme...![]()
Na začátek hnedka dneska obhájce SC...![]()
Tak dnes 4 lajna v zlozeni Erat-Latta-Wilson..
To su tam fakt vsetko ko*oti..Erata nemusim (kvoli tej vymene, aj ked to nieje jeho chyba) ale co robi v 4-tom utoku? Preco mu nedaju sancu v prvom utoku pri Backstromovi s Ovcom? Podla mna by zapasoval lepsie ako Johanson.
Nic len ma ide roz*ebat od zlosti ked vidim ten stvrty utok..to sme vymenili nasho top prospekta za dvoch 4th lajnerov a ked si chceli nechat Wilsona v NHL aby hral vo 4 utoku 5-6 min namiesto toho aby sa rozvijal v juniorke, hral PP a PK tak klobuk dolu hosi..
To su tam fakt vsetko ko*oti..Erata nemusim (kvoli tej vymene, aj ked to nieje jeho chyba) ale co robi v 4-tom utoku? Preco mu nedaju sancu v prvom utoku pri Backstromovi s Ovcom? Podla mna by zapasoval lepsie ako Johanson.
Nic len ma ide roz*ebat od zlosti ked vidim ten stvrty utok..to sme vymenili nasho top prospekta za dvoch 4th lajnerov a ked si chceli nechat Wilsona v NHL aby hral vo 4 utoku 5-6 min namiesto toho aby sa rozvijal v juniorke, hral PP a PK tak klobuk dolu hosi..
Hmmmmm.....
To je fakt... Opravdu zvláštně složená 4. lajna....
Po první třetině 2:1 pro Chicago...
Při prvním gólu Chicaga se nechal odtlačit nováček Carrick, který nahradil Oleksyho, od puku...
Ovi vyrovnal v přesilovce a hned jsme dostali na 2:1...
Dneska to vidím na hodně gólů...
To je fakt... Opravdu zvláštně složená 4. lajna....
Po první třetině 2:1 pro Chicago...
Při prvním gólu Chicaga se nechal odtlačit nováček Carrick, který nahradil Oleksyho, od puku...
Ovi vyrovnal v přesilovce a hned jsme dostali na 2:1...
Dneska to vidím na hodně gólů...
Grabo..si sef
ten chalan mal vyborny kemp, ale tento zapas mu fakt vysiel..skoda ze iba jemu. Dnes to bola tragedia (okrem PP) takmer na svetkych frontoch. Najviac ma mrzi Wilson a Carrick..ti chalani maju buducnost pred sebou..ale ak ma Wilson hrat 6:40 za zapas tak sa z tej 4tej lajny uz nikdy nevyhrabe (a pritom ma obrovsky potencial) Dufam ze tam niekto dostane rozum a Wilsona s Carrickom poslu do juniorky. A ak k nam prisiel Erat na to aby hral v 4tej lajne 9 min za zapas tak nech to uz George konecne zabali a vyje*e sa z Washingtonu do pi*i.
ten chalan mal vyborny kemp, ale tento zapas mu fakt vysiel..skoda ze iba jemu. Dnes to bola tragedia (okrem PP) takmer na svetkych frontoch. Najviac ma mrzi Wilson a Carrick..ti chalani maju buducnost pred sebou..ale ak ma Wilson hrat 6:40 za zapas tak sa z tej 4tej lajny uz nikdy nevyhrabe (a pritom ma obrovsky potencial) Dufam ze tam niekto dostane rozum a Wilsona s Carrickom poslu do juniorky. A ak k nam prisiel Erat na to aby hral v 4tej lajne 9 min za zapas tak nech to uz George konecne zabali a vyje*e sa z Washingtonu do pi*i.
takze Erat dokonca vo stvrtej, som rad, ze sme obetovali Forsberga...obrana katastrofa, vzdy ked vidim Erskinea s pukom, tak mam vyssi tlak, to je neskutocne, ze si ho tam stale Oates drzi...na Carrickovi bol vidiet, ze to je jeho prvy zapas a prilis mu nevysiel...Grabo a presilovky super..inak zase klasicky obrazok Caps, ked sa nieco neurobi s tou obranou, tak proste na nejaky vyraznejsi uspech mozme zabudnut, dnes tomu nepomhol ani Holtby...a pritom Chicago bolo hratelne
Čaute, zdraví vás ďaľší fanúšik caps, ktorý sem možno sem-tam prispeje.
Včerajší prvý zápas s Chicagom mal podľa mňa aj napriek prehre slušnú úroveň.
Myslím si, že aj napriek tomu, že Carrick mal famózny kemp (a odohral svoj 1. zápas v NHL rok potom, čo bol vybraný v 5. kole
) , tak zatiaľ nemá na to hrať NHL, po pár zápasoch ho pošlú do Hershey a nahradí ho Oleksy. IMO 1. gól Chicaga bol jeho a aj keď má potenciál, tak hráča jeho typu nám podľa mňa momentálne ako 6-7D netreba.
Aj napriek tomu, že nedali ES gól, tak 1. lajna včera GJ! Laich-Grabo-Brouwer sa ešte potrebujú rozohrať.
Podľa očakávania PP famózna, sranda, že pokračuje trend z minulej sezóny, kedy 5vs4 PP super, ale pri 5vs3 neschopnosť dať gól
.
Grabovski super
, len dúfam, že po tejto sezóne (ktorú, pokiaľ ju bude hrať celú v 1.PP, tak bude mať najlepšiu v kariére) predĺži s Caps. Pokiaľ sa mu tu bude páčiť, tak dúfam, že by mohol zobrať aj nejakú trochu skromnejšiu zmlúvu, lebo by ma po sezóne naštvalo, keby podpísal niekde v Columbuse len preto, že tam dostane o 0.75M viac, ako mu McPhee ponúkne
. + teraz ešte bude dostávať X sezón 1.8 milióna od Toronta a pokiaľ ho pustíme, tak bez neho + Perreaulta bude situácia na C katastrofálna
.
Erat-Latta-Wilson dostanú (dúfam) viac ice-timeu proti Calgary, lebo by fakt vážne bola škoda, keby Wilson hral celú sezónu v 4.lajne 6 minút za zápas
.Súhlasím, že V tom prípade by ho mali poslať radšej naspať do juniorky.
Aj napriek tomu, že mu nevyšiel zápas, tak stále verím, že Holtby je vynikajúci mladý brankár a bude dlhoročná jednotka
.
Keď beriem do úvahy aj kemp, tak som zatiaľ so sezónou spokojný
.
Včerajší prvý zápas s Chicagom mal podľa mňa aj napriek prehre slušnú úroveň.
Myslím si, že aj napriek tomu, že Carrick mal famózny kemp (a odohral svoj 1. zápas v NHL rok potom, čo bol vybraný v 5. kole
Aj napriek tomu, že nedali ES gól, tak 1. lajna včera GJ! Laich-Grabo-Brouwer sa ešte potrebujú rozohrať.
Podľa očakávania PP famózna, sranda, že pokračuje trend z minulej sezóny, kedy 5vs4 PP super, ale pri 5vs3 neschopnosť dať gól
Grabovski super
Erat-Latta-Wilson dostanú (dúfam) viac ice-timeu proti Calgary, lebo by fakt vážne bola škoda, keby Wilson hral celú sezónu v 4.lajne 6 minút za zápas
Aj napriek tomu, že mu nevyšiel zápas, tak stále verím, že Holtby je vynikajúci mladý brankár a bude dlhoročná jednotka
Keď beriem do úvahy aj kemp, tak som zatiaľ so sezónou spokojný
@CapitalsPR: #Caps have claimed 6-4 215 defenseman Alexander Urbom off waivers from the New Jersey Devils.
Veľký a ťažký defenzívny obranca (aspoň podľa toho, čo som čítal). Máme ho zadarmo a pokiaľ by sa náhodou chytil a dostal do 1. tímu ako 6-7D, tak môžeme byť veľmi spokojní.
Ako som v minulom poste napísal, takýto typ obrancu sa IMO do tímu momentálne hodí viac ako Carrick.
Prekvapuje ma však, že sme ho zobrali. Lebo to znamená, že keď sa do 1. tímu dostanú Oleksy, Carrick aj Hillen a ešte k tomu claimnu ďaľšieho obrancu, tak potom Oates/McPhee vážne nemajú veľkú dôveru v Orlova. (V opačnom prípade neviem prísť na dôvod, prečo toto urobili.)
Veľký a ťažký defenzívny obranca (aspoň podľa toho, čo som čítal). Máme ho zadarmo a pokiaľ by sa náhodou chytil a dostal do 1. tímu ako 6-7D, tak môžeme byť veľmi spokojní.
Ako som v minulom poste napísal, takýto typ obrancu sa IMO do tímu momentálne hodí viac ako Carrick.
Prekvapuje ma však, že sme ho zobrali. Lebo to znamená, že keď sa do 1. tímu dostanú Oleksy, Carrick aj Hillen a ešte k tomu claimnu ďaľšieho obrancu, tak potom Oates/McPhee vážne nemajú veľkú dôveru v Orlova. (V opačnom prípade neviem prísť na dôvod, prečo toto urobili.)
ze ja kvoli nim stale v noci ostavam hore, prehravat po prvej tretine 3:0 s Flames, tak to si uz ziada slusnu davku tragednosti a ze hrame tragicky, o tom netreba ani hovorit...Holtby zacal sezonu katastrofalne, obrana neskutocne mimo, cakal som ze to tuto sezonu nebude nic extra, ale ze hned od zaciatku to bude takto, tak to zas nie no
no, 2 zapasy za nami a z toho, co som videl nemam dobry pocit..ta nasa obrana nesplna kriteria na to, aby sme v takej tazkej divizii hrali o PO, proste tomu neverim...nechapem, preco sedi Oleksy a hraje Erskine, preco hraje Carrick, ktory sa zatial celkom trapi, mal by ist do juniorky a hrat poriadne tam, jeho cas pride o tom nepochybujem..ale uz som dost cital, ako vsetci zacinaju chapat Oatesov novy styl, vylepsime obranu a neviem co a stale je to jedna velka tragedia to branenie, z toho vyplyva, ze hracov, ktorych tam mame nemaju na to, aby sa to branenie nejak vylepsilo, pricom poriadny defenzivny obranca je iba Alzner a Oates si zrejme mysli, ze nim je aj Erskine, ale v tomto s nim velmi nesuhlasim, nech uz sa na to pozriem akokolvek, Erskine je tragicky, snad nema zapas, kde by nepokazil nejaku prihravku a to jeho branenie je otrasne, rovnako Hillen je len jeden priemerny obranca..
v utoku to zatial celkom slape, Backstromova formacia skvela ako vzdy a hlavne presilovky mame dobre..ale mozn nebudete suhlasit, ale ostatne formacie by som rozlozil inak, Laich by mal ist na centra tretieho utoku medzi Fehra a Warda, Erat do druhej formacie a Chimera stvrta..alebo to vazne bude hrac, ktory berie 4 miliony rocne hrat stvrtu lajnu a ani 10 minut na zapas? to sme ho radsej mali vyplatit a investovat niekam inam, ale chapem, ze McPhee sa musi hanbit jak pes s odstupom casu, po tej vymene za Forsberga...
a samostatna kapitola su brankari, uz dlhsie som tvrdil, ze k Holtbymu by mal prist niekto starsi a skusenejsi a Neuvyho vymenit, ale ked si myslia, ze Holtby a Neuvirth stacia, tak prosim, ale potom to vyzera tak, ako v teraz v uvode sezony..
v dalsich zapasoch nemame velmi tazky zreb, tak sna nejake body pozbierame a vylepsi sa hlavne hra obrany, ale ziadne zazraky radsej necakam..
v utoku to zatial celkom slape, Backstromova formacia skvela ako vzdy a hlavne presilovky mame dobre..ale mozn nebudete suhlasit, ale ostatne formacie by som rozlozil inak, Laich by mal ist na centra tretieho utoku medzi Fehra a Warda, Erat do druhej formacie a Chimera stvrta..alebo to vazne bude hrac, ktory berie 4 miliony rocne hrat stvrtu lajnu a ani 10 minut na zapas? to sme ho radsej mali vyplatit a investovat niekam inam, ale chapem, ze McPhee sa musi hanbit jak pes s odstupom casu, po tej vymene za Forsberga...
a samostatna kapitola su brankari, uz dlhsie som tvrdil, ze k Holtbymu by mal prist niekto starsi a skusenejsi a Neuvyho vymenit, ale ked si myslia, ze Holtby a Neuvirth stacia, tak prosim, ale potom to vyzera tak, ako v teraz v uvode sezony..
v dalsich zapasoch nemame velmi tazky zreb, tak sna nejake body pozbierame a vylepsi sa hlavne hra obrany, ale ziadne zazraky radsej necakam..
Zo včerajšieho zápasu zmiešané pocity.
Obrana katastrofálna, aj keď vie hrať do tela, tak Erskine je jednoznačne najpomalší a najnemotornejší zo všetkých našich obrancov. Hillen pri 1. góle tiež nepotešil.
Carrick prvý gól v NHL, GJ!
Aj keď aj po konci minulej sezóny som ešte stále trochu pochyboval, tak po príprave a prvých 2 zápasoch to vážne vyzerá tak, že "starý" OV je možno naspäť !
Keďže Hillen je asi zranený, tak Oleksy/Urbom asi dostanú šancu.
Aj keď výkon mal ďaleko od ideálneho, tak 2 body sú 2 body aj proti Calgary
.
.
Neuvrith chytal včera až na ten epic fail pri 4. góle veľmi dobre. Vadí mi na ňom len to, že by mohol brať trochu menej peňazí.
Ja si myslím, že aj keď je obrana úplne deravá, tak s brankármi problém nemáme.
Keby hral celú sezónu v 4. lajne tak to by vážne bolo komické
.
Aj ja by som však videl Erat-Grabo-Brouwer radšej ako Laich-Grabo-Brouwer.
Obrana katastrofálna, aj keď vie hrať do tela, tak Erskine je jednoznačne najpomalší a najnemotornejší zo všetkých našich obrancov. Hillen pri 1. góle tiež nepotešil.
Carrick prvý gól v NHL, GJ!
Aj keď aj po konci minulej sezóny som ešte stále trochu pochyboval, tak po príprave a prvých 2 zápasoch to vážne vyzerá tak, že "starý" OV je možno naspäť !
Keďže Hillen je asi zranený, tak Oleksy/Urbom asi dostanú šancu.
Aj keď výkon mal ďaleko od ideálneho, tak 2 body sú 2 body aj proti Calgary
No tak moje želanie sa nesplnilo a proti Calgary to bolo to istéZdenko píše:Erat-Latta-Wilson dostanú (dúfam) viac ice-timeu proti Calgary, lebo by fakt vážne bola škoda, keby Wilson hral celú sezónu v 4.lajne 6 minút za zápas .Súhlasím, že V tom prípade by ho mali poslať radšej naspať do juniorky.
Holtby aj minulú sezónu začal pomaly, v druhej polovici chytal famózne a po Ovechkinovi mal podľa mňa ako 2. najviac zásluh na tom, že sme postúpili do PO. Dá sa dokopy.Pali_Caps píše:a samostatna kapitola su brankari, uz dlhsie som tvrdil, ze k Holtbymu by mal prist niekto starsi a skusenejsi a Neuvyho vymenit, ale ked si myslia, ze Holtby a Neuvirth stacia, tak prosim, ale potom to vyzera tak, ako v teraz v uvode sezony..
Neuvrith chytal včera až na ten epic fail pri 4. góle veľmi dobre. Vadí mi na ňom len to, že by mohol brať trochu menej peňazí.
Ja si myslím, že aj keď je obrana úplne deravá, tak s brankármi problém nemáme.
Podľa mňa bude Erat celú sezónu blúdiť hore dole po zostave a keď nastanú zranenia, tak vo väčšine prípadov bude on tá "záplata".Pali_Caps píše:alebo to vazne bude hrac, ktory berie 4 miliony rocne hrat stvrtu lajnu a ani 10 minut na zapas? to sme ho radsej mali vyplatit a investovat niekam inam, ale chapem, ze McPhee sa musi hanbit jak pes s odstupom casu, po tej vymene za Forsberga...
Keby hral celú sezónu v 4. lajne tak to by vážne bolo komické
Aj ja by som však videl Erat-Grabo-Brouwer radšej ako Laich-Grabo-Brouwer.
Ja tomu nerozumiem, tak mi to niekto vysvetlite aky zmysel ma nechat hrat Erata vo 4-tom utoku.
Johanson-Backstrom-Ovi
Erat-Grabo-Bruwer
Fehr-Laich-Ward
Chimera-Beagle-Latta
Fehr sa na centra nehodi, s Laichom a Wardom by sme mali vyborny 3ti utok..Chimera tiez nieje idealny do 4tej formacie, ale urcite mi ho bude luto menej ako Erata. A ten Erskine je ozaj traged..dnes -2, ako chceme vyhrat SC ked Erskine je nas top 4 bek? Ci zasa ani tento rok nic?
Johanson-Backstrom-Ovi
Erat-Grabo-Bruwer
Fehr-Laich-Ward
Chimera-Beagle-Latta
Fehr sa na centra nehodi, s Laichom a Wardom by sme mali vyborny 3ti utok..Chimera tiez nieje idealny do 4tej formacie, ale urcite mi ho bude luto menej ako Erata. A ten Erskine je ozaj traged..dnes -2, ako chceme vyhrat SC ked Erskine je nas top 4 bek? Ci zasa ani tento rok nic?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé