Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jo, Rupper je sice na lede neskutecne ostry, ale zakernost mu nic nerika. Prave naopak, je to velmi ferovy chlapik jak je videt i na tomhle prikladu. A srdcar ktery dava do hry vsechno, takovehle typy mam rad... Jediny problem je, ze takovych vydrenych typu hracu tam momentalne mame asi az prilis, krome Ruppa mozna jeste vetsi extrem jsou Adams, Talbot, Dupuis, Asham a svym zpusobem hraji podobne i Cooke, Kunitz, Conner, Kennedy, Letestu a dokonce i J.Staal... Proste tohle je profil hrace presne podle predstav Disco-Dana Bylsmu.

Jsem sice zastance proamerickeho stylu hokeje, takze tenhle tvrdy a tak trochu jednostranni Bylsmuv pohled na hokej v zasade sdilim, presto mi prijde, ze tam precejen absentuje trosku talentu a hravosti, samozrejme s vyjimkou Crosbyho a Malkina. Proste by to chtelo jeste alespon jednoho sikovneho technickeho hrace do kombinace, hrajeme to totiz az prilis vydrene a mechanicky... Skoda ze ten Comrie se zranil hned na zacatku, mohl to byt mozna prave on...
Na druhe strane vim, ze dalsi prichod skilled technickeho hrace (Evropana) asi prilis nehrozi, jak rikam v tomhle je Bylsma (spolu se Sherem) konzervativni a takovyhle hraci typu Adamse nebo Ruppa maji u nich prednost... Kazdopadne playoffs jim muze dat za pravdu, tam se prave tyhle vlastnosti ceni dvojnasob...

EDIT:

Letestu out 4-6 weeks... :-(
Malkin se dnes proti Sabres vraci do sestavy.

Fleury(Johnson)

Orpik-Letang
Martin-Michalek
Goligoski-Lovejoy(Engelland)

Kunitz-Malkin-Dupuis
Cooke-Staal-Kennedy
Conner-Jeffrey-Tangradi
Rupp-Talbot-Adams
-Godard-
Draftujete pre Cindy Jurča na krídlo a bude :sarcasm: :smile03:

V tomto by som súhlasil a pri ich absencii to vidno, že ste proste drevení. Na druhú stranu...keď sú key pieces tam, je práve táto vaša tohtoročná stránka to, čo vás robí tak silnými a nepríjemnými. Tak ako hovoríš, v POs je to podstatné. Každopádne minimálne Crosby by mal dostať niečo viac než Dupuisa. Kunitz ujde.
Getzo5 píše:Draftujete pre Cindy Jurča na krídlo a bude :sarcasm: :smile03:

V tomto by som súhlasil a pri ich absencii to vidno, že ste proste drevení. Na druhú stranu...keď sú key pieces tam, je práve táto vaša tohtoročná stránka to, čo vás robí tak silnými a nepríjemnými. Tak ako hovoríš, v POs je to podstatné. Každopádne minimálne Crosby by mal dostať niečo viac než Dupuisa. Kunitz ujde.
Presne, presne... Az na to ze nas tohle dela neprijemnymi i v pripade kdyz tam "key pieces" nejsou, tihle "drevaci" totiz aktualne vyhrali 7 z 8 poslednich zapasu :smile03: I kdyz o zpusobu radeji taktne pomlcim :D

A btw. na kridlo tam uz je do budoucna Beau Bennett, sikovny nadejny klucina(takovy technik jako Jurco to neni, ale pro nas postaci), podobne jako u Jurca to ale jeste hodnou dobu potrva az nabehne do NHL. Chce to proste okamzite reseni, hned ted o 3 tydny!!! Na Dupuise v 1.formaci se totiz nemuzu divat...
Penguins - Sabres 3-2

Taak tenhle zapas mel grady, byl to po dlouhe dobe konecne v nasem zapase vyborny hokej... Sabres hraji o playoffs, nic jineho jim nezbyva nez makat. A hrali dobre. Zacatek jsme absolutne prospali, hnedka 0-2 (Engelland vlastnak) a to mohlo byt jeste hur, Sabres meli dalsi 2 obrovske tutovky na 0-3... Ale pak jsme pomalu ale jiste zacli prebirat iniciativu my. Do konce 1.tretiny jeste Miller drzel, ale ve 2.tretine to uz vypuklo.

Paradoxne se to zacalo zranenim Malkina, vypadalo to s nim spatne, Myers mu upadl na nohu. Doufam ze to nebude s nim kriticke, i kdyz pri nasi smule ja uz fakt nevim... Pak jsme se ale semkli a rozpoutali jsme skvelou podivanou. Zacalo to stastnym golem Dustina Jeffreyho, pak Letang trefil tyc, Kennedy krasne srovnal a Cooke predvedl pekny blafak a bylo 3-2. Byli jsme v laufu a meli jsme jeste i dalsi sance. Posledni tretina se nesla ve znameni velke snahy Buffala, ale ustali jsme to, Fleury se tam nekolikrat predvedl.

Opet predevsim velmi dobry tymovy vykon, vyzdvihovat konkretni jednotlivce je tezke, ale prim hrala nejspis lajna Cooke-Staal-Kennedy a pak tradicne obrana a Fleury... Za stavu 0-2 se zranil Malkin a hosi to takhle zvladli... Tenhle team ma system a hlavne srdce. I pri tehle marodce mame 8 vyher z 9 poslednich zapasu! Nekdy me fakt kluci prekvapuji i v situaci, kdy jim uz ani neverim... Respekt!
Jedno se vam musi uznat. Zvladate to i bez tech dvou drevaku.. :yes: Budete tezsi souper nez se zdalo, protoze vam to dost zvedne sebevedomi. Co uz se da delat. :ja_neviem:
A dokonce bych vam nevycital ani ten vitezny gol z ofsajdu. To totiz nemelo na vec vubec vliv...
(Neco jinyho teda je, ze Cooke by mel bejt davno suspendovan do konce sezony :giggle: )
S láskou vám pre Crosbyho venujeme Huseliusa. Postačí tak zo 60 pukov. :D
Tak se Sabres jsem se podíval na záznam dneska dopoledne na Nově a byl jsem pěkně nasycený. To byl fakt zápas! S vyjimnkou snad uvodních deseti minut a závěrečnému náporu na konci jsme ale zápas měli ve své moci.
Začátek byl ale jak z hororu a taky to mohl skončit střídáním golmanů, asi by k tomu došlo, kdyby místo zvonění tyčky svítilo světlo značící gol na 0:3....Druhá třetina byla opravdu štavnatá, nejenže jsme ji krásně zvrátili na 3:2 ale furt se něco dělo. Šancí jsme měli spoustu a jen vinou smůli, či nepřesnějšího zakončení to bylo "jen" 3:2 a ne 6:2. Hráči po sobě dost šli, viděli jsme paradní střety i pěkné mele před brankami. Jenom opět černá kanka v podobě Malkina, který se zranil, no uvidíme co z toho bude, snad zase nee dlouhá absence :modlenie: . Jinak je vidět, že tym už se naučil hrát bez obou opor a dneska to opět potvrdil.
Hodně se mě líbil Matt Cooke, bojoval o puky, šel soupeři pod kůži a nakonec vystřelil i ten vítězný gol, což ho v konečném součtu vyneslo na titul první hvězdy zápasu. At si kdo chce co chce říká, já bych prostě Cooka nikdy neměnil.
V neděli další zkouška ohněm v podobě zápasu na ledě Capitals, kteří se tedka nakopli výhrou nad Tampou Bay, tak jsem zvědav :box:
AndyF píše:Jedno se vam musi uznat. Zvladate to i bez tech dvou drevaku.. :yes: Budete tezsi souper nez se zdalo, protoze vam to dost zvedne sebevedomi. Co uz se da delat. :ja_neviem:
A dokonce bych vam nevycital ani ten vitezny gol z ofsajdu. To totiz nemelo na vec vubec vliv...
(Neco jinyho teda je, ze Cooke by mel bejt davno suspendovan do konce sezony :giggle: )
Presne, ostatni hraci ted pozvedli svou hru na jinou dimenzi nez predtim, berou na sebe odpovednost a sebevedomi s nima dela divy. Ja si taky myslim, ze tyhle zraneni z nas udelali jeste silnejsi team nez jsme byli...

Ten ofsajd jsem i ja tak nejak zaregistroval a mel jsem vazne podezreni ze tam byl, i kdyz se to v prubehu zapasu na FSN ani nevzpominalo. Druha vec je, ze v tu dobu to jeste vypadalo jako neskodna vec, puk pak dokonce meli Sabres, takze jak rikas, ten ofsajd nebyl bezprostredni pricinou golu. Jenomze Jordan tam vyborne zaforcekoval a nasel Cooka, ktery opravdu prekvapil peknym zakoncenim a ukazal ze umi i trosku hrat hokej, ten gol byl nakonec i velmi pekny...

EDIT: No dival jsem se na to jeste nekolikrat a takove neco proste carovy sudi musi piskat, ten ofsajd byl az prilis jasny. A i kdyz nebyl primou pricinou golu a nemozno tvrdit ze nam sudi umyslne darovali gol, tak tohle by se proste stavat nemelo.
Atlantik píše:.. ten ofsajd byl az prilis jasny. A i kdyz nebyl primou pricinou golu a nemozno tvrdit ze nam sudi umyslne darovali gol, tak tohle by se proste stavat nemelo..
Zastavam se Pens... Nejsem vadnej?? :samovrazda:
Je znama vec, ze se tam ty ofsajdy berou daleko benevolentnejs. A ten hrac prejizdel pred carovym, tak, ze ho mel vlastne mimo zorny pole. Nereknu, kdyby to bylo nejaky 2 na 1 a on tim ziskal nejakou ultra vyhodu, ale takhle, zcela irelevantni... Jak rikam, fakt ze Cooke vubec jeste brusli po zamorskych kluzistich je mi zahadou... Uz jsem to rikal v chatu, tu bitku golmanu, vyprovokovanou jeho najetim do DiPietra odnesl tento mesicni absenci... :doh:
Tak jasne ze se divim ze nas hajis, ale na druhe strane se mi mari, ze ja jsem se Flyeru taky uz parukrat tak trochu zastal, ze jo... Tak to ma byt, rivalita ano, ale hlavne objektivita a ne jen jedny bryle :)

Jinak co se tyce Cooka, je to muj nejmene oblibeny Penguin, ale uz jen tim ze je to Penguin, tak nebudu proti nemu nejak rozpoutavat vasne... Hajit ho ovsem taky nemam ve zvyku, jak jsem se uz nekolikrat vyjadril, je to samozrejme hokejovy hajzl a jiny ani nebude. Ale pro nas je dost dulezity a konkretne jen za toho DiPietra bych z neho nedelal burana, nejsem si ani jisty ze to udelal schvalne, bylo 3-0 pred koncem a byla spokojenost. Za to si stejne muze DiPietro predevsim sam, zajimave je ze jeste do bitky vstupoval s usmevem na tvari...
Keď si debil myslel, že je Ray Emery... :lol2: Naopak, Johnson sa ukázal, že je Evander Kane. :cool:
Malkin asi pujde na operaci, zraneni kolena je zda se vazne. Zatim je to jen predpoklad, ale je mozne i to, ze Malkin je out for season :-(

OK, to muze znamenat, ze mame teoreticky volnych dalsich 8,7 miliona na TDL, ale je to sok pokud se tohle potvrdi...
Zdá se že to bude skutečně pravda....Tahle sezona je z pohledu zraněných fakt horor, snad od začátku sezony jsme nehráli v kompletní sestavě. Navzdory tomu vysledky jsou zatim super. Nezbývá, než se modlit v Crosbyho návrat. Malkin sice letos nehrál nic moc ale rána je to obrovská. Jestli se to potvrdí, tak j jasné že při TDL se musí sehnat nějaká velká ryba...
Fanoušek Pens musí z nastalé situace být nešťastný! Dvě největší hvězdy mimo hru a jedna z nich možná po zbytek sezóny! :? V momentě kdy Malkin vstal z ledu, zdálo se že to nebude nic vážného a že se vrátí ještě do zápasu! Vůbec by mě nenapadlo, že to bude něco vážnějšího a že to ohrozí zbytek sezóny už vůbec ne! Geno nezažívá zrovna nejvydařenějšíí sezónu a teď ještě tohle! Letos jsem od něho čekal velké věci, ale to jsem se bohužel pořádně sekl... Přeji brzké uzdravení! :thumbsup:

p.s.: Zdravím fanoušky Pens a doufám, že nevadí, že vám sem píšu!
Ne, nevadi nam to Joe :wink:

Situace je vazna a existuje zde dokonce riziko ze Malkin uz nikdy nebude mit to koleno v 100%-nim stavu. Je tam roztrzeni predniho i stredniho kolenniho vazu a doba lecby muze v takovemhle pripadu trvat i vice nez 1 rok... Presne kvuli tomuhle trpel Pavel Bure celou karieru, nebo Bobby Orr, nasledky muzou byt dozivotni... Jde ovsem i o to jak hluboce to roztrzene je. V idealnim pripadu by Malkin mohl stihnout zacatek pristi sezony.

Je mi Gena neskutecne lito, ten kluk ani letos nemohl ukazat co v nem je, porad mel problemy s levym kolenem, ktere ho limitovalo. Ted konecne prohlasil, ze uz je 100% fit a pripraveny stat se lidrem teamu jak na lede tak v kabine, odehral 6 stridani a selhalo mu druhe koleno... Geno musi byt v obrovskem soku, on hokej miluje a letos mel obrovskou motivaci a velke plany. Ted se mu vsechno zhroutilo, prvni vec co Evgeni udelal kdyz se dozvedel verdikt bylo odeslani SMSky pro GM Shera: "I´m sorry, Ray".

Jsem z toho uplne mimo a tisnou se mi slzy do oci :cry: Hosi, musite bojovat i za Gena. Sidney muze byt mimo jeste dalsi mesic, uz si nemuzeme dovolit veci uspechat... Divizni titul neni prilis realny, ostatni kluci sice obdivuhodne bojuji, ale proti silnejsim souperum se tyhle absence proste projevi. Uvidime co dnes proti Caps...
Tady je vidět, jaké rozhodují maličkosti, jeden neštastný okamžik a může to mít nedozírné následky. Když to tady čtu, uplně mě běhá mráz po zádech, bohužel je to všechno hrozná tragedie jak pro Jevgenyje, tak pro všechny okolo Pens, včetně nás příznivců.
Jestli malkin tuto sms skutečně takto napsal, tak u mě dost získal. Uvidíme co přinese nebo spíš vymyslí GM Shero. Dneska jsem zvědav, jak se se situací poperem s Capitals na jejich ledě. Caps v poslední době hrají lépe a tak to bude zkouška ohněm, navíc není ani vyloučeno, že by mohlo jít o případného soupeře v 1.kole play off, i když je ještě moc daleko předbíhat.
Jinak Joe_B díky za pozdrav, a klidně sem píš dál :wave:
Moc som vás nemusela, ale po týchto zraneniach vám budem priať postup čo najďalej. Je ale otázne, koho Shero privedie, keďže vy vlastne nemáte koho vymieňať. Letang, Orpik a Staal sú nevymeniteľní, pochybujem, že budete meniť Goligoskiho či Michálka. Nevyznám sa moc do situácie, ale pravdepodobne vám zostane buď zapracovať Tangradiho, alebo meniť prospekty ako Despres. Ale opakujem, do Pens moc nevidím.
http://www.nhlpro.cz/clanek/18640-jarom ... ilnem-tymu

Jen trochu fantazie :) co pristi rok Jagra zpet tam kde zacinal :) na posledni sezonu ? :) 1600 bodu :) (ted ma 1599)
Taky jsem to zaregistroval, no je to zajímavé, myslím, že pokud by platilo vyjádření, že by chtěl hrát druhou či dokonce třetí řadu, místo by se jistě našlo. Stále si myslím, že Jágr jaksi nechal v NHL nedokončené dílo. A proč ne ho zakončit tam, kde ho začal. Uvidíme v létě co se bude dít. Já bych se jeho příchodu za rozumnou cenu nebránil.
To je pořád ta samá pohádka. Jágr si zas zavzpomíná na mladý léta před novináři. Řekne kdyby, možná, třeba, uvidíme, myslím, doufám, atd. A novináři z toho udělají velký příběh. Jako minule Jágr a Edmonton.
Já tomu vůbec nevěřím. V létě za ním příjde gubernátor, řekne mu, jak ho miluje, že na něj všichni spoléhaj a že by si šáhl na život, kdyby Jarda odešel. Jágr pak zajde do pravoslavnýho kostela, tam si to promyslí :D a pak podepíše zas Omsku. Až mu bude 43, tak se vrátí domů, ještě vyhraje bodování v extralize (pokud teda bude ještě Kladno existovat :D ). No a až mu bude 50, tak ho lidi zvolej v přímý volbě prezidentem. :yes:
No tahle druha verze vypada realneji :) a jeste v az vyhraje v 43 extraligu tak s nim bude hasek v tymu a vyhraje ceskou vezinu to je jasny :)

- Hašek dosáhne lapačkou do rohu kluziště.
- Hašek dokáže pouhým pohledem vytěsnit puk mimo branku.
- Hašek dokáže zabránit přihrávce soupeře už v jeho obranném pásmu.
- Někteří lidé nosí tričko s Chuckem Norrisem, Chuck Norris nosí tričko s Dominátorem.
- Vladimír Růžička žvýká obyčejné žvýkačky, Dominik Hašek hokejové puky.
- Rok 2022: Hašek dostává umělý kyčelní kloub.
- Rok 2024: Hašek po roční pouze opět ve skvělé formě, český národní tým vyhrává zimní olympíjské hry v Tatrách!
- Rok 2026: Hašek začíná uvažovat o definitivním konci své profesionální kariéry.
Sleduji Jágra v KHL a mohu říct, že je pořád neuvěřitelně dominantní hráč a dívat se na jeho hru je prostě radost! Má pořád sílu, skvělé vedení kotouče a ohromný zápal do hry! Opravdu se zdá být lepší než před třemi roky! 2 nebo 3 řada? Ani v nejmenším nepochybuji o tom, že na to má a myslím, že by Pens měl co dát! Hmm, ten článek mě velice potěšil. Už jsem v návrat Jágra do NHL přestával pomalu věřit. :)
dejf píše:To je pořád ta samá pohádka. Jágr si zas zavzpomíná na mladý léta před novináři. Řekne kdyby, možná, třeba, uvidíme, myslím, doufám, atd. A novináři z toho udělají velký příběh. Jako minule Jágr a Edmonton.
Já tomu vůbec nevěřím. V létě za ním příjde gubernátor, řekne mu, jak ho miluje, že na něj všichni spoléhaj a že by si šáhl na život, kdyby Jarda odešel. Jágr pak zajde do pravoslavnýho kostela, tam si to promyslí :D a pak podepíše zas Omsku. Až mu bude 43, tak se vrátí domů, ještě vyhraje bodování v extralize (pokud teda bude ještě Kladno existovat :D ). No a až mu bude 50, tak ho lidi zvolej v přímý volbě prezidentem. :yes:
:rofl:
dejf píše: No a až mu bude 50, tak ho lidi zvolej v přímý volbě prezidentem. :yes:
Já bych ho volil! Co by se asi tak mohlo stát? :rofl:
dejf píše:To je pořád ta samá pohádka. Jágr si zas zavzpomíná na mladý léta před novináři. Řekne kdyby, možná, třeba, uvidíme, myslím, doufám, atd. A novináři z toho udělají velký příběh. Jako minule Jágr a Edmonton.
:lol2: Krásny a realistický post.
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING