Jo, Rupper je sice na lede neskutecne ostry, ale zakernost mu nic nerika. Prave naopak, je to velmi ferovy chlapik jak je videt i na tomhle prikladu. A srdcar ktery dava do hry vsechno, takovehle typy mam rad... Jediny problem je, ze takovych vydrenych typu hracu tam momentalne mame asi az prilis, krome Ruppa mozna jeste vetsi extrem jsou Adams, Talbot, Dupuis, Asham a svym zpusobem hraji podobne i Cooke, Kunitz, Conner, Kennedy, Letestu a dokonce i J.Staal... Proste tohle je profil hrace presne podle predstav Disco-Dana Bylsmu.
Jsem sice zastance proamerickeho stylu hokeje, takze tenhle tvrdy a tak trochu jednostranni Bylsmuv pohled na hokej v zasade sdilim, presto mi prijde, ze tam precejen absentuje trosku talentu a hravosti, samozrejme s vyjimkou Crosbyho a Malkina. Proste by to chtelo jeste alespon jednoho sikovneho technickeho hrace do kombinace, hrajeme to totiz az prilis vydrene a mechanicky... Skoda ze ten Comrie se zranil hned na zacatku, mohl to byt mozna prave on...
Na druhe strane vim, ze dalsi prichod skilled technickeho hrace (Evropana) asi prilis nehrozi, jak rikam v tomhle je Bylsma (spolu se Sherem) konzervativni a takovyhle hraci typu Adamse nebo Ruppa maji u nich prednost... Kazdopadne playoffs jim muze dat za pravdu, tam se prave tyhle vlastnosti ceni dvojnasob...
EDIT:
Letestu out 4-6 weeks...
Malkin se dnes proti Sabres vraci do sestavy.
Fleury(Johnson)
Orpik-Letang
Martin-Michalek
Goligoski-Lovejoy(Engelland)
Kunitz-Malkin-Dupuis
Cooke-Staal-Kennedy
Conner-Jeffrey-Tangradi
Rupp-Talbot-Adams
-Godard-
Jsem sice zastance proamerickeho stylu hokeje, takze tenhle tvrdy a tak trochu jednostranni Bylsmuv pohled na hokej v zasade sdilim, presto mi prijde, ze tam precejen absentuje trosku talentu a hravosti, samozrejme s vyjimkou Crosbyho a Malkina. Proste by to chtelo jeste alespon jednoho sikovneho technickeho hrace do kombinace, hrajeme to totiz az prilis vydrene a mechanicky... Skoda ze ten Comrie se zranil hned na zacatku, mohl to byt mozna prave on...
Na druhe strane vim, ze dalsi prichod skilled technickeho hrace (Evropana) asi prilis nehrozi, jak rikam v tomhle je Bylsma (spolu se Sherem) konzervativni a takovyhle hraci typu Adamse nebo Ruppa maji u nich prednost... Kazdopadne playoffs jim muze dat za pravdu, tam se prave tyhle vlastnosti ceni dvojnasob...
EDIT:
Letestu out 4-6 weeks...
Malkin se dnes proti Sabres vraci do sestavy.
Fleury(Johnson)
Orpik-Letang
Martin-Michalek
Goligoski-Lovejoy(Engelland)
Kunitz-Malkin-Dupuis
Cooke-Staal-Kennedy
Conner-Jeffrey-Tangradi
Rupp-Talbot-Adams
-Godard-