od
mt-svk » čtv 13. říj 2011 14:13
Moj narek pri stahovani urcite pocuvat nebudete. Ak by sa tim prestahoval do mne prijemneho mesta, pokracujem dalej, ak nie, vyberiem si iny tim.
V trenerovi to byt nemusi, a Arniel si poriadok spravit vie a velmi rychlo, problem je skladba timu... centrov mame Cartera, Brassarda, Vermetteho, Johansena, MacKenzieho a Pahlssona, centrov mozu hrat Umberger s Prospalom. Po zisku Cartera a neskor Prospala sa mali dvaja centri pakovat prec, urcite Brassard a jeden z dvojice Vermette/Pahlsson, skor Pahlsson. Ziskat tvorive kridlo. A najma, prestat precenovat Umbergera a dat ho do tretieho utoku, kde patri. Fajn, cakalo sa, ze sa z Brassarda urboi kridlo, ale to nefunguje, trejdnime ho, dokym je jeho cena este nejaka.
Obrana by zla nebola, len nam chyba tvrdy, pohyblivy obranca (ziadny Commodore) a najma... vodca obrany, The Wiz nehra a prave jeho styl by tim mohol nabudit. Ked mame Savarda, na farme Mooreho s Goloubefom, preco pre zmilovanie bozie drzime Russella, mali sme ho pri najblizsej prilezitosti trejdnut. Z farmy povolat Holdena.
A najma... prestanme striedat Johansena s Majorovom, ale dajme oboch do zostavy s poriadnym icetimom, obaja si ho zasluzili, povolajme z farmy Kubalika, rozdelme Nasha s Carterom, nie kvoli zlej hre, alebo chybajucej chemistry, ale kvoli tomu, ze sa ich rozdelenim posilnia dva utoky.
Inak, ak sa hovorilo, preco chcel Filatov odist, tu je dovod... Majorov bol v minulom zapase jednym z nasich najlepsich hracov, napriek tomu tento zapas sedi... preco? Lebo sa trener rozhodol, ze treba striedat Johansena prave s Maxom, kym taky Umberger hra velke houby, ale hra, podobne tak Pahlsson (aj ked v tomto zapase aspon vyborne branil). Ani Vermette neziari, o Brassardovi skoda hovorit. Napriek tomu maju iste miesto v zostave a cas nad 10 minut. Takze, ak sa Majorov rozhodne odist, odporucam Umbergerovi pred dementnym tweetovanim najprv pouvazovat tym, co sa vola mozog, ak take nieco ma. Kludne by som trejdla aj jeho, nebude mi chybat.