tak sestava na prvni duel pravdepodobne takto
Pouliot - Gomez - Gionta
Eller - Plekanec - Kosticyn
Lapierre - Halpern - Darche
Pyatt - Boyd - Moen
Hamrlík- Subban
Špaček- O Byrnl
Gorges - Gill
Price
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No, co rozjeli? Herně úplně vyrovnaný zápas, Giguere chytal skvěle a my dělali nehorázné chyby v obraně - to je velice stručné zhodnocení! Price mě nezklamal, zachytal dobře, ale Giguere dneska vynikal víc - šancí jsme měli dost, ale ty největší nám domácí gólman prostě zlikvidoval...The Rev píše:Koukám, že to Leafs nějak rozjeli..
E: No, tak Giontovi chybělo k vyrovnání pár sekund před koncem fakt pár centimetrů.
To byla moje prvotní reakce na relativně rychlé góly Leafs.habs píše:No, co rozjeli? Herně úplně vyrovnaný zápas, Giguere chytal skvěle a my dělali nehorázné chyby v obraně - to je velice stručné zhodnocení! Price mě nezklamal, zachytal dobře, ale Giguere dneska vynikal víc - šancí jsme měli dost, ale ty největší nám domácí gólman prostě zlikvidoval...The Rev píše:Koukám, že to Leafs nějak rozjeli..
E: No, tak Giontovi chybělo k vyrovnání pár sekund před koncem fakt pár centimetrů..
Aha...The Rev píše:To byla moje prvotní reakce na relativně rychlé góly Leafs.habs píše:No, co rozjeli? Herně úplně vyrovnaný zápas, Giguere chytal skvěle a my dělali nehorázné chyby v obraně - to je velice stručné zhodnocení! Price mě nezklamal, zachytal dobře, ale Giguere dneska vynikal víc - šancí jsme měli dost, ale ty největší nám domácí gólman prostě zlikvidoval...The Rev píše:Koukám, že to Leafs nějak rozjeli..
E: No, tak Giontovi chybělo k vyrovnání pár sekund před koncem fakt pár centimetrů..
Tak včera jsem se rozhodoval jestli si naložit kanadské derbíčko nebo bitvu o Pensylvánii.... Dal jsem nakonec přednost Kanadě a vůbec nelituju!!
Na to že to bylo první kolo se zápas hrál ve skvělém tempu. Šance se střídaly na obou stranách, zápas měl spád. Sice jsem viděl jenom 2 třetiny ale musím říct že Lars Eller se mi sakra líbil, byl cítit v každém střídání, šance měl a jestli takhle bude pokračovat tak bude určitě velkým přínosem. Celkově se mi Habs líbili. PS Subban to je pro mě hotový bek hrál s přehledem jak starý mazák.
Musím říct že tento zápas mě skvěle naladil na new season
Ještě se mi líbilo jak při představování hráčů Leafs bučeli i tuším domácí na Komisarka ( nemůžu ho ani vidět - včera byl zase hotovy ),Kabelku lidé odměnili bouřlivým aplausem což se mi líbilo
Na to že to bylo první kolo se zápas hrál ve skvělém tempu. Šance se střídaly na obou stranách, zápas měl spád. Sice jsem viděl jenom 2 třetiny ale musím říct že Lars Eller se mi sakra líbil, byl cítit v každém střídání, šance měl a jestli takhle bude pokračovat tak bude určitě velkým přínosem. Celkově se mi Habs líbili. PS Subban to je pro mě hotový bek hrál s přehledem jak starý mazák.
Musím říct že tento zápas mě skvěle naladil na new season
Ještě se mi líbilo jak při představování hráčů Leafs bučeli i tuším domácí na Komisarka ( nemůžu ho ani vidět - včera byl zase hotovy ),Kabelku lidé odměnili bouřlivým aplausem což se mi líbilo
ned 10. říj 2010 12:06
To je zvrátená logika youtube detičiek.maro píše:pravdou je ze jaro kril viac striel ale skor svojou pozicnou hrou..
Kery vsak zatial predvadza famozne zakroky ako i vcera dvakrat vychytal na ciare crosbyho. :wawe:
To, že hráč má viac highlight reel zákrokov neznamená, že je efektívnejší ale iba to, že je efektnejší.
Nejdem tvrdiť, že Price hral včera zle alebo čo, jednoducho to či hráč má famózne zákroky alebo chytá zadkom nie je difference maker pokiaľ napr. ten zadok funguje.
Maro, predbiehaš a strašne. Price je výborný brankár s perspektívnou budúcnosťou (ak si to dá v hlave všetko do poriadku) bude hviezda... ale nepridbiehaj. Máme zas sebou dva zápasy.maro píše:Situacia sa zacina otacat v prospech prajsa..a naviac mame aj ellera..
niekto zavidi..
aj ja by so bol nervozni po takej nakladacke![]()
broder papa
navyše Eller nieje Eberle. Bude to solídny hráč pre NHL, ale nič okulahodiace. Hodnotiť výmenu budeme až o pár rokov (áno, pár rokov, stať sa dovtedy môže všetko) Uvidíme.
BruinsFan píše:Maro, predbiehaš a strašne. Price je výborný brankár s perspektívnou budúcnosťou (ak si to dá v hlave všetko do poriadku) bude hviezda... ale nepridbiehaj. Máme zas sebou dva zápasy.maro píše:Situacia sa zacina otacat v prospech prajsa..a naviac mame aj ellera..
niekto zavidi..
broder papa
navyše Eller nieje Eberle. Bude to solídny hráč pre NHL, ale nič okulahodiace. Hodnotiť výmenu budeme až o pár rokov (áno, pár rokov, stať sa dovtedy môže všetko) Uvidíme.
Myslím, že tu probíhá neustále debata dokola a dokola o věci, kterou v současné době nelze nikdy objektivně posoudit. Je jasné, že výhodnost či nevýhodnost celé transakce se ukáže až za mnohem delší dobu, ať už se bavíme o Priceovi, Halákovi či Ellerovi.BruinsFan píše:Maro, predbiehaš a strašne. Price je výborný brankár s perspektívnou budúcnosťou (ak si to dá v hlave všetko do poriadku) bude hviezda... ale nepridbiehaj. Máme zas sebou dva zápasy.maro píše:Situacia sa zacina otacat v prospech prajsa..a naviac mame aj ellera..
niekto zavidi..
broder papa
Na druhé straně je dobře tu připomenout, že téměř všemi odepisovaný Price začal ročník na hodně solidní vlně, což je přesně to, co jsme potřebovali. Některé jeho zákroky teď v Pittsburghu nechaly vzpomenout na poslední play-off a Jaro Haláka...
A mimochodem - kde je psáno, že z Eberleho vyroste hvězda...?
Všetko ok, psáno nie je nikdy nikde nič, ale predsalen, súdny fanúšik vie posúdiť predpokladaný výkonnostný strop hráča. Máloktorý forward sa dostal na úroveň víťaza MRT a pod. len prístupom alá Chára k Norris Trophy. Od Eberleho sa veľké veci vzhľadom na jeho talent (a že už z neho celkom dosť ukázal a tým nemyslím jediný zápas za Oilers) proste očakávajú. Od Ellera nie a to som jeho "podporovateľ" dá sa povedať.habs píše:A mimochodem - kde je psáno, že z Eberleho vyroste hvězda...?
Teda ted byt fanousek Montrealu tak jsem docela nasran.Videl jsem teda jen treti tretinu ale vylouceni Subbana ktery si rozhodci vykouzlili z bublifuku a pak to prodlozeni kde pri viteznym golu drzel nejaky ted nevim kdo hrac tampy asi pet sekund na lede hrace montrealu tim ze mel hokejku na jeho zadech.
Jako nic proti ale tady to rozhodci docela posrali.
Tam to rozhodčí hlavně posrali při tom vyrovnávacím gólu na 3-3 - když už tak přísně vyloučili Subbana, měl jít jejich hráč taky ven za ten zákrok těsně před gólem, kdy našemu hráči vysekl hokejku z ruky a znemožnil mu odpálit puk, který už měl na hokejce...Anger píše:Teda ted byt fanousek Montrealu tak jsem docela nasran.Videl jsem teda jen treti tretinu ale vylouceni Subbana ktery si rozhodci vykouzlili z bublifuku a pak to prodlozeni kde pri viteznym golu drzel nejaky ted nevim kdo hrac tampy asi pet sekund na lede hrace montrealu tim ze mel hokejku na jeho zadech.
Kouč Jacques Martin promíchal na tréninku lajny. Jak už víte, Travis Moen je v první formaci s Gomezem a Giontou, zatímco Pouliot hraje s Boydem a Pyattem. Ve třetí lajně je Jeff Halpern a křídla mu dělají Eller a Lapierre. V obraně hrají spolu Hamrlík a Špaček, Subban s Picardem, Gorges zůstává s Gillem a O'Byrne hrál s navracejícím se Markovem.
Toronto Maple Leafs 3z 12-6 6b
Montreal Canadiens 3z 8-9 3b
Buffalo Sabres 4z 8-12 3b
Ottawa Senators 4z 7-12 3b
Boston Bruins 2z 5-5 2b
Toronto Maple Leafs 3z 12-6 6b
Montreal Canadiens 3z 8-9 3b
Buffalo Sabres 4z 8-12 3b
Ottawa Senators 4z 7-12 3b
Boston Bruins 2z 5-5 2b
Cituješ tu úryvky z článku na našich stránkách...maro píše:Kouč Jacques Martin promíchal na tréninku lajny. Jak už víte, Travis Moen je v první formaci s Gomezem a Giontou, zatímco Pouliot hraje s Boydem a Pyattem. Ve třetí lajně je Jeff Halpern a křídla mu dělají Eller a Lapierre. V obraně hrají spolu Hamrlík a Špaček, Subban s Picardem, Gorges zůstává s Gillem a O'Byrne hrál s navracejícím se Markovem.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé