Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Montador
Obrázek

Recchi
Obrázek

Recchi
Obrázek

Recchi (tu vyzera skor ako Julien :D )
Obrázek

Chara
Obrázek
recchi ma peknu plesinku :D Dufam ze nam pomoze skoda toto zapasu som cakal jedniznacne vitazstvo ale treba na to zabudnut a ist dalej a v play off makat na plne gule
No kurna , Recchi vypadá jak den před důchodem :cool:
Chicago (36-17-9) at Boston (42-14-9)

To bude zapas ako remen,zajtra sedim doma,nikde nevychadzam,vyhodim zenu,psa a aj televizor po prehre :D
Musime vam vratit prehru od nas doma a vyrovnat stav serie v tejto sezone na 1-1...
To bude fakt dobry zapas. Mne sa paci ako hraje Chicago. No ale uz by sa patrilo vyhrat.
Dnes Chicago zdolame! :povzbudzovanie: . Nie je mozne, aby sme tolko prehravali. A uvidime to na yahoo.com od 19:00 (ja zas len polovicu zapasu :( ). Konecne by sa uz mohli prebrat Kessel s Krejcim. Je na to ten najvyssi cas! Mozno by rosady v zostave trocha pomohli.
:yes: veru tak, dnes na nas caka luxusnejsi to zapas :thumbsup: zapas old six, zapas 2 sympaticky pôsobiacich celkov, zapas rieseny v supr euro case a to vse na stanici Nova Sport :frajer2:

dnes vsak kvôli :oslava: zhliadnem tak uvodnu tretinu, max. co to z II :( no dufam, ze na :oslava: pôjdem vitazne naladeny a ak bude stav taky nijaky pripijem si kurna jednym dloubacikom na to vitazstvo, ktore by uz bolo opät na case ulozit do brlôzka :cert:
nuž BOS to bude mať v tejto forme dosť ťažké, ja osobne viac fandím v tomto zápase CHIC, tak v kútiku duše dúfam, že mladíci si z medveďmi poradia, ale zápas to bude dúfam parádny...
ozaj nevie niekto, či ho nedáva niektorá z TV..?
19:00 - Nova Sport - Cierny Jastrab zostreleny
v hlavnej ulohe Big Bad Bruins

mam pocit, ze "papierovo kvalitnejsi " timy nam sedia viac, ako timy, pri ktorych kazdy akoby automaticky pocita body..vid. Phoenix, ci Habs u Thrashers..to je proste NHL, tam môze kazdy sfuknut kazdeho ci ma sancu na PO, ci nie a to je na tej NHL tak :good:
preto pevne verim a som presvedceny o tom, ze dnes chalani zamakaju, pre Montyho + Recchiho to bude v poradi 2 match v drese Bruins, tak nepochybujem, ze to bude aj z ich strany kvalitnejsie vydanie ako tomu bolo proti kojotom..
inak ivane, mladikov v time mame aj my pozehnane, ba co viac, nie su v time len do poctu, takze aj z tohto pohladu to môze byt velice zaujimavy match :cinka:
btw: chorche, golovy pozdrav hadam padne aj pre Teba :) samozrejme, golovy pozdrav do siete jastrabika :razzi: :wink:
:D čierny jastrab zostrelený...
len aby vás neboleli oči z toho krúženia jastrabov a nakoniec sa vám možno zatočí hlava a zistíte, že je po zápase :smile03:
a dík, chystám sa ho pozrieť, len som po včerajšku :oslava: dosť :cry: , kámoš oslavoval narodky, takže sme skončili vo Vigvame a vieš si to predstaviť...
____
hehe, mne sa dnes vecer bude tocit hlava urcite :D dnes si pre zmenu davam do nozteka ja :oslava: aj preto zhliadnem akurat tak I.tretinu :|
Tak Recchi už dnes 2 branky koukám ... no aspon že bývalí hráči Tampy nedělaj ve světě ostudu :lol:
kisin píše:Tak Recchi už dnes 2 branky koukám ... no aspon že bývalí hráči Tampy nedělaj ve světě ostudu :lol:
jj dneska mu to tam spadlo dvakrát :good: a trefil se i Krejčí...tomu to myslím v poslední době vůbec nepadalo...
tak hlavy sa vám z tých záverečných sekúnd museli točiť, ale žiaľ nič z toho žiaden čierny jastrab nevyťažil a zostalo 4:3. Ale pekný zápas to bol, taký rýchly na slušnej úrovni, škoda tej hlúpej chyby Campbella, mohlo to byť ešte dramatickejšie. Čo dodať, gratulujem medveďom k víťazstvu a budem čakať, čo nám dnes ešte predvedú Blues.
Cii no uz som myslel ze vyrovnaju. No konecne dal gol krejci a Kessel. a potesil ma Recchi 2+0 pekne na 41 rocneho pana
Mňa tiež dosť potešila výhra Bostonu, bolo už na čase, po serií zbabraných zápasov, ale o to viac ma teší, že som trafil tip.
kolko si vyhral?
Janci_83 píše:kolko si vyhral?
ja som nič nevyhral, to tuto v KTL (Klubovej tipovacej lige) :lol: , ale nič sa nedeje, že si si myslel, že som tipoval za nejaké eurá. :smile03:
Vyborne! Osklbali sme cierneho jastraba jak sa patri :clap: . Poslednu tretinu som bohuzial nevidel, pozriem si ju zajtra v zazname. Co som vsak videl, tak hra bola minimalne vyrovnana, ale goly sa rataju. Potesilo aj zavahanie Devils :thumbsup:
New York Rangers vs. Boston Bruins

Lucic-Savard-Kessel
Recchi-Bergeron-Kobasew
Wheeler-Krejci-Ryder
Axelsson-Bitz-Thornton

Chara-Ward
Ference-Wideman
Stuart-Hnidy

Fernandez
Thomas

1.tretina
Vdaka zmene casu v USA (ktoru mi neoznamili :) ), som zmeskal skoro celu prvu tretinu. Videl som asi 90 sekund. Ale moderatori hovoria, ze z Rangers je uplne iny tym pod Tortorellom a s Averym. Tych poslednych par sekund mali jazdci zopar sanci. Tak to je vsetko na prvu tretinu :roll:

Montador vynechal uz druhy zapas v rade.

2.tretina
23:01 :( 1:0 - Antropov (Drury, Redden)
25:01 :clap: 1:1 - Kobasew (Chara)
25:04 :fight: - Thornton vs. Orr. Na body pripisujem vyhru Scotovi.
32:12 :( 2:1 - Gomez (Antropov, Morris)
36:26 :( 3:1 - Fernandez - vlastny gol; pripisany Callahan (Avery, Korpikovski)
39:14 :fight: - Krejci vs. Drury. V zaciatku bitky pohotovo zasiahli obaja ciarovy rozhodcovia

V druhej tretine boli Rangers lepsim tymom. Na Bruins akoby sa prejavovala unava zo vcerajsieho zapasu. Vysledkom prevahy boli 3 goly v sieti Fernandeza a len jeden v sieti Lundqvista. Pri druhom a tretom gole nemoze mat Manny ciste svedomie. Druhy gol dostal z tazkeho uhla, kedy si strela nasla medzeru medzi nozom jeho korcule a tyckou. Treti gol bol kuriozny. Mannymu zostal puk hore za pravym betonom a nevedel o nom. V brankovisku vykruzil otocku a kedze ho nevedel najst a myslel si, ze je pod nim a zvalil sa na lad. V tom okamziku mu puk spoza betonu vypadol a dokotulal sa do brany.

3.tretina
42:12 :clap: 3:2 - Chara (Ward, Axelsson)
43:47 :clap: 3:3 - Ryder (Savard, Bergeron)
53:38 :( 4:3 - Zherdev (Staal)

Tretia tretina povodne zacala nasou 4 minutovou presilovkou, ale bola prerusena vylucenim Kobasewa. Pri hre 4na4 sa presadil Chara a o necele dve minuty aj Ryder. Po tychto goloch Bruins evidentne ozili a mali kontrolu nad zapasom. A to az do 54.minuty, kedy strela okolo pravej Fernandezovej tycky skoncila na zadnom mantinely a odrazila za branou rovno k Zherdeovi. Manny sa uz nestihol premiestnit a Zherdev pohodlne skoroval do takmer prazdnej brany. Zaverecna, takmer 90 sekundova, powerplay bola este umocnena vylucenim Averyho, ale uz sa nam nepodarilo vyrovnat. Lundqvist chytal velmi spolahlivo. Vykon Fernandeza bol ako nebo a peklo. Puky nevyrazal, ale absorboval ako spongia vodu. Lenze ked spravil chybu, bol z toho vzdy gol.

Vzhladom na vykon by bol spravodlivy jeden bod pre Bruins. Bohuzial nevydalo :(

:winner1: NYR - Antropov
:winner2: BOS - Chara
:winner3: NYR - Dubinsky

P.S.: moj pripspevok s cislom 1000 :fan:
kua to mě mrzí že ste ty Rangers neporazili :(
vdaka skorpy :thumbsup: aj ked skôr :thumbsdown: co sa tyka nasej zrejme dost nestastnej prehry..tam nie je co riesit u Mannyho necitim tu potrebnu istotu..inkasovat podobne goly v PO :beee:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

[li]:arrow: 15 :arrow: 8[/li]
Ten golman Bostonu Fernandez byl fakt smolař zápasu :-O :-O tři branky jdou jasně na jeho vrub :thumbsdown: myslím,že jeho nešikovnost zařídila tentokrát prohru medvědů.Tim Thomas je určitě spolehlivější :yes:
Toto sa mi vôbec nepáči, teraz Boston poslednú dobu zakopne aj o ten najmenší "piesok". Čo sa to porobilo, mne sa to vôbec nepáči. Snáď to nebude pokračovať aj v PO.
Kuaa hosi. Nemohli jste ty primadony z Manhattanu sundat ??? Penguins vsechno vyhravaji, ale bohuzel konkurence taky a to je k vzteku. Jinak Medvedi byli dle meho lepsim tymem, bohuzel muzeme se podekovat tomu komediantovi :thumbsdown: v brane Bostonu, ktery Rangers doslova daroval vitezstvi. Jinak z Bostonu uz zdaleka nejde takovy strach, a i kdyz asi vstoupi do playoffs jako 1.nasazeny tym, povazuji Boston za muzstvo, ktere se urcite da porazit.

Ale jinak, at se vam dari Bruins...

PS: Pokud se nedostanete do formy, hrozi vam velke zklamani v 1.kole playoffs:

Pravdepodobni souperi:
Montreal - paradoxni duel, bylo by to zajimave, rivalita a repete z minule sezony, jenom by jste si vymenili nasazeni. Sance asi 55-45 pro Boston
Florida - i kdyz se to nezda, Florida hraje velmi dobry hokej. Je to velmi kompaktne hrajici tym, vyborni brankari. Presto sance vidim 60-40 pro Boston
Rangers - Rangers posilili a i kdyz nehraji buhvijak skvely hokej, dokazou vyhrat i zapasy, kde nejsou lepsim tymem. Neprijemny souper to urcite je, navic kdyz zachyta Lundqvist...no nevim, nevim
sance 50-50...
Pittsburgh - No ruku na srdce, kdo by byl favoritem??? Momentalne hrajou lepsi hokej urcite Penguins, mame navic zkusenost z minule sezony. Podle sestavy je to zhruba vyrovnane, vy sice zacnete doma... Ale suma sumarum asi 45-55 Penguins.
Carolina - A dalsi velmi neprijemny souper, Hurricanes posilili o Erika Colea, ktery byl pri nedavnem SC Caroliny a ted hrajou famozne. Zkuseny tym, ktery ma nebezpecne vsechny lajny... ale nevim, asi 50-50.
Je to iba klasický výpadok formy. Každému tímu sa to musí cez sezónu prihodiť, aj keď mám momentálne pocit skôr taký, že nejde o výpadok formy mužstva ako takého, ale len niektorých individualít, na čo doplácajú samozrejme všetci, ale nevidel by som to tragicky, všetci fandovia BOS by takúto situáciu pred sezónou brali a tím pod vedením Juliena a Cháru má na to aby sa spamätal, ukľudnil a opäť vrátil do formy. Teraz na tom musia začať makať, lebo pomaly ale isto sa bude treba začať pripravovať na PO, tak je treba nabrať hernú pohodičku :yes:
A Fernandeza by som nezatracoval, každý má z času na čas svoju slabšiu chvíľku :smile03: ale nateraz by som predsa len staval Timmyho the beara :D
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS