Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

XruC » Štv Jún 20, 2013 9:21 am píše:Ake blbosti, od prestavby sme sa nedostali dalej ako po druhe kolo..ten tim na to proste nema (bohuzial)
tak rozhodne nie tak, ze vymenime cele muzstvo..ja som to tu dlho cital len a neprispieval, ale tvoje nazory sa mi vo väcsine pacia, aj ked vsetko by si riesil razantne..uvidime tuto sezonu, po dalsej sezone by som sa nejakeho vypredaja nebal..bolo by mi to luto, ale obetoval by som Greena, potrebujeme proste defenzivneho top obrancu, nemoze ku*va Erskine hrat 20 minut na zapas, to sa niekto musel posrat asi..utok, ja si stale myslim, ze Ovie a Backstrom su jadro, okolo ktoreho mozme postavit poriadne muzstvo, asi by som skusal menit Marcusa, ja mu proste neviem prist na chut uz druhu sezonu..Laich, Brouwer to su hraci, ktorych mam strasne rad a su pre mna idealny do druhej formacii..proste, nemyslism si, ze posledne 4 muzstva teraz z PO su o triedu lepsie, ale musime dotiahnut par detailov, obavam sa ale, ze s McPheem to nepojde..
Laich s Brewerom su dobri hraci, najma na PO a prave takych mame malo. Mne sa paci model Bruins, ziadna mega hviezda v utoku, ale 4 vyrovnane patky so skvelimi hracmi a hl. hracmi na PO. Takouto cestou by som chcel vidiet ist aj Caps, ale s McPheem to bohuzial nepojde. Ale ja to nechapem..kolko je uz u nas? 16-17 rokov? A okrem prveho roka, ked sme sa dostali do finale SC (ale ten team bol poskladany este Poilem) je to fail rok co rok a rok co rok stale rovnake vyhovorky.
Obrázek

Draftovali ste Kopeckého! :dudo:
:rofl: :lol: :haha:
Budem rad ak to dotiahne na Kopeckeho..trochu som nepochopil preco sme mu dali prednost pred Shinkarukom, ale to je aj tak jedno, McPhee ho pri TDL vymeni za priemerneho 3rd linera v domneni ze je to ten posledny kus skladacky za cestou k SC.
XruC » úte črc 02, 2013 4:34 am píše:Budem rad ak to dotiahne na Kopeckeho..trochu som nepochopil preco sme mu dali prednost pred Shinkarukom, ale to je aj tak jedno, McPhee ho pri TDL vymeni za priemerneho 3rd linera v domneni ze je to ten posledny kus skladacky za cestou k SC.
Odkdy je Erat průměrný 3rd liner? :lol3:
Odvtedy co u nas za 13 zapasov nazbieral 3 body.
XruC » 02 črc 2013, 11:29 píše:Odvtedy co u nas za 13 zapasov nazbieral 3 body.
A kolik minut na ledě dostával??? :roll: :jn:
Dawe4 » Uto Júl 02, 2013 3:52 pm píše:A kolik minut na ledě dostával??? :roll: :jn:
V sérii s Rangers v priemere 16 minút za zápas. Dôležitejšie by skôr bolo pozrieť sa na to, prečo nedostal viac, nemyslíš?
No tak hraval s Ribeirom a Browerom v druhom utoku, chodil na presilovky aj oslabenia, ale moc mu to neslo (az na tie oslabovky, tam bol dobry)..ale za ten cap hit :hroza:
XruC » Str Júl 03, 2013 1:37 am píše:No tak hraval s Ribeirom a Browerom v druhom utoku, chodil na presilovky aj oslabenia, ale moc mu to neslo (az na tie oslabovky, tam bol dobry)..ale za ten cap hit :hroza:
j***ť caphit ... ale za Forsberga? :hroza:
sak toto, len som uz nechcel byt za kkta, ze to tu pisem 30ty raz

ale aby som nebol tak uplne mimo, myslel som ze Vinny pojde do Caps, to by ma zaujimalo kto bude teraz hrat 2C, pod stropom toho vela nemame, ale nieje sa co cudovat, ked George kralovsky preplaca hracov na urovni 3 utoku ako Laich (4.5M) Ward (3M), Erat (4,5M) :hroza:

Bud to teda bude Laich (ktory je skvely 3C, ale urcite nie 2C) alebo Johanson, (ktory na to nema)
Ak neziskame top defenzivneho obrancu a 2C (co sa na 100% nestane, kedze niesu love) sme v pi*i ako zavaleny banik, uz nam skoncila fajnova JV divizia..od buducej sezony zacina tvrdy boj o 7-8 miesto.
Vsetko komplikuje Erat proste, bez neho, by sme teraz mali moznost nieco robit...Ribs odisiel, tu sa ale McPheem necudujem, pytal strasne vela..ale sme zase bez druheho centra, zacinaju sa objavovat nejake spekulacie, ze by mohol podpisat Grabovskeho, ale nie sme v dobrej situacii a McPhee stale splieta svoje hluposti, on nevidi, aku tazku diviziu budeme mat a odide aj Ribeiro a Hendricks a moze sa stat, ze nepride nikto, co on vlastne chce s tym muzstvom, ak ho ani trochu neposilni..Eratom vsetko pokazil..
dokedy vlastne sa bude trpiet McPhee vo Washingtone? dnesny den je ukazka toho, ze ten clovek proste nerozmysla dlohodobo, ide tu splietat, ze do obrany mozme pouzit Orlova atd, ved ku*va Caps potrebuju defenzivneho obrancu jak sol, to zas tam bude smradit Erskine...ked nikoho nechce, tak preco aspon nepodpise Hendricksa? takych hracov mame v muzstve malo, navyse je v kabine oblubeny, ale on s nim ku*va ani nerokoval..hrozne som sklamany, co sa to momentalne deje s Caps
Matt Hendricks to Nashville for four years....ok, koncim, McPhee je gigachuj
No bratku..ja som to vedel, on uz pred tyzdnom splietal ze nikoho nepotrebujeme, ze to doplnime z vlastnych zdrojov :hroza:
Je to presne tak, ako sa pise na oficialnom fore WSH.."je tazke byt fanusikom Caps"
len jedno nechapem, preco aspon toho Hendricksa nepodpisal..mame cca 9 mil. volnych, nanho by sa miesto isto naslo. Ale on tam da mladeho Wilsona a uplne zabije jeho talent, lebo chalan bude hravat 6 min. za zapas, namiesto toho aby hraval 20 v juniorke, alebo AHL. A uz sa z tej 4 lajny nikdy nevymota.
George..si frajer :good: ale uz stacilo :yes:
No vypadá to, že si náš GM asi nějak popletl datum... :-O :-O :-O
Že by myslel, že trh s volnými hráči, začíná až dnes???? :lol:
Zatím ani ťuk... :cry: Ani hráče do čtvrté řady, místo Hendrickse nesehnal... :cry:
Pořád ale doufám že zabere a přivede na místo druhého centra Dereka Roye, nebo aspoň Michaila Grabovskiho... :yes: :yes:
Takže George BUDÍČEK!!!!!!!!!!! :-P :-P :-P
nas GM je k*k*tko na n-tu .........neviem co je horsie,ci to,ze spravi nejaky trejd ala Forsberg,alebo ze nespravi vobec nic ako teraz :shock:
Ribeiro v pc .....tak to je uplne v prdeli .Sak hlavne ze mame Erata dopice.Najlepsie by bolo vyplatit ho zo zmluvy,co by ale znamenalo ze sme prisli o Forsberga zadarmo,takze ostava uz len 3melonovy Ward.....to je pridrahe susto v momentalnej situacii a Alzner,Johansson a Ribeiro by sa do stropu zmestili.
Alebo poslat Ovieho papa a mame dalsich 9 melonov k dobru.
McPhee = Milbury ked kkt ta kkt
Fakt som ale zvedavy,kedy uz dojde majitelovi Caps trpezlivost s GM :?: :?: :?:
NocnyVlcik » Sob Júl 06, 2013 8:15 am píše: Fakt som ale zvedavy,kedy uz dojde majitelovi Caps trpezlivost s GM :?: :?: :?:
Nikdy..jeho odnese az pohrebna sluzba
Nemal sa bat vyplatit Greena, pre Mikea by bolo aj 5 mil vela, nie to este 6..Laich je tiez preplateny, Ward to iste a potom nam v obrane bude hrat Erskine...ja cakam, ze dalsia sezona bude prelomova, lebo pohorime na celej ciare, tazko uvazovat o PO v takej divizii, aka nas caka a potom McPhee snad uz pojde do pi*e prec
(dalsia) Obrovska McPheeho chyba, ze nenasiel 1,85 M na takehoto hraca
http://www.washingtonpost.com/blogs/dc- ... hendricks/" onclick="window.open(this.href);return false;

ja len dufam, ze ho ten ch*j nenahradi Wilsonom..ten potrebuje este minimalne rok v AHL aby sa stal pre nas naozaj platnym hracom a nie len 4th linerom
http://fans.capitals.nhl.com/community/ ... d-leonsis/" onclick="window.open(this.href);return false; ..oplati sa precitat, list od fanusika..McPhee prave potvrdil, ze druhym centrom dalsiu sezonu bude Laich, pravidelne by mal nastupovat aj Orlov..
My keby sme neposilnili, tak to este dako prekusnem, ale my sme vyrazne oslabili. Neviem si to bez Ribeira moc predstavit a Hendricks bude tiez citelne chybat..a ked sa nahodou zrani Backstrom, to potom bude sranda
McPhee zije mimo realitu, strati Ribeira a Hendricksa, vobec neposilni a tvrdi, ze minuly rok Boston a Chicago tiez velmi neposilovalo a potom boli vo finale :hroza: ..ved v tej divizii budem velmi prekvapeny, ked vobec postupime do PO, aj o tom velmi pochybujem
http://www.youtube.com/watch?v=Kl99jrTdsDY" onclick="window.open(this.href);return false;
tak som zvedavy co to bude, kazdopadne sme 2C potrebovali. Laich bude vyborny 3rd center, pricom mozme mat jednu z najlepsich 3 formacii v lige. Len bohuzial druha lajna stale nebude podla mojich predstav..uvidime.
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS