Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pred sezonou by som take postavenie bral. Ale ked som videl, ako dokazali zahrat prvu polovicu sezony, tak v tej druhej by som predsalen ocakaval trochu viac. Posledny 10 zapasov mame 3-4-3. Wash, Jersey a Phila maju v podstate rovnaku bilanciu: 7-2-1, resp. 7-3-0. Pred play-off by bolo treba spravit si v kabine trocha vacsiu pohodu vitazstvami.
Neviem ako vy ale ja som cakal ze tuto sezonu budeme patrit medzi top 3-5 tymov. uz v minulej sezone sme mali dobry mlady tym s dvoma dobrymi brankarmi, ale zranil sa fernandez a bergeron. No a ja som si myslel ze ked udrzime tym pohromade a v lete pride jeden dvaja dobri hraci (Ryder, myslim ze cez toto leto prisiel aj wheeler) a vratia sa bergeron s fernandezom tak tato sezona moze byt nasa. A to som este necakal ze Krejci sa nam takto zlepsi. takze nam neostava nic ine len vyhrat ten Stanley cup

Let's go Bruins
Skorpy -) tak ak si to vezmeme, ze sme boli doposial zvyknuty na mesacne serie tyou 10-1-0 / 10-1-1 tak urcity pokles formy badat :D ale nie, podla mna pohodka, 2x sme poriesili 6, bod s Caps a ideme dalej, samozrejme, pozorne sledujem aj pocinanie si Caps ci Devils..domace prostredie v PO urcite potesi, o to viac ma tesi nas divizny naskok :thumbsup:

Janci -) pekne a trefne napisane :yes: len ja som v tychto :cup: veciach opatrny a absolutne o tom nerozmyslam..tak ako treba ist od zapasu k zapasu, tak to treba riesit aj v pripade PO..1.kolo, pre nas v posl. rokoch pohrebiste..toto treba v prvom rade zmaknut a preto uz pomaly,ale isto budeme sledovat nasho potencionalneho supera v nom :frajer2:

na zaver :cool: mikrofon vsuvka v podani Shawna...ten zaverecny nepodareny hitik a jeho nasledne haha nemalo chybu :cool:
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EzyUDsyMho0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EzyUDsyMho0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
Ked si zoberies bilanciu 3-4-3, tak z poslednych 10 zapasov sme 7x odisli ako porazeni. To urcite nikoho netesi. Chcelo by to aspon 50% uspesnost vyhier, aby sme v relativnom klude doplavali do play-off na prvom mieste. Mozno nejaky rozumny trade smerom dnu bude znamenat novy impulz pre tym.
NHLfanAVS píše:takyto fanusik ako cepi by sa nam hodil. nepremyslal o zmene klubovej indentity? :D
_________
kam? :lol2: ku rozptylajucej sa snehovej vlocke..?.. :haha3: ja si radsej zabrumkam :juchu: c
hehe, si si nevedel vybrat medzi "rozplyvajucou" a "roztapajucou" ? :D :D :D

uspech v teamovych sportoch (zvlast v takych kde sa o vyrovnanost teamov "stara" platovy strop a draft :D ) je v drvivej vacsine pripadov cyklickou zalezitostou (vynimkou su snad len dead wings :eek2: :bitka3: ) - striedaju sa lepsie a horsie obdobia. teraz akurat je pomyselne koleso otocene tak ze vy ste hore a my dole, tak si to vychutnaj kym sa to zase nepootoci :wink:
cepi píše: :!: :arrow: za Tomiho Kaberleho ponukame vybery v 1. a 3. kole draftu + 19 rocneho centra Joa Colborna (toho sme si vyberali vlani v 1. kole)...juuj, keby chceli listky prikyvnut :roll:
GM Maple Leafs, Burke, okomentoval existenciu tejto ponuky: "Nie je pravdiva, je to vymyslene. Stretol som sa s Petrom Chiarellim pocas prvej tretiny sobotnajsieho zapasu v Bostone, ale nebavili sme sa o Kaberlem. Nerozpravali sme sa o nom ani predtym a celkom urcite ani potom. Vonkoncom to nie je pravda. Nic z toho."

Ja uz nicomu neverim :D
:evil: hajlajty ma len zbytocne hned z rana rozladili, ale vzdy lepsie ako by som mal prenos sledovat live..z hajlajtov som mal pocit, ze Philka mala dokopy 6 sanci a skorovala 4x :x
my by sme gol nedali ani do rana...za stavu 1:1 tycka ako oci, v zapäti puk sklzol na beton Niittyho, Yelle bol od neho par centimetrov
Obrázek
nicht..alebo 122% tutovka Krejciho za stavu 0:0..tu pred Niiittym treba smeknut :roll:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WlAngh_Q7IU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WlAngh_Q7IU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
tak pod Zee, aspon ty potes :hit:
Obrázek

fajn, neriesme, musime ist dalej, podla mna sa o par hodin uskutocni tutovy prestup, jednak v ramci posilnenia kadra, aj v ramci jeho ozivenia, lebo nebolo by moc dobre, aby sme upadali s bliziacim sa PO...inak neprekvapilo by ma vôbec, ak by sa trade dotkol i Mannyho

:arrow: 18 :arrow: 6
Vyhrali jsme zcela zaslouženě, Boston toho mimo přesilovky moc nepřevedl a šancí neměl víc ani podle highlightů ;) Škoda, že Gagne nedal hat-trick rozhodně si ho zasloužil =)
preto kurna strasne nerad vychadzam z hajlajtov, ktore su moc skreslujuce..mna uz rozladila ta nasa hrubka pri Vasom vyrovnavajucom gole...samozrejme, mali sme docinenia s kvalitnym timom, takze zrejme by bolo na mieste ocenit aj jeho hru, kvalitu :smutok: no v prvom rade sa musime pozriet do vlastnych radov, vstupit si do svedomia a poriadne zamakat..!..dlhoocakavany trade nam k tomu snad pomôze a kojoti si to zliznu aj s urokmi :cert:
Podle mě to byl vyrovnaný zápas v některých momentech překvapivě vyhecovaný, to si mezi Bostonem a Philkou zase moc nevybavuju. Vy už body nepotřebujete :-P
Vysledok radsej komentovat nebudem.

GM Chiarelli bude mat tlacovku o 4:30pm (22:30 na SVK) nezavisle od toho, ci nejaky trade spravi, alebo nie. bostonbruins.com bude prinasat info zo zakulisia minutu po minute (pravdepodobne od 17:00 SEC) a rozhovory s manazmentom vratane GM.
pak ve 2třet.,po vyrovnávací trefě Upshalla se hra srovnala a hrálo se opatrně s pozorným bráněním,
no a nakonec to Simon s Knedlíkem urvali pro Phillku,což je nádhera,protože jsem s výhrou nepočítal. :oops:
:clap:
Chiarelli ma v hladaciku 3-4 hracov. Obrancov aj utocnikov. Hlada niekoho, kto nam da "flexibilitu" do buducej sezony, alebo mu konci zmluva.

Boston coverage: http://bruins.nhl.com/team/app/?service ... eid=412135
No podla mna by mohol mannyho do ottawy ale ty uz ziskali laclaira z Colombusu + 2 kolo v drafte za Vermetta podla mna to zase Sens posrali.
Nejaky trade sa kuchti v kuchyni Bruins a mohol by prist coskoro!
Skorpion píše:Nejaky trade sa kuchti v kuchyni Bruins a mohol by prist coskoro!
tak sa nam ukuchtilo
:arrow: Montador (ANA to BOS) Obrázek Nokelainen (BOS to ANA)
Obrázek

:good: vymena...obranca, dostatocne ostrielany (len pozor na tie PIM :D a za Nokiu..good job Chia :thumbsup:

:arrow: Recchi + 2.draft pick´10 (TBL to BOS) Obrázek Lashoff + Karsums (BOS to TBL)
Obrázek

:clap: :clap: super, "stary lisiak" Mark na PO ako stvoreny :yahoo:
k Stevemu "Monty" Montadorovi..rozrasta sa nam "ohnive" osadenstvo :) Steve je totiz byvaly spoluhrac Yella, Ferenca, Kobasewa z cias Flames :wink: (Rechchi je inak byvalym Wardovym partakom z cias SC Huricannes..)
"Monty je ochotny obetovat krk pre svoj pre tim, dokaze byt velmi univerzalny, navyse, je to charakter" dodava Ference, s ktorym by mohol Monty vytvorit spolocnu obrannu 2jicu :thumbsup: popri tvrdaskovi Thorntonovi, dalsi tvrdasek do partie :good: v PO dost dôlezita zalezitost :frajer2:
Co hovoria odbornici.

Co odislo: :coucou:
Petteri Nokelainen (C/W):
:plus: pozitiva: schopny braniaci utocnik s dobrou tvorbou hry. Ma dobru stavbu tela a je efektivny v oslabeniach.
:minus: negativa: v NHL sa moze tazsie strelecky presadzovat. Musi nadalej zdokonalovat vsetky svoje schopnosti, pretoze zatial to este nie je ono.
:?: potencial: tretia formacia

Matt Lashoff (D):
:plus: pozitiva: dobre korculuje a ma robustnu postavu. Ma ofenzivne schopnosti. Mal by sa z neho stat univerzalny obranca
:minus: negativa: jeho neskusenost sa prejavuje hlavne v obrannom pasme. Ak sa chce prebojovat do NHL, musi sa vyvarovat chyb pri hre bez puku.
:?: potencial: top 6 obranca

Martins Karsums (RW):
:plus: pozitiva: Dokaze skorovat a hrat na oboch koncoch ihriska. Ma energicky sposob hry, ktorym dokaze strhnut spoluhracov
:minus: negativa: musi ziskat na sile, aby dokazal hrat svoju hru na tej najvyssej urovni. Musi dokazat, ze uspechy v junioroch dokaze zurocit aj v NHL
:?: potencial: kridlo tretieho utoku

Co sme ziskali: :groupwave:

Steve Montador (D/RW):
:plus: pozitiva: vyuziva svoje schopnosti na maximum a ma solidnu ofenzivnu hru. Striela sebaisto a dokaze rozdat hit
:minus: negativa: na lade musi robit rychlejsie rozhodnutia aby sa prisposobil NHL. Nachylny k chybam pri hre spukom
:?: potencial: vsestranny obranca do 2.-3. lajny

:arrow: analyza vymeny: Boston ma dostatok talentu na modrej ciare, ale vzdy to moze byt lepsie. Prichodom silneho a pomerne sikovneho Montadora ziskali schopnu posilu. Mal by trocha odbremenit Charu v silovej hre a nazbierat par golov a asistencii. Bonusom je jeho nizky plat.
:!: hodnotenie prestupu z pohladu novinarov: BOS: C-, B-, C ; ANA: C-, C-, C-

Mark Recchi (LW/RW):
:plus: pozitiva: neunavny na lade a jeden z najodolnejsich utocnikov v lige. Ma cit pre hru s pukom a dokaze tvorit hru.
:minus: negativa: vek sa na nom podpisal a ruky mu uz nefunguju tak dobre. V poslednej dobe nepresvedcil, ze dokaze zahrat v prvych dvoch formaciach.
:?: potencial: veteran

:arrow: analyza vymeny: V podobe Recchiho ziskali Bruins kvalitneho lidra na lade aj mimo neho. Vo svojich 41 rokoch uz nie je ten hac, ktory dokazal nazbierat 100+ bodov, ale stale je to nadpriemerny hrac. Vdaka jeho nizkemu platu to je v podstate bezrizikova akvizicia. Ocakava sa, ze bude patrit medzi top 6 utocnikov v drese Bruins. Bonusom k jeho prichodu bol draft 2010, ktorym by sa v buducnosti mohol nahradit aspon jeden z odchadzajucich mladikov - Lashoffa a Karsumsa.
:!: hodnotenie prestupu z pohladu novinarov: BOS: B+, B-, B- ; ANA: A-, B+, B+

Z kratokodbeho hladiska sa mi vymeny pacia. Odisli traja farmary a nahradili ich dvaja hraci schopni hrat stabilne NHL. Muzstvo ziskalo na sile pred play-off. Z dlhodobeho hladiska vsak spokojnost uz mensia. Obaja prichodzi hraci si zbalia po sezone kufre a odidu bez nahrady. Tym padom bude klub na konci sezony o 5 hracov chudobnejsi.

Recchi si bude musiet zvykat na nove cislo. Cam Neely potvrdil, ze osmicku nepusti :)
skorpy :thumbsup: tak sa mrknime na nasu moznu vynovenu zostavu :)

LINEUP:
Obrázek

Lucic – Savard – Kessel
Wheeler – Krejci – Ryder
Recchi - Bergeron – Kobasew
Axelsson – Yelle – Thornton

Chara – Ward
Ference – Wideman
Stuart – Montador

Thomas
trejdy bostonu sa mne osobne velmi pacia - davam za ne chiarellimu jednotku s hviezdickou :thumbsup:
takto si predstavujem vymeny teamu ktory uz patri k najlepsim v lige ale pred PO by sa rad este posilnil.
neodisiel nikto zo zakladnej zostavy, ziadny vyrazny zasah do uz aj tak vyborne fungujuceho stroja sa nekonal, naopak pridali sa skusenosti do utoku ktorych v PO nie je nikdy dost a spolahlivost do obrany o ktorej plati to iste. zvysila sa konkurencia a zaroven je team lepsie "pripraveny" ak sa to tak da povedat reagovat na pripadne zranenia.

naopak odchadzajuci hraci nepredstavuju v kontexte tohtorocneho utoku na stanley cup nijaku vaznu stratu, povedal by som ze za prichadzajuce posili to vobec nebola zla cena.
ceresnickou na torte je 2. kolo draftu ziskane z tampy spolu s recchim, to robi podla mna z bostonu jasneho vitaza tohto konkretneho trejdu.

verim tomu ze bruins pojdu tento rok v PO daleko :thumbsup:
a kedze avs si tento rok PO nezahraju, myslim ze budem namiesto nim fandit prave bostonu (aj tak vzdy patrili k mojim oblubenejsim klubom)
cepi píše:
skorpy :thumbsup: tak sa mrknime na nasu moznu vynovenu zostavu :)

LINEUP:
Obrázek

Lucic – Savard – Kessel
Wheeler – Krejci – Ryder
Recchi - Bergeron – Kobasew
Axelsson – Yelle – Thornton

Chara – Ward
Ference – Wideman
Stuart – Montador

Thomas
ehm, koho nove posily v zostave nahradili? nesledujem zas bruins az tak moc...
petrik píše:ehm, koho nove posily v zostave nahradili? nesledujem zas bruins az tak moc...
Hnidy a novacik Bitz si uz miesto v zostave nenasli.

Recchi aj Montador sa pripojili k Bruins a po treningu poskytli v satni uvodne interview.

Recchi: "Boston je tradicny klub. Proti nim sa hralo tazko, su dobri v obrane a maju skvelych brankarov a solidne styri patky. (...) Je vzdy prijemne dostat sa z klubu na dne do klubu na spicke ligy. (...) Budem sa snazit hrat svoju hru a zapadnut do tymu."

Montador: "Este pred tyzdnom som vtipkoval s Andym a Chuckom ze sa stretnueme vo finale Stanley Cupu. Oni sa ma spytali: Preco? Prestupujes k nam? Mozno vtedy vedeli viac ako ja. :) (...) Vymenu som ocakaval. Rokovania o novej zmluve v podstate neprebiehali a oni spravili co bolo pre klub najlepsie (...) Ocakavam, ze dnes budem hrat. "

Julien: "O 15-tej sme sa stali lepsim tymom ako sme boli rano o 9-tej. (...) Recchiho pravdepodobne vyuzijeme aj pri power-play. Ma dobre strely aj prihravky. V prvom zapase vsak nechceme nic uponahlat. (...) Jednou z najvacsich Recchiho kvalit je vodcovstvo a skusenosti, ktore do tymu prinasa. Je to skvela osobnost. Mame mlady tym a hrac ako on moze mladym hracom pomoct. (...) Nokie je skvely mlady hrac, ale nieco musite obetovat, aby ste ine mohli ziskat. (...) Recchi je velmi univerzalny. Dokaze hrat na oboch kridlach, zvlada presilovky aj oslabenia, mozme ho pouzit na kazdu situaciu. (...) Obaja (Montador a Recchi) budu hrat. (...) Aklimatizovanie Montadora bude urcite rychle vdaka znamym tvaram, ktore tu opat stretol."

Chiarelli: "Robit vymeny bolo tuto sezonu omnoho tazsie ako po minule sezony. (...) Sme stastni, co sme ziskali. (...) Montadora sme mali v hladaciku uz v lete. Je to velmi sutazivy typ. (...) Posledne zapasy sme mali urcitu krizu. V podstate sme to ocakavali, stane sa to kazdemu tymu. (...) V Recchiho pripade boli najdolezitejsim faktorom jeho skusenosti. (...) Pri vymene vzdy trocha dufame v to, ze rental-hraca predlzime. Chcem, aby sa zzil s mestom a klubom. (...) Snazili sme sa aj o ine vymeny, ponuky prebiehali, ale nakoniec z toho nic nebolo. (...) Mam rad Suttera ako GM, ci hraca. Preto asi mame rovnake nazory na hracov a to bude dovod, ze mame v klube styroch byvalych hracov Flames."
pozitivne ohlasy :thumbsup: a trefne si to ohodnotil aj ty petrik :yes: Chia robi svoju robotku znamenite a smekam pred jeho rozumno_kvalitnymi vymenami :poklona2: jeho angazovanie na post GM bolo ako slahnutie carovnym prutikom :taptap:
dnes verim v povinne 2 body a prve body nasich "novacikov" :yes:
:censored: s kym uz chceme vyhrat, ked ani na Phoenix nestacime? :nervy2: Dva goly po nasich hrubkach. Najskor Wideman a potom Wheeler. Hraci sa musia dat veeeelmi rychlo dokopy. Takto to dalej nepojde :!: Superi v divizii nam uz dychaju na krk. Nastastie zakopli aj Caps...

Nove cisla na zapamatanie:
28 - Mark Recchi
23 - Steve Montador
:censored: fuu, este ze som sa o live prenos nepokusal...pustat doma povinne 2 body :beee: :thumbsdown: :dup: jedine ake take stastie, ze zakopli aj konf. superi, zvlast tem Tebou spominany Caps skorpy..odpoved Devils vsak nenecha na seba dlho cakat...aktualny pohlad na tabulku
Obrázek

„Hoši uznali, že tohle není dost dobré,“ řekla posila Bruins Mark Recchi. „Speciálně v téhle části roku.“
„Mluvili jsme o tom, že se na Bruins musíme připravit, protože v tomhle roce vládli NHL,“ řekl kapitán Coyotes Shane Doan, jehož tým je v Západní konferenci na 13. místě. „Teď jsou ale v útlumu.“
„Můžu vám uvést tisíc výmluv, ale tady žádná neplatí,“ vysvětloval kouč Bostonu Claude Julien. „Když se budeme pořád dívat do tabulky, tak se se z tohohle nevyhrabeme.“
„Jsme tým, který se dívá dopředu, ne zpět,“ řekl bránce Steve Montador, rovněž posila do bojů o Stanley Cup. „Tohle je tým, jenž má pět týdnů…aby to dokázal zvrátit. Jediná dobrá věc na porážkách je, že je možný comeback.“ (nhlpro)

ako spomina Claude s*rme na tabulku a riesme opät tu svoju hru, cim skôr tym lepsie.. :evil: snad sa chalani skonsoliduju, aj ti novo trejdnuti (Recchi odohral 16:24 / Montador 14:26 obaja bez bodoveho zapisu..0 v kolnke +/-) a pred PO sa naladime na tu potrebnu sebevedomu dlzku!
Obrázek

[li]:arrow: 17 :arrow: 6[/li]
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS