Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No já si ten loňskej zápas vybavuju moc dobře ;)) rozhodl Yandle v přesilovce... když neuvěřitelně udržel puk na modrý (nebo možná neudržel, nicméně rozhodčí to tak viděli ;))) a přihrál na rozdílovej gól ... dneska by to chtělo podobnej scénář....

Co se tý kvality hokeje týče ... změnu bych moc neočekával... na zápasy s Philly jsem vždy vsazenej s kámošem, takže já o motivaci postaráno mam a i kdyby to byl nudnej hokej, ta víra v to, že vás porazíme ten celkovej pocit nakonec přebije... :D

Ale nebudu vám to tu moc spamovat.... dneska pravděpodobně bez Whitneyho, Jovanovskiho a Aucoina :? o to to bude těžší....
Wanic píše:Ale nebudu vám to tu moc spamovat....
Vypovidej se, Fristensky :yes: :wink:

Nam to tu trochu usina. Sezonu uz povazujeme za uzavrenou a cekame na PO. Resp, tak 2. a dalsi kolo...
Bryzgalov :poklona: :poklona2: :serus:

Myslim, ze jsem poprve v zivote videl shutout pri obdrzeni 2 golu.
Kojoti si nezaslouzili ani bod a maji 2. Po prvni tretine to melo byt tak 3:0 a bylo by vymalovano.

Meszovi se ovsem vcerejsek nevydaril. Spolu se zranenim Bartulise neprijemnosti v obrane..
AndyF píše: Po prvni tretine to melo byt tak 3:0 a bylo by vymalovano.
Ufff, tak tomuhle se rika "objektivita"... Ano, PHI byla lepsi hlavne ve 2. a 3.tretine, ale napsat ze prave po 1.tretine melo byt 3:0 je donebevolajici drzost. Ja jsem ten zapas videl a Phoenix mel v 1.tretine 4-5 vylozenych sanci po velkych chybach Mesze a spol. a ani nahodou v nej nebyl horsim tymem. Do tlaku jste se dostali az diky dvema presilovkam na zacatku 2.tretiny, kdyz hlavne vylouceni Yonkmana bylo vymyslene a vymyslene bylo i vylouceni Stempniaka v 1.tretine po vzajemnem souboji. Neco by se naslo i na 2.strane, ale o to mi ted nejde, spise me zarazilo ze argumentujes tou 1.tretinou, kde jste mohli byt fakt radi za 1:0...
Atlantik píše:
AndyF píše: Po prvni tretine to melo byt tak 3:0 a bylo by vymalovano.
Ufff, tak tomuhle se rika "objektivita"... Ano, PHI byla lepsi hlavne ve 2. a 3.tretine, ale napsat ze prave po 1.tretine melo byt 3:0 je donebevolajici drzost. Ja jsem ten zapas videl a Phoenix mel v 1.tretine 4-5 vylozenych sanci po velkych chybach Mesze a spol. a ani nahodou v nej nebyl horsim tymem. Do tlaku jste se dostali az diky dvema presilovkam na zacatku 2.tretiny, kdyz hlavne vylouceni Yonkmana bylo vymyslene a vymyslene bylo i vylouceni Stempniaka v 1.tretine po vzajemnem souboji. Neco by se naslo i na 2.strane, ale o to mi ted nejde, spise me zarazilo ze argumentujes tou 1.tretinou, kde jste mohli byt fakt radi za 1:0...
Hmm, ty dve tycky jsi asi nevidel...

A v prvni tretine jsem nasel jen 1 jejich jakous takous nebezpecnou sanci po teci v brejku.
Zato my meli jednu strelu Briera z bliskosti, jednu tyc Cartera, podle me jeste jednu co jsem v highlightech nenasel, ale mozna to byla jina tretina a save na Girouxe.
Ale posuzovat sance pochopitelne muzes podle sveho.

Cili priznam se, ze prvni co jsem ti chtel napsat bylo aby sis polibil prdel, ale z ucty k tobe jsem to neudelal :wink:
O vyloucenich se po tom prodlouzeni vubec odmitam bavit
Vy fanoušci Flyers jste stejně zvláštní (a to jak tady na fóru, tak mimo něj) :D so be it....

S většinou lidí se při hodnocení zápasu alespoň ze 70 % shodnu... ale ta "první třetina 3:0" :D naprosto souhlasim s Atlantikem ;)) .... (lehkej příklad Yandle nájezd, Korpikovski nájezd... Doaner střela hned po bully...) a celkově jsme my v první třetině určovali tempo hry.. což se o zbylých dvou říct nedá....

Bobrovsky to vem... máme dva body, máme... to je nakonec jediná podstatná věc..... :clap:
Chtel jsem to tu trochu rozproudit, bylo to strasne mrtvy, tak mi odpustte. :oops:

My uz jen cekame na PO. V zakladni casti nas neceka nic zajimavyho.. :ja_neviem:
Wanic píše:S většinou lidí se při hodnocení zápasu alespoň ze 70 % shodnu... ale ta "první třetina 3:0" :D naprosto souhlasim s Atlantikem
Ze s nim souhlasis je jasny, ten vam fandil vic nez ty :giggle:
Misto aby se smiril s 4. nasazenim, cekal az se uzdravi hraci, ma asi pocit, ze nas jeste mohou dohnat. :hmm: Jestli to nakonec NJ dotahnou (a bojim se ze ano), bude jeste za 4 flek rad... :yes:
Takze priznavas ze 3-0 po 1.tretine byl z tve strany blud? Jak pise Wanic(a bavili jsme se o tom spolu i v prubehu zapasu), v 1.tretine PHX byl lepsim teamem a to rikam fakt s klidnym svedomim, ja uz zapasy PHI tolik neprozivam. Pak uz Flyers prevzali iniciativu, to nemam problem priznat a Coyotes byli nakonec velmi stastnym vitezem zapasu.

Totiz s tim ze divizi i konferenci vyhraje Philla jsem se jiz chte-nechte smiril, hlavne diky nasim zranenim vam to letos nakonec vyslo. Takze ve zbytku ZC jsou mi uz vysledky Flyers vicemene ukradene. To ale neznamena, ze by mi byla ukradena i Philla celkove. Jedine co chci, aby Flyers narazili na rozjetou betonovou masinu z New Jersey a aby vas Dablove ubetonovali zaziva svym "superultramistrovskyatraktivnim 1-0 stylem". Ano, momentalne mi to vychazi jako vas nejpravdepodobnejsi souper pro 1.kolo. Nikdo by s nima nechtel hrat...
Atlantik píše:Takze priznavas ze 3-0 po 1.tretine byl z tve strany blud? Jak pise Wanic(a bavili jsme se o tom spolu i v prubehu zapasu), v 1.tretine PHX byl lepsim teamem a to rikam fakt s klidnym svedomim, ja uz zapasy PHI tolik neprozivam. Pak uz Flyers prevzali iniciativu, to nemam problem priznat a Coyotes byli nakonec velmi stastnym vitezem zapasu.

Totiz s tim ze divizi i konferenci vyhraje Philla jsem se jiz chte-nechte smiril, hlavne diky nasim zranenim vam to letos nakonec vyslo. Takze ve zbytku ZC jsou mi uz vysledky Flyers vicemene ukradene. To ale neznamena, ze by mi byla ukradena i Philla celkove. Jedine co chci, aby Flyers narazili na rozjetou betonovou masinu z New Jersey a aby vas Dablove ubetonovali zaziva svym "superultramistrovskyatraktivnim 1-0 stylem". Ano, momentalne mi to vychazi jako vas nejpravdepodobnejsi souper pro 1.kolo. Nikdo by s nima nechtel hrat...
3-0 byl blud, ale lepsi nebyli :ee: a to rikam s klidnym svedomim. Meli svy sance, ale to bylo jak si psal spis po chybach a i kdyz chyby jsou soucasti hry, zadny tlak si od nich nepamatuju. Ale je to koneckoncu jedno.

Tak se jeste jednou omlouvam.

Ja si dokonce dokazu predstavit ze NJ budou i vys, neb Rangers hrajou priserne. Habs to uhrajou urcitou kvalitu maj, mozna vas cekaj..
AndyF píše:My uz jen cekame na PO. V zakladni casti nas neceka nic zajimavyho.. :ja_neviem:
hh, věčná nevýhoda úspěšných týmů.... základní část pro ně ztrácí význam :giggle: potom nedopatřením vypadnete v prvním kole a můžete čekat dalších 82 zápasů ;))) .... to je tak, když se PO bere jako samozřejmost....

To fanouškům Yotes buší srdce při každym zápase, každá ztráta je hořká a každý vydřený body mají cenu zlata... aspoň si užijem celej ročník :frajer2: a ještě o to víc potom body proti týmům jako Phila :smile03:
Zhardev na waivru. ze by se delal prostor pod stropem na golmana?
megaton píše:Zhardev na waivru. ze by se delal prostor pod stropem na golmana?
Spis na obrance...

Editovano I: Bartulis jde na operaci a bude urcite mesic pryc. Mozna mesic a pul.

Editovano II: Tak jeste je to jinak. Ty Rusaci jsou fakt nepoucitelny :hroza:. Zherdev si zije svuj vlastni zivot, kasle na treninky a pred zapasem s Huricanes kdyz zjistili, ze ma Richards strevni chripku a zvraci a nemuze hrat, nemohli Zherdeva sehnat, takze musel hrat Shelley.
S jeho agentem se dohodli, ze ho daj na waiver...
Je to skoda, hrac je to urcite kvalitni, ale hokej je tymova hra. Takze :bye2:
Dalo se to čekat. Zherdev vůbec nezapadl do týmu a pokud dělá takové moresy, tak není vůbec nad čím uvažovat. Ten Rusák by si měl uvědomit, že už není v Columbusu, že ve Phille se na něj jako na hvězdu nikdo dívat nebude...
Čím dál více se objevují spekulace a přestupu Foota do Flyers. Osobně z toho moc nadšený nejsem. Stačí Odonnel ;) Určitě jsou na trhu zajímavější obránci...
neis píše:Čím dál více se objevují spekulace a přestupu Foota do Flyers. Osobně z toho moc nadšený nejsem. Stačí Odonnel ;) Určitě jsou na trhu zajímavější obránci...
ja som cital, ze poskulujute po nasom Vandermeerovi :32:
neis píše:Určitě jsou na trhu zajímavější obránci...
Co Redden? :sarcasm:
leo píše:
neis píše:Určitě jsou na trhu zajímavější obránci...
Co Redden? :sarcasm:
Alebo comeback pre Kima Johnssona :-P , toho som mal celkom rád ked býval ešte vo Phile, ale odvtedy to s nim išlo už len dolu...
Ohlund píše:Alebo comeback pre Kima Johnssona :-P , toho som mal celkom rád ked býval ešte vo Phile, ale odvtedy to s nim išlo už len dolu...
Ale to bylo pred vylukou :D
Kim by skvelý u Flyers, ale nyní ani náhodou a Reddena nechte pro Montriol =) To už raději na PO Phillipse, Hejdu nebo někoho z Vancouveru ;)
Ohlund píše: Alebo comeback pre Kima Johnssona :-P
jeste u nas mel problem s otokem za okem (pekne se to rymuje, ale taky mohl prijit o zrak a po skonceni smlouvy se tedy neprodlouzil). A diky zraneni jeho a dalsich obrancu jsme prisli o :cup:. A kdyz prestoupil loni do Chicaga, dostal shodou okolnosti v jedinem zapase s nama pukem do hlavy a od te doby ma problem s otresem mozku. Takze prisel o :cup: podruhe. Od te doby nehraje a zrejme skonci karieru
Je to smolar.. :moj:
Určitě někoho přivedeme, místo pod stropem je. Takže Holmy překvap nás ! :yahoo:
hmm ale ten Hejda by mozna tak spatnej nebyl sice nevim jak ted presne hraje .Ale mel by to byt spolehlivy obrance s nizkym platem.
Anger píše:hmm ale ten Hejda by mozna tak spatnej nebyl sice nevim jak ted presne hraje .Ale mel by to byt spolehlivy obrance s nizkym platem.
Nebudem hodnotiť celú sezónu, ale momentálne hrá Jan celkom spoľahlivo. Nadôvaźok, napriek svojej výške má veĺmi dobrú pohyblivosť, slušnú rozohrávku a vie dobre blokovať strely. Po tejto sezóne je UFA.
Tak nakonec Nick Boyton a abych pravdu rekl o tom hraci nevim zhola nic krom toho ze vokounovy udelal par stehu na hlave (pokud se nepletu)
12481 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS