No vzdyt vidis, opet v podstate rikas ze vase ztrata je/byla vetsi a tak jsem to vlastne i interpretoval... Hamrlik pri vsi ucte neni az tak klicovy, to je cca. na urovni naseho Cookea+Comrieho, kterych nahrazoval na kridle v tom predchozim zapasu destruktivni obrance Engelland coz zrovna dustojna nahrada taky neni, ze jo? A jak jsem psal i tehdy, nam se nahle se ztratou Crosbyho zhroutila kratkodoba koncepce ze dne na den, je to i velka psychicka ztrata pro team a jen tak mimochodem, Sid mel podil na temer 60% golove produkce naseho teamu. Ano, hrat se da i bez Sidneyho, ale ztrata je to fakt obrovska a podle me vetsi nez ta vase. Kdyz hraje, tak se neda rict ze to tahne sam, pri nem vzrusta sila i dalsich hracu(Letang, Kunitz...). Bez Crosbyho je to tezsi po vsech strankach, to mi snad veris, ne? Vy mate hlavne smulu, ze u Markova a Gorgese je to dlouhodobe...
Nam dnes proste vysel zapas, zadarilo se snad vsem zbylym oporam a navic jste nam k tomu hodne pomohli i vy, proto jsme se pro dnesek zaobesli i bez Crosbyho...
Nam dnes proste vysel zapas, zadarilo se snad vsem zbylym oporam a navic jste nam k tomu hodne pomohli i vy, proto jsme se pro dnesek zaobesli i bez Crosbyho...