Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No vzdyt vidis, opet v podstate rikas ze vase ztrata je/byla vetsi a tak jsem to vlastne i interpretoval... Hamrlik pri vsi ucte neni az tak klicovy, to je cca. na urovni naseho Cookea+Comrieho, kterych nahrazoval na kridle v tom predchozim zapasu destruktivni obrance Engelland coz zrovna dustojna nahrada taky neni, ze jo? A jak jsem psal i tehdy, nam se nahle se ztratou Crosbyho zhroutila kratkodoba koncepce ze dne na den, je to i velka psychicka ztrata pro team a jen tak mimochodem, Sid mel podil na temer 60% golove produkce naseho teamu. Ano, hrat se da i bez Sidneyho, ale ztrata je to fakt obrovska a podle me vetsi nez ta vase. Kdyz hraje, tak se neda rict ze to tahne sam, pri nem vzrusta sila i dalsich hracu(Letang, Kunitz...). Bez Crosbyho je to tezsi po vsech strankach, to mi snad veris, ne? Vy mate hlavne smulu, ze u Markova a Gorgese je to dlouhodobe...

Nam dnes proste vysel zapas, zadarilo se snad vsem zbylym oporam a navic jste nam k tomu hodne pomohli i vy, proto jsme se pro dnesek zaobesli i bez Crosbyho...
Atlantik píše:No vzdyt vidis, opet v podstate rikas ze vase ztrata je/byla vetsi a tak jsem to vlastne i interpretoval... Hamrlik pri vsi ucte neni az tak klicovy, to je cca. na urovni naseho Cookea+Comrieho, kterych nahrazoval na kridle v tom predchozim zapasu destruktivni obrance Engelland coz zrovna dustojna nahrada taky neni, ze jo? A jak jsem psal i tehdy, nam se nahle se ztratou Crosbyho zhroutila kratkodoba koncepce ze dne na den, je to i velka psychicka ztrata pro team a jen tak mimochodem, Sid mel podil na temer 60% golove produkce naseho teamu. Ano, hrat se da i bez Sidneyho, ale ztrata je to fakt obrovska a podle me vetsi nez ta vase. Kdyz hraje, tak se neda rict ze to tahne sam, pri nem vzrusta sila i dalsich hracu(Letang, Kunitz...). Bez Crosbyho je to tezsi po vsech strankach, to mi snad veris, ne? Vy mate hlavne smulu, ze u Markova a Gorgese je to dlouhodobe...

Nam dnes proste vysel zapas, zadarilo se snad vsem zbylym oporam a navic jste nam k tomu hodne pomohli i vy, proto jsme se pro dnesek zaobesli i bez Crosbyho...
Ale já nikdy netvrdil, že to bez Crosbyho není těžší - to je snad jasné každému, že takový hráč by každému mužstvu chyběl. Ty jsi ale ten můj příspěvek interpretoval tak, že vám vlastně Crosby vůbec nechybí a to já nikdy nenapsal - soudnost mi ještě nechybí... :) . A věř, že v současné situaci je Hamrlík téměř nejvytěžovanějším obráncem u nás, takže je pro nás klíčový - kdo by tam nastupoval...? Vám se na ten zápas navíc vrátil Staal, což je posila jako hrom - v tom smyslu jsem to psal, že ty kádry jsou na tom kvalitativně jinak a že u vás se lehčeji dá určitá pozice nahradit. Jasný, že Staal je jiného ražení než Crosby, ale je to bojovník, což do takových zápasů, kdy se třeba nedaří, je potřeba kolikrát víc než vytříbená technika...
Ale je to slovíčkaření, mě jen trochu namíchlo, jak jsi ten můj příspěvek zbagatelizoval... :)
habs píše: Ale je to slovíčkaření, mě jen trochu namíchlo, jak jsi ten můj příspěvek zbagatelizoval... :)
Tak s touhle vetou v podstate souhlasim, tak trosku jsem to prece jen zbagatelizoval, ale zas ne uplne :smile03: Jinak, o nic nejde, mimochodem kdyz uz jsme pri te vasi obrane, tak zas takovi nazdarci tam za vas nehrajou ani ted... Gill, Subban, Wisniewski, Hamrlik, Spacek v pohode maji na NHL, Weber taky neni uplne spatny, takze se neda rict ze by jste po ztrate Markova a Gorgese byli odsouzeni na neuspech, zkratka ty nahrady nejsou tak marne. Ale to uz nepatri do tohodle topicu, tak toho radeji necham...
Atlantik píše:
habs píše: Ale je to slovíčkaření, mě jen trochu namíchlo, jak jsi ten můj příspěvek zbagatelizoval... :)
Tak s touhle vetou v podstate souhlasim, tak trosku jsem to prece jen zbagatelizoval, ale zas ne uplne :smile03: Jinak, o nic nejde, mimochodem kdyz uz jsme pri te vasi obrane, tak zas takovi nazdarci tam za vas nehrajou ani ted... Gill, Subban, Wisniewski, Hamrlik, Spacek v pohode maji na NHL, Weber taky neni uplne spatny, takze se neda rict ze by jste po ztrate Markova a Gorgese byli odsouzeni na neuspech, zkratka ty nahrady nejsou tak marne. Ale to uz nepatri do tohodle topicu, tak toho radeji necham...
Já neříkám, že tam máme nazdárky - na Wisniewskeho jsem pravda zapomněl - a taky netvrdím, že jsme odsouzeni kvůli ztrátě těch dvou k neúspěchu, ale nahradit zrovna tyto dva je pro nás strašně obtížné.
Pre fanúšikov nového Lindrosa v malom :doh:

Getzo5 píše: nového Lindrosa
:hroza:
dejf píše:
Getzo5 píše: nového Lindrosa
:hroza:
Prečo facepalm? Nie je jasné ako to bolo myslené?
Z tvé strany je mi jasné, jak jsi to myslel. Spíš jestli to někdo může brát vážně.
dejf píše:Z tvé strany je mi jasné, jak jsi to myslel. Spíš jestli to někdo může brát vážně.
Ono toto konrétne ale ani vážne brať netreba. :smile03:
Pittsburgh-Detroit 4-1

V uvodu jsme byli aktivnejsi, MacDonald, ktery nastopil v brane oslabeneho Detroitu odevzdal puk za branou Kennedymu a ten predlozil gol Jordanovi uz do prazdne brany - 1:0. Utok Cooke-Staal-Kennedy byl dnes opet vyborny, takhle to proste musi zustat, zadny experiment Malkina se Staalem... Obrana Reds i nadale hodne chybovala a nas dalsi gol visel ve vzduchu, Malkin zahodil dve ciste sance, do dvou brejku se dostal s chuti hrajici rychlik Chris Conner... Ve druhem pripade byl hakovan a popravu se postavil ke svemu prvnimu tr. strileni v kariere. S prehledem 2:0 :thumbsup: . Pak se Detroit tlacil dopredu, mel nekolik dobrych sanci, ale da se rict ze jsme to meli jakz-takz pod kontrolou. Hlavne Fleury opet pusobil skvelym dojmem a nedaval Kridlam sanci na zvrat. Kdyz Franzen konecne snizil na 2:1, tak okamzite odpovedel 1.utok Kunitz-Malkin-Dupuis, po spolupraci cele lajny se prosadil uz tradicne Kunitz, ten ma taky velmi solidni fazonu. Ve 3.tretine jsme zatahli roletu a uz to byla spise nuda, akorat Cooke obligatni emptynetter... Nic extra jsme sice celkove nepredvedli, ale vcelku v pohode nam to dnes stacilo, takze spokojenost, prvni hvezda bez debat Fleury.

Kazdopadne 3.vyhra v rade bez Crosbyho se ceni, navic nad neoblibenym Detroitem to chutna vzdycky velmi dobre :wave:
Atlantik píše:.. Nic extra jsme sice celkove nepredvedli, ale vcelku v pohode nam to dnes stacilo, takze spokojenost, prvni hvezda bez debat Fleury.

přesně tak jsem to viděl taky,Flower mě svou suverenitou a jistotou přiváděl k zoufalství(a asi nejen mě :? )
zápas to byl vyrovnaný a nebýt hloupé chyby MacDonalda a otřesně hrajícího Kronwalla,možná to vypadalo
jinak,ale to je jen spekulace ...2body asi správně zůstaly u vás,Fleury dneska byl fakt perfektní :bitka3: :poklona2:
náš výkon takový bez šťávy a jiskry,jsem zklamaný .... grats,měli jste to relativně snadné :hroza:
Díky za gratulaci :good: . Taky jsem čekal větší odpor Red Wings, ale každý zápas prostě nejde odehrát jako v game 7 ve finále. Asi se taky projevila marodka v brankovišti Red Wings. Například dneska ve Sportu spekulovali o možném trejdu Vokouna do Detroitu.... Pens tedka hrají fakt dobře vezmeme -li fakt, že navíc stále bez Crosbyho, tak už máme tři výhry v řadě za sebou. Jordan Staal se ukazuje jako skvělý lídr, který to dokáže vzít na sebe. Opět mě jen utvrzuje v tom, že je to jeden ze tří našich nejdůležitějších hráčů.
martin83 píše:D...dneska ve Sportu spekulovali o možném trejdu Vokouna do Detroitu....
Tak to jsou jeste retardovanejsi, nez jsme doufali :facepalm:
Proc by to Wing proboha delali? Aby po uzdraveni hracu museli zase nekoho poustet jako Leina? :facepalm: :facepalm:
Martin: Jordan jeden ze 3 nasich nejdulezitejsich hracu? Jo souhlas, ale jak to myslis Crosby, Letang, Staal nebo Crosby, Fleury, Staal? :D
Protoze pro me je to tezke seradit...

Jinak zraneni nas letos klati vic nez dost, je toho uz zatracene hodne... Pristi zapas v NJD dokonce bez Malkina a Crosbyho, tahle situace tady nebyla snad 4 roky. New Jersey se dostava do celkem dobre pohody, hraci uz nemaji co ztratit, bude to tezke...

Kdysi bych si ale vubec neumel predstavit, jak se s tim vyporadame, ted by jsme to mozna mohli zvladnout, mame mnohem kvalitnejsi druhy sled (zadni Fedotenkove, Ponikarovsky a Guerinove...) a samozrejme mnohem lepsi obranu jako loni. Malkin v momentalnim stavu stejne neni klicovy...
Bylsma uz neco naznacil, bude to koncentrace na tuhou defenzivu, konec-koncu jako temer celou sezonu, mame red-hot golmana, 2. nejlepsi prumer GAA v lize, jasne nejlepsi oslabovku, dobry prechod do utoku, to vsechno by melo zustat OK...

Absentuje ovsem talent, takze da se ocekavat urputny hokej, ne prilis pohledny, tvdry forceking a zarputilost hracu, kteri dostanou prostor, tocit se to bude asi hodne kolem mantinelu... Dan se vyjadril, ze se bude jednoznacne spolehat na Jordana Staala jako na lidra teamu a ze klicove role by meli hrat Letestu s Connerem, nekdo prijde z nasi vyborne rozjete farmy, asi Dustin Jeffrey. Vsichni tihle zminovani hraci to tahli i v predchozich zapasech, ted jen pujde o to, aby jsme to zvladli psychicky a hrali tak jako v predchozich zapasech... Jsem na to hodne zvedavy, at se kluci ukazou co v nich je!
Jasně, to je prostě těžké seřadit. Je to spíš čistě můj pohled a sympatie, souhlasím, že takto to sestavovat je těžké a ani se to dost dobře nedá. Z mého pohledu je to prostě Crosby,Staal, Fleury,Letang. Jinak malkin, at je jaký je tomu jsem nikdy moc nepřišel na chut, i když je taky důležitý. Hrozně mě mrzí, že od roku kdy se vyhrál Stanley cup jsou jeho výkony, řekněme rozpačité :ja_neviem:
Tak sa chlapci ukázali...ale naši :D Boli šance, Marty pochytal, inak sme vás totálne vygumovali. Cookie s trápnymi provokáciami ako vždy, vaši nechutní komentátori (už viem odkiaľ to zlo všeobecne pochádza, keď toto majú chúdence v PA počúvať...).pochválim akurát premotivovaného Talbota... najlepší obranca NHL to dostával od 175 centimetrového decka ako na podnose...a to myslím úprimne, nie ako porovkáciu.

Obrázek
"Tough night for the men in stripes."

"Hard to break through this trap."

"Pens without their difference makers tonight."

"Great job by Cooke."

"Nice dive by Tedenby" ...po evidentnom podrazení
:lol2: perly ako vždy...

Povinná výhra čo martin? 4 z 5 win. Dúfam, že sa dobre spalo, to prebudenie po včerajších kecoch rozhodne za to bude stáť :good:

Bylsma can`t beat the Master...Trollvalchuk says hi :ahoj:

Obrázek

"Po bitke je každý generál", hovorí sa hanlivo...nuž, vždy lepšie byť po víťaznej bitke generál, ako byť generálom už pred bitkou, nieto tou s fiaskom....
Jordan Staal: "We made them look like a great team"
:lol2: tak toto nie Staalsie...to nebolo vami, tak ako vlani, ani dnes. Keď na vás niekto začne hrať obranu ako sa má a nemáte Crosbyho, ste hotoví, tak sa láskavo nehraj na bossa. Ale predpokladám, že tá frustrácia po zápase musí hovoriť sama, takže mu to pre tentoraz opustím. Pekný BS.
Ale ale hosi z NJD... :D Nastesti tenhle zapas vubec nemuzu brat vazne, v tomhle stavu v jakem jsme hrali je nejhorsi scenar, kdyz hned prohravame... Tam se projevi absence Malkina a Crosbyho nejvic. A Johnson schytal laciny gol hned z prvni strely, pak uz se na to z nasi strany fakt nedalo divat, tady proste mel chytat Fleury. Bylo mi jasne, ze tenhle zapas je hlavne pro nas o 1.golu. Nevadi no, prohrali jsme zaslouzene.

Ale co me prekvapuje, jak hosi z NJD tady ozili... Pustilo rec, ze ? :lol2: Ano porazili jste nas (sice bez Malkina, Crosbyho a Fleuryho, cap hit dnesni sestavy na lede cini nejakych 35M :wink: ). Sice bych ted mohl nasadit xy zpusobu protiutoku na vasi adresu letos, ale nebudu to delat... Chapu ze pro vas je v sezone plne trapeni pekne i takovehle ranecko po zapase s Pens, tak se teste...

I kdyz prece jen poukazu na ten nazorovy rozdil, ja jsem tady nevyskakoval ani po jednem z nasich dvou vyhranych zapasu nad vami, naopak Jersey jsem jeste chvalil ze hralo dobre a ze nechapu proc jste tam kde jste... To rikam i ted, ze tam nepatrite, to je jasne... Ovsem Getzo tady na zacatku sezony temer po kazdem druhem nasem prohranem zapasu hazel posmesky, ja jsem tohle letos vuci NJD nedelal. Stay classy, guys :wink: Jak rikam, klidne bych vas ted mohl zchladit... Ale uzijte si to hosi :yes:

K zapasu jeste, ten hokej byla hruza koukat, nemam problem priznat ze jste nas prehrali, na cele care... Byl problem nezaspat, nehorazna nuda, hlavne kdyz vim, ze ten gol od nas vubec nehrozil... Kdyz zajdu jeste dal, tak reknu ze cely zapas jsme nemeli jedinou poradnou sanci. Vykon Pens byl pro me zklamanim, chybel tam nekdo kdo by to potahl. Jersey hralo svoji hru, hralo ji dobre a nakonec to mohlo skoncit jeste vyssim rozdilem. Nas team dnes, to byl ovsem jenom oklesteny odvar, pochvalim snad jenom Lovejoye... Ale jak rikam, zavery dnes z toho delat nebudu, tohle bylo jen torzo Pittsburghu.
Dobre vidíš, že to nepíšem kvôli tebe. ;) Alebo nevidíš? :hmm: Rovnako tak musíš vidieť, že žiadne posmešky na vašu adresu nehádžem, tak o akom stay classy to hovoríš? :lol2: Alebo nemusíš? :hmm: Nepovedal som nič, čo by nebola pravda, nevysmial som sa ničomu čo by si výsmech nezaslúžilo, nehodnotil som jednostranne.

Stay clever...

Aké protiútoky teda? Veď ja na Pens neútočím, tak čo to hovoríš? :D Proste bavíš Atlantik, bavíš. Ja myslím, že i zmysel i forma toho príspevku naznačuje kam smeruje, prečo bol písaný a ako ho treba čítať, ty z toho robíš niečo, čo nepredstavuje. Tomu sa čudujem, od teba by som čakal, že ho pochopíš... alebo nie? :hmm:

Názorový rozdiel? Opäť opakujem, nie je to výsmech voči Pens (i keď sa to aj tak dalo napísať, to ale nie je môj štýl :D ). Aký dôvod na výsmech nám, "stay classy" by si mal, keď Pens od začiatku ročníka držia čelo východu a my dno? :ja_neviem: Aký keď navyše sám tvrdíš, že pre teba je väčší rival Washington? :giggle: (to tiež o niečom svedčí) Bacha, zamotávaš sa do vlastnej "stay classy" pavučiny. "Ovsem Getzo tady na zacatku sezony temer po kazdem druhem nasem prohranem zapasu hazel posmesky" :hmm: really? Ja si pamätám na dva - MAF tradične, čo s tímom mnoho nemá a Crosby tento týždeň, sarkastická poznámka. Interesting :hmm: "Jak rikam, klidne bych vas ted mohl zchladit... " ...bacha, stay classy ;)

Inak k tomu zápasovému hodnoteniu...to nebolo o strele Rolstona, ktorá prešla...čo sa týka Fleuryho...mal podľa teba nastúpiť? Áno? Aby sme ho zas vysvietili ako vianočný stromček? Pens od Lemairea dostávali minulý ročník rovnakú nakladačku ako my od Laviolettea a to aj s Fleurym, aj s Crosbym, aj s Malkinom, aj so Staalom. Čo takú...ešte horšiu. Aspoň si prosím triezvo priznaj toto, vyhovárať sa na torzo po výhre 4:1 s Detroitom i keď tiež v oklieštenej zostave, to je fakt na :hroza: Proste to na neho Bylsma nevie, tak ako to my nevieme na Laviolettea, to sú fakty.

Dohovoril som. Vidím, že tu sa triezvo komentovať neoplatí. S dobrou náladou či bez.
Getzo, Getzo... spise jsem narazel na vas sebevedomy ton a spoustu kecu k zapasu(dunim detto)... Ze jak vam najednou pustilo rec, pises tady do naseho topicu... Ja byt ve vasi situaci, tak radeji vybiram slova a nehraji se tady na hrdiny a ze jaky je Lemaire Buh... Vzdyt vygumovat tuhle sestavu zas nebyl kdovijaky zazrak, tak klidek trosku...

Ja myslim, ze jsem nenapsal nic takoveho strasneho a podivej se jak reagujes... Ja jsem absolutne v klidecku, fakt zadne emoce, tohle pisu s usmevem na tvari, me ani New Jersey letos nevzrusuje, proste nic. To jen vy navadite nejakou rivalitu, jak rikam pro me tam letos neni i kdyby jsme prohrali zbyle tri zapasy...

Prohrali jsme, zklamany jsem byl, ale to je vsechno, proste ty ztraty se projevily a nevim proc tady argumentujes Detroitem, ten je jeste vic rozpadnuty nez my, sice jsme proti nim vyhrali ale nebylo to nic moc, plus Malkin ten zapas hral. Jak vidim, neni s tebou vubec snadna rec, jses proste prehnane agresivni... Musim koncit zatim...
Ako reagujem? Popíš mi to... :D ja nevidím, že by som reagoval inak než reaguješ ty. De facto som použil presne rovnaký prístup, aby som nebol obvinený, že nejak frajerujem a... :roll: Ale už si zvykám. Zatiaľ čo ty píšeš "classy", keď druhý spraví to isté len "proti" Pens, už má prehnane sebavedomý tón atď. Píšem možno s ešte širším úsmevom než ty, nakoľko vidím, že zbytočne komentuješ to, čo komentovať nemusíš a navyše, prirodzene po včerajšku, mám dôvod na radosť. Že píšemE do topicu? Aj to vykanie v prvej reakcii je choroba. Píšem tu LEN JA, nafúkané reči nemám a sebavedomý tón mám vždy a to nemá s Devils spoločné nič, tobôž to nie je niečo, čo by malo vyvolávať emócie, nakoľko opakujem, že som nič neprehnal. Je také zriedkavé, že JA napíšem do iného topicu než k Devils? :D Fakt nechápem, čo tým zas chceš naznačiť. Sám si hádžeš týmito slovami klacky pod nohy :smile03: Ale neriešim to. Ako som povedal, k téme som sa korektne vyjadril, že niekto (ty) to berie ako nejakú "provokáciu" či overreaction, to fakt nie je môj problém. Ja som sa vynasnažil, aby to tak brané nebolo...

...a že Devils neriešiš len preto, že sme kde sme a berieš za rivala Caps? To môže naozaj len fanúšik z Česka/blboun z Ameriky (každý zo svojich dôvodov), pretože "stará láska nehrdzavie" sa v tomto smere dá použiť ako dvojzmysel. O tom si každý kto chce urobí obrázok sám. Just sayin`. Rob ako uznáš za vhodné :ahoj:

EDIT: A aby som nezabudol...pre nás v dnešnej situácii je aj táto výhra niečím cenným. Keď som sem prišiel, vyťahoval si sa, ako je fajn, že sú tu cez PO podpichovačky atď. Toto bola seriózna protiodpoveď martinovmu sebavedomému tónu PRED ZÁPASOM (vidíš...nechcel by si dať "stay classy" krátky brief aj kolegom?) a už ti to vadí...tak si potom povedz sám, prečo je tu double-face. Pretože tak sa to interpretovať dá, nakoľko žiadne vysmievanie tam nebolo. Adieu.
Chlapi nechci se vám do toho motat, každý má určo svoje. Ale že by měl atlantik povýšené kecy, to jsem si ani moc nevšiml, spíše jen umí velmi dobře pochválit, ale i pořádně zkritizovat svůj tým. To spíše martin tu má semtam taková řeči typu Pens jsou bozi a všechny zničí ;)
neis píše:Chlapi nechci se vám do toho motat, každý má určo svoje. Ale že by měl atlantik povýšené kecy, to jsem si ani moc nevšiml, spíše jen umí velmi dobře pochválit, ale i pořádně zkritizovat svůj tým. To spíše martin tu má semtam taková řeči typu Pens jsou bozi a všechny zničí ;)
Môžeš mi láskavo vysvetliť, prečo opakuješ to čo som povedal? :ja_neviem: A to niekoľkokrát.
Nějak nepročítám úplně všechno a důkladně :oops: Martin je poslední kdo tady udržuje rivalitu proti Pens a chudák atlantik ty feedbacky schytává ;)
neis píše:Nějak nepročítám úplně všechno a důkladně :oops: Martin je poslední kdo tady udržuje rivalitu proti Pens a chudák atlantik ty feedbacky schytává ;)
On skôr martin sa tak nejak diplomaticky k Pens nepriznáva, keď to nejde... Atlantik nič neschytáva, vyčítam mu akurát, že svojimi výrokmi popiera čo sám údajne vyznáva. Ale to je jedno. Proste sa nič také nestalo a nenapísalo, aby si to zaslúžilo tak dlhú diskusiu o hnedom smradľavom, tak ju proste ukončime.

Obrázek
No mistr Getzo, ted abych si poradne promyslel co napisu, ze jo? Chces to ukoncit... Ano, souhlasim ze o nic nejde ale neco jeste dodam...

Ja tam ten nejaky rozdil v nas a nasem pristupu stejne vidim... Loni jsem byl vuci Devils hnusny, to uznavam, ale letos jsem vuci vam opravdu celkem "classy". Zadne posmesky, ironie, proste nic na vasi adresu, i kdyz by se samozrejme dalo provokovat... Podivej, ty jsi tady podpichoval nekolikrat ze zacatku sezony v nasem topicu po par neskodnych prohrach, ted kdyz jsme zacali hrat dobre uz si prilis duvodu a prilezitosti na to ani nemel, ale ciste hypoteticky, kdyby jsme my byli na tom tak jak vy, tak se tady nad tim podle me fakt rozplyvas... Asi bych mel na vas taky pritvrdit :D

To co rikal Martin pred zapasem, to nevim, at se vyjadri on, jsem zvedavy... Ty jsi tady sice po zapase nenapsal nic strasneho(i kdyz Letangovi zbytecne krivdis, nic hrozneho to nebylo, problem v tom zapase byl uplne nekde jinde...). Ale dohromady globalne ten prispevek proste vyznel dost euforicky na to, ze se jedna o vasi prvni vyhru nad nami letos a ze jste nas zrovna odchytli v nekompletni sestave, chybelo mi tam proste trosku pokory.

Ale OK, budu to brat tak, ze jsi hodne emotivni povaha(to zas nemusi byt vzdycky spatna vlastnost). Jinak zdaleka tady nejsem sam, kdo si toho u tebe vsiml, uz jsme to jednou s klukama v chatu rozebirali, nekdy to proste fakt prehanis... Jinak ja jsem v necem podobny jak ty, ale neskromne si myslim ze u tebe jde prece jen o neco vetsi extrem :)

Jo a nevim proc se porad michas do toho, koho my bereme jako rivala... To je prece nase vec a vec naseho fanouskovskeho srdicka. Ja osobne to citim tak, ze je to WSH(nesnasim je jako tym, navic letos hraji i hnusny hokej) a PHI(klasicky dobry rival se vsim vsudy, tak jak ma byt). NJD tam letos az tak nepatri... A nevim proc me za tohle shazujes (vseobecne prirovnani americky blboun/cesky fanda OMG...). Ja to takhle letos proste beru, o rok kdyz budete predstavovat pro nas challenge, tak klidne vas na seznam pridam, ale letos vas uz jako hrozbu neberu a tim padem oprcha i ta rivalita, alespon pro me osobne...
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE