Blake Wheeler chat (vyber)

Je Tim Thomas taky vybusny aj pocas treningov ako je pocas zapasov?

Tim patri medzi najsutazivejsich hracov s akymi som kedy hral a preto je taky dobry. Ak mu strelim gol na treningu, tak na mna krici a chce aby som sa citil blbo, ze som ho prekonal

Doslo to az tak daleko, ze na neho musim najskor vypalit tri zahrievacie strely a potom mozem strielat naostro. Je to dohoda, ktoru sme spravili, aby boli vsetci spokojni.

S kym sa mimo ladu najviac stretavas?

Najcastejsie je to Phil, Krejci a Lucic. Je vsak tazke sa zabavat s Krejcim kvoli jeho slabej slovnej zasobe

Len si robim srandu. Na to, ze je v USA len tretim rokom hovori velmi dobre.

Preco si sa rozhodol hrat za Boston?

Boston je tradicne hokejove mesto s vernymi fanusikmi a vedenie robi vsetko pre vitazstva. Mat moznost byt sucastou takejto organizacie a hrat pred skvelymi fanusikmi je to, o com mladi hraci snivaju.

Co by si chcel zmenit na svojej hre?

Hru na utocnej modrej. Niekedy je potrebne potlacit moj instink, kedy stale hladam volneho hraca, a jednoducho nastrelit puk do utocnej tretiny.

Pobil by si sa s Lucicom?

Mozno. Ak by na tom zavisel osud ludstva a jednu ruku by mal zaviazanu za chrbtom. Ale mozno ani vtedy by som si netrufol.

Hravas NHL09?

Tesne predtym, ako som sem prisiel som mal zapas a prehral som 4-7

Aky je Chara ako kapitan? Hovori vela?

Charu by som nevymenil za nikoho v lige. Hra neskutocne dolezitu ulohu v braneni hracov supera, ako aj pri presilovkach. A tiez si chce byt vzdy isty, ze kazdy hrac bude hrat naplno.

Je pravda, ze Thornton je najpopularnejsim hracom v kabine.

Ano, lebo ak ho nebudes mat rad tak ta zbije.