Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zaujimave. Hlavne preto, ze ma zmluvu na dalsie dve sezony. Myslim, ze to je celkom solidna ponuka.
:oslava: odveta ako sa patri :oslava:
vsetko to nacal uz v uvodnej minute Bergy, Anderson bol bez sance :-P
Obrázek

cinil sa nam 4 utok :thumbsup: Yelle 2A / Thornton 1A no najmä Byron Bitz #61 autor 2G :thumbsup: a :winner1: hviezda zapasu
Obrázek
ObrázekObrázek

:arrow: 21 :arrow: 9
Neboj Cepi on vam pozitri spadne hrebinek :D :cinka:

a jestli ne tak to si tu na me vsichni medvedari behem patku smlsnou :bitka3:
Blake Wheeler chat (vyber)

:?: Je Tim Thomas taky vybusny aj pocas treningov ako je pocas zapasov?
:arrow: Tim patri medzi najsutazivejsich hracov s akymi som kedy hral a preto je taky dobry. Ak mu strelim gol na treningu, tak na mna krici a chce aby som sa citil blbo, ze som ho prekonal :) Doslo to az tak daleko, ze na neho musim najskor vypalit tri zahrievacie strely a potom mozem strielat naostro. Je to dohoda, ktoru sme spravili, aby boli vsetci spokojni.
:?: S kym sa mimo ladu najviac stretavas?
:arrow: Najcastejsie je to Phil, Krejci a Lucic. Je vsak tazke sa zabavat s Krejcim kvoli jeho slabej slovnej zasobe :) Len si robim srandu. Na to, ze je v USA len tretim rokom hovori velmi dobre.
:?: Preco si sa rozhodol hrat za Boston?
:arrow: Boston je tradicne hokejove mesto s vernymi fanusikmi a vedenie robi vsetko pre vitazstva. Mat moznost byt sucastou takejto organizacie a hrat pred skvelymi fanusikmi je to, o com mladi hraci snivaju.
:?: Co by si chcel zmenit na svojej hre?
:arrow: Hru na utocnej modrej. Niekedy je potrebne potlacit moj instink, kedy stale hladam volneho hraca, a jednoducho nastrelit puk do utocnej tretiny.
:?: Pobil by si sa s Lucicom?
:arrow: Mozno. Ak by na tom zavisel osud ludstva a jednu ruku by mal zaviazanu za chrbtom. Ale mozno ani vtedy by som si netrufol.
:?: Hravas NHL09?
:arrow: Tesne predtym, ako som sem prisiel som mal zapas a prehral som 4-7
:?: Aky je Chara ako kapitan? Hovori vela?
:arrow: Charu by som nevymenil za nikoho v lige. Hra neskutocne dolezitu ulohu v braneni hracov supera, ako aj pri presilovkach. A tiez si chce byt vzdy isty, ze kazdy hrac bude hrat naplno.
:?: Je pravda, ze Thornton je najpopularnejsim hracom v kabine.
:arrow: Ano, lebo ak ho nebudes mat rad tak ta zbije.
cepi píše:Kaberle -) tak je to zrejme jasne, na Tomiho môzeme zabudnut :( to 1.kolo by aj bolo, hrac by sa mozno nejaky nasiel, ale co mysleli tym top prospect :ja_neviem:
neostava nam nic ineho len cakat :dup: :D
Myslim, ze Chiarelli sa v tej ponuke celkom trafil. 1. kolo tam je, prospect tiez (Joe Colborn), uz len vymenit to ponukane 3. kolo draftu za nejakeho hraca :hmm: . Podla Burka to vsak ma byt hrac, ktory je schopny hrat v prvom tyme (a zrejme nemyslel ani 4.formaciu). Ked uz niekoho pustit, mali by sme teda obrancu. O utocnika by som nerad prisiel. Tych nemame na rozdavanie.
Ako to vyzera s vydavkami na platy hracov pre buducu sezonu?

- platovy strop je na 56 700 000 USD
- hraci pod zmluvou: cca 42 646 000 USD
- volni hraci (UFA, RFA): Kessel (2,2 mil. v tejto sezone), Axelson (1,85), Krejci (0,88), Yelle (0,75), Hnidy (0,76), Hunwick (0,75), Fernandez (4,33), Thomas (1,1)
- k dispozicii je cca 14 000 000 USD

Mozno ocakavat, ze Kessel, Krejci a Thomas si vyrazne polepsia. Fernandez odide. Ocakavam zhruba toto:
Kessel - 5 milionov (priemer, resp. co sa rata do platoveho stropu)
Krejci - 3 miliony
Thomas - 4 miliony
Rask ma este platnu zmluvu na 3,2 miliona dolarov (tolko sa zaratava do platoveho stropu)

Ako ratam, tak som uz prekrocil tych 14 000 000, ktore su k dispozicii. A to este nie je podpisany Axelson, Yelle, Hnidy a Hunwick. Otazka je, kde zobrat peniaze na posily typu Pronger (6,5 mil), alebo Kaberle (4,25 mil)? Obaja maju totiz zmluvy aj na dalsiu sezonu.
Axe, Yelle, Hnidy, Hunwick su podla mna dost :?: v :?: zotrvania v time pre buducu sezonu a ja osobne, hadam len s vynimkou Hunwicka pocitam s ich odchodom..samozrejme, s tym, ze za par dni k nam niekto zavita, o com nepochybujem..
ak môžem vyjadriť svoj názor, tak BOS Prongera nepotrebuje, to Kaberle je už iná káva, ten by sa vám hodil viac a myslím, že by do koncepcie hry medveďov skôr zapadol.
potravinovy retazec zafungoval :yes:
mackovia si zgustli na hydinke 0 :eat: 6

z 2 posl. zap. skore 12:1 :cool: proti Sellyho hydinke som zhliadol live 3 zaverecne goly a uz, uz sa zdalo, ze Gigi, ktory po 8 strelach a 3 inkasovanych golov prepustil flek Hillerovi sa do branky opät postavi :) obaja brankari si pekne podeilili jednotlive kusky a tak urcite odchadzali z TDBankNorth Garden (hlasila sold out) spokojni :yes: :-P

:winner1: Tim Thomas (0/35) - mimochodom toto bolo jeho jubilejne 100 vitazstvo v NHL :cinka: a ta jeho presilovkova asistencia nemala chybu :thumbsup:
:winner2: Michael Ryder (2+1)
:winner3: Chuck Kobasew (2+0)

[li]:box: Thornton riesil proti :pleaseantry: Boratovi :pleaseantry: (Parros) 16 :box: a vybral si ozaj symbolicke cislo..Borat riesi #16 :cool:[/li]
[li]pocas stretnutia odstupili z hry Savard + Lucic, ale nemalo by sa jednat o nic vaznejsieho[/li]
[li]do stretnutia sa nezapojil obranca Aaron Ward (nedefinovane ochorenie), na jeho miesto zaskocil Hunwick, ktory si pripisal A..inak :hmm: v time Colorada, absentoval Marek Svatos.. :hmm:[/li]
:arrow: 20 :arrow: 9
Nezbyva mi panove nez vam pogratulovat k vyhre a uz NIKDY radeji nebudu do topicu soupere psat nejake hecovacky :lol2: :bitka3:
Savard a Lucic utrpeli zranenie hornej casti tela. O (ne)moznom objaveni sa v dalsom zapase sa rozhodne zajtra. :sad2: (prebleskla aj pochybna informacia o Lucicovi, ze by mohol mat zlomenu ruku)

Podla hockeyleaks.com su Bruins ochotny obetovat Kessela v snahe priviest do tymu obrancu typu Pronger, alebo Kaberle. Moj nazor: :fucker:
Jak jsem měl Lucice celkem v oblibě,tak si to u mě tímto vystoupením dost po*ral.......trapné... :thumbsdown: :? ,ale jinak výprask jako hrom...... :poklona2:
od Lua to nebolo moc ferove :thumbsdown: to beriem :oops: ak by slo o suboj aky medzi sebou riesil Scotty + Borat, nie je co riesit, takto :|
no samozrejme, ako inak, ani pocas tohto sezonneho TDL Kessy nesmie chybat :roll: za Prongera?! :haha3: vsetka cest, ale dakujeme pekne :beee: to Kaberle, ponekud ine kaficko, to by som skôr predychal, ale Kessy je Kessy, ja na neho nedam dopustit :!: treba s nim po skonceni sezony podpisat niekolko rocny kontrakt a vybavene :cert:
zajtra vo vybornom eu case Caps...uz len poriesit link a :cinka:
Malo by to is na yahoo.com (http://sports.yahoo.com/nhl/hockeynight/2009022722) V rozpise to je, ale ako to vysielanie funguje neviem, nikdy som to neskusal :ja_neviem:
_____
yahooha :D riesi(l) baffyk, ja som to neskusal :ja_neviem: nejaky iny link urcite vyskoci; ved slager noci :D si malokto necha uniknut; c.
http://thefourthperiod.com/news/bos090227.html

Ja by som siel do toho vzhladom na okolnosti, poziciu a formu bostonu. Kludne na ukor nejakeho kesslera alebo ineho utocnika. Pronger, Chara, Wideman je velmi silne kombo v obrane. Boston by ho mal ale asi iba do konca sezony, lebo dlhodobo sa to neda udrzat financne.
Kessela by som velmi nerad pustil, aj ked je fakt, ze mu konci zmluva a teoreticky by mohol odist v lete bez nahrady. Nepocul som nic o snahe ho predlzit este pocas sezony (mozno tu GM trocha zaspal). Ako pises, Prongera si rozhodne nebudeme moct dovolit v dalsej sezone. Otazka je, koho by sme za neho mohli dostat. V podstate by tu neslo ani o trade Kessel >< Pronger, ale Kessel >< nahrada za Prongera v lete. Za Prongera by sme potom rozhodne potrebovali strelca. No vazne som zvedavy, co GM vymysli :hmm: Osobne si vsak nemyslim, ze Kessel pojde prec.

EDIT: Ako tak sledujem clanky a nazory, tak nik nepovazuje trade Kessel - Pronger za dobry. Skor sa vyskytuju nazory, ze by to bola z pohladu Bruins katastrofa.
Pronger na ukor Kessela, to ani nahodou! :beee: ceknut Chrisa na PO a ak sa nezadari, mame po SC i po Kesselovi, ktoreho chcem mat podpisaneho od novej sezony na x,y rokov...to je nasa buducnost!, nie Chris, ktory uz vraskavie..takyto risk ozeliem..!..mne by uplne postacil Leopold :yes: viac menej je to jasne, vyberame z ponuky: Pronger, Tkachuk, Cole, Leopold, Svatos, Kaberle :hmm:
Boze chran aby vymenili Kessela za prongera. Neviem neviem ci by som ho bral zadarmo ma uz svoje roky. Mne by sa do obrany pacil Liles z Colorada. Ale tiez si myslim ze Kessela nepustia aj ked kto vie ta vymena Joa do San Jose bola si myslim este väcsia blbost
Chlapi tak ak niekoho do obrany z Colorada, tak jedine Lillesa. Leopold by tiež nebol žiadna výhra. A Prongera na PO ... čo ja viem? Podľa mňa by sa tam "bil" s Chárom, oni v podstate hrajú v tímoch podobnú úlohu. Neviem no ... :sad2:
A podľa posledných slov vedenia Blues, sa prestup Tkachuka z Blues stále viac zahmlieva a odďaľuje. Blues bodujú a ideme sa biť o PO celkom seriózne. Takže v prípade, že vyhráme aj vo Phoenixe, si Cepi môžeš s najväčšou pravdepodobnosťou z toho zoznamu Keitha Tkachuka škrtať. :)
teraz tak rozmyslam, ze ake by bolo nechutne pre superov vidiet Prongera a Charu v jednom tyme..ak kazdy odohra cca 25 min, tak z toho budu mat utocnici hlavu v smutku..Kua, ak by sa to podarilo, tak to by bola dvojica (jasne ze nie v jednom pare)
:arrow: Nokelainen bol umiestneny na IR a z AHL bol povolany Sobotka.
:arrow: Ziadne novinky o Savardovi a Lucicovi, takze nie je jasne, ci budu dnes v noci hrat. :sad2: Na treningu sa neobjavili.

Obrázek
:( zvlast v pripade Savvyho je to prilis velke oslabenie a to na nas caka super z ineho sudka...nic to, treba zabojovat, vysledok sa snad pak dostavi :cinka: zostava, najmä 1.lajna sa nam pri absencii Savvyho i Loocha inak dost radikalne pozmenila
LINEUP:
Obrázek

Kessel - Krejci - Ryder
Axelsson - Bergeron- Kobasew
Thornton - Yelle- Bitz
Hunwick - Sobotka - Karsums

Ward - Chara
Ference-Wideman
Stuart - Hnidy

Thomas

GM Chia: „Chvenie sa zvysuje, ale este som sa k nicomu nepriblízil. Nechcem z nasho timu niekoho vylucit. Paci sa mi nas tim a paci sa mi jeho kompaktnost.“
Co je s Wheelerom? Neviem o tom, ze by nemal hrat?

EDIT: Savard by mal hrat. Lucic je day-to-day a dnes urcite nenastupi.

______
jj ten mi nejako vypadol :D v tej zostave na blugu, absentoval, ale v tej zapasove sa urcite objavi :yes: tym padom by mohol, mal riesit 1.lajnu a Kessy sa presunie
Vysledok nepotesil :thumbsdown: . Ked som odchadzal, v polovici druhej tretiny, mali sme celkom prevahu. Tak som veril, ze to vyhrame :( Naskok sa nam zmensil na 8 bodov. Pri nasej momentalnej forme ako aj forme superov budemem mat co robit, aby sme si udrzali prvenstvo v konferencii.
ja bodik beriem :yes: kvitujem, ze sme 3x prehravali a zakazdym sme dokazali vyrovnat :good: to, ze Timmy dostal v pp gol aky dostal
Obrázek
pohoda, stava sa, pocas celeho zapasu nas drzal nad vodou pokryl 2 sn Caps
Obrázek
stane sa, aj on je len clovek a radsej nech sa to stane teraz ako v PO..inak na strane druhej sa cinil i Theo, poriesil tam zo 3-4 golove tutovecky, Zee ho sice nachytal na hruskach, ale podal viac ako solidny vykon
Obrázek
remiza bola kazdopadne zasluzena..ked narazas na nasu formu a formu superov, nepochopil som, ved z posl. 3Z sme zakazdym bodovali, proti Caps puknut po pp nie je ziadnou hanbou, momentalne sa pripravme na TDL, potom budeme riesit ostatne matche :) mame 8 bodovy konf. naskok, kto by to bol pred sezonou povedal, ze toto budeme vôbec riesit..divizny triumf je nas, aj to sa ceni a pevne verim, ze si ustrazime aj triumf konferencny :yes: ak sa tak nestane, nic to, v PO sme na beton a to je predsa :super:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS