Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

TOR gets a 1st round pick and 3rd round pick from PHI in exchange for Versteeg.
Versteeg trejdovany do Flyers :!:

Nech vam daju rovno :cup: Gratulujem..
:shock: dost necakane, aj ked Versteeg sa uz spominal, ale necakal som to. Tak ale :wave:
Burke je debil... Kdyz uz chce drafty, tak proc bere od PHI?? To je v tomhle pripade pomalu ne 1. a 3. draft, ale 2. a 4. draft... Versteeg ma 24 a je jeste podepsany na pristi sezony. Ja to seru i s celou sezonou! Nekdo je zdecimovany na mraky a nekdo nema pomalu ani jedno zraneni za celou sezonu a jeste k tomu takhle uchmatne velmi schopneho mladeho hrace. Hosi uz me ale serete seriozne, citim hnev, zavidim (ano priznavam :cry: ) vam to vsechno stesti a vsechno proste vam vychazi az mi to prijde nefer. Odted se stavate v mych ocich jednoznacnym nepritelem a trnem v oku c. 2 a to jen fakt tesne za suckermi z WSH !

EDIT: Prece jen alespon jedno pozitivum tam pro sebe najdu... Ted uz musite mit ten strop fakt napratany, takze Leino se bude podepisovat jen velmi tezko.
No kurna, to je move by Flyers :good: Celkem slušně nabitej kádr, osobně mně zajímá, jak jste na tom s platovym stropem. Měl jsem za to, že jste už skoro nadoraz :D Každopádně řekl bych, že do TDL ještě něco vyměníte (Zherdev) :sarcasm:

EDIT: Tý vado, ta soupiska ale: Briere, Giroux, Richards, Carter, Versteeg, JVR, Hartnell, Zherdev + Pronger, Timonen... že by šlo pár útočníků za Vokyho? :P
EDIT2: Nj, netrvalo dlouho a spekulace už se začínají točit kolem van Riemsdyka :D
Tak ted s touhle vymenou mame docela hodne nabitou sestavu coz je na play off vic nez dobre.
Mit 3 nebezpecne utoky se 4 utokum pracantu je skoro az luxus.

Jsem zvedav na pristi rok osobne si myslim ze Versteeg bude po sezone propustenej dal pokud se vylozene neosvedci a Leino nebude mit prehnany pozadavky.

James Van Riemsdyk osobne si myslim ze ten se menit nebude porad ma novackovskou smlouvu a to jeste rok ma pred sebou navic jeste neodhalil vse ceho je schopen.

Ten Zherdev je pravepodobnej prilis nezapada do koncepce tymu je to takovej solar i kdyu i takovej hrac je dobrej jeden max dva na tym.Ale jeho ztrata by vazne nebolela.

Jinak absolutne nechapu co Burke zkousi ?Oslabit svuj tym co nejvic to jde ? Nemyslim si ze drafty od nas by byli nakou velkou bombou a ztratit celkem solidniho hrace co ma jeste po tomhle roce smlouvu je proste trosku mimo.Navic se zase musim omluvit Holmgreenovi kteryho jsem hodne kritizoval ale ted po case to vypada tak ze jeho tahy byli vlastne hodne chytry a promysleny do budoucna.
Hmm...tak Richards má konečně kolegu =) Jsem velmi překvapený, nečekal jsem žádný větší úlovek.Pokud se strop zase trošku zvedne tak by to bez Zherdeva a Shellyho mělo vyjít ;) No uvidíme, nyní je však náš tým dobře našláplý =)

Atlantik: Kvůli jedné výměně už nepřítel číslo 2??? Nemůžeme za to, že Holmy umí ;)
neis píše:Pokud se strop zase trošku zvedne tak by to bez Zherdeva a Shellyho mělo vyjít ;)
Konecne tu ma nekdo rozum. :yes:
Už před touto výměnou jste dle mého patřili mezi tři hlavní kandidáty na :cup:! Tímto krokem jste své šance na slavný pohár ještě zvýšili. Gratuluji k výbornému posilnění a hlavně i výhodnému tradu. :good:
Ja ďakovanie nedostanem, lebo k tomuto vám nepogratulujem i keď je k čomu. :D Ten Zherdev a Shelley je ako päsť na oko, mnohí sa chcú zbaviť aj napr. Carcilla. Je to úlovok do mozaiky, ktorý chýba. Za 2. a 4. draft (Atlantik má v tomto pravdu, na HFB som to písal ešte včera, sem som už ale nešiel) je to hráč, ktorý má skúsenosti s finále, to svoje si odvedie, má 24 a je podpísaný. Čo bude s Leinom sa uvidí, cesta je...každopádne toto je taktika :cup: or bust! Holmgrenovi nezazlievam, tá šanca je fakt vysoká. Už predsezónou som tipoval Vancouver a vás, písali sme si to vzájomne aj v chatoch. O Vancouveri, najmä po marodke v obrane pochybnosti mám, o vás absolútne žiadne...bohužiaľ. :? Ale nikdy nič nie je vopred vyhrané, takže iskierka nádeje tam je. Ak na to bol káder pred sezónou (bol), teraz je ešte lepší a zastaviť vás bude ťažké, ale nothing is impossible, keep it in your mind :smile03:
:serus: co dodat paradny trejd.....Versteeg sa mi stale ratal, jebkalo ma ked nas opustil a namieril si to do Norfolk Admirals a nasledne do 1 timu Hawks, kde to dokonale rozbalil....to, ze mu to u listkov moc neslo ma prilis neprekvapuje, kedze tam nadejne hviezdy vyhasinaju :giggle: a ak sa uz ho listy rozhodli ponuknut, zinkasovali zan kure*sky malo.... :hroza: to je ich problem, letci spravili genialny tah :serus:
cepi píše::serus: co dodat paradny trejd.....Versteeg sa mi stale ratal, jebkalo ma ked nas opustil a namieril si to do Norfolk Admirals a nasledne do 1 timu Hawks, kde to dokonale rozbalil....to, ze mu to u listkov moc neslo ma prilis neprekvapuje, kedze tam nadejne hviezdy vyhasinaju :giggle: a ak sa uz ho listy rozhodli ponuknut, zinkasovali zan kure*sky malo.... :hroza: to je ich problem, letci spravili genialny tah :serus:
Kure*sky málo? :lol: :-O.
ThrashersFan píše:Kure*sky málo? :lol: :-O.
:eek2: ak by sa jednalo o drafty riesene v ramci Oilers paci sa.....
No taky myslím že je to dost málo. Draft tak okolo 25-30 a 85-90 za hotového hráče v pozici Philly je prakticky zadarmo. Sice Krise moc neznám, ale všude je dost vychvalován jako velmi shopný universál. V PO se mi libíl. Takže se na něj dost těším ;)
myslim si, ze Kris chcel od listov vypadnut cim skôr, co som sa tak davnejsie docital, nebol si 2x isty dôverou kouca a som si isty, ze ak by s Versteegom isli na plac v ramci TDL, ziskali by zan podstatne zaujimavejsie, ci lukrativnejsie prospekty....v tejto chvili je to uz fuk puk, fandovia letcov sa môzu vytesovat, no a ak by sa listy este rozhodli "pustit" Kabelku k nam, bude sa vytesovat aj cepi :D
Zapas som nepozeral, zaspal som :oops: ale pozeram, ze JVR "dosiahol" svoj prvy G. Howe hattrick :cool:
Tak panove, tady v koutku, kde to nikdo neuvidi, si to muzeme rict..

Hrajeme strasne :hroza:

dostali jsme 2 goly ze situace 2 na 1.. kolikrat jsme meli tuhle situaci my? No spocitam to na prstech amputovane ruky :?

Ja vim, ze Lavyho system je zalozenej na tom, ze obranci jdou tvrde do hrace s pukem, ale je to podmineno tim, ze se musi vratit aspon jeden utocnik!

Ja vim, ze hrajeme 3 zapas za 4 dny, a unava uz byla znat a ze vsichni na nas hrajou past a jen cekaj na modry, ale tak to ksakru mame obcas hrat taky! Proti Wings a Hawks sme to hrali s uspechem... 2:2 sme meli udrzet..

No nic, jediny pozitivum je, ze jsme Devils trochu zkomplikovali ten jejich miracle... :doh:

:juchu: :cup: bude nas
Ako pri.ebal Leinovi :giggle:
AndyF píše:Hrajeme strasne :hroza:
Dnes o nic moc lepsi.. :hroza: ale 2 body.. :doh:
No dneska až na pár minut druhé třetiny naprostý děs. Více pěkných akcí bylo v OT DET vs MIN. Naštěstí byli dost jaloví i Rangers, nebýt dvou náhoďáku tak má Boucher SO. Jestli budem dále hrát takto bez energie, tak nastanou zlé časy. Mimochodem nebyli jsme ani JEDNOU vyloučení, to jsem ještě neviděl ;)
Dnes nas caka red hot Phoenix...patrilo by sa ukoncit ich streak :cinka:

Minuly zapas som nepozeral, ale videl som, ze po dlhej dobe sa Lavy rozhodol rozdelit HBL lajnu, tak som zvedavy ci aj dnes budu utoky Leino-Briere-Nodl a Hartnell-Giroux-Carter :ja_neviem:
Bojím se bojím, že tento zápas nedopadne dobře. Jestli chlapi nazvednou obrátky aspoň na 75%, tak dostaneme šišku.
To Neis: pěkně se to čte :yes: .... jsem na to dneska moc zvědavej.... nechť jsou vaše obavy oprávněné ;))
Wanic píše:To Neis: pěkně se to čte :yes: .... jsem na to dneska moc zvědavej.... nechť jsou vaše obavy oprávněné ;))
No to te zklamu, zrovna ja dneska cekam 100% , a konecne SO pro Bobra. Konecne sme trochu v rytmu, doma a Lavy uz je da do late..
No jen aby, poslední zápasy byly fakt děsné a nehorázně nudné. Na druhou stranu je načase aby přišla změna ;)
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS