Trochu ironické v zmysle toho kde Kovy zakotvil, ale je to tak. To najdôležitejšie tímu chýba, veteráni sa ukazujú ako sa ukazujú a zmena, zdá sa, v nedohľadne. Ja ale stále verím, že si dokážeme sezónu dojebabrať totálne - skončíme tak 21ví "so šťastím" a nebude ani ho*no z PO, ani h*vno z draftu. Nie, žeby top10 pick bol zlý, to nie, ale predsalen. If suck, suck hard. Couturier či Larsson je veľké lákadlo. Prípadne i Rask, Namesnikov či BruinsFanom ospievaný MurphyAnger píše:No podle me hrozne chybi aspon dva vsestrani obranci co by byli schopni rozehravat utoky a podporovat utok bez toho se dneska nhl hrat neda.Navic se zranil Volcenkov pokud vim a Parise coz je uplne v prdelce takze tendle rok to nevidim na lepsi nez 30 misto v tabulce.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Sledoval jsem část zápasu a problém vidím jednoznačně v obraně. To je naprostý děs. Bránit moc neumí a podpořit útok už vůbec né, kdyby aspoň obrana NJ nedělala hrubky viz. 2 goly Taormina... Myslel jsem si, že NJ bude bez pořádného playmakera strádat, ale je to ještě mnohem horší. Co se děje s Kovym od příchodu do NJ nechápu, pohyb dobrý, snaha tam taky je, jenomže páli všechno do prostřed brány. Podle mě by Lou měl urychleně přivést playmakera, protože je škoda, aby tak sílný útok strádal na obrancích...
Taorminu sa musím zastať, hrá výborne, doslova najlepšie z obrany (to tiež o niečom svedčí...neis píše:Sledoval jsem část zápasu a problém vidím jednoznačně v obraně. To je naprostý děs. Bránit moc neumí a podpořit útok už vůbec né, kdyby aspoň obrana NJ nedělala hrubky viz. 2 goly Taormina... Myslel jsem si, že NJ bude bez pořádného playmakera strádat, ale je to ještě mnohem horší. Co se děje s Kovym od příchodu do NJ nechápu, pohyb dobrý, snaha tam taky je, jenomže páli všechno do prostřed brány. Podle mě by Lou měl urychleně přivést playmakera, protože je škoda, aby tak sílný útok strádal na obrancích...
Vyraz "vyborne" je u Taorminu zatim asi prehnany... Ale velky potencial ukazuje uz ted. Pripomina mi hodne Krise Letanga, jeste z doby kdyz u nas zacinal. Zatim je to takovy hoodne neobrouseny diamant, ale pro celou organizaci Devils muze byt prave on zachranou do budoucna. Je to presne ten typ kreativniho beka co NJD potrebuje, jen potrebuje jeste cas na to aby se stal skutecnou oporou. Letos vas nezachrani... Spis pujde o to aby jste mu dali dostatecne podminky a duveru pro jeho dalsi rozvoj.
Pozri, videl som všetky zápasy a sklamal ma len v dvoch. Včera spravil dve hrúbky, trochu smolné, stane sa. Ale fakt hral doteraz "veľmi dobre"Atlantik píše:Vyraz "vyborne" je u Taorminu zatim asi prehnany... Ale velky potencial ukazuje uz ted. Pripomina mi hodne Krise Letanga, jeste z doby kdyz u nas zacinal. Zatim je to takovy hoodne neobrouseny diamant, ale pro celou organizaci Devils muze byt prave on zachranou do budoucna. Je to presne ten typ kreativniho beka co NJD potrebuje, jen potrebuje jeste cas na to aby se stal skutecnou oporou. Letos vas nezachrani... Spis pujde o to aby jste mu dali dostatecne podminky a duveru pro jeho dalsi rozvoj.
Tak Tao je zatim asi jedine pozitivum sezony. Jinak situace je vazne spatna a troufam si rict ze Zajac a asi i Clarkson jsou castence zraneni coz by trochu omlouvalo jejich vykony ale i tak hrajou spatne. Skoro bych rekl ze pokud Lou nevyhodi JMaca po tomhle tripu tak uz tuhle sezonu dotrenuje. jsme skoro ve ctvrtce a je jasne ze PO je utopii a tak spise nez zmeny mezi trenery potrebujeme drafty a tedy vymenit koho jde az na par nedotknutelnych
Ok, say goodbye to this season guys, Adam Larsson welcome on the boardTGfireandice
Zach Parise will miss three months after having a torn meniscus repaired today during exploratory arthroscopic surgery.
Len nech sa to dobre prelieči Zach, druhého Martina z teba nechceme...
EDIT: Ale aby som bol ešte úprimnejší, Couturier ma neskutočne láka. Budúci prvý center schopný vymazať súpera obrannou hrou? Ďalší "veľký center", ktorých nikdy nie je dosť? Ako potencionálna jednotka draftu na ktorú majú šancu práve Devils? Keď celá jeho rodina patrila Devils? To tu ešte nebolo. Chceme zopakovať "chybu" s Carlsonom? Nemáme na obranu už dosť talentovaných mladých obrancov v danom alebo mierne vyššom veku (Taormina, Urobm, Gelinas, Merril)? Nie je Larsson len ďalší z nekonečného zástupu nových Lidstromov? Nesledujem (zväčša) hokej v týchto kategóriách na vlastné oči a neviem nakoľko kedy môžem dôverovať scouting reports, preto sa pýtam toho, kto áno. To je pre mňa podstatné, nie štatistiky....
Robertko prehovoril o Kovaľčukovi:
Pripadá mi to trochu už prehnane´, všeko je na Iľju. Trejd mu nedáva zmysel? Wtf? Podpis tiež? Wtf? Taký hráč sa vždy zíde, nerozumiem Holíkovi. Tá posledná veta. Holík hral s Iľjom tri roky, vie toho asi viac.
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... nt_ap.html“It’s still something that doesn’t make sense,” Holik said. “The trade at the deadline didn’t make sense, the Devils signing him didn’t make sense. If you want to talk about the team first and everybody plays for the team, why do you sign (a) player who’s not exactly known for that?
“If I want to take my team to the next level, that’s not the player I’m going to go after.”
Kovalchuk seemed surprised.
“Bobby Holik said that? Good,” he said. “That’s his opinion.”
Pripadá mi to trochu už prehnane´, všeko je na Iľju. Trejd mu nedáva zmysel? Wtf? Podpis tiež? Wtf? Taký hráč sa vždy zíde, nerozumiem Holíkovi. Tá posledná veta. Holík hral s Iľjom tri roky, vie toho asi viac.
"I think it's important that me and Jamie play the same way we played with Zach," Zajac said. "Jamie and myself are up and down players. We're not going to beat guys one-on-one. I think Kovy has to adapt to our style and I think he's capable of doing that. Jamie and I have to make sure we're not watching him but trying to find open spots. He's the type of player who can find you."
It's kind of funny that Lou said it was still 4 more weeks just a few days ago, then when Zach gets injured it he (Rolston) is now practicing with the team.
vyhra v chicagu
a zrovna mi nevislo sa pozerat..snazim sa sledovat kolko to ide hoc aj ked stiham len jednu dve tretiny.. dnes nie,skoda no.. pozrel som si highlighty a konecne to vyzeralo ze sme mali v zakonceni stastie..odrazeny puk,chyba campbella, gol spoza brany..bez videnia zapasu sa to neda posudit ale nejake sance co sme mali boli z dobreho forcekingu zubrusa ci langsa.. dalsie 2 utocne akcie boli zalozene po nepresnej prihravke supera na nasu modru,kde bola zachytena(a my sme tam mali 4 hracov). ze by sme zrejme konecne dobre forcekovali a k tomu drzali hlavne stredne pasmo co sa nam vobec nedari tuto sezonu? kto to videl by mi mohol napisat ak sme zastavovali chicago v strednom pasme, nech si urobim obraz, bo ma to zaujima..
brodeur ako pozeram zraneny ale vraj by mal byt do zapasu s rangers v poriadku..mozno aj volchenkov sa mi zda.. eckford hral malo, neviem co je s nim,ci sedel ci sa zranil a v podstate mi to je jedno ak sa vrati anton.. tallinder takmer pol hodinu na lade a co som sa docital zas vsetci trpli ked mal puk..sice neviem ako su doverihodne zahranicne fora,lebo ak hra dakto zle,tak ho zvozia pod ciernu zem aj za to ako sedi na striedacke a zas ak daky talent uhra solidny zapas tak ho pasuju hned na caldera a im to vydrzi hodnu chvilu kym vytriezveju..
a este k tym porazeneckym reciam..nechcelo sa mi k tomu vsetkemu vyjadrovat,nemal som naladu ani chut ale ked uz...
jasne, prva volba na drafte je lakadlo ale tomu z nas hadam nikto neverite. pochybujem ze by sme takto prehravali cely rocnik, s tymto kadrom..to je nemyslitelne.. podla mna ak sa nam podari vydriet par zapasov, zastavit narast pomeru prehry vyhry a pomaly vyrovnavat tuto bilanciu co je len 5!!! zapasov a do konca sezony je dalsich 68, tak o PO este v pohode a to myslim vazne, mozme bojovat.. vobec nie je nerealne mat vyrovnanu bilanciu po pol sezone..potom uz len staci par vyhier navyse a sme tam.. samozrejme treba hrat dost inak ako doteraz.. mame dost zraneni..zach ma mrzi najviac,rad sa pozeram na jeho hru aj ked tento rok to nebolo veru az tak dobre zatial..nech sa da do kopy,v druhej casti sezony ho este budeme velmi potrebovat(podla toho comu verim
)
je to sanca aby ilja ukazal ze vie byt herne lider timu a ze nas potiahne nahor..ved teraz nas cakaju rangers, dlhsia pauza, buffalo a edmonton..vsetko doma..ak by sme tieto zapasy zvladli tak to bude hned
veselsie..
a este k chvale taorminu..ono sa dost prehana podla mna..je fajn,robi to co ma a v taketo vykony sme myslim si tajne dufali v lete vsetci.. ze by takto vyskocil..ale robit z neho nasho najlepsieho obrancu alebo zachrancu je prehnane.. nech sa radsej greene pozbiera a tao je skvely na rozohravku v 2 pare..viac sme od neho snad ani nemohli cakat..
(zatial sa podla mna najlepsie s obrancov javi prekvapujuco white - a to s velkym naskokom)
brodeur ako pozeram zraneny ale vraj by mal byt do zapasu s rangers v poriadku..mozno aj volchenkov sa mi zda.. eckford hral malo, neviem co je s nim,ci sedel ci sa zranil a v podstate mi to je jedno ak sa vrati anton.. tallinder takmer pol hodinu na lade a co som sa docital zas vsetci trpli ked mal puk..sice neviem ako su doverihodne zahranicne fora,lebo ak hra dakto zle,tak ho zvozia pod ciernu zem aj za to ako sedi na striedacke a zas ak daky talent uhra solidny zapas tak ho pasuju hned na caldera a im to vydrzi hodnu chvilu kym vytriezveju..
a este k tym porazeneckym reciam..nechcelo sa mi k tomu vsetkemu vyjadrovat,nemal som naladu ani chut ale ked uz...
jasne, prva volba na drafte je lakadlo ale tomu z nas hadam nikto neverite. pochybujem ze by sme takto prehravali cely rocnik, s tymto kadrom..to je nemyslitelne.. podla mna ak sa nam podari vydriet par zapasov, zastavit narast pomeru prehry vyhry a pomaly vyrovnavat tuto bilanciu co je len 5!!! zapasov a do konca sezony je dalsich 68, tak o PO este v pohode a to myslim vazne, mozme bojovat.. vobec nie je nerealne mat vyrovnanu bilanciu po pol sezone..potom uz len staci par vyhier navyse a sme tam.. samozrejme treba hrat dost inak ako doteraz.. mame dost zraneni..zach ma mrzi najviac,rad sa pozeram na jeho hru aj ked tento rok to nebolo veru az tak dobre zatial..nech sa da do kopy,v druhej casti sezony ho este budeme velmi potrebovat(podla toho comu verim
je to sanca aby ilja ukazal ze vie byt herne lider timu a ze nas potiahne nahor..ved teraz nas cakaju rangers, dlhsia pauza, buffalo a edmonton..vsetko doma..ak by sme tieto zapasy zvladli tak to bude hned
a este k chvale taorminu..ono sa dost prehana podla mna..je fajn,robi to co ma a v taketo vykony sme myslim si tajne dufali v lete vsetci.. ze by takto vyskocil..ale robit z neho nasho najlepsieho obrancu alebo zachrancu je prehnane.. nech sa radsej greene pozbiera a tao je skvely na rozohravku v 2 pare..viac sme od neho snad ani nemohli cakat..
Áno, výhra v Chicagu, ktorému momentálne hrá jedna lajna a Sharp je na všetko sám, upozorňovali ma na to aj fanúšikovia Chicaga priamodunim píše:vyhra v chicagu![]()
a este k chvale taorminu..ono sa dost prehana podla mna..je fajn,robi to co ma a v taketo vykony sme myslim si tajne dufali v lete vsetci.. ze by takto vyskocil..ale robit z neho nasho najlepsieho obrancu alebo zachrancu je prehnane.. nech sa radsej greene pozbiera a tao je skvely na rozohravku v 2 pare..viac sme od neho snad ani nemohli cakat..(zatial sa podla mna najlepsie s obrancov javi prekvapujuco white - a to s velkym naskokom)
Nemyslím, že sa preháňa? De facto vo väčšine zápasov tvoril Tao pár práve s Whiteom (súhlas) a smerom dopredu bol a je naozaj náš najlepší bek nakoľko obrancovia v treťom páre sa nechytajú, Tallinder je slušný zmätkár (zatiaľ a ako dnes neviem, ale never všetkému čo čítaš; ja už napr. viem komu tam veriť a komu nie ale dnešné diskusie som nečítal) a Greene slušný útlm oproti vlaňajšiemu hot streaku (dozadu solídne, dopredu je to bieda). Greene nemá na to byť prvým obrancom tímu, to som tušil už vlani aj keď príjemne prekvapil. On je proste no2. Keď sa to tak vezme, vlastne nikdy nebol nejak špeciálne PMD, ale zas oproti schopnostiam Volchenkova, Salvadora a Whiteyho je to priam úkaz. Tao sa môže vypracovať na hráča ako je Višňa, má na to podobné predpoklady i sa zatiaľ v tomto duchu prezentuje. Síce neverím, že on je ten #1 PMD ktorý nám chýba do budúcna, ale rozhodne ho vopred nezatracujem týmto smerom. S tým, že viac sme od neho ani nemohli čakať teda logicky súhlas.
EDIT: Info k Martyho zraneniu. Marty:
Well that’s why I add stuff – every time I get hurt I put a new padding.
http://ingoalmag.com/news/brodeur-injured/
Tak dneska jsem v práci na noční sledoval poze průběžné. vůbec jsem tomu nevěřil. Nakonec si to kluci pohlídali což je paráda!!
Jinak já souhlasím s dunimem že ještě vůbec není třeba házet ručník do ringu! Tenhle tým aby skončil mezi posledníma? tomu se mi nechce věřit. Sezóna je ještě dlouhá a já osobně v PO věřím!
co se týče obrany tak Greene je mi taky záhada. Po minulém PO kde s Philly jsem z něho nemohl letos fakt nic moc, uvidíme co dál. Každopádně pro mě není takové zklamání jako Tallinder :ja_neviem: odehraje zhruba to samé jak Salvador, čekal jsem od něho podle předsézoních prognoz trochu víc. Už se těším na derbíčko chtělo by to vyhrát a začít nějakou menší šňůru výher (bylo by na čase
)
Jinak já souhlasím s dunimem že ještě vůbec není třeba házet ručník do ringu! Tenhle tým aby skončil mezi posledníma? tomu se mi nechce věřit. Sezóna je ještě dlouhá a já osobně v PO věřím!
co se týče obrany tak Greene je mi taky záhada. Po minulém PO kde s Philly jsem z něho nemohl letos fakt nic moc, uvidíme co dál. Každopádně pro mě není takové zklamání jako Tallinder :ja_neviem: odehraje zhruba to samé jak Salvador, čekal jsem od něho podle předsézoních prognoz trochu víc. Už se těším na derbíčko chtělo by to vyhrát a začít nějakou menší šňůru výher (bylo by na čase
The Devils have recalled forwards Stephen Gionta and Patrick Davis and assigned Tim Sestito and Tyler Eckford to Albany (AHL). Gionta is the brother of former Devil Brian Gionta.
na bráchu Briana jsem zvědavý. Ještě jsem ho neviděl hrát.
vypadá to že v derby s Rangers to odehrajem na 5 beků. Zajímavé že byl Eckford poslán na farmu za forwarda kterých máme dost
vypadá to že v derby s Rangers to odehrajem na 5 beků. Zajímavé že byl Eckford poslán na farmu za forwarda kterých máme dost
Nečakané, ktovie čo za tým je. Eckford nehral úžasne, ale ani zle. Nepotrebuje ho Albany viac než Devils podľa mienky MacLeana? Neviem... Fakt si ešte Stephena hrať nevidel? Veď už za nás čosi stihol odohrať aj v príprave. "Lacnejšia kópia" brášku, malý a rýchly, sú si podobní, akurát kvalita je jasne na Brianovej strane podľa mojej mienky. Zo súrodeneckých dvojíc, ktoré sme mali/máme v systéme som nevidel len Pandovho brata, na toho by som bol zvedavý viac... Gionta je ako trademark, tí sú všetci na jedno kopyto...Martin #27 píše:The Devils have recalled forwards Stephen Gionta and Patrick Davis and assigned Tim Sestito and Tyler Eckford to Albany (AHL). Gionta is the brother of former Devil Brian Gionta.
A-TrainMartin #27 píše:tak jo dunime máš recht ted čtu že Volčenkov je připraven a dneska nastoupí! Paráda.
Getzo nemá náhodou i Parise bráchu golmana?? někde jsem myslím viděl že v naší organizaci chytal a ted je někde v Německu nebo rakousku tuším
Áno má, mladší brat je naozaj gólman.
http://www.youtube.com/watch?v=uYFelXd3 ... 1&index=80
To je on. Dneska ani není zájem o malé golmany.(aspoň já neznám nějakého menšího golmana co se rve na výsluní). Podle mě malí golmani v NHL už nebudou. Nastává éra "monster". Je základ umět perfektně motýla a vykrývat úhly. ( jinak se ani v dnešní NHL chytat nedá )
To je on. Dneska ani není zájem o malé golmany.(aspoň já neznám nějakého menšího golmana co se rve na výsluní). Podle mě malí golmani v NHL už nebudou. Nastává éra "monster". Je základ umět perfektně motýla a vykrývat úhly. ( jinak se ani v dnešní NHL chytat nedá )
Práve Halák je výnimka a nesúhlasím. Vokoun sa dá sa povedať na výslní drží aj keď hrá za shit club. Lundqvist je medzičlánok, ale tak, spomeniem ho. Podobne je na tom Kipper. To sú všetko top gólmani. Thomas predsa
A čo sa týka mladých, Varlamov, Neuvirh, Endras, Bobrovskij a ďalší, nepotvrdzujú práve tvoje slová. Stále sa vyskytuje a čo je dôležitejšie aj objavujú noví brankári s priemernou ľudskou výškou, t.j. 182-185cm. Áno, je to trend, že v poslednom čase pribúdajú gólmani 188+ (Miller, Bryzgalov, Rinne, Gustavsson, Rask, Lehtonen) ale skôr je to náhoda a genetická záležitosť ako nejaké pravidlo. Čo sa týka výberov GM, taktiež nezaznamenávam nejaké tendencie. Kto chytá dobre, toho beriem, nech má hoc aj toľko cm čo Messi
White dnes nehrá, recall pre Urboma
(facepalm samozrejme pre prvý fakt o dosť viac než pre druhý)
Dnes musíme zabrať
Callahan out. Tak, aspoň niečo pozitívne
Ešte by mohol skapať ten "šprtalsavnose" Dubinsky, má streak, ale tak to by som chcel asi veľa.
V bráne Moose, tak poď poď, zachytaj ako proti Chicagu, potrebujeme ťa Johan
Dnes musíme zabrať
Callahan out. Tak, aspoň niečo pozitívne
V bráne Moose, tak poď poď, zachytaj ako proti Chicagu, potrebujeme ťa Johan
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé