od
cepi » čtv 20. zář 2007 22:29
Na zaÄŤiatku prĂpravnĂ©ho kempu sa zrazu v šatni Edmontonu objavil Anson Carter.
Hráč bez zmluvy sa chce pokĂşsiĹĄ o návrat do ligy lĂg. Medzi olejármi je zatiaÄľ na skúške a stále myslĂ na roÄŤnĂk 2005/06, keÄŹ v drese Vancouveru nastrieÄľal skvelĂ˝ch 33 gĂłlov pri spolupráci s bratmi Sedinovcami v jednej ĂştoÄŤnej formácii. Na ten poslednĂ˝ by však najradšej zabudol. V Caroline odohral iba 10 zápasov a strelil jedinĂ˝ gĂłl, predtĂ˝m v Columbuse trafil do ÄŤierneho len desaĹĄ ráz.
„Či uĹľ ÄŤlovek kontrakt má alebo nie, snažà sa vĹľdy predviesĹĄ v ÄŤo najlepšom svetle,“ komentoval svoje prvĂ© vystĂşpenie v kempe Oilers. „Verte, Ĺľe mi vĂ´bec nejde o to, akĂş zmluvu a na koÄľko dolárov by som eventuálne v Edmontone podpĂsal. To je Ăşplne bokom. A tieĹľ by mi bolo fuk, ÄŤi by ma zaradili do prvej alebo štvrtej lajny.“
Carter, ktorĂ˝ bol v minulosti okrem inĂ©ho aj šéfom jednĂ©ho americkĂ©ho hip-hopovĂ©ho vydavateÄľstva, trávil chvĂle doma v Los Angeles, keÄŹ mu jeho agent Pat Brisson oznámil, Ĺľe rokuje s generálnym manažérom Oilers Kevinom Loweom. Ten si Ĺľivo spomĂnal na ÄŤasy, keÄŹ Carter v drese Edmontonu odohral 211 zápasov a zaznamenal v nich 157 bodov a v sezĂłne 2001/02 si vytvoril maximum v NHL - 60 bodov.
„MyslĂm si, Ĺľe Ansonove prĂpadnĂ© angaĹľovanie do nášho tĂmu nie je utĂłpiou,“ nechal sa poÄŤuĹĄ kouÄŤ Craig MacTavish. „Pozvali sme ho sem, aby sme o Ĺ