Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

já osobně jsem to myslel sympatiemi týmu jako je jasné že PO bez rangers je když to přeženu divné nebo nevím jak to říct ale sledoval jsem par zápasů Floridy hrali fakt super hokej a Zedník to je PAN hráč
Tak to o tom že říkáte že si Flo PO zasloužila více než-li Rangers jsem zrovna na Vás 2, XruCi a Martine 27 nemyslel, vzpomněl jsem si spíše na nedávnou diskuzi v topicu Rangers tuším s Atlantikem, Megatonem a dalšími, ale to je jedno.......... !!!! Zkrátka Rangers jsou tam a já se domnívám že Bos vyřadí......... !!!! Mají velmi dobrý kádr, skvělého gólmana i trenéra a mého oblíbence Averyho, navíc mě osobně to byl vždy sympatický tým, držím jim palce......... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
kdyby hráli Rangers s Bostonem to bude podle mě jedna z nejzajímavějších serii i když rivalita s habs je taky velká....já si myslím že Rangers dělá 2x silnější Lunquist to je prostě neskutečný golman myslím že nebýt ho tak rangers ani v PO nejsou mají štěstí že ho mají
Najvyse aj ked to sem nepatri, seria bude z najvacsou pravdepodobnostou WSH-NYR
na Floridu přichází Dennis Seidenberg z Caroliny ... podle mě slušný bek nevím proč se ho Carolina zbavila
Pekne dostal Vokoun za usi... Pripomnelo mi to podobny zakrok z poslednich MS.

http://hokej.sport.cz/hokej/nhl/160384- ... cnici.html
ten Ballerd je debil...určitě nechtěl, ale tak se mohl podívat jak s tou hokejkou mácha..no naštěstí to s Vokym nebude asi vážné
Môžu si so Surovým vymeniť skúsenosti.
leci píše:ten Ballerd je debil...určitě nechtěl...
No to bych ani netvrdil, podle mě to udělal úmyslně, jenom trošku nevypočítal sílu :D Kdyby to udělal nechtěně, určitě by mu pomohl a ne srabácky odjet na střídačku. Já bejt Ballardem, tak se v šatně už radši neukážu :D JInak dobře že to pro Vokouna dopadlo "dobře", žádný otřez mozku nebo prasklej bubínek, a vyvázl s natrženým uchem.
ty kokos, teraz som si to pozrel :-O Ako naschval to urcite nebolo, ale dost huste. Ja len nechapem, preco ked mu to spravil sa hned nesklonil, aby sa pozrel, ci je v poriadku a okamzite sa ospravedlnil, radsej odkorculoval jak taky trtko.
sice Vokouna moc nemusím ale tohle bylo celkem drsné :-O jako úmysl v tom určitě nebyl si myslím....ale je pravda že se mohl ho aspon zeptat jestli je ok a nejet na střídačku
to je moc :doh: ....Panters maj furt takové divné problémy co se v jiných týme nedějí..prvně Jokinen podřízne Zednika, a ted Ballard mrdne Vokouna do hlavy.. :doh:

ten(Ballard) se musel vidět uplně v prd....a jak psal Pain, být ním tak se už v šatně neukážu,myšleno ironicky.. :-D

bylo to od něho teda dost srabské že jen tak odjel a dělal že se nic nestalo... :thumbsdown:
Jn, souhlas se všema, že měl hned všeho nechat a jít se podívat, co udělal. Ale on ještě tu hokejku o tu tyčku dolomil :D A pak odjel. Prostě "Buch hokejkou do Vokouna, hergot nezlomila se, zavazels, tak buch ještě do tyčky. Ok, je zlomená, tak jedu na střídačku :D " (ironie)
Ballard může bejt rád, že si hoši nevzali do sprch hokejky :D Btw, na nhl.cz dobrý úvod článku :thumbsup:

Použít zákrok, jaký uštědřil obránce Floridy Keith Ballard spoluhráči Tomáši Vokounovi, proti soupeři, dočkali byste:
a) tvrdého disciplinárního postihu nejen od rozhodčích přímo na místě, ale také od vedení NHL
b) ještě tvrdšího vyřizování účtů v podání ostrých hochů z protivníkova týmu.
nejde mi do hlavy, ze Ballard odkorculoval ihned na lavicku...dokonca tu hokejku predsa len opakovane rozmlatil... :eek2: nechapem...svedomie si ho urcite najde, ak si ho teda este nenaslo...

Obrázek
Cepi: To je možná ten důvod, proč se mě to tak trochu zdá, že tam byl úmysl :roll: Ale nevidm Ballardovi do hlavy, takže nevim, kam chtěl hokejkou třísknout. A právě nejhorší na tom všem je, že po té ráně Vokounovi třískl znova do branky, zlomil hůl a odjel na střídačku, jakoby se nic nestalo :|
ale neberte to tak v zlom.Videli ste ked sedel na striedacke??bol stoho totalne vriti.Mozno skratoval to sa stava a ked to spravil nevedel co robit tak zlomil ju uz uplne aby to nevyzeralo fakt ze ho chcel udret.Zlomil ju a isiel prec zmeteny.Stava sa
michal225 píše:ale neberte to tak v zlom.Videli ste ked sedel na striedacke??bol stoho totalne vriti.Mozno skratoval to sa stava a ked to spravil nevedel co robit tak zlomil ju uz uplne aby to nevyzeralo fakt ze ho chcel udret.Zlomil ju a isiel prec zmeteny.Stava sa
Podľa mňa to bola nešťastná náhoda. No a správanie Ballarda po zákroku by som ohodnotila ako následok šoku.
Florida ma haluznych fanusikov :D
http://www.youtube.com/watch?v=smQz07kjAv4
XruC píše:Florida ma haluznych fanusikov :D
http://www.youtube.com/watch?v=smQz07kjAv4
Tak to snáď ani nieje pravda :lol2: . Keď video začalo tak som nevedel čo nato môže byť smiešne ale napokon to bolo super videjko. Inak chuderka to dievča na zem jej nakoniec spadli všetky pukance :?
Bola v nespravnom case na nespravnom mieste..a jak tak neisto isla :lol2:
Hoši se asi před zápasem podívali na Noc v Roxbury :lol:
:D :D :D :D tak to je mazec tady toto :D:D Noc v roxbury :D
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES