Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:cry: Všetci furt podpisujú niekoho len mi nič. :cry: Už sa bojím na súpisku pozerať. :(
Odvážil som sa pozrieť na tú súpisku a teší ma aspoň množstvo talentov kt. tam vidím. Veď Kopitar, Johsnon, Brown alebo OSullivan sú ešte stále dosť mladý hráči.
A s tých úplných nováčikov vyzerá dobre najmä s brankárov Bernier, ale aj Zatkoff by mohol časom niečo ukázať. Z obrancov teno rok draftovaný Doughty a Teubert alebo minulý rok draftovaný Hickey. A aj Harrold kt vlany odohral 25 zápasov(2+3). A z útočníkov Purcell alebo Lewis. A aj ďalší slušní mladí hráči patria k týmu. :clap: :cool: :clap:
Vyzerá to tak že máme aspoň solídnú základňu pre budúcnosť. :cinka: A keby sa niektorý chytili hneď tak ako Kopitar... :twisted:
LA letos hodně oslabilo, což je celkem paradoxní po tak neúspěšné sezoně. Jediná věc je jistá, přivedou do týmu ještě dost hráčů, jelikož jim chybí 13 mil. do platového dna... buď půjdou po chráněných hráčích, nebo nechápu na co čekají, když už není z čeho vybírat...toho GMka bych vyhodil, tohle postrádá veškerou logiku. Slabouncí byli už loni a to papírově nevypadalo tak bledě..ale teďka v této sestavě je to opravdu velká slabota....
Kdo ví co mají Králové zalubem... :wink: ...nechme se překvapit...
primaprema píše:Kdo ví co mají Králové zalubem... :wink: ...nechme se překvapit...
Já ti řeknu, najít nového kouče :D (ještě ho nemají, že ne?! Doufám, že jsem v době dovolený o nic nepřišel) Ale tak na trhu stále zbyli nějací hráči, takže ještě příchody rozhodně nejsou vyloučeny.
primaprema píše:Kdo ví co mají Králové zalubem... :wink: ...nechme se překvapit...
Přesně tak Přémo, naprosto s Tebou souhlasím - chápu, že fandové Kings jsou zatím krapet jako "přikovaní" a chováním GM Kings ne zrovna příliš nadšení, ale očekávám, že nám všem ještě něco předvede :good: !!!!
Musí, už jenom kvůli platovému dnu ;)
Toto by tě možná mohlo zajímat Lukasi:
:arrow: http://www.nhlday.estranky.cz/clanky/vy ... os-angeles_
Hneď idem pozreť. :wink:
Tak novým trénerom by sa mal stať Terry Murray. Počas kariéry viedol Floridu, Flyers a Caps.
V 1997 dostal Flyers do finále. Naposledy pôsobil v NHL v sezóne 2000/01 na Floride.
Som sa dopocul, ze Kings chcu vymenit Kopitara za Chabibulina..ak toto spravia, tak uz si budem fakt isty, ze v manazmente pracuje banda mongolov. Z Kopitara bude za par rokov velka hviezda (ak uz nou nieje teraz) a oni ho chcu vymenit za predrazeneho brankara za zenitom. No co..ved su Kings
Ono sa to nezdá, ale Kings majú dobrú obranu, len neskúsenú:

- J. Johnson
- M. Greene
- T. Preissing
- T. Hickey
- D. Doughty
- V. Vojnov
- C. Teubert

Takže by to chcelo niekoho skúseného, pravdepodobne sa to bude riešiť trejdom.
Lenže postaviť obranu z 3 čerstvo draftovaných hráčov by bolo obrovské riziko. Predsa len nie každý hráč môže hneď skočiť do NHL. A Hickey a Johnson majú tiež veľmi málo skúseností. Navyše brankárska dvojica by mohla byť Ersberg a Bernier a to sú tiež zelenáči. Nepripravujú oni náhodou mužstvo do juniorskej súťaže? :eek2:
s tou brankarskou dvojicou suhlasim ersberg minulý rok dokazal že aj v nanič tíme sa da vychytavať čiste konta a Bernier... toho by som najradšej dal do tej mjuniorskej ligy pretože tam ešte patrí no a kedže by bol dvojkou posielal by som ho len v krajnych prípadoch..
ja z tych kralov nemôzem :roll: byt ich fanusikom, asi to zabalim..z tych brankarskych rosad sa asi sotva niekedy spamätaju..miesto toho, aby poriesili nejaku konkretnu brankarsku stalicu, budu tam riesi 5 brankarov dookola..prichod Gerbera, hm lepsie ako nic, ale ze by som prave v nom videl brankarske spasenie u kralov..

novy kouc kralov Terry Murray na predvadzacej akcii
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Vidím to tak, že pokud do týmu nepřijde žádný obránce, bude muset v prvním týmu prostě Doughty hrát, ať se mu chce nebo ne :D
Osobne si myslím, že zbavenie sa Blakeho a Višňovského bol od Lombardiho veľmi dobrý ťah. Viem, že si fanúsikovia Kings asi trhajú vlasy, ale zamyslite sa, dáte šancu mladým obrancom, ktorí získajú skúsenosti. Ani útok nie je na zahodenie: Kopitar, Frolov, Brown, skúsený Handzuš (nesmieme zabúdať, źe tento rok mal plnohodnotnú letnú prípravu, takže jeho výkony pôjdu hore). O Sullivan. Som si istá, źe záver sezóny budete mať veľmi dobrý a budúcu sezónu ste v play-off. Okrem toho, v priebehu sezóny si podľa výsledkov jednotlivých hráčov Lombardi vyjasní, kde treba doplnt mužstvo. Čo je podľa mňa ideálnejšie, ako bezhlavo nakupovať hlava-nehlava. Mimochodom, vám Meszárośa netreba.
mt-svk píše:Osobne si myslím, že zbavenie sa Blakeho a Višňovského bol od Lombardiho veľmi dobrý ťah. Viem, že si fanúsikovia Kings asi trhajú vlasy, ale zamyslite sa, dáte šancu mladým obrancom, ktorí získajú skúsenosti. Ani útok nie je na zahodenie: Kopitar, Frolov, Brown, skúsený Handzuš (nesmieme zabúdať, źe tento rok mal plnohodnotnú letnú prípravu, takže jeho výkony pôjdu hore). O Sullivan. Som si istá, źe záver sezóny budete mať veľmi dobrý a budúcu sezónu ste v play-off. Okrem toho, v priebehu sezóny si podľa výsledkov jednotlivých hráčov Lombardi vyjasní, kde treba doplnt mužstvo. Čo je podľa mňa ideálnejšie, ako bezhlavo nakupovať hlava-nehlava. Mimochodom, vám Meszárośa netreba.
To je sice krásný, ale kdo bude zaučovat mladé hráče? Blake je podle mě ideální hráč, který má autoritu a na něhož mladí hráči vzhlížejí, jednoho z dvojice Višňovský-Blake si Kings prostě měli nechat a kdyby mladíci přes tuto sezónu dozráli, tak je mohli nechat odejít.
MartinFC píše:
mt-svk píše:Osobne si myslím, že zbavenie sa Blakeho a Višňovského bol od Lombardiho veľmi dobrý ťah. Viem, že si fanúsikovia Kings asi trhajú vlasy, ale zamyslite sa, dáte šancu mladým obrancom, ktorí získajú skúsenosti. Ani útok nie je na zahodenie: Kopitar, Frolov, Brown, skúsený Handzuš (nesmieme zabúdať, źe tento rok mal plnohodnotnú letnú prípravu, takže jeho výkony pôjdu hore). O Sullivan. Som si istá, źe záver sezóny budete mať veľmi dobrý a budúcu sezónu ste v play-off. Okrem toho, v priebehu sezóny si podľa výsledkov jednotlivých hráčov Lombardi vyjasní, kde treba doplnt mužstvo. Čo je podľa mňa ideálnejšie, ako bezhlavo nakupovať hlava-nehlava. Mimochodom, vám Meszárośa netreba.
To je sice krásný, ale kdo bude zaučovat mladé hráče? Blake je podle mě ideální hráč, který má autoritu a na něhož mladí hráči vzhlížejí, jednoho z dvojice Višňovský-Blake si Kings prostě měli nechat a kdyby mladíci přes tuto sezónu dozráli, tak je mohli nechat odejít.
jooj Evi, ty by si vsetko stavala na mladych :roll: nehrozi, najidealnejsie je sklbit mladost a skusenost, bez toho to nejde..v LA mam pocit stavili v minulom rocniku akoby vsetko na 1 kartu, bud to PO padne s naozaj podla mna v pohode kadrom, ktori mali k dispozicii, alebo sa na to po neuspesnej sezone vybodneme a poriesime zaujimave vymeny..pre mna osobne boli vykony kralov v minulom rocniku obrovskym sklamanim, co som aj potvrdil v topicu http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6&t=2531&start=15 a v novom rocniku ich odsuvam na tu najspodnejsiu priecku tabulky..inak, co chcu vyriesit prcihodom Gerbera..?..ak by neprisiel ani on, kralovska rotacia brankarov nadobudne opät na obratkach :roll:

nic v zlom, ale LA bude v novom hokejovom rocniku idealne akurat tak na kupanie :D :smile03:
Aj to je niečo :D
Ešte môžu prekvapiť,síce silno pochybujem,ale môžu
A tvrdím niekde, že do PO postúpia už túto sezónu? 8) Ak sa mladí hráči chytia, postúpia na budúcu. A opakujem, v priebehu sezóny Lombardi niekoho dovedie.
V týme nie je žiadny obranca nad 30 rokov. A vekový priemer, počítal som Preissinga, Greena, Johnsona, Harrolda, Doughtyho, Hickeya a Gauthiera, je 23,5 roka. To vyzerá asi tak, že obrana bude fungovať nejak takto :
Obrázek
:lol: :lol:
Ale ja som ich fanúšik takže verím, že to bude takto: :hit:
Nechcem byť Lukáš podrývačná, ale minulú sezónu ste neboli neprestrielní :D . Blake je pomalý a Višňa mnohokrát zabúda na to, prečo sa obranca volá obrancom.
hehe, den otvorenych dveri :D tak si to myslel Lukasi co? :cool:

tak Lacike sa pre hokej.sk este vyjadril v zaujimavom to zmysle:

"V LA to skúšajú s mladými, ale podľa mňa sa v najbližších piatich sezónach nedostanú ani do play-off. Tam by bolo treba vymeniť celé vedenie, pretože klubu chýba človek, ktorý by sa do hokeja rozumel. Až potom budú môcť uvažovať o snahe získať Stanleyho pohár."

Znechutený odišiel z Kalifornie aj Ľubomír Višňovský. Klub ho vymenil bez jeho vedomia a aj tento prípad svedčil o tom, že Kings základy profesionálneho manažmentu príliš neovládajú. V zámorí sa preto teraz uvažuje o tom, že chcú vsadiť všetko na mladícku kartu a pokúsia sa o draft veľkého talentu Johna Tavaresa.

"Teoreticky to môže byť úspešná cesta. Stačí sa pozrieť na Pittsburgh. Oni vsadili na mladých hráčov a teraz boli vo finále. Kings to chcú skúsiť podobne. LA ale také ako Pittsburgh nikdy nebude."

moja rec..
Som zvedavý kto bude nosiť "C". :hmm: Blake je preč, Norstrom je preč, ja ani nepamätám iného kapitána.
Ja by som dal Armstronga alebo Frolova. Prípadne ešte Brown. Kopitar by tiež mohol byť ale on je moc mladý, radšej nie. Prípadne Preissing ale ten hral u nás iba 1 sezónu. Bol by som radšej keby mal "C" niekto to je v týme dlhšie.
Moja predstava "C" Armstrong, "A" Frolov a Preissing. Na fóre Kings by najradšej mali za kapitána Browna.
2981 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS