Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnešní zápas mě moc potěšil ! Historický milník, pohodový zápas a to vše proti frantíkům =) Díky hoši
Neda mi sa neoyvat. Po tom ako ans odpalili royhodci uy v prvej tretine sme to uy nemohli otocit.
Na konci nechutne yakrokz voci nasmu mladikovi ..To bolo nechutne :beee:
neis píše:Dnešní zápas mě moc potěšil ! Historický milník, pohodový zápas a to vše proti frantíkům =) Díky hoši
Aby nebyl pohodový, když jsme vám vítězství darovali na konci první třetiny takovými debilními vyloučeními... :hroza:. Pak už nebylo téměř o co hrát, snad jen, když jsme dali na 3-1 a hned vzápětí trefili tyč - tam se to mohlo ještě otočit. Ale pak další hovadina se střídáním a bylo už hotovo definitivně. Třetí třetina se už jen dohrávala...
Matt Walker miri na farmu, delame misto pod stropem....
Tak kdopak to bude... Kdopak prijde... :unsure:
Zeby John Madden? :smile03:
AndyF píše:Matt Walker miri na farmu, delame misto pod stropem....
:-O Si sa už dočista pomiatol? Načo, veď máte Bettsa. To už radšej choďte po Nicholovi keď Sharks nespravia POs. Maddog a Flyers? :stop:
Po delší době opravdu nevím na jakém postu bychom potřebovali posílit(kromě jistoty v bráně). Útok prakticky nemá slabiny, obrana patří mezi TOP5 NHL. Možná nějakého slušného veterána k Richardsovi,a po sezoně nechat prachy pro Leina ;)
Getzo5 píše:
AndyF píše:Matt Walker miri na farmu, delame misto pod stropem....
:-O Si sa už dočista pomiatol? Načo, veď máte Bettsa. To už radšej choďte po Nicholovi keď Sharks nespravia POs. Maddog a Flyers? :stop:
No dobra, tak Erik Cole... :ja_neviem:
AndyF píše:No dobra, tak Erik Cole... :ja_neviem:
Toho neznášam, ten by mi k vám pasoval :cool: Approved!
Getzo5 píše:
AndyF píše:No dobra, tak Erik Cole... :ja_neviem:
Toho neznášam, ten by mi k vám pasoval :cool: Approved!
Obrázek
Kura Getzo ty máš názor fakt na každého playera :D
dejf píše: Asi jsi zapomněl, co jsem ti psal o pýše a padání. :dup:
Podivej, ja to nemyslim uplne vazne, to je snad jasny, ale na nejaky povery a machinace uz prdim. Minulej rok vsechny bohem dany naznaky davaly nadeji ze vyhrajeme, a nakonec nic. Letos mame nejlepsi tym za 20 let. Valcujeme vsechno v ceste. Musime hrat na 50% aby vubec nekdo mel sanci. Dokud nas nekdo nevykope z PO, povedu tyhle reci a pak jsem pripravenej nest veskery nasledky. Ale jestli to nedokazou, nebude to moji vinou :ee:
A ty uz sundej tu :butt: z Homerova cela. Zbaveni se Gagneho,ziskani Mesze a podpis Girouxe je na Nobelovku.

:cup:

Jinak musim rict, ze Obrázek na me delaji dojem, a mozna ze to budou preci jen oni, co nam nakonec budou stat v ceste. Ale klukum od 'Nucks jsem chtel udelat radost.. :sarcasm:
Zbavení se Gagneho je na pěst. Nevěřím, že 30-iletej hráč zapomněl přes léto hrát hokej. To je prostě tampadeka, viz. Tanguay. :beee:
A jak už jsem psal, změním to, až se podepíše Leino.
A že válcujeme všechno? Viděls statistiky se západem?
dejf píše:Zbavení se Gagneho je na pěst. Nevěřím, že 30-iletej hráč zapomněl přes léto hrát hokej. To je prostě tampadeka, viz. Tanguay. :beee:
A jak už jsem psal, změním to, až se podepíše Leino.
A že válcujeme všechno? Viděls statistiky se západem?
Jedinej zapas, co nam nevysel, byl zrovna s Canucks. A tam bylo tolik faktoru proti nam, ze se neni co divit. Jinak Detroit vitezstvi, Chicago vitezstvi a to vsechno zapasy venku... Columbus, to byl nejhorsi zapas v sezone. 20% vykon. Minesota vyprask, ostatni jeste nepotkali
San Jose drtili a pak nepochopitelne polevili ve 3ti tretine
Takze me zbyva jen Anaheim a to byla zase ta sama situace, doma prohra se smulou, venku unava na tripu.
Ja jsem se statistikou spokojen. jeste jednou prekontroluju tabulku.... :eek2: Porad jsme prvni :yes:
Tedy Andy, pane jo, to je sebevedomi, takove bych asi i chtel mit... :D

Ja sice delam matiku, ale kde ty na ty procenta ohledem vasi hry chodis, to vazne nevim :ja_neviem: Takze pri kazde prohre je to jen pouhy zlomek z hodnoty 100% a kdyz nahodite 100% tak jste prakticky neporazitelni? Dokonce i pri vyhrach jsem u tebe zaznamenal hodnoceni 50% a tak... :wink:

Skutecnost je takova, ze vy jste zatim jako jedni z mala (spolu s Nucks) za celou sezonu nemuseli celit zadnym aditivnim problemum, narozdil treba od Penguins nebo Reds, kteri jsou zmitani zranenimi od samotneho zacatku ZC a mate jen o nejakych 4-5 bodu vic, coz je teoreticky zalezitost jednoho tydne.

Taky obdivuji jak se uz ted zamerujes na zapadni tymy jako jsou Canucks nebo Reds, jako by jsi uz automaticky kalkuloval s tim, ze finale SC bude pro vas jediny challenge.
Tak jednoduche to mit nebudete. Vychod ma letos 4-5 naslapanych tymu, mezi kterymi se to poradne poreze. Penguins taky podle me maji letos nejlepsi team od sezony 1992/1993 a ten team ma vsechny predpoklady na to byt uspesny, predevsim tahle obrana nema v nasi klubove historii obdobu, o oslabovce ani nemluve, takovou jsem snad nekolik let u nikoho ani nevidel. Ale takovy optimismus prece jen nesdilim, verim v uspech, ale skalopevne presvedceny nejsem. Ja prave na Vychode vidim velkou konkurenci a narozdil od predchozich sezon si letos absolutne netroufam vynaset nejake konkretnejsi prognozy ohledem Vychodu. Ale prave proto jsem nazhaveny na to playoffs solidne uz ted. A na Philadelphii zvlast! :yes:
Atlantik píše:Tedy Andy, pane jo, to je sebevedomi, takove bych asi i chtel mit... :D

Ja sice delam matiku, ale kde ty na ty procenta ohledem vasi hry chodis, to vazne nevim :ja_neviem: Takze pri kazde prohre je to jen pouhy zlomek z hodnoty 100% a kdyz nahodite 100% tak jste prakticky neporazitelni? Dokonce i pri vyhrach jsem u tebe zaznamenal hodnoceni 50% a tak... :wink:

Skutecnost je takova, ze vy jste zatim jako jedni z mala (spolu s Nucks) za celou sezonu nemuseli celit zadnym aditivnim problemum, narozdil treba od Penguins nebo Reds, kteri jsou zmitani zranenimi od samotneho zacatku ZC a mate jen o nejakych 4-5 bodu vic, coz je teoreticky zalezitost jednoho tydne.

Taky obdivuji jak se uz ted zamerujes na zapadni tymy jako jsou Canucks nebo Reds, jako by jsi uz automaticky kalkuloval s tim, ze finale SC bude pro vas jediny challenge.
Tak jednoduche to mit nebudete. Vychod ma letos 4-5 naslapanych tymu, mezi kterymi se to poradne poreze. Penguins taky podle me maji letos nejlepsi team od sezony 1992/1993 a ten team ma vsechny predpoklady na to byt uspesny, predevsim tahle obrana nema v nasi klubove historii obdobu, o oslabovce ani nemluve, takovou jsem snad nekolik let u nikoho ani nevidel. Ale takovy optimismus prece jen nesdilim, verim v uspech, ale skalopevne presvedceny nejsem. Ja prave na Vychode vidim velkou konkurenci a narozdil od predchozich sezon si letos absolutne netroufam vynaset nejake konkretnejsi prognozy ohledem Vychodu. Ale prave proto jsem nazhaveny na to playoffs solidne uz ted. A na Philadelphii zvlast! :yes:
Jestli te to potesi, tak jediny zapas, co si tak matne vybavuju, kdy si myslim, ze se hralo tak na 90%, bylo s vama 14.12. kdyz jsme vam koncili streak. Ty procenta jinak hazu z rukavu, nemaj zadnou vypovidaci hodnotu. ALe jiste budes souhlasit, ze na 100% normalne nikdo v zakladni casti nehraje.
Nemuzes me jinak brat tak vazne... :roll:
Tak prave proto ze na 100% nehraje v ZC nikdo, tak bych se s tema procentama tolik neohanel... Ale jo, ja vim ze ty povetsinou tak napul zertujes a ja s tim problem nemam, jinak jsem si samozrejme jenom rypnul abych te trosku stopnul. I kdyz si stejne myslim ze v necem jsem pravdu mel, hlavne ohledem toho tveho sledovani zapadnich teamu a ze ted letas az prilis blizko k oblakum (mozna opravnene, ale who knows, ja doufam ze to budeme prave my kdo vas vrati zpatky do reality).
Atlantik píše:Tak prave proto ze na 100% nehraje v ZC nikdo, tak bych se s tema procentama tolik neohanel... Ale jo, ja vim ze ty povetsinou tak napul zertujes a ja s tim problem nemam, jinak jsem si samozrejme jenom rypnul abych te trosku stopnul. I kdyz si stejne myslim ze v necem jsem pravdu mel, hlavne ohledem toho tveho sledovani zapadnich teamu a ze ted letas az prilis blizko k oblakum (mozna opravnene, ale who knows, ja doufam ze to budeme prave my kdo vas vrati zpatky do reality).
Na rovinu? Nam proste zakladni cast uz nemuze prinest nic zajimavyho... To je pro me dost novy pocit. Asi s tim neumim jeste zachazet. Ale proste si to uzivam a uzivat budu, jak rikam klidne do me tepejte ted, klidne me smaznete az vypadnem s Bostonem, nebo s vama... Do ty doby povedu tyhle reci :razzi: :fucker:
Je to dost divné :D Každou sezonu se Philka trápí v sezoně a my flamujeme a flamejeme. Letos se poměrně daří a přestáváme jaksi i flamovat;) Tak aspoň andyf machruje ve stylu martina od Pens ;) Letos jsou pro mě jasnými favority DET,VAN,PHI,PIT. Det i Pens dokáží hrát i bez velkých opor. Nám a VAN ce zranění celkem vyhýbají.

Chlapi co si myslíte o Coleovi? On je opravdu jeden z mála hráčů, který kolem mě "prošel" bez povšimnutí. Podle jeho paramatrů to bude spíše silový hráč, což by se dost hodilo k Richardsovi ;)
Erika si pamatuju jeste z roku 2002 a ted ho teda moc neslduju ale driv to byval dobry silny a zaroven sikovny hrac potencialni 20 az 30 golovy strelec.
Zase deka po delsi pauze? :roll:
leo píše:Zase deka po delsi pauze? :roll:
Obrázek
Tak ten obrazek fakt sedi :)
Nechci malovat Devils na zed :cert: :buch: , ale dneska to vidim na 2.. Po dlouhy pauze, vsichni kolem prohravaj, Carolina bojuje o PO... :scare:
Být to jiný tým než naše oblíbená Carolina, tak bych na tvou dedukci taky kývl ;) Naštěstí kluci vyhráli a žádná dvojka se nekonala ;)
12481 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS