Hodně přemýšlím nad tím , zda se dnes dívat . Sice jsem doma , ale přeci jenom po dnešním divizním utkání ta chut' moc není . Trošku bych to rozebral do podrobna . Mountaine , s tím průměrem máš naprostou pravdu , Ramo se dostal na nějakých 5,1 na zápas

chudák kluk . Když se na to ale podíváme , momentálně máme v brankovišti jaksik ''narváno'' . Ale vůbec mi to nevadí . Vezměte si : Smith , Kolzig , Ramo , Helenius , McKenna , Tokarski

dobře , Kolziga tam moc nepočítám , ale je to jedna z alternativ na příští sezonu . Myslím , že tihle kluci jsou dost talentovaní a je jasné , že minimálně 2 půjdou z kola ven . Dřív nebo později . Tokarski sice ještě stráví pár sezon v nižších soutěží , ale i tak už je čas zamyslet se kdo pude a kdo zůstane . A hlavně z toho něco vytěžit

k
Obraně to co tam včera předváděli je neuvěřitelné , jediný bek na kterého nemůžu letos říct půl slova je Krajíček !!! A opět jsou zde problémy , které jsme už řešili . Ranger opět hraje svých 24 - 26 minut na zápas , i když sami dobře víme , že mu to nesedí ( Mr.Tocchet je asi jiného názoru ) . Eminger byl včera otřesnej . Ted'ka má o něco horší období , Murphymu se včera vůbec nedařilo , lehce ztrácel puky na PP , ale ten je OK . Ale stejně nechápu , proč náš momentálně nejlepší bek - Krajíček , hrál jen 18 minut včera !!! Tady už fakt něco nehraje
K
útoku tady bych si dovolil zhodnotit jednotlivé řady , víceméně jak to vypadalo v posledních zápasech . 1.line Prospal - Vinny - Marty . Dneska bych dal Prospala do 3.řady , poslední dobou je to marnost nad marnost !!! Bojuje spíš sám se s sebou než se soupeři :beee: to co on nedá ... ale je vidět na něm snaha , on to prolomí . Vinny s Martym jsou OK , ale taky se od nich čekalo o něco víc bodů .
2.line ( no tady se to často mění ... ) Malone - Halpern - Artyukhin / Recchi . Halpern se přece jenom po tom zranění pomalu rozjíždí , není to ono . Malone ( hodně se mnou v tomhle bude nesouhlasit ) je hodně dobrej , myslím že to byl dobrej podpis . Ted'ka jezdí , dává goly . Sbírá okolo bodu na zápas ( od zápasu s Preds ) , občas se nechá zbytečně vyloučit , ale to už je o dost lepší oproti úvodu sezony . Artyukhin je poslední dobou slabej , neustálě chodí na trestnou

tam nám moc nepomůže .
3.line Hall - Craig - Pettinger . Tohle je jedním slovem KATASTROFA !!! Vezmě te si jejich bodový zápis : Craig 4 body , Hall 7 bodů , Petti 6 bodů . Přitom potencionálně má každý z nich minimálně na 30 bodů !!! Craig ten dává letos goly jen do prázdný brány , nevím jestli ho limituje to dlouhý zranění , ale je zralej na farmu . Hall je dobrý na oslabení , ale přeci jsem jsem od něj čekal víc bodů . Hlavně po lonském povedeném PO . A Pettinger ? Ten je z nich nejlepší , ale zdá se mi , že právě tihle dva ho brzdí .
4.line Downie - Stamkos - Recchi / Arty / . Tak Downie se Stamkosem poslední dobou šlapou , dal bych jím rozhodně víc ledu , právě na úkor Craigovi lajny . A Stamkose bych dal do 1.PP , ted'ka už nám to může být jedno . Potřebuje se pomalu ''připravit'' na příští sezonu , tam už bude dobrej

Downie je lepší verze Artyukhina , má určitě navíc . Potenciál má na nějakých 60 bodů za sezonu určitě .
Jinak zde jsou útoky jak bych je dnes proti Pens postavil :
1.útok Malone - Lecavalier - St.Louis
2.útok Downie - Stamkos - Pettinger
3.útok Prospal - Halpern - Recchi
4.útok Hall - Craig - Artyukhin
A jen malý dodatek : Malíku , vrat' se !!!

myslím to jako vážně ( safo )