Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Super, další zápas prohraný v poslední minutě. MVP line dneska vyhořela, dostali sme naše 3 góly jak vždycky poslední dobou a ostatní lajny dali jenom 2 góly no, ikdyž šance na to byly....ale bod sme si zasloužili určitě, sice 3 góly, ale 2 takové haluzáky hergot to naštve, ale ten poslední se ty odrazy měly pokrýt, byla minuta do konce.
Tyhle zápasy (s přímýma konkurentama o PO) prohrávat, ještě tak debilně, to se nám nevyplatí!
To snad není pravda , tyhle 2 body budou chybět !!! Měli jsme rozhodně dát víc než 2 goly , šancí bylo dost :thumbsdown: zítra máme šanci na reparát s Flyers
Mám na Vás, fanoušci Blesků, takovou prosbičku. Dokázali byste mi, když často sledujete zápasy vašeho týmu, říct nějaké informace o Paulu Rangerovi? :smile03: Umí dobře bránit, hraje spolehlivě a jak to vidíte s jeho budoucností? Myslíte, že opravdu stojí za to?
Ranger....mno, prospect tam určitě je, potřebuje se ještě trochu vyhrát, má teprv 24, ale imho ho nejvíc brzdí to, že je přetěžovaný. Je na něho nárok, aby hrál s Mezsárošem top beka, a na to zatím nemá (ani Mezsároš ne). Uspěchává se to, a nejenom u něho (ono je to tím, že není nikdo jiný, kdo by místo něho/nich hrál, ale to je chyba vedení). Dřív aspoň hrál s Boylem, ale jak odešel, tak se nejenom on, ale i celá blue line nemá koho chytit, samí mladí ogaři a podle toho to někdy vypadá.
Do budoucna bych ho viděl na top4 beka stoprocentně(to už je asi i teď, u nás určitě), možná i top2 a určitě bych ho nevyměňoval. Jinak jestli brání dobře, nebo ne, u nás těžko říct, ta obrana je taková, že nikdo moc většinou nevyčnívá, jednou to zkazí Ranger, příště zas někdo jiný...
Z pohledu peněz je to taky ok, letos bere necelý milion, smlouvu má ještě na další rok (pak RFA) za 1.1mil/year.
Takže tak bych to viděl no, proč to chceš vědět, že by se chytal nějaký trade k Jackets?
Díky, potřeboval jsem to vědět z vzhledem k jednomu manažerovi, který hraju :wink:
Tak po 1.třetině 1:1 , mělo to být 2:1 . Recchiho gol neplatil . Nechápu proč to ti zmrdi neuznali :x :twisted: fakt ko*oti . Že prej kick nebo co :sad2:
Tak to je v hajzlu , 4:1 pro Flyers , neuznali nám už 2.gol !!!! :sad2: :twisted: :evil: minimálně jeden platit měl :thumbsdown:

EDIT : Tak tohle už je trošku moc , 6:1 . Hodně krutý . Může za to ale i naše neschopnost vstřelit gol , 40 střel - 1 gol ( nebo spíš 2 ) , Niittymaki je ale hodně dobrej :thumbsdown: v naší bráně je Helenius , Mike zlostí rozflákal hokejku na střídačce, snad nikoho nezranil :D

Takže jsem si to utrpení protrpěl až do konce , nedali bychom gol ani kdybysme se postavili na hlavu . A když už náhodou jo, tak to je bud' úmyslné kopnutí , plivnutí , vysoká hokejka atd :thumbsup: paráda . Jinak Niittymaki byl fakt hodně dobrej
Ano, Niitty dnes odchytal fantastický zápas, ale on se Philly povedl celkově...... :wink: :yes: !!!!
A jaký máš názor na ty neuznané branky ? Stojím si zatím , že minimálně Recchiho gol uznán být měl :? úmyslné kopnutí to nebylo . To byl asi klíčový okamžík zápasu , mohlo to být 2:1 po 1.třetině . Od té doby jste nás přejeli , hlavně v produktivitě tedy :)
No omg, ještě že sem se nedíval....to zas dopadlo, byla série 3 výher, teď bude série 3 proher. MVP line vidím opět propadla na celé čáře, žádný gól (při hře 5 na 5) a Vinny -4, Marty -3 .... jak s Cannes, tam taky hráli prd a bohužel v našem týmu není nikdo jiný schopný dát góla, sem tam Recchi a Malone, když se to k němu odrazí.
Podle těch highlightů vidím, že ta obrana pěkně hořela, každou chvílu brejk (a na ty Mike moc není....), pokrytí prostoru před bránou taky nic moc....škoda že tam nebyly ty neuznané góly (to se nás teď drží, proti Cannes taky neuznal jeden, ale právem).
Přestávám tomu PO věřit :(
kisin píše:A jaký máš názor na ty neuznané branky ? Stojím si zatím , že minimálně Recchiho gol uznán být měl :? úmyslné kopnutí to nebylo . To byl asi klíčový okamžík zápasu , mohlo to být 2:1 po 1.třetině . Od té doby jste nás přejeli , hlavně v produktivitě tedy :)
Ten gól Recchiho byl pravděpodobně regulérní, každopadné kdyby bylo 2:1 pro Vás mohlo to vypadat jinak, ale také nemuselo. Těžko říci. Philly odehrála skvělý zápas na všech frontách, ale tato branka měla platit........... !!!!
Prvy gol bol urcite uznatelny. Ten druhy nie.
Podle mě mohly platit klidně oba goly...
http://hokej.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=42338 - Asi Smith najlepsie vie, co sa mu stalo..ale aj tak minimalne cudne.
No po 1.třetině 0:0 , bída , na to že hrajeme proti takovým nazdárkům :!: ale na druhou stranu , kdyby nebyl Prospal takový palič , mohl být klid ... :thumbsdown:
Může mi někdo vysvětlit co se to tam děje na tom ledě ? Myslím,že někteří naši hráči by měli nasadit modrý dres :thumbsdown:
Trochu bych to upravil, 90% našich hráčů by mělo nasadit dres Norfolku.
Žádné PO letos nebude, jak ani Islanders neporazíme (sice ještě není konec, ale nevypadá to ani že bysme dali gól, natož vyhráli), toto je tragédie, dostat 3 góly za 3 minuty, nedat žádný (zatím), ani žádnou pořádnou šanci....3 vstřelené góly za 3 zápasy....Ramo šel střídat, ten letos bude mít průměr tak 6 gólů na zápas :-) Jenom mě by mě zajímalo, proč si nesedl na střídačku k ostatním ale šel kamsi k cestě do kabiny.
(PS: ti komentátoři mě taky štvou, trochu objektivity by vůbec neškodilo!)
Hodně přemýšlím nad tím , zda se dnes dívat . Sice jsem doma , ale přeci jenom po dnešním divizním utkání ta chut' moc není . Trošku bych to rozebral do podrobna . Mountaine , s tím průměrem máš naprostou pravdu , Ramo se dostal na nějakých 5,1 na zápas :thumbsdown: chudák kluk . Když se na to ale podíváme , momentálně máme v brankovišti jaksik ''narváno'' . Ale vůbec mi to nevadí . Vezměte si : Smith , Kolzig , Ramo , Helenius , McKenna , Tokarski :thumbsup: dobře , Kolziga tam moc nepočítám , ale je to jedna z alternativ na příští sezonu . Myslím , že tihle kluci jsou dost talentovaní a je jasné , že minimálně 2 půjdou z kola ven . Dřív nebo později . Tokarski sice ještě stráví pár sezon v nižších soutěží , ale i tak už je čas zamyslet se kdo pude a kdo zůstane . A hlavně z toho něco vytěžit :!: k Obraně to co tam včera předváděli je neuvěřitelné , jediný bek na kterého nemůžu letos říct půl slova je Krajíček !!! A opět jsou zde problémy , které jsme už řešili . Ranger opět hraje svých 24 - 26 minut na zápas , i když sami dobře víme , že mu to nesedí ( Mr.Tocchet je asi jiného názoru ) . Eminger byl včera otřesnej . Ted'ka má o něco horší období , Murphymu se včera vůbec nedařilo , lehce ztrácel puky na PP , ale ten je OK . Ale stejně nechápu , proč náš momentálně nejlepší bek - Krajíček , hrál jen 18 minut včera !!! Tady už fakt něco nehraje :sad2:

K útoku tady bych si dovolil zhodnotit jednotlivé řady , víceméně jak to vypadalo v posledních zápasech . 1.line Prospal - Vinny - Marty . Dneska bych dal Prospala do 3.řady , poslední dobou je to marnost nad marnost !!! Bojuje spíš sám se s sebou než se soupeři :beee: to co on nedá ... ale je vidět na něm snaha , on to prolomí . Vinny s Martym jsou OK , ale taky se od nich čekalo o něco víc bodů .

2.line ( no tady se to často mění ... ) Malone - Halpern - Artyukhin / Recchi . Halpern se přece jenom po tom zranění pomalu rozjíždí , není to ono . Malone ( hodně se mnou v tomhle bude nesouhlasit ) je hodně dobrej , myslím že to byl dobrej podpis . Ted'ka jezdí , dává goly . Sbírá okolo bodu na zápas ( od zápasu s Preds ) , občas se nechá zbytečně vyloučit , ale to už je o dost lepší oproti úvodu sezony . Artyukhin je poslední dobou slabej , neustálě chodí na trestnou :!: tam nám moc nepomůže .

3.line Hall - Craig - Pettinger . Tohle je jedním slovem KATASTROFA !!! Vezmě te si jejich bodový zápis : Craig 4 body , Hall 7 bodů , Petti 6 bodů . Přitom potencionálně má každý z nich minimálně na 30 bodů !!! Craig ten dává letos goly jen do prázdný brány , nevím jestli ho limituje to dlouhý zranění , ale je zralej na farmu . Hall je dobrý na oslabení , ale přeci jsem jsem od něj čekal víc bodů . Hlavně po lonském povedeném PO . A Pettinger ? Ten je z nich nejlepší , ale zdá se mi , že právě tihle dva ho brzdí .

4.line Downie - Stamkos - Recchi / Arty / . Tak Downie se Stamkosem poslední dobou šlapou , dal bych jím rozhodně víc ledu , právě na úkor Craigovi lajny . A Stamkose bych dal do 1.PP , ted'ka už nám to může být jedno . Potřebuje se pomalu ''připravit'' na příští sezonu , tam už bude dobrej :thumbsup: Downie je lepší verze Artyukhina , má určitě navíc . Potenciál má na nějakých 60 bodů za sezonu určitě .

Jinak zde jsou útoky jak bych je dnes proti Pens postavil :

1.útok Malone - Lecavalier - St.Louis
2.útok Downie - Stamkos - Pettinger
3.útok Prospal - Halpern - Recchi
4.útok Hall - Craig - Artyukhin

A jen malý dodatek : Malíku , vrat' se !!! :lol2: myslím to jako vážně ( safo ) :D
Golmany bych viděl na další sezonu jasná jednička Smith, a pak McKenna, Ramo a Helenius se můžou poprat o pozici dvojky, zbylí dva budou v Norfolku. Tokarski má čas ještě, pak eventuálně nahradí toho, komu se nebude dařit. Kolzigovi to myslím nemá cenu prodlužovat, za 2.5mil rozhodně ne.
Obrana trpí nezkušeností celou sezónu. Bez pořádného beka se to tam nikam nehne, ti mladí ogaři sa to nenaučí hrát ze dne na den sami.
Útok je taky jasný celou sezonu, když nedá góly první lajna, tak nikdo. Secondary scoring je u nás nulový. Teď už ani první lajna nešlape, Prospal se hledá už apoň 5 zápasů. PP škoda mluvit, bez myšlenky. Chybí i pořádný centr do druhého útoku, Halpern je dobrý, ale aby on obstarával góly nebo je vytvářel pro ostatní, to ne. Stamkose sem už řešil. Střelec taky nikde, Malone/Prospal zahrajou jen s hvězdnýma spoluhráčema(a Prospal někdy s nima ne ne). Recchi hraje dobře, jenom na PP nemá imho co dělat. Artyukhin kdyby dal sem tam góla, šance na to určitě má, a nenechával se tak zbytečnš vylučovat, tak je výborný. A ta lajna s Hallem a Craigem je do počtu.
Recchi očekávám určitě odejde jinam na PO a možná ještě někdo. Fakt bych se nedivil, kdyby i Vinny, já na něm vidím už velké znechucení.
Fakt načase přemýšlet nad další sezonou. Jenže tenhle kádr má tolik nedostatků a je tak rozvrtaný a nekonzistentní, že dát do kupy je skoro nemožné.
Preview - Nepreview na prdel dostanem tak i tak :D
Tak hned na úvod jedno velké překvapení ... do 1.lajny k Vinnymu a Mártymu se postavil Roberts :!: Prospal hraje se Stamkosem a Downiem

Tak ty lajny se neustále mění , důležitý je že po 1.třetině vedem 1:0 :wink: gol dal navrátilec Malone . Zatím jsme lepší , 14:5 na střely , jen tak dál :thumbsup:
kisin píše:důležitý je že po 1.třetině vedem 1:0 :wink: gol dal navrátilec Malone . Zatím jsme lepší , 14:5 na střely , jen tak dál :thumbsup:
tak uz to mate za 2 :) ale vo Vasom pripade to este nic neznamena, neraz ste pokakali vitazne rozbehnuty match..kazdopadne, plackovi a spol. davate zabrat :thumbsup:
No jestli budeme chodit neustále ven , tak nevím nevím . Ale přežili jsme dvouminutovou 5 na 3 !!! :wink: McKenna co chytne ... velké překvapení :cool:
3:0 !!! Všechna čest Vencu Prospalovi :cool:

EDIT : 3:3 !!!! Toto je fakt na posrání !!! :twisted: :shock:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS