Dobra, tak vazne. Neexistuje nic jako vseobecna zodpovednost za svoje telo. Stejne jako neexistuje zodpovednost za svuj puk a proto pokud nekoho zranis strelou, nehrozi ti zadne nasledky. Ze zadniho pohledu je videt, ze se Steckel snazil Crosbymu vyhnout a mozna se da rict, ze se snazil vyhnout malo, ale rozhodne to nebyl zadny hit, ale srazka. Takze chtit za to 2 minuty je stejne smesny jako chtit 2 minuty pro Crosbyho, ktery zmenil smer rozhodne vic a je predevsim za tu srazku zodpovedny...Atlantik píše: Andy: Ano, rovnou mohli pro jistotu Crosbyho poslat pod sprchy, aby byli fans Flyers spokojeni![]()
Ne vazne, proste ten "hit" sudi prehledli...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Podepsali jsme "zabijaka" Engellanda na dalsi 3 roky, prumerny plat je 0,566M
Ja jsem tedy cekal, ze Engy z toho vytluce vic, ale pro nas je to samozrejme o to lip...
Kazdopadne solidni pojistka pro nase zadni rady a pro ochranu hvezd, good job Shero
Ted uz mame vlastne kompletni prvni sedmicku obrancu pod kontraktem i na dalsi sezony! Plus jeste Despres se bude tlacit do zakladu...
P.S.: Takze bych se vubec nedivil, kdyby se nekdo z beku poroucel v zajmu prichodu kvalitniho kridla. Muj tip je, ze pokud nekdo, tak to bude Goligoski. Nerikam ze hned, ale v uvahu to pripada...
Kazdopadne solidni pojistka pro nase zadni rady a pro ochranu hvezd, good job Shero
P.S.: Takze bych se vubec nedivil, kdyby se nekdo z beku poroucel v zajmu prichodu kvalitniho kridla. Muj tip je, ze pokud nekdo, tak to bude Goligoski. Nerikam ze hned, ale v uvahu to pripada...
O trejde Goligoskiho sa hovorí už dlhšie AtlantikAtlantik píše:P.S.: Takze bych se vubec nedivil, kdyby se nekdo z beku poroucel v zajmu prichodu kvalitniho kridla. Muj tip je, ze pokud nekdo, tak to bude Goligoski. Nerikam ze hned, ale v uvahu to pripada...
Velky, Getzo, velkyGetzo5 píše:O trejde Goligoskiho sa hovorí už dlhšie AtlantikOtázka je, aký return by bol schopný priviesť.
Jinak dobry prehled na to ze Pens neni centrem tve pozornosti
DikMartin #27 píše:http://hokej.sport.cz/clanek/180545-pit ... chtel.html
Zbynda je takovy klidas... Nema to u nas jako Evropan a nova akvizice uplne jednoduche, vsichni vime jak posledni Evropani v Pittsburghu dopadli a vybudovala se tady vuci nim tak trochu averze v posledni dobe. Na Zbynka ale zatim nepadne ani mezi americkymi fans spatne slovo. On si poctive sve odehraje... Zacatek mel spatny, ale uz je to OK. Ano, muze to byt i lepsi, jen mu zatim nevychazi nic v utoku, pritom do sanci se sem-tam dostane a ani to nezakonci spatne, jen mu to tam proste zatim nespadlo.
PIT-TBL 8-1
Co dodat, dnes jsme snad vsem ukazali kam patrime. Masakr se vsim vsudy. Kunitz hattrick, ale jinak hlavne skvely tymovy vykon. Malkin dulezity gol v 7.sekunde, ale pak uz nic, Crosby 1 asistence a ja jsem jenom rad ze se muzeme spolehnout i na zbytek tymu... Pak uz ke konci Sid s Malkinem ani nechodili na presilovky, setrili se na dnesni zapas v MTL, kde by jsme meli byt relativne cerstvi, dnes to byl totiz takovy lehci trenink.
Za 8 minut bylo 4-0 a jasna dominance. Pak uz jsme ani nehrali naplno...
Tampa je tedy zpatky v realite a muze dumat co ji jeste chybi
Jeji tragikomedii symbolicky dovrsil Stamkos svym silenym najezdem
Ale jinak Bolts respektuji, prece jen je tohle jenom jeden zapas. Meli back-to-back game a nezvladli uvod zapasu, pak uz sami vedeli ze neni o cem...
Opet zasnu nad Connerem a Letestem, tihle dva kluci hraji celou sezonu s obrovskou euforii, radost na nich koukat, navic hraji velmi pekne i technicky a konstruktivne. Obrovsky bonus pro nas oproti minule sezone v porovnani s Guerinem, Fedotenkem a Ponikarovskym. Tihle hosi jsou uplne o necem jinem! Kennedy tradicne vyborny.
A dva defenzivni kanony opet uradovali. Goligoski dnes ukazal v cem je jeho obrovska sila, ma skvelou a presnou strelu a je hodne rychly a dynamicky. Letang to je oda na hokej, dokonaly vykon, je to neskutecny borec. Fleury taky velmi solidni
Dik hosi za pekny zapas, ale ted nas ceka Montreal a tomu tedy mame co vracet! LET´S GO BOYS!
Co dodat, dnes jsme snad vsem ukazali kam patrime. Masakr se vsim vsudy. Kunitz hattrick, ale jinak hlavne skvely tymovy vykon. Malkin dulezity gol v 7.sekunde, ale pak uz nic, Crosby 1 asistence a ja jsem jenom rad ze se muzeme spolehnout i na zbytek tymu... Pak uz ke konci Sid s Malkinem ani nechodili na presilovky, setrili se na dnesni zapas v MTL, kde by jsme meli byt relativne cerstvi, dnes to byl totiz takovy lehci trenink.
Za 8 minut bylo 4-0 a jasna dominance. Pak uz jsme ani nehrali naplno...
Tampa je tedy zpatky v realite a muze dumat co ji jeste chybi
Opet zasnu nad Connerem a Letestem, tihle dva kluci hraji celou sezonu s obrovskou euforii, radost na nich koukat, navic hraji velmi pekne i technicky a konstruktivne. Obrovsky bonus pro nas oproti minule sezone v porovnani s Guerinem, Fedotenkem a Ponikarovskym. Tihle hosi jsou uplne o necem jinem! Kennedy tradicne vyborny.
A dva defenzivni kanony opet uradovali. Goligoski dnes ukazal v cem je jeho obrovska sila, ma skvelou a presnou strelu a je hodne rychly a dynamicky. Letang to je oda na hokej, dokonaly vykon, je to neskutecny borec. Fleury taky velmi solidni
Dik hosi za pekny zapas, ale ted nas ceka Montreal a tomu tedy mame co vracet! LET´S GO BOYS!
tak pokud je jen jeden tak se to dá snéstPainKiller píše:Congrats pánové, dali jste nám šach mat během pěti minut... pro nás hra po první třetině neměla významKoukal jsem jen na tu první hororovou třetinu a naši hráči po deseti minutách už hráli odevzdně
Zatím každý měsíc po dobrých výkonem dostanem kotel
Napíšem to aj sem, nielen do chatu. (martin, ty to už riešiť 2x nemusíš) Včerajšia posledná epizóda 24/7 po trojtýždňovom vylepšovaní si imidžu Pens priniesla niečo, nad čím sa musím pozastaviť. Po Winter Classic ako prvý tím Pens nepodali súperovi po zápase ruky, ale zmizli do šatne, hráči Caps čakali zbytočne. Na usporiadateľa
Akurát sa vytmavili, prepáčte, ale je to tak. Dobre, prehrám zápas, som naštvaný, navyše že Crosby schytal nepríjemný hit, nemám náladu. Ale mám v sebe predsa aspoň kúsok mužnosti a rešpektu voči oponentovi, rival-nerival, že mu tú ruku podať ako chlap IDEM
Ak som taká pussy, že nie, mal by ju mať aspoň tréner a jasne to hráčom povedať. Nezaujíma ma aké sú osobnosti, koľko inteligencie pobrali, toto predsa musí mať v sebe každý. Martin argumentoval, že je to len bežný zápas základnej časti. Áno, z formálneho hľadiska. Bežná udalosť to ale nie je, tak na čo sa to hráme? Pol roka hovoríme aké je to úžasné a potom neprídeme ani len podať ruky, však je to len bežný zápas? Bežný zápas pred 70tis. fanúšikmi pod holým nebom? Navyše ak sme už jeden zápas zažili v Buffale a tam s týmto problém nemali? Nehovorím ako tím, hoc aj individuálne. Ak to tak bolo aj vlani i predvlani?
Rivalita je jedna vec, zdravý rozum a hodnoty druhá, či je to fanúšik alebo hráč, musí toto pochopiť.
Rivalita je jedna vec, zdravý rozum a hodnoty druhá, či je to fanúšik alebo hráč, musí toto pochopiť.
Porazky nas team asi neumi snaset, ja jsem o tomhle vedel uz delsi dobu, ze to tak bylo. Napriklad i po prohranem zapasu v Ottawe nasi hraci odmitli dat autogramy dvema vymrzlym fanouskum, kteri cekali pri autobusu 2 hodiny. To me nastvalo jeste vic nez nepodani ruk Washingtonu.
Vuci Capitals nemam zadny respekt, cely team Penguins je nesnasi, Ovechkin uz x-krat zkousel zranit Malkina, takze me osobne tohle gesto vuci Washingtonu vubec nevadi. I don´t care...
Vuci Capitals nemam zadny respekt, cely team Penguins je nesnasi, Ovechkin uz x-krat zkousel zranit Malkina, takze me osobne tohle gesto vuci Washingtonu vubec nevadi. I don´t care...
Pustil jsem si závěr zápasu a musím ti přeci jen dát za pravdu. Asi se slušelo jim ty ruce podat, byt tam na konci zase byla menší mela. Oni už kluci byli frustrovaní a předtím v zápase s Islanders a tady asi taky, nakonec se tomu nepodání divili i komentátoři NBC. Mrzí to, ale nenaděláme už nic.Getzo5 píše:Napíšem to aj sem, nielen do chatu. (martin, ty to už riešiť 2x nemusíš) Včerajšia posledná epizóda 24/7 po trojtýždňovom vylepšovaní si imidžu Pens priniesla niečo, nad čím sa musím pozastaviť. Po Winter Classic ako prvý tím Pens nepodali súperovi po zápase ruky, ale zmizli do šatne, hráči Caps čakali zbytočne. Na usporiadateľaAkurát sa vytmavili, prepáčte, ale je to tak. Dobre, prehrám zápas, som naštvaný, navyše že Crosby schytal nepríjemný hit, nemám náladu. Ale mám v sebe predsa aspoň kúsok mužnosti a rešpektu voči oponentovi, rival-nerival, že mu tú ruku podať ako chlap IDEM
Ak som taká pussy, že nie, mal by ju mať aspoň tréner a jasne to hráčom povedať. Nezaujíma ma aké sú osobnosti, koľko inteligencie pobrali, toto predsa musí mať v sebe každý. Martin argumentoval, že je to len bežný zápas základnej časti. Áno, z formálneho hľadiska. Bežná udalosť to ale nie je, tak na čo sa to hráme? Pol roka hovoríme aké je to úžasné a potom neprídeme ani len podať ruky, však je to len bežný zápas? Bežný zápas pred 70tis. fanúšikmi pod holým nebom? Navyše ak sme už jeden zápas zažili v Buffale a tam s týmto problém nemali? Nehovorím ako tím, hoc aj individuálne. Ak to tak bolo aj vlani i predvlani?
RE Atlantik:
1. páči sa mi, že si to všímaš, aj, že si priznáš.
Je to zdá sa, naozaj tak, čo je o to horšie. Nikto nerád prehráva, ale škôlka syndróm...
2. verím, že ty by si tú ruku podať šiel.
3. Včerajšou hviezdou podľa mňa nie je Kunitz...Goligoski odohral parádny match
EDIT: martin
1. páči sa mi, že si to všímaš, aj, že si priznáš.
2. verím, že ty by si tú ruku podať šiel.
3. Včerajšou hviezdou podľa mňa nie je Kunitz...Goligoski odohral parádny match
EDIT: martin
Hľadaj tu v trochu starších stránkach + v topicu Caps, všetko sme s Atlantikom posielali. To ti nedá veľa námahy.Selly8 píše:Chlapi prosim vas, nemuzete tu dat odkazy na ten 2. a 3.dil? Pokud jsem to prehlidl tak se omlouvam, 1.dil jsem videl a bylo to skvele udelane a to se o Pens ani Caps moc nezajimam. Kdyby byla podobna vec o Ducks tak se z toho asi :ho*no: Predem dekuju
Je to ale zaručene tu, alebo tam.
http://www.ulozto.cz/hledej/?q=winter+classicSelly8 píše:Chlapi prosim vas, nemuzete tu dat odkazy na ten 2. a 3.dil? Pokud jsem to prehlidl tak se omlouvam, 1.dil jsem videl a bylo to skvele udelane a to se o Pens ani Caps moc nezajimam. Kdyby byla podobna vec o Ducks tak se z toho asi :ho*no: Predem dekuju
MTL - PIT 2-1(SO)
Prohrali jsme, ale presto jsem spokojeny. Montreal se podle me nema cim chlubit.
Na tenhle back-to-back zapas jsme nastoupili bez Crosbyho(hity Steckela a posledne Hedmana se na nem podepsaly), Cookea, start v brane dostal Johnson. Sanci dostal Asham, v obrane Lovejoy, Engelland dokonce musel nastoupit na kridlo 4.utoku! Takze jsem absolutne nemohl ocekavat zazraky...
Zapas byl ale vyrovnany, dokonce bych rekl, ze jsme vubec nebyli horsim tymem. Do detailu radeji po zkusenostech z lonskeho playoffs nebudu zachazet (pro osobni klid). Jen dodam, ze rozhodovat zapas v Montrealu je tezke, fanousci jsou tam fanaticti, ale po kazdem doteku hrace Canadiens se vehementne dozaduji presilovek...
Asham nas nastesti dostal brzo do vedeni a pak jsme se pochopitelne zamerili vic na obranu. Skoda tyce Staala a najezdu Malkina, tam jsme mohli odskocit na 2-0, jinak Price byl vyborny. Montreal vyrovnal Pouliotem a ve 3.tretine mel obrovskou sanci dostat se do vedeni.
10 minut pred koncem jsme prezili 2 spojene oslabeni 3 na 5. To byla neuveritelna obetavost Adamse a Talbota. Adams hral na hranici unosneho rizika, neskutecny srdcar, ale vysledkem bylo jedno z nejlepsich penalty killing jake jsem kdy videl, Montreal za dve presilovky 5 na 3 ani nemel poradnou strelu... Takze tady jsem veril, ze by jsme to mohli vyhrat, ze za tohle bude Montreal pykat. Nestalo se, v najezdech jsme z peti pokusu neuspeli ani jednou, rozhodnout mohli Malkin s Letestem, ale nakonec to byl opet Pouliot, ktery elegantne forsbergovsky rozhodl.
Skoda, nechybelo dnes mnoho. Ale mame alespon bod se kterym jsem prilis nepocital... Hraci ukazali obrovskou bojovnost, ale prece jen chybela urcita davka kreativity.
Prohrali jsme, ale presto jsem spokojeny. Montreal se podle me nema cim chlubit.
Na tenhle back-to-back zapas jsme nastoupili bez Crosbyho(hity Steckela a posledne Hedmana se na nem podepsaly), Cookea, start v brane dostal Johnson. Sanci dostal Asham, v obrane Lovejoy, Engelland dokonce musel nastoupit na kridlo 4.utoku! Takze jsem absolutne nemohl ocekavat zazraky...
Zapas byl ale vyrovnany, dokonce bych rekl, ze jsme vubec nebyli horsim tymem. Do detailu radeji po zkusenostech z lonskeho playoffs nebudu zachazet (pro osobni klid). Jen dodam, ze rozhodovat zapas v Montrealu je tezke, fanousci jsou tam fanaticti, ale po kazdem doteku hrace Canadiens se vehementne dozaduji presilovek...
Asham nas nastesti dostal brzo do vedeni a pak jsme se pochopitelne zamerili vic na obranu. Skoda tyce Staala a najezdu Malkina, tam jsme mohli odskocit na 2-0, jinak Price byl vyborny. Montreal vyrovnal Pouliotem a ve 3.tretine mel obrovskou sanci dostat se do vedeni.
10 minut pred koncem jsme prezili 2 spojene oslabeni 3 na 5. To byla neuveritelna obetavost Adamse a Talbota. Adams hral na hranici unosneho rizika, neskutecny srdcar, ale vysledkem bylo jedno z nejlepsich penalty killing jake jsem kdy videl, Montreal za dve presilovky 5 na 3 ani nemel poradnou strelu... Takze tady jsem veril, ze by jsme to mohli vyhrat, ze za tohle bude Montreal pykat. Nestalo se, v najezdech jsme z peti pokusu neuspeli ani jednou, rozhodnout mohli Malkin s Letestem, ale nakonec to byl opet Pouliot, ktery elegantne forsbergovsky rozhodl.
Skoda, nechybelo dnes mnoho. Ale mame alespon bod se kterym jsem prilis nepocital... Hraci ukazali obrovskou bojovnost, ale prece jen chybela urcita davka kreativity.
No nejblizsi dva zapasy s Minnesotou a Bostonem vynecha urcite... na dalsi zapas v Montrealu to je otazne, pak uz by mel byt pripraven. Takze jsou to aktualne dalsi 2-3 zapasy mimo pro Sida. To nam ta kompletni sestava moc dlouho nevydrzela, achjo...Kika píše:Sid sa má vrátiť na zápas s Montrealom?
PresneAtlantik píše:No nejblizsi dva zapasy s Minnesotou a Bostonem vynecha urcite... na dalsi zapas v Montrealu to je otazne, pak uz by mel byt pripraven. Takze jsou to aktualne dalsi 2-3 zapasy mimo pro Sida. To nam ta kompletni sestava moc dlouho nevydrzela, achjo...Kika píše:Sid sa má vrátiť na zápas s Montrealom?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé