Tak na jednej strane George vyhlasuje ze nechce preplacat hracov na trhu, ale na druhej mu nic nebrani dat Greenovi takuto zmluvu.
To je ale debil
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Mozno myslel ze nechce preplacat UFA, ale s Greenom by si nepomohol, na druhej strane ono to zle byt nemusi, v buducom roku moze byt zdravy, zvysi sa mu cena a bude moznost ho vyhodnejsie trejdnut ako teraz.XruC píše:Tak Green je done, ale za 6 mega rocne?Ti je*e..??? A za co?
Tak na jednej strane George vyhlasuje ze nechce preplacat hracov na trhu, ale na druhej mu nic nebrani dat Greenovi takuto zmluvu.
To je ale debil![]()
![]()
![]()
Ta zmluva je neprimerana, ale ak v buducej sezone zahra na svojej urovni, mozete ho vyhodnejsie vymenit ako teraz a mozno prave o to ide.XruC píše:Jak ze nepomohol..stacilo by mu vysvetlit..pozri Mike, za posledne 2 sezony si odohral dokopi 80 zapasov a mal 31 bodov, musel by som byt k****, aby som ti dal zmluvu na 6 mil rocne. A bud by to pochopil a zlavil, alebo by siel o dom dalej. Ved ked taky Alzner co je pre nas asi tak 100 x dolezitejsi hrac ako Green ma cap hit 1,3 mega, tak je tu nieco spatne. Som zvedavy, za kolko pojde Carlson.
Keď počítam s tým, že Green sa spamätá a začne predvádzať výkony odpovedajúce jeho platu tak o obranu sa nebojím plus tam je ešte spoľahlivý Carlsson, ktorý sa bude len a len zlepšovať a nádejný Orlov. Skôr ma trápi ešte nejaký útočník do top 6. Predsa len niekto nevie čo od Wolskeho čakať. A s brankárom tak to máš pravdu! Holtby síce zažiaril v play-off, ale jak rýchlo zažiaril tak rýchlo môže zhasnúť (snáď nie) a jeho dvoja Neuvirth už podľa mňa svoju šancu prepásol aj keď určite mať ešte bude príležitosť. Jeho by som trejdol za niekoho skúsenejšieho. Veľmi mladá brankárska dvojica......minato píše:Davvy píše: Spickovy obranca a konecne spolahlivy brankar.
Tak to mi potom príde tak, že on ku caps snáď už nepríde nikdy. A vôbec, MUSÍ?J.R.-20 píše:Jak je to z Kuzněcovem???
Kuzněcov dal přednost domácí KHL, před NHL...![]()
Důvody???
KHL
- má lukrativní smlouvu (nezdaněnou)
- jisté místo v sestavě
- budoucí hvězda KHL
- a chlapec se nám celkem brzo oženil a snad už má i potomka
NHL
- nováčkovská smlouva (zdaněná)
- nutnost bojovat o místo v sestavě
Tak to asi nějak bude....![]()
Jeden švédskej chlapík na HF:NHLexpertpicks.com @NHLexpertpicks
Czech native and Caps G Michal Neuvirth has made some controversial statements in an interview with Frantisek Suchan of iSportz.cz...
Neuvirth on Adam Oates: 'With new coach is new beginning and I am happy about Oates. It mean Dale Hunter isn't staying'.
Neuvirth on Hunter: 'He simply didn't talk to us goalies at all. He criticized us for no reason. From my point of view, its good he left'.
Neuvirth on Ovechkin: 'He isn't what he used to be that's for sure. If a team like ours wants a Stanley Cup, we need Ovi to be the best'.
Neuvirth on Semin: 'He could have been the player in the world, but he doesn't want to...He didn't have the best work ethic'.
Things really don't seem alright in the caps camp. I saw Bäckström in swedish tv giving an interview a few days ago, he hinted quite heavily at there being lots of internal issues.
Kéžby mu to Holtby vyfoukl, takovéhle kecy fakt nemusímNeuvirth on Holtby:
"It's true that until now, I have never been an official number one. But I have played just over a hundred games in NHL, that's nothing. I'm starting the season sure that I want to play forty/fifty games and I am really sure that I have the weakest competition (Braden Holtby) I've ever had. I will try to be number one goalie this season. Finally!"