Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no..uz par rokov
Tak Green je done, ale za 6 mega rocne? :shock: Ti je*e..??? A za co?
Tak na jednej strane George vyhlasuje ze nechce preplacat hracov na trhu, ale na druhej mu nic nebrani dat Greenovi takuto zmluvu.
To je ale debil :yes: :yes: :yes: :hroza:
XruC píše:Tak Green je done, ale za 6 mega rocne? :shock: Ti je*e..??? A za co?
Tak na jednej strane George vyhlasuje ze nechce preplacat hracov na trhu, ale na druhej mu nic nebrani dat Greenovi takuto zmluvu.
To je ale debil :yes: :yes: :yes: :hroza:
Mozno myslel ze nechce preplacat UFA, ale s Greenom by si nepomohol, na druhej strane ono to zle byt nemusi, v buducom roku moze byt zdravy, zvysi sa mu cena a bude moznost ho vyhodnejsie trejdnut ako teraz.
tak ja som tu uz skor pisal ,ze 5,5 melona nex nezerem,ale mal som na mysli jeden rok....ani o cent viac....ani o den dlhsie(nex sa ukaze,ako je na tom zdravotne a vykonnostne) .....a tiez som pisal,ze mam pocit ze ho nas GM preplati....a to sa aj stalo.Pokial by som mal istotu,ze nadviaze na sezony s pred 2.-3. rokov.....budis,ale takto...???
Momentalne je to luxusne zbozi tak ako Ward,Ovie,Hamrlikk,Schultz
Jak ze nepomohol..stacilo by mu vysvetlit..pozri Mike, za posledne 2 sezony si odohral dokopi 80 zapasov a mal 31 bodov, musel by som byt ko*ot, aby som ti dal zmluvu na 6 mil rocne. A bud by to pochopil a zlavil, alebo by siel o dom dalej. Ved ked taky Alzner co je pre nas asi tak 100 x dolezitejsi hrac ako Green ma cap hit 1,3 mega, tak je tu nieco spatne. Som zvedavy, za kolko pojde Carlson.
XruC píše:Jak ze nepomohol..stacilo by mu vysvetlit..pozri Mike, za posledne 2 sezony si odohral dokopi 80 zapasov a mal 31 bodov, musel by som byt k****, aby som ti dal zmluvu na 6 mil rocne. A bud by to pochopil a zlavil, alebo by siel o dom dalej. Ved ked taky Alzner co je pre nas asi tak 100 x dolezitejsi hrac ako Green ma cap hit 1,3 mega, tak je tu nieco spatne. Som zvedavy, za kolko pojde Carlson.
Ta zmluva je neprimerana, ale ak v buducej sezone zahra na svojej urovni, mozete ho vyhodnejsie vymenit ako teraz a mozno prave o to ide.
Nepredpokladam, ze sa s Mikeom planuju nejake trejdy, GMGM sa svojich hracov zbavuje velmi tazko a velmi nerad. Chcel by som ale mat jeho agenta a pocut tie argumenty, ktore sposobili zvysenie prijmu o 1 mega rocne, v ostatnych dvoch sezonach nehralo pre neho naozaj nic. Johnovi tipujem cap hit 3,2-3,5 na 4 roky, taka klasika od Georga.
Ja neviem, kam my ako team spejeme..po Oatsovi, ktory ma za sebou dve sezony ako asistent a spravime s neho head coacha, sme prijali Caleho Johansona ako jeho asistenta. Problem vidim v tom, ze ten je este o sezonu neskusenejsi. Tak to mame teda hviezdne duo, hosi maju moj velky obdiv a za to co spravili pre Caps ich uznavam, ale toto mi pride ako riadny ulet. Zacinam mat vazne obavi o buducu sezonu (a lockoutom to nebude), nejdeme dobrym smerom ani nahodou.
"I dont care" boy si ide s kludom do kadra jedneho za najvacsich rivalov v ramci konferencie, hlavne, ze platia. Ta zmluva na jeden rok ale asi velmi nepotesila, urcite z toho chceli vytrieskat viac. Dakujem za vsetko, Sioma, budes chybat a zaroven nebudes chybat vobec, tie rumors okolo jeho mozneho navratu v poslednej dobe ma celkom budili zo spanku.

http://www.youtube.com/watch?v=SwiMqap4nbk" onclick="window.open(this.href);return false; Maj sa, ty buduci tlmocnik :klobuk:
No čo naberie Oates odvahu zobrať Ovimu Céčko z dresu? :lol2:
Si robi hadam srandu..nie? To je re*ard, po 6tich rokoch nevie dat dokopi 2 suvisle vety.

Tak a idem sa vyjadrit k nasej buducej zostave :jn:

asi to bude vyzerat takto:
Ovechkin-Backstrom-Brower
Laich-Ribero-Wolsky
Chimera-Johanson-Ward
Hendricks-Beagle-Crabb

Alzner-Carlson
Schultz-Green
Hamrlik-Orlov

alternativy su, ze ked sa nebude darit Wolskymu (co je realne), na pravu stranu sa dostane bud Perault, alebo Johanson a Perault bude robit centra 3-4 lajne, Podla toho, ci bude Oates doverovat Beaglovi podobne ako Hunter

Co by ma najviac potesilo, keby sme vytrejdovali Schultza a ziskali nejakeho kvalitneho defenzivneho obrancu ku Greenovi. Az na Schultza si myslim ze obrana vyzera velmi solidne..teda za predpokladu, ze Green zostane zdravy a Hamrlik si prinesie formu z PO, lebo v ZC to bol traged.
Vzpomínám si, že cca před 3 roky měl Schultz v tabulce pravdy +50 .. to se mu povedlo jak?
Reeper.89 píše:Vzpomínám si, že cca před 3 roky měl Schultz v tabulce pravdy +50 .. to se mu povedlo jak?
Hral v útoku, kde bol Mike Green, Alex Ovechkin a Bäckstrom. Green mal +39, Ovi +45 a Bäckstrom +37, Semin +36. To je odpoveď na jeho +50.
XruC píše:Tak a idem sa vyjadrit k nasej buducej zostave :jn:
Neviem ten tým mi nepríde slabý, ale zato ani nejaký zvlášť silný. Niečo mi tam chýba :neviem:
Davvy píše:Neviem ten tým mi nepríde slabý, ale zato ani nejaký zvlášť silný. Niečo mi tam chýba :neviem:
Spickovy obranca a konecne spolahlivy brankar.
minato píše:
Davvy píše: Spickovy obranca a konecne spolahlivy brankar.
Keď počítam s tým, že Green sa spamätá a začne predvádzať výkony odpovedajúce jeho platu tak o obranu sa nebojím plus tam je ešte spoľahlivý Carlsson, ktorý sa bude len a len zlepšovať a nádejný Orlov. Skôr ma trápi ešte nejaký útočník do top 6. Predsa len niekto nevie čo od Wolskeho čakať. A s brankárom tak to máš pravdu! Holtby síce zažiaril v play-off, ale jak rýchlo zažiaril tak rýchlo môže zhasnúť (snáď nie) a jeho dvoja Neuvirth už podľa mňa svoju šancu prepásol aj keď určite mať ešte bude príležitosť. Jeho by som trejdol za niekoho skúsenejšieho. Veľmi mladá brankárska dvojica...... :?
Vsetko otazniky, ako Orlov, tak najma Green, Johnova minula sezona tiez nebola prave najhviezdnejsia. Lider defenzivy nam jednoducho dlhodobo chyba, rovnako ako nam dlhodobo chybal druhy center a spickovy, spolahlivy brankar namiesto kvant solidnych, ale zatial zial iba priemernych ci nadpriemernych brankarov.
Tak my sme spickoveho brankara mali (Vokouna), bohuzial mu nevysla sezona, ale o brankarsky post sa bojim najmenej, ja Holtbymu verim a som presvedceny, ze sa bude iba zlepsovat. V Nuvirtovi mame velmi kvalitnu dvojku.

Obrana nevyzera uplne najhorsie, hl. vdaka Alznerovi s Carlsonom, to bude o chvilu top 6 defenzivny par v NHL, ale za nimi je trochu diera. Kvalitneho defenzivneho a dobre hitujuceho obrancu potrebujeme ku Greenovi, to je jasne, ale som si na 99,9999% isty, ze Gorge uz nikoho nepodpise, takze sa budem musiet dalsiu sezonu pozerat na to tela Schultza. Orlov je vyborny mlady obranca s obrovskym potencialom a ked bude hrat Hamrlik ako v PO, budeme mat solidny 3th par. Problem je v utoku, tam ked si Ovechkin nespomenie na svoju formu s pred 3 rokov(co sa asi nestane), sme exkluzivne v pi*i. Wolsky to nic..komplet cela 2 lajna je podla mna useless, tak fakt neviem. Velka skoda toho Kuznetsova :-(

Ten team na SC rozhodne nema, to je iste, ale caka nas sezona plna otaznikov a prekvapeni. Uvidime co a ako nova lavicka, ci bude Ovechkinov pad na dno pokracovat aj na dalej, ci zostane Green zdravy po celu sezonu atd. Ak sa vsetko na dobre obrati, tak mozme spravit dobry vysledok, ale ak sa po*ebe to, co som prave vypisal, tak PO moze byt len nesplnenym snom.
The Hershey Bears announced today that the club has signed goaltender Sergey Kostenko to an AHL contract for the 2012-2013 season... :)

Ruský brankař Kostenko, který byl letos draftovaný až v 7 kole, z 203 místa, zaujal na kempu nováčků a už má smlouvu... :)
No výborně... Na farmě v Hershey, bude slušná konkurence... :yes:
A ako to vlastne s tým Kuznetsovom je? Prečo tu ešte stale neni?
Jak je to z Kuzněcovem???

Kuzněcov dal přednost domácí KHL, před NHL... :-(

Důvody???

KHL
- má lukrativní smlouvu (nezdaněnou)
- jisté místo v sestavě
- budoucí hvězda KHL
- a chlapec se nám celkem brzo oženil a snad už má i potomka

NHL
- nováčkovská smlouva (zdaněná)
- nutnost bojovat o místo v sestavě

Tak to asi nějak bude.... :yes: :yes:
J.R.-20 píše:Jak je to z Kuzněcovem???

Kuzněcov dal přednost domácí KHL, před NHL... :-(

Důvody???

KHL
- má lukrativní smlouvu (nezdaněnou)
- jisté místo v sestavě
- budoucí hvězda KHL
- a chlapec se nám celkem brzo oženil a snad už má i potomka

NHL
- nováčkovská smlouva (zdaněná)
- nutnost bojovat o místo v sestavě

Tak to asi nějak bude.... :yes: :yes:
Tak to mi potom príde tak, že on ku caps snáď už nepríde nikdy. A vôbec, MUSÍ? :sok:
Davvy píše:
XruC píše:Tak a idem sa vyjadrit k nasej buducej zostave :jn:
Neviem ten tým mi nepríde slabý, ale zato ani nejaký zvlášť silný. Niečo mi tam chýba :neviem:

chýba tam juneau oates bondra hunter tinordi goncar atd
V Caps to asi vře...
NHLexpertpicks.com ‏@NHLexpertpicks
Czech native and Caps G Michal Neuvirth has made some controversial statements in an interview with Frantisek Suchan of iSportz.cz...

Neuvirth on Adam Oates: 'With new coach is new beginning and I am happy about Oates. It mean Dale Hunter isn't staying'.

Neuvirth on Hunter: 'He simply didn't talk to us goalies at all. He criticized us for no reason. From my point of view, its good he left'.

Neuvirth on Ovechkin: 'He isn't what he used to be that's for sure. If a team like ours wants a Stanley Cup, we need Ovi to be the best'.

Neuvirth on Semin: 'He could have been the player in the world, but he doesn't want to...He didn't have the best work ethic'.
Jeden švédskej chlapík na HF:
Things really don't seem alright in the caps camp. I saw Bäckström in swedish tv giving an interview a few days ago, he hinted quite heavily at there being lots of internal issues.
Neuvirth on Holtby:

"It's true that until now, I have never been an official number one. But I have played just over a hundred games in NHL, that's nothing. I'm starting the season sure that I want to play forty/fifty games and I am really sure that I have the weakest competition (Braden Holtby) I've ever had. I will try to be number one goalie this season. Finally!"
Kéžby mu to Holtby vyfoukl, takovéhle kecy fakt nemusím :ee:
...the weakest competition... ježiš, to je hroznej namyšlenec :grc:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES