Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ale bude tam Thomasgogo píše:ale dneska tam Rask nebude
aj to môze byt..podla mna uplne otvoreny match a ak by som zasiel do stavkovej 1XCome on ENGLAND píše:Dnes Philly zvítězí po 60-ti min...... !!!! Lehké to sice nebude, ale stane se tak........ !!!!

Lucic – Savard – Kessel
Wheeler – Krejci – Ryder
Axelsson - Bergeron – Kobasew
Bitz – Yelle – Thornton
Chara – Ward
Ference – Wideman
Stuart – Hnidy
Thomas
zaujimavy a podla predpokladov vyrovnany zapas sa nam to odohrava
po II.tretinach mame stav 1:1 a remizka sa javi viac ako realne 
II.tretina aj vdaka nasim inak otrasnym presilovkam patrila nam a tie presilovky boli akoby nasim trestom, zahravali sme ich otrasne :beee: resp. Philka znamenite..pri rovnovaznom stave 5:5 nam to ide podstatne lepsie..
vyrovnavajuci gol padol po nasom maximalne laxnom braneni, ucebnicovy gol, ako sa nema branit, na strane druhej, Timmy tam vycaroval 2 zakroky noci, takze je vsetko ok a pripadny bodik by moc potesil
nasa 4.lajna na cele s Thorntonom hra velky zapas
najmä Thornton sa prekonava...vyborne mu sekunduje aj 2.utok vedeny Davidom Krejcim
na strane domacich sa mi pozdava Hartnell, autor vyrovnavajucej trefy, celkovo 19.v sezone, no a 19.golovy zapis na strane druhej zaznamenal aj Ryder
edit:
[li]05:48
David Krejci(19) sikovnym tecom dostava mackov do vedenia..A Hnidy [/li]
[li]06:23
Denis Wideman(12) o minutu na to, golom ako cez Krejciho kopirak zvysuje na 2 golovy rozdiel..A Wheeler[/li]
ta zaverecna tretina bola z nasej strany famozna..Biron mal sice smolu pri tych inkasovanych goloch, ale na strane druhej ho za stavu 1:3 zachranila tycka a zhruba 3 minuty pred koncom maska, ked ho Zee svoju supou doslova a dopismena zostrelil
pre mna necakane no o to cennejsie 2 body v brlôzku, no za vykon v II, no najmä III tretine urcite zasluzene
paradny vykon celeho kolektivu

12
II.tretina aj vdaka nasim inak otrasnym presilovkam patrila nam a tie presilovky boli akoby nasim trestom, zahravali sme ich otrasne :beee: resp. Philka znamenite..pri rovnovaznom stave 5:5 nam to ide podstatne lepsie..
vyrovnavajuci gol padol po nasom maximalne laxnom braneni, ucebnicovy gol, ako sa nema branit, na strane druhej, Timmy tam vycaroval 2 zakroky noci, takze je vsetko ok a pripadny bodik by moc potesil
nasa 4.lajna na cele s Thorntonom hra velky zapas
na strane domacich sa mi pozdava Hartnell, autor vyrovnavajucej trefy, celkovo 19.v sezone, no a 19.golovy zapis na strane druhej zaznamenal aj Ryder
edit:
[li]05:48
[li]06:23
ta zaverecna tretina bola z nasej strany famozna..Biron mal sice smolu pri tych inkasovanych goloch, ale na strane druhej ho za stavu 1:3 zachranila tycka a zhruba 3 minuty pred koncom maska, ked ho Zee svoju supou doslova a dopismena zostrelil
pre mna necakane no o to cennejsie 2 body v brlôzku, no za vykon v II, no najmä III tretine urcite zasluzene
paradny vykon celeho kolektivu
Svatosa nie! Na play-off treba siloveho utocnika so skusenostami a to Svatos nie je. Kanonierom tiez nie je, ani nahravacom. S 11 golmi by sa v Bruins delil o 7. miesto s Charom a Lucicom. Okrem toho je nachylny na zranenia. Leopold mi tiez dvakrat nevonia, ale mohol by byt. Do play-off treba SILU! Radsej obetovat draft+ na nejakeho UFA.cepi píše:Boston Bruins je síce aktuálne najlepším tímom v NHL, no to neznamená, že by sa pred playoff nechceli posilniť o nejakého slušného hráča.
Podľa servera TFP sa tento klub pustil do rozhovorov s Coloradom Avalanche o prípadnej hráčskej výmene. Generálny manažér Bostonu Bruins Peter Chiarelli by veľmi rád získal posilu do obranných radov alebo slušného útočníka, schopného streliť gól. V prvom prípade by sa malo jednať o obrancu Jordana Leopolda a v tom druhom o slovenského útočníka Mareka Svatoša. Jordan Leopold sa stane v lete nechráneným voľným hráčom, v prípade Svatoša treba rátať však s tým, že on má platnú zmluvu aj na nasledujúcu sezónu. V nej si zarobí 2,05 milióna dolárov. Do úvahy však prichádzajú aj hráči ako Milan Hejduk, či Ruslan Salej. Lavíny sú momentálne až na 14. pozícii v Západnej konferencii, no na posledné ôsme postupové miesto strácajú iba 5 bodov. (hokejportalsk)
suhlasim skorpi..sikovnych utocnikov mame v time dostatok..no osobne by sa mi Leopold pozdaval
s Ferencom by si mohol rozumiet
ale predpokladam, ze budeme riesit skusenost...mmt mrknem odpocitavacku
no o takych 27 dni budeme urcite mudrejsi 
dnes riesime senatorov, ti su v peknych
zdolalali sme neprijemnu Philku, Sens by mohli byt schodnejsi
pocitam s bodovou zatvou a NASN to dnes isti :frajer2:
dnes riesime senatorov, ti su v peknych
Najradsej by som videl v obrane Prongera, alebo Bowmeestera, ale asi som trosku narocny
Celkom vhod by mohol prist Filip Kuba. V nestastnej Ottawe si drzi +6, co je daleko najlepsie cislo v tyme. Na lave kridlo by mohol pasovat Upshall z Flyers, Recchi z Tampy, alebo drahsi Tkachuk. Tolko moje priania. Zabalim ich do obalky, otlacim bozk a poslem Chiarellimu
"Dneska byli lepší než my,“ svěřil se útočník Bostonu P.J. Axelsson. „Měli jsme štěstí, že odsud odjíždíme se dvěma body.“
„Abych k vám byl upřímný, je to úleva, protože jsme do třetí části nastoupili s dobrými úmysly, ale byli jsme úplně vyšťavení,“ řekl kouč Bruins Claudie Julien.
„Prohrát je vždycky zklamání, ale dneska jsem hráli dobře a to je nejvíc důležité,“ nelitoval Nick Foligno. „Musíme takhle pokračovat a přenést si dobré návyky do většiny zápasů.“
nemal som pocit, obzvlast v uvodnych II tretinach, ze by sme domaci mali nejaku vyraznu prevahu...viedli sme uz 2:0 mali zapas pod kontrolou, no hraci si uz zrejme mysleli, ze to pôjde samo, zakiksovali a domaci sa dostali na kona..takym smutnym hrdinom zapasu sa mohl stat Phill Kessel, ked za stavu 2:2 korculoval sam na brankara no trafil len jeho hornu zrdku, pricom uz dvihal Kessy ruky nad hlavu
k prdlzeniu, tak tam sa malo rozhodnut uz v uvode, ked sme mali 2 minutovu presilovku 4:3, no zahrali sme ju

ktory to Eliotovi upratal medzi betony...samozrejme, potesilo aj zakopnutie Caps
[li]Zdeno Chara zaznamenal 300 bod v NHL
[li]
pred dlhoocakavanym zapasom (ktory zial neuvidim
) medzi momentalne bodovo 2 najuspesnejsimi timami, sme si obzreli tabulku, v nej bodove rozdiely a prisli sme na toto
do konca zakladnej casti riesime 28 zapasov, hra sa v nich o moznych 56 bodov, nas momentalny naskok pred poslednym postupujucim cini 26 bodov
no urcite podstatnejsim a zaujimavejsim je nas 13 bodovy konferencny naskok...
na konte mame paradnych 85 bodov, staci nam uhrat prakticky polovicku zapsov a magicka, v nasom pripade niekolko rocna 100 bude zlomena..
casom omrknem, kolko bodov dokopy potrebujeme ziskat, aby padol fuzaty bodovy rekord a potom hor sa na PO
ci
?
do konca zakladnej casti riesime 28 zapasov, hra sa v nich o moznych 56 bodov, nas momentalny naskok pred poslednym postupujucim cini 26 bodov
pre nas je momentalne zakliate 1.kolo..dostat sa cez neho a bude moc fajn...
do 1.kola budeme vstupovat ako favorit serie, ale ja osobne takemu to slovu vonkoncom nefandim :beee: v PO sa zacina od 0 a od zapasoveho stavu 0:0..vyberat si supera nebude mat zmysel, ale samozrejme, casom prihodim superov, ktorych by som vyslovene zelal a nezelal..ti nezelani su jasni: Flyers + Caps....snad sa nam budu do konca zakl. casti vyhybat zranenia, pocas tdl privedieme dp timu posilu a vyhoda domaceho ladu v pripadnom 7 PO zapase
zaberie
Na tuto sérii si pamatuji - 3:1 pro Bos a tuším zápas doma, nakonec prohra 3:4, nějaký důležitý gól tam dával za Mon Zedník. Snad jsem něco nepomotalDriver 521 píše:Postup do p.o. nebude problem ale skor sa bojim co bude v play off ked boli naposledy bruins favoritmi nejakej serie 03-04 tak proti montrealu to riadne skazili
Medvědi se budou muset nějaký čas obejít bez jedné ze svých útočných hvězd. Michaela Rydera totiž na blíže neurčenou dobu vyřadila ze hry zlomenina v oblasti nosu a očí. Tu osmadvacetiletý borec utrpěl ve čtvrtečním utkání proti Ottawě, když byl zasažen v obličeji hokejkou. Dnes by se měli lékaři rozhodnout, jestli útočník nebude muset dokonce na operaci. „Je to malá zlomenina, takže těžko říct, jak dlouho nám bude scházet. Je to čerstvé, tak ho sotva můžeme nechat hrát. Je třeba také rozhodnout, zda by případně mohl hrát s krycím štítem,“ řekl kouč Bruins Claude Julien (nhlprocz)cepi píše:snad sa nam budu do konca zakl. casti vyhybat zranenia
ak to môzem povedat tak nadnesene, prave vdaka tomuto zakroku sme vybojovali 2 body..senator za hru vysokou hokejkou, ktora bola nakoniec pricinou zlomeniny
Chlapi, 27 februára 2007 sme si vymenili Widemana a Boyesa, obaja sú teraz hviezdami vo svojich týmoch, takže perfektná výmena pre oba kluby.
Našiel som jedno super video, ktoré je možno jedným z dôvodov výmeny Denisa zo strany Blues :wowo:
http://www.youtube.com/watch?v=nedfgvag ... annel_page
Našiel som jedno super video, ktoré je možno jedným z dôvodov výmeny Denisa zo strany Blues :wowo:
http://www.youtube.com/watch?v=nedfgvag ... annel_page
jj toto videjko je mi velmi dobre zname
veru tak, tomu sa povie paradna vymena pre obe strany
nestava sa casto, aby to takto pozitivne klaplo v oboch pripadoch
uprimne, ked som sa dopocul, ze odchadza nas Brad, dost ma to vytocilo
Brad a Bergy to bola nerozlucna utocne ladena 2jka a islo im to na vybornu..dokotulal sa zan Dennis Wideman, pre man dovtedy total neznamy hracik
a pochyboval som o nom
zvlast potom, co som sa dozvedel jeho vyske platu po jeho 1 sezone v drese Bruins..vsetko beriem spät a tym je povedane hadam vsetko
k Ryderovi, ten predsa len absolvoval chirurgicky zakrok, mudrejsi budeme po zajtrajsom vyjadreni GM
uprimne, ked som sa dopocul, ze odchadza nas Brad, dost ma to vytocilo
k Ryderovi, ten predsa len absolvoval chirurgicky zakrok, mudrejsi budeme po zajtrajsom vyjadreni GM
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé