od
AndyF » pon 03. led 2011 11:35
Selly8 píše:AndyF píše:Selly8 píše:A ejhle ho... sampioni prijedou na zapad a dostanou 11 kouskou ve 2 zapasech

A to nehral Getzlaf...
V pripade, ze opravdu chces prodiskutovat pricinu techto vysledku dej vedet. At se s tim nepisu zbytecne neb sis chtel jen kopnout..

Zapas jsem nevidel, takze tezko se o nem s tebou muzu bavit. Jen jsem se vratil rano ze silvestrovske veselice a po zjisteni vysledku me napadlo ze vam tu neco pisnu

Docela me tva reakce zklamala, vy si takhle utahujete taky a najednou ti to vadi. Jinak proti Phille nemam nic, ba naopak a do vaseho topiu se chodim rad odreagovat

A vubec, bodu mate dost...
Promin, za mou reakci, ale myslel jsem to vazne. Sam priznavas ze jsi si "chtel kopnout", coz je v poradku, protoze jak sam rikas, delam to taky

.
Ale ja zase nechtel travit ctvrt hodiny psani rozboru, kterej by si pak ani nikdo neprecet
Editovano: Jinak ja mam pocit, ze zrovna z Anaheimu si moc neutahuju, jednak je to strasne daleko

a pak treba Selänneho ja strasne respektuju. Jednoho casu se snad i spekulovalo o jeho prichodu k nam, ale clovek nemuze chtit vsechno :ja_neviem: