Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlanta, Rangers a Tampa, ktoré budú vašimi konkurentmi, posilnili. Najmä Tampa. Nehľadiac na to, že majú lepšich brankárov. Predsa, dvojka Mason/Pavelec či Ellis/Smith, o Lunqvist/Biron sú lepšie ako dvojička Price/Auld. Taktiež nemožno zabúdať na Isles, Floridu či Carolinu.
Nie, darmo habs obhajuješ tím, MOMENTÁLNE vám neverím :!: Samozrejme, teória je jedna vec, prax druhá, takže my sa môžeme mýliť a ty mať pravdu.
Přesně tak, jedna věc jsou papírové předpoklady, druhá věc je realita. Necháme se překvapit, třeba se MTL do PO dostane ;)

leo:Přesně tak, proto jsem psal Kabelku, protože ani Chara není zrovna ryzí playmaker a tam aktuálně Boston tlačí bota nejvíce, stejně jako NJD...
mt-svk píše:Atlanta, Rangers a Tampa, ktoré budú vašimi konkurentmi, posilnili. Najmä Tampa. Nehľadiac na to, že majú lepšich brankárov. Predsa, dvojka Mason/Pavelec či Ellis/Smith, o Lunqvist/Biron sú lepšie ako dvojička Price/Auld. Taktiež nemožno zabúdať na Isles, Floridu či Carolinu.
Nie, darmo habs obhajuješ tím, MOMENTÁLNE vám neverím :!: Samozrejme, teória je jedna vec, prax druhá, takže my sa môžeme mýliť a ty mať pravdu.
Z těch brankářských dvojic je lepší pouze ta z Rangers, ostatní dvě jsou naprosto srovnatelné, já doufám, že sezóna ukáže, že jsou horší...
Ty pořád nechápeš, že já nemám zapotřebí obhajovat to mužstvo, já mu prostě a jednoduše věřím - to není žádná obhajoba, to je důvěra!
habs píše:
mt-svk píše:Atlanta, Rangers a Tampa, ktoré budú vašimi konkurentmi, posilnili. Najmä Tampa. Nehľadiac na to, že majú lepšich brankárov. Predsa, dvojka Mason/Pavelec či Ellis/Smith, o Lunqvist/Biron sú lepšie ako dvojička Price/Auld. Taktiež nemožno zabúdať na Isles, Floridu či Carolinu.
Z těch brankářských dvojic je lepší pouze ta z Rangers, ostatní dvě jsou naprosto srovnatelné, já doufám, že sezóna ukáže, že jsou horší...
Ty pořád nechápeš, že já nemám zapotřebí obhajovat to mužstvo, já mu prostě a jednoduše věřím - to není žádná obhajoba, to je důvěra!
Mě příjdou teda všechny zminěné brankářské dvojice podstatně lepší..Vy jste na tom stejně jako my, čili stejně nejistě a to je Price ještě labil...
Rangers majú asi najlepšiu dvojicu v lige, Boston tiež Thomas/Rask.
Atlantská je silný nadpriemer a i tá z Tampy je o dosť lepšia ako Montrealská.
Montreal má de facto jednu z najhorších dvojíc v lige.

BTW... Price už podpísal? :buh:
Ty mu dôveruješ ako fanúšik, to je niećo podobné, ako moja dôvera Columbusu.
Ppri všetkej úcte, povedať, že máte zrvonateľnú brankársku dvojicu ako väčšina z mnou menovaných, je pri súčasnom postavení vašich brankárov také isté tvrdenie, ako keby ja som tvrdila, źe máme obranu porovnateľnú s Chicagom. Samozrejme, môže sa to zmeniť, Price (ak ho podpíšete) môže chytať skvele a vyvrátiť všetky naše nepriaznivé prognózy.
mt-svk píše:Ty mu dôveruješ ako fanúšik, to je niećo podobné, ako moja dôvera Columbusu.
Ppri všetkej úcte, povedať, že máte zrvonateľnú brankársku dvojicu ako väčšina z mnou menovaných, je pri súčasnom postavení vašich brankárov také isté tvrdenie, ako keby ja som tvrdila, źe máme obranu porovnateľnú s Chicagom. Samozrejme, môže sa to zmeniť, Price (ak ho podpíšete) môže chytať skvele a vyvrátiť všetky naše nepriaznivé prognózy.
Price je naprosto srovnatelný jako Mason nebo Ellis, trpí pouze tím, že ho Gainey předloni hodil jako hrozně mladého do "jámy lvové" a on, byť mu to ze začátku hodně šlo, pak play-off ne zcela ustál. Když tohle dokáže vyhnat z hlavy, bude z něj prvotřídní gólman, dejte na mě! Samozřejmě to zdaleka není jen můj názor, ale názor daleko zasvěcenějších odborníků zpoza moře...
habs píše:
mt-svk píše:Ty mu dôveruješ ako fanúšik, to je niećo podobné, ako moja dôvera Columbusu.
Price je naprosto srovnatelný jako Mason nebo Ellis, trpí pouze tím, že ho Gainey předloni hodil jako hrozně mladého do "jámy lvové" a on, byť mu to ze začátku hodně šlo, pak play-off ne zcela ustál. Když tohle dokáže vyhnat z hlavy, bude z něj prvotřídní gólman, dejte na mě! Samozřejmě to zdaleka není jen můj názor, ale názor daleko zasvěcenějších odborníků zpoza moře...
Akosi si zabudol na Pavelca a Smitha, ktorí sú lepší ako vaša dvojka Auld. Nadôvažok, Pavelca by som videla skôr ako jednotku, je urćite talentovanejší ako Price.
habs píše:
Jako já Pricovi taky věřím, ale ohánět se odborníkama to je trošku out, když to jsou povětšinou "odborní" Kanaďané ;) Stejně by se dalo řící, že Price je nula, protože se mu dařilo část sezony a od té doby děs běs, takže to klidně taky mohlo být nováčkovské štěstí ;) Je to prostě sázka do loterie, kdyby byl Price zkromnější tak by mu věřil mnohem více, ale z jeho chování se mi zdá, že je to taková rozmazlená primadona a to nesvědčí nic dobrého...
Dám dve otázky.

- Ak Priceovi vôbec nevyjde sezóna, je shcopný Auld ho nahradiť na poste jednotky?
- Ak Priceovi vyjde sezóna, je Auld schopný byť dobrý backupom a neprehrávať zápasy? (Keďže neočakávam, aby Price odchytal 70 zápasov)

Ak toto berieme do úvahy, tak dvojica Pavelec - Mason je lepšia ako Price - Auld.
ThrashersFan píše:Dám dve otázky.

- Ak Priceovi vôbec nevyjde sezóna, je shcopný Auld ho nahradiť na poste jednotky?
- Ak Priceovi vyjde sezóna, je Auld schopný byť dobrý backupom a neprehrávať zápasy? (Keďže neočakávam, aby Price odchytal 70 zápasov)

Ak toto berieme do úvahy, tak dvojica Pavelec - Mason je lepšia ako Price - Auld.
A na to práve naráźam Kubo. ;)
mt-svk píše:Nadôvažok, Pavelca by som videla skôr ako jednotku, je určite talentovanejší ako Price.
Obrázek
Pavelec talentovanejší než Price? Uhm. To je od času čo začal chytávať Jaro Halák vcelku známa pesnička ho podceňovať, to sa mi však nepáči... Price na to, aby bol v MTL dobrou jedničkou má, habs má pravdu, najväčší problém bol ten skok. Ako sa hovorí, ako vysoko rúbeš, tak hlboko poletíš. Hlavný problém je uňho v hlave. Áno habs, ak toto odstráni, bude to bezchybné, problém je ale v tom, v čom dávam za pravdu neisovi - podľa mňa to totiž vymazať nedokáže. Príde mi dosť náladový, prehnane sebavedomý a neschopný niesť porážku. Čo mi príde podobné ako u Raska z Bruins, avšak u toho je to práve v takej zdravej miere, že je to k prospechu veci.

Nuž uvidíme. Btw. dvojka Price-Auld je skutočne risk, tak ako píše TrashFan.

A begbeee, to nás pri gólmanských dvojiciach nespomínaš schválne tam hore? :eek2:
Getzo5 píše:Pavelec talentovanejší než Price? Uhm. To je od času čo začal chytávať Jaro Halák vcelku známa pesnička ho podceňovať, to sa mi však nepáči... Price na to, aby bol v MTL dobrou jedničkou má, habs má pravdu, najväčší problém bol ten skok. Ako sa hovorí, ako vysoko rúbeš, tak hlboko poletíš. Hlavný problém je uňho v hlave. Áno habs, ak toto odstráni, bude to bezchybné, problém je ale v tom, v čom dávam za pravdu neisovi - podľa mňa to totiž vymazať nedokáže. Príde mi dosť náladový, prehnane sebavedomý a neschopný niesť porážku. Čo mi príde podobné ako u Raska z Bruins, avšak u toho je to práve v takej zdravej miere, že je to k prospechu veci.

Nuž uvidíme. Btw. dvojka Price-Auld je skutočne risk, tak ako píše TrashFan.
Souhlasim asi se vsim :smile03:
Getzo5 píše:A begbeee, to nás pri gólmanských dvojiciach nespomínaš schválne tam hore? :eek2:
Reagoval som na teamy, ktoré boli spomenuté v príspevku vyššie.
Papierovo je na tom dobre ešte niekoľko teamov...
Nechcem podceňovať Priceho, skôr si myslím, že Pavelec je nedocenený, pritom je to skvelý brankár a ak získa skúsenosti, bude patriť medzi TOP brankárov NHL.
mt-svk píše:Nechcem podceňovať Priceho, skôr si myslím, že Pavelec je nedocenený, pritom je to skvelý brankár a ak získa skúsenosti, bude patriť medzi TOP brankárov NHL.
Ja to Ondrovi prajem, je to sympaťák a súhlasím, že ho dosť ľudí zvykne podceňovať, ale talentovanejší než Price nie je, zatiaľ ani viac nedokázal a trpí na nekonzistentnosť výkonov. To by sa ale malo časom zlepšiť.
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Nechcem podceňovať Priceho, skôr si myslím, že Pavelec je nedocenený, pritom je to skvelý brankár a ak získa skúsenosti, bude patriť medzi TOP brankárov NHL.
Ja to Ondrovi prajem, je to sympaťák a súhlasím, že ho dosť ľudí zvykne podceňovať, ale talentovanejší než Price nie je, zatiaľ ani viac nedokázal a trpí na nekonzistentnosť výkonov. To by sa ale malo časom zlepšiť.
Ja si naopak myslím, že Pavelec je talentovanejší ako Price.
mt-svk píše:
Getzo5 píše:
Ja si naopak myslím, že Pavelec je talentovanejší ako Price.

To určite nie. Price má väčší talent, no horšie prostredie na rast. Montreal a tlak na Careyho ho doslova brdzil.
Price je jeden z nejvíce talentovaných brankářu posledních let, což je zároveň i částěčným problémem, jelikož určitě nejsem jediný komu přijde namyšlený,což by klidně mohl být (Brouder to dělá skoro celou karieru) kdyby k tomu měl faktický důvod. Tento fakt plus obrovský tlak v MTL by ho klidně mohly zničit. Talent bez hlavy v dnešní době již neprorazí. Na druhou stranu je to stále ušák, takže třeba dospěje, jinak nemá šanci, protože golman labilní prostě být nemůže. Letos se buď ukáže, nebo skončí v brankářské šedi...
Ja Pricemu talent neberiem, ale napriek tomu s vami nesúhlasím. Ak by bol Pavelec Kanaďan, bol by určite draftovaný vyššie. To isté platí o jeho hodnoteniach.
Pricovo hodnotenie je také vysoké len vďaka tomu, źe je Kanaďan.
Fogarty bol talent, talent bol aj Robko Döme. Talentov bolo veľa, ale ak sa hráč nepresadí, tak mu ten talent je platný ako mŕtvemu gate. Pavelec je momentálne o trošku lepší ako Price.
mt-svk píše:Ja Pricemu talent neberiem, ale napriek tomu s vami nesúhlasím. Ak by bol Pavelec Kanaďan, bol by určite draftovaný vyššie. To isté platí o jeho hodnoteniach.
Pavelec je určitě dobrým gólmanem a mám ho i rád. Přesto si myslím, že Price má daleko větší předpoklady stát se top gólmanem NHL - jestli tomu tak nakonec bude nebo svůj talent prohospodaří, to se uvidí už v následující sezóně. A nezapomeň, že Price už své kvality dokázal - dotáhl juniory Kanady k mistrovskému titulu a Hamilton v AHL ke Calder Cupu...
habs píše:Pavelec je určitě dobrým gólmanem a mám ho i rád. Přesto si myslím, že Price má daleko větší předpoklady stát se top gólmanem NHL - jestli tomu tak nakonec bude nebo svůj talent prohospodaří, to se uvidí už v následující sezóně. A nezapomeň, že Price už své kvality dokázal - dotáhl juniory Kanady k mistrovskému titulu a Hamilton v AHL ke Calder Cupu...
Ďaleko väčšie určite nie. Pavelec bol draftovaný v druhom kole, čo pri preferovaní Kanaďanov znamená late 1st round u Kanaďana. Potom, aj Pavelec dotiahol svoj tím ku Calder Capu. Na MS však tak nezahviezdil, ale priznajme si, nejde porovnávať českú a kaandskú repre. Myslúim si, že Price určite nie je o toľko talentovanejší. Navyše, Pavelec zatiaľ toho v NHL ukázal asi viac.
habs píše:
mt-svk píše:Ja Pricemu talent neberiem, ale napriek tomu s vami nesúhlasím. Ak by bol Pavelec Kanaďan, bol by určite draftovaný vyššie. To isté platí o jeho hodnoteniach.
Pavelec je určitě dobrým gólmanem a mám ho i rád. Přesto si myslím, že Price má daleko větší předpoklady stát se top gólmanem NHL - jestli tomu tak nakonec bude nebo svůj talent prohospodaří, to se uvidí už v následující sezóně. A nezapomeň, že Price už své kvality dokázal - dotáhl juniory Kanady k mistrovskému titulu a Hamilton v AHL ke Calder Cupu...
Habs, ty porovnávaš kanadskú a českú reprezentáciu? :D
Porovnal si si reprezentácie v dotyčných rokoch? Pre zopakovanie:
Kanada: http://www.iihf.com/Hydra/Tournaments_0 ... 33_2_0.pdf
Česko: http://www.iihf.com/Hydra/Tournaments_0 ... 33_2_0.pdf
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS