Tak máme bohužel po sezóně...
Už 23 let marně čekám, že ten Stanley Cup konečně naši hráči zvednou nad hlavu a zase nic...
Letošní základní část byla pro nás velice mizerná a do play off jsme se dostali na poslední chvíli a to díky výhře Philadelphie nad Buffalem...
V play off jsme narazili na obhájce trofeje Boston..

Tato série byla pro mě osobně daleko těžší, jak následující série proti N.Y.R., kdy jsem doufal, že "jezdce" vyřadíme...

To se bohužel nestalo...
Většina hráčů hrála skvěle... Výborný "nováček" Holtby v bráně, o kterém jsem loni i předloni psal, že je to obrovský talent...
V obraně hrály výborně dvojice Green - Hamrlík a taky naši mladíci Alzner - Carlson...
Když byla na ledě naše třetí obranná dvojice Wideman - Schultz, tak jsem většinou trnul hrůzou, co se jim zase nepovede...
V útoku se po sérii z Bostonem, kdy byl velice dobře bráněný slovenským obrem Chárou a německým obráncem Seidenbergem, začal prosazovat Ovečkin...
Skvěle hráli bojovníci Laich, Chimera, Brouwer, Hendricks a Ward a taky se snažili "děda" Knuble a malý Aucoin....
Ale snad největší překvapením pro mě byl Jay Beagle!!!!!!!!!!!!!!!

Ten hrál úplně famózně a já osobně ho označuji " hráčem série" z Bostonem...
Dobře hrál taky Niki Bäckström, trochu upadal MoJo...
Největším zklamáním byl pro mě Semin, který ukázal, že není hráčem pro play off...

V sérii z Bostonem dal sice 3 góly, ale proti Rangers nebyl vůbec vidět...
Co s toho plyne???
Konečná v dresu Capitals pro Vokouna, Knubleho a zřejmně i Halperna....
Nepodepsal bych ani Widemana a taky už mě došla trpělivost ze Seminem...

Za ty prachy co bere, tak to ho radši pustit, nebo pokud to půjde, tak vyměnit..
Nová smlouva pro Carlsona, Beagla a tak na 3 roky bych podepsal Greena...
Na konci února jsem tady tvrdil, že bych bral radši Widemana jak Greena, ale to se po play off změnilo...
Vokoun+Wideman+Semin+Knuble+Halpern = 15,5 mil. dolarů...(plat v téhle sezóně)
To je snad dost peněz na Carlsona, Greena a Beagla a ještě zbude na nějaké další, kvalitní posily....
Tak se necháme překvapit, co ten náš GM zase vymyslí......
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§