Nj jenže já mu prd rozumím tak jsem rád za vše co si nemusím překládatOhlund píše:Na jútub sú aj 4 videá k tomu ( http://youtu.be/hcDMgyy2GFY" onclick="window.open(this.href);return false; ) , to je lepšie ako článokLeo píše:OD SOUMRAKU DO ÚSVITU ANEB DEN S PREZIDENTEM KLUBU NHL. Ten Vrbatov plagát a PH mám už aj ja, minimálne do septembra si dám s tým časákom dalšiu pauzu
.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Matthias totálny beast mode posledných 5 zápasov
, aj ten náš prejav je už ovela lepší a odkedy sa premiešali útoky dávame znovu fúru golov... Začínam byť znovu optimistickejší pred trejd dedlajn a PO, možno dokážeme zamiešať karty, hlavne pacifik je túto sezonu celkom prechodný, LA suckujú, SJ to isté, CGY stále neverím... stačilo by prejsť cez hydinu a mohlo by to byť zaujímavé
.
Souhlasím. Konečně jsme prolomili to střídání proher a výherOhlund píše:Matthias totálny beast mode posledných 5 zápasov, aj ten náš prejav je už ovela lepší a odkedy sa premiešali útoky dávame znovu fúru golov... Začínam byť znovu optimistickejší pred trejd dedlajn a PO, možno dokážeme zamiešať karty, hlavne pacifik je túto sezonu celkom prechodný, LA suckujú, SJ to isté, CGY stále neverím... stačilo by prejsť cez hydinu a mohlo by to byť zaujímavé
.
Shawn
) .. Já vám to chlapci říkal. Teď už to vidíte sami. Matthias má speed, skill, strength a hlavně !hokejové IQ!. No problém je u něj to mizerné vhazování a jeho hra samotná. Nedokáže udržet ten svůj "standart" ale hraje ve vlnách. No, to jsem zase hodnotil něco, co už víte hehe.. Samořejmě, pointa byla v tom, že jsem došel pogratulovat. Nesmírně jsem mu to přál a věděl jsem, že na to má. Ještě teď mě mrzí jeho trade. A obzvlášť pak teď, když se nám ve trojce producíruje skoro šestimilionový Bolland, kterého by Matthias strčil do kapsy.
Forma Bo Horvata nám pěkně roste
Náš nováček a velkej příslib do budoucna nasbíral v posledních 10ti utkáních 8 bodů (4+4) což je přesně polovina z již nasbíraných (42 utkání). Taky na FO je to pořád náš nejůspěšnější hráč - 51,7 %. Na nováčka a hráče 4. lajny s IT kolem 11ti minut slušné.
Dnes to bylo na infarkt ty dva rychlý góly mě málem zabily
Nedávno jsme tu řešili Bieksu, ale já mám problém spíš s Hamhuisem
Jeho laksní bránění mě často dostává do varu dnes byl snad u všech branek
Rozhodně to není Hammer jakého známe už by se měl probrat... Pochvalu si zaslouží ne-poprvé a ne-naposled čtvrtá lajna
Bo opět branka a opět z brankoviště (jeho velice silná stránka), Kenins a Hansen po 2 asistencích. Jen doplním, že Kenins má po 9ti utkáních 6 bodů a já nevidím jedinej důvod proč ho vracet zpátky na farmu. Velice mě ten hráč překvapil je rychlej, výbušnej a při ,,honbě,, za pukem je schopnej srazit 3 hráče za sebou jak nic. Doufám, že kluci nezklamou a poradí si zítra s důchodcama z Newarku
Další podarený zápas v ktorom nám všetko vychádzalo, až nato Millerové zranenie.. Dalšie goly pre Zacka aj Horvata
. Sedinovci chytili druhý dych, chvílu to už vyzeralo že znovu po polovici sezony odpadnú ale posledných 10 zápasov je to znovu radosť pozerať na nich a je jedno s kým hrajú
. Läck mal ťažký začiatok, hned ako prišiel do brány sme im začali dávať jednu presilovku za druhou, ale podržal nás a Bailey zahodil velkú šancu vrátit Isles do zápasu. Trejd dedlajn sa blíži, dokážeme vyhrávať aj s velkou marodkou v obrane tak dúfam že budeme posilovať pred PO, ktoré samozrejme dáme
(ked jinxnem aj toto tak
)
V AHL chytal skvele a hned vo štvrtok hráme proti AHL tímu Sabres, dúfam že dostane šancu už tam aj ked to nie je b2b nech si zlepší sebavedomie, síce to by mal mať dobré v tejto sezone.. no ale potom v marci je ten rozpis už tažkší a b2b zápasy hráme až na jeho konci, tak som zvedavý kolko priestoru mu Willie dá . Hráme dokonca marca 18 zápasov tak ja by som mu dal aspoň 4-5.
Läck bol dnes neskutočný
. Dostal síce gol už po minutke a bál som sa že sa zosypeme a kopu dalších pribudne tak ako býva v TD zvykom, ale podarilo sa nám rýchlo vyrovnať vdaka Stantonovi a po zvyšok prvej tretiny sme mali navrch. 4 útok odohral další parádny zápas, Kenins mal 2 golovky ale nedal. V druhej tretine sme sa nechali často vylučovať a len vdaka Eddiemu sa skore nemenilo. Dnes ten prvý útok nebol tolko dominantný, hlavne kvôli tomu že Henrik prehrával skoro všetky buly.. ale aj napriek tomu dal Kassian další víťazný gol
. Tí obrancovia nám riadne chýbajú, dnes tam Clendening, Stanton aj Biega tolko rozohrávok pokazili, som sa bál vždy ked mali puk.. posledná minuta bola šialená a ani som nedýchal tak ako proti Wild, ale ubetonovali sme to .
Bergeron si asi šlahol niečo pred zápasom, 31-7 na buly, neuveritelné
.
Ale som rád že sme Ruins nedali ani bod túto sezonu, keby kvôli tomu skončili mimo PO bolo by to oto sladšie, ale na východe žiadny PO race nie je, tam postúpi tím ktorí suckuje menej (že Cats a Fajlerz
).
Bergeron si asi šlahol niečo pred zápasom, 31-7 na buly, neuveritelné
Ale som rád že sme Ruins nedali ani bod túto sezonu, keby kvôli tomu skončili mimo PO bolo by to oto sladšie, ale na východe žiadny PO race nie je, tam postúpi tím ktorí suckuje menej (že Cats a Fajlerz
Neviem či mám byť teraz rád alebo nasratý nato že nechytal Markstrom. Läckovi zápas nevyšiel a Sabres boli ideálny súper aby sme dali šancu Jacobovi, na druhej strane keby chytal on a dostal by tiež 4-5 golov tak by to bola dalšia velká rana do jeho sebavedomia a dôvery k nemu.... Ach v tej našej bráne to bude telenovela stále
.
Ešte niekedy na začiatku sezony som myslel že pri trejd dedlajn možno vymeníme jedného z tých našich švédskych brankárov, lenže ked je Miller v tejto dôležitej časti sezony na dlhší čas out tak si to dovoliť nemôžeme a budeme to musieť vyriešiť v lete alebo až po kempe..
S tripom docela spokojnosť, vonku máme (spolu s MON) najviac výhier v lige.
Ešte niekedy na začiatku sezony som myslel že pri trejd dedlajn možno vymeníme jedného z tých našich švédskych brankárov, lenže ked je Miller v tejto dôležitej časti sezony na dlhší čas out tak si to dovoliť nemôžeme a budeme to musieť vyriešiť v lete alebo až po kempe..
S tripom docela spokojnosť, vonku máme (spolu s MON) najviac výhier v lige.
Čekal jsem od nás na TD větší aktivitu a hlavně jestli Benning napoví kam bude tým směřovat - ,,nakupovat,, a potrápit v PO nebo ,,prodávat,, a myslet na budoucnost. Výsledkem je Conacher za Jeffreye a Baertschi za 2. kolo 17'. Oba jsou momentálně posilami pro náš farmářský tým u prvně jmenovaného si troufám říct jen letos. Zisk Baertschiho nám hodně poodhalil otázky k draftu, protože mladá levá křídla Canucks chybí. Nyní můžeme brát toho nejtalentovanějšího bez ohledu na post nebo výběr použít k výměně.
EDIT: ten pick za Svena je letošní ne 17'
EDIT: ten pick za Svena je letošní ne 17'
Proti Markströmovi jsou snad všichni svatí jinak si to neumím vysvětlit
3 střely = 3 branky a šel ven, ani neměl šanci si sáhnout na puk a z toho 2x zvonila konstrukce. Je mi ho upřímně strašně líto 
Nadruhou stranu Eddieho lidi milujou ten kdyby dostal desítku tak ho budou povzbuzovat
Nadruhou stranu Eddieho lidi milujou ten kdyby dostal desítku tak ho budou povzbuzovat
Nj chudák Marks
, Henrik je len 4. švéd ktorý dosiahol hranicu 900 bodov
, v poslednej dobe dáva aj dosť golov narozdiel od Daniela od ktorého sa to skôr čaká
, inak Daniel to neskutočne pokazil pri tom 4. gole, inak mohol byť Eddie perfektný a comeback reálny.. Ale tak ked je Eddie vkuse vysmiaty sa ani nečudujem že ho majú všetci radi
, hádam sa Markstrom nepoloží po dalšej rane na psychiku
.
Calgary, San Jose, Minnesota aj LA vyhrali
takto vyzerá boj o PO a nie tá fraška z druhej konferencie.
Calgary, San Jose, Minnesota aj LA vyhrali
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF