Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Byl to celkem dobry zapas az na to ze ho obcas brzdili nejakym tim prisnym vyloucenim at uz na jedne nebo druhe strane.

Kazdepadne oba tymy jsou sakra vyrovnany a temer ve vsem az na to ze Pitts ma dva hlavni tahouny okolo kterych se stavi prumernejsi kridla a phila nema zase tak produktivni hrace ale zase o neco vyrovnanejsi kadr.I kdyz rozdily nejsou moc velky.

Hlavne az se vrati Staal a Kunitz tak bude pits zase o neco silnejsi.

Ale musim rict ze jsem u nas celkem spokojen s obranou Meszaros se mi zacina libit konecne nabral jistotu.I ten utok je kvalitni krom hlavnich tahounu se mi libi Powe a Nodl.
jak je to s pripisovanim druhych asistenci? trochu me prekvapilo, ze ma crosby dve. podle me by nemel mit tu u prvniho golu. kdy to je Crosby- malkin-letang-malkin-gol
megaton píše:jak je to s pripisovanim druhych asistenci? trochu me prekvapilo, ze ma crosby dve. podle me by nemel mit tu u prvniho golu. kdy to je Crosby- malkin-letang-malkin-gol
A kto by ju mal mať? Úplne normálna asistencia podla mňa.
lubo-86 píše:
megaton píše:jak je to s pripisovanim druhych asistenci? trochu me prekvapilo, ze ma crosby dve. podle me by nemel mit tu u prvniho golu. kdy to je Crosby- malkin-letang-malkin-gol
A kto by ju mal mať? Úplne normálna asistencia podla mňa.
no nikdo. jen jedna asistence letanga
megaton píše: no nikdo. jen jedna asistence letanga
No ja potom neviem, ale aj v hre to tak boduje už 8 rokov, čo to hrám, a v reále som to tiež registroval už určite. Mne to príde normálne.
lubo-86 píše:
megaton píše: no nikdo. jen jedna asistence letanga
No ja potom neviem, ale aj v hre to tak boduje už 8 rokov, čo to hrám, a v reále som to tiež registroval už určite. Mne to príde normálne.
tak ok. jen me to prekvapilo
Sid jako prodavac hokejek, c´mon... :D

to ma dostalo :D :D
Velka slabota dnes, 1-4 doma s Rangers. Cely zapas vedeme, nuda jak hovado, nechali jsme se uspat a najednou jim tam popadaji takove goly z niceho. Johnson vypadal byt v pohode, nekolikrat i podrzel a pak tohle... Nejblizsich 10 zapasu to zas vypada na Fleuryho tim padem. No a ten nas neuznany gol na 2-2 ponecham radeji bez komentare, protoze to by nic hezkeho ode me nebylo :evil: Hrali jsme jak bez zajmu, to je fakt... Jenom odbrusleny a podceneny zapas, neni co vic dodat. Odvar...
Atlantik píše:Hrali jsme jak bez zajmu, to je fakt... Jenom odbrusleny a podceneny zapas, neni co vic dodat.
Bal jsem se, ze se nam stane to same. A ke konci uz jsme trochu lapali po dechu...
Ale nastesti Habs pristoupili k zapasu taky slabe, a zabrali, az kdyz bylo pozde. A nakonec jsme je dorazili.
Vas zapas jsem nevidel, ale absolutne nema vliv na to, ze se potkame ve finale konference... :yes:
AndyF píše:Vas zapas jsem nevidel, ale absolutne nema vliv na to, ze se potkame ve finale konference... :yes:
Nič mi neurobí väčšiu radosť než, že vás machrov tam neuvidím ani jedných. To by bolo prekvapko. V silách Bostonua a Montrealu, prípadne aj Rangers teoreticky by to mohlo byť. Nuž, nič nie je nemožné. Za prehnanú sebadôveru by sa to veru niektorým fanúšikom zišlo :ciga:
Getzo5 píše:Za prehnanú sebadôveru by sa to veru niektorým fanúšikom zišlo :ciga:
Kdepak, prehnana sebeduvera byla uz letos potrestana. :giggle:
AndyF píše:Kdepak, prehnana sebeduvera byla uz letos potrestana. :giggle:
To nebola sebadôvera, ale hlúposť a potrestaný teda nebol nik. Alebo snáď pre jednu čiernu ovcu má byť vyhubené celé stádo? :giggle: Nerob si srandu a doviď si na špičku nosa, to postačí. :smile03:
Getzo5 píše:
AndyF píše:Kdepak, prehnana sebeduvera byla uz letos potrestana. :giggle:
To nebola sebadôvera, ale hlúposť a potrestaný teda nebol nik. Alebo snáď pre jednu čiernu ovcu má byť vyhubené celé stádo? :giggle: Nerob si srandu a doviď si na špičku nosa, to postačí. :smile03:
Myslis to same co ja? :smile03:
begbeee píše:Ja som spokojný.
Devils teda vyšiel ako team ktorý najviac posilnil a určite sme jeden z naj adeptov na pohár.
AndyF píše:Myslis to same co ja? :smile03:
Samozrejme. To si z toho komentára nepochopil? :hroza: (a danú pasáž zmaž, predídeme zbytočnému flame-u)(nehovoriac o tom, že radiť Devils s tým kádrom medzi favoritov je len odvážne, no proti videniu sa vo finále naozaj smiešne a malicherné)

:backtotopic:
Dve prehry po sebe :? Ale hádam sa najbližšie vzchopia a body budú naše :yes:
AndyF píše:
Atlantik píše:Hrali jsme jak bez zajmu, to je fakt... Jenom odbrusleny a podceneny zapas, neni co vic dodat.
Bal jsem se, ze se nam stane to same. A ke konci uz jsme trochu lapali po dechu...
Ale nastesti Habs pristoupili k zapasu taky slabe, a zabrali, az kdyz bylo pozde. A nakonec jsme je dorazili.
Vas zapas jsem nevidel, ale absolutne nema vliv na to, ze se potkame ve finale konference... :yes:
:yes: Ja to vidim takhle stejne Andy... :yes: Presne ten samy pripad co u nas, akorat ze nam na konci krome sil, ktere evidentne dochazely vybouchl i Johnson... Jinak podle toho co jsem cetl weby, tak i fans Philadelphie v USA uznali jakou kvalitu mel zapas mezi Flyers a Penguins, pry se blizil k dokonalosti, u nas bylo videt ze jsme sli zjevne nadoraz, takze ono hrat pak nejaky "nedulezity" zapas na dalsi den nevesti nic dobreho... I kdyz je fakt, ze jsem precejen cekal lepsi vykon.

Btw., jedna otazka. Mel by platit gol, kdyz je nas hrac Dupuis narvany do brankoviste Rozsivalem, kde prijde ke kontaktu (nikterak drastickemu) s Lundqvistem, pricemz nasledne Malkin skoruje? Uz je to letos nas treti neuznany gol, proste mi to prislo alibisticke, jako, ze vzdycky kdyz ma souper sanci, tak staci narvat protihrace do brankoviste a mame to v suchu... Takovych golu je jinak celkem dost, my jsme taky takovych davali spoustu v minulych sezonach, tak WTF IS WITH THE REFS THIS SEASON? Uz me vazne serou...
Atlantik píše: Btw., jedna otazka. Mel by platit gol, kdyz je nas hrac Dupuis narvany do brankoviste Rozsivalem, kde prijde ke kontaktu (nikterak drastickemu) s Lundqvistem, pricemz nasledne Malkin skoruje? Uz je to letos nas treti neuznany gol, proste mi to prislo aibisticke, jako, ze vzdycky kdyz ma souper sanci, tak staci narvat protihrace do brankoviste a mame to v suchu... Takovych golu je jinak celkem dost, my jsme taky takovych davali spoustu v minulych sezonach, tak WTF IS WITH THE REFS THIS SEASON? Uz me vazne serou...
Tak pochopitelne dycinky "objektivne" zalezi na tom, jak moc velka snaha vyhnout se kontaktu tam je. No a "subjektivne" je to pro rozhodciho tezky kdyz vidi az kontakt s brankarem. Zvlast kdyz to nelze kontrolovat pres video. Na druhou stranu, od toho je brankoviste, ze by aspon tam mel mit brankar vicemene absolutni klid. Takze v kazdym pripade neexistuje nic jako "nikterak drasticky kontakt".

Ted jsem to zkouknul a nevim, ale rozhodne bych to nepopsal jako narvani Dupuise do brankoviste. Dupuis se chtel protahnout za couvajiciho Rozsivala, a pochybuju ze ten by mel primarne snahu nekoo nekam tlacit a riskovat uznany gol, zvlast kdyz jak sam pises "my jsme taky takovych davali spoustu v minulych sezonach" :giggle:

Jo a tu strelu jeste tecoval Crosby...
Tak je pravda, ze na ten gol v Atlante, ktery nam neuznali proto, ze byl Rupp maximalne milimetr v brankovisti to nemelo... Ale myslim, ze tohle taky bylo prinejmensim diskutabilni... Kdyby to uznali, taky se neni cemu divit si myslim, klidne si to umim predstavit. Nevim jak tohle je obsazene v pravidlech, to je fakt a chapu i to, ze se to dalo neuznat, i kdyz me to hodne nasralo... Jen rikam, ze jsem videl o hodne horsi goly, a to i od nas. Nebo jsem proste jen neobjektivni, kvuli tomu nezvyku, ze nam ty sudi najednou nic nemini darovat :ja_neviem:
Osobně tohle moc nechápu,stejně jako fauly, kdy obránce strčí útočníka na svého golmana a samozřejmě že jde ven útočící hráč a přitom evidetně neměl jinou možnost.
Getzo5 píše:Nič mi neurobí väčšiu radosť než, že vás machrov tam neuvidím ani jedných. To by bolo prekvapko. V silách Bostonua a Montrealu, prípadne aj Rangers teoreticky by to mohlo byť. Nuž, nič nie je nemožné. Za prehnanú sebadôveru by sa to veru niektorým fanúšikom zišlo :ciga:
Fakt len teoreticky. Teda, ani teoreticky. To už skôr Atlanta to dokáže.
ThrashersFan píše:
Getzo5 píše:Nič mi neurobí väčšiu radosť než, že vás machrov tam neuvidím ani jedných. To by bolo prekvapko. V silách Bostonua a Montrealu, prípadne aj Rangers teoreticky by to mohlo byť. Nuž, nič nie je nemožné. Za prehnanú sebadôveru by sa to veru niektorým fanúšikom zišlo :ciga:
Fakt len teoreticky. Teda, ani teoreticky. To už skôr Atlanta to dokáže.
zrovna stahuju ten dokument HBO 24/7. Videl to nekdo? prej je to docela dobry
megaton píše: zrovna stahuju ten dokument HBO 24/7. Videl to nekdo? prej je to docela dobry
Tak asi je, ja jsem videl nektere casti z neho...
Atlantik píše:
megaton píše: zrovna stahuju ten dokument HBO 24/7. Videl to nekdo? prej je to docela dobry
Tak asi je, ja jsem videl nektere casti z neho...
Tak jsem to dokoukal a je to teda vazne dobry. Hodne tomu pomohlo i to ze oba tymy jsou/byly na opacny strane win/lose streak. Je to zajimavej pohled do zakulisi a dobre natoceny. Frustrace Caps a pohada Pens je z dokumentu hodne citelna a to Caps jsou alespon na cele divize. By me zajimal pohled do kabiny Devs... you know?
megaton píše:Tak jsem to dokoukal a je to teda vazne dobry. Hodne tomu pomohlo i to ze oba tymy jsou/byly na opacny strane win/lose streak. Je to zajimavej pohled do zakulisi a dobre natoceny. Frustrace Caps a pohada Pens je z dokumentu hodne citelna a to Caps jsou alespon na cele divize. By me zajimal pohled do kabiny Devs... you know?
Ya know. :-P To asi každého z nás, ale kým je GM Lou, nič také sa nikdy nestane.
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING