Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tomu s tym rolstonom ja fakt neviem uverit:DD co dopekla je ta sport hernia ci co to ma?? nijak som to z vysvetleni po anglicky nevedel pochopit presne..je to riesenie ale stale nie trvale..ale aspon moze byt povolany hore aj zvysok tímu :D skoro mam pocit ako keby lou rolstona doslova presvedcil ze to ma :eek2: inak k tomu ze johny mac poslal hracov z ladu tak :good: aj ked za pristup mozu jednotlivci stale si myslim ze to mal riesit nas skvely captain aby nic take vobec nenastalo.

k zapasu..paradna prva tretina v nasom podani,aj pricinenim sabres ale hlavne vdaka nasmu korculovaniu a agresivnemu forcekingu.. takto sa mi to pacilo.. v istych momentoch napadali az 3ja nasi hraci a buffalo si s tym nevedelo dat rady( nieco podobne ked super aplikoval forceking na nas minulu sezonu) v druhej tretine tempo rapidne kleslo a sabres vyrovnali hru.. na sance sme boli jasne lepsi a bolo otazkou casu kedy millera prestrelime..chytal paradne,to iste aj brodeur..mali sme mnozstvo sanci na dorazky len hraci buffala to vzdy volako vycistili alebo puk nie a nie sa odrazit na hokejky devils..furt boli opacne otoceny,alebo im chybalo pol metra..proste nemali sme stastie..nakoniec skvelo zahral taormina a ilja to tam millerovi nechytatelne zabil.. :good: fraser by si zasluzil poza usi po tom co sa pustil do bitky v takej zostave aku mame :hroza: a este musim vyzdvihnut eliasa..kedykolvek bol na lade tak hrozilo pre supera permanentne nebezpecenstvo..
Kovaľčuk sa konečne trafil, a to v dôležitom momente. Great Slap Shot :thumbsup:
Ja len chcem povedať, že SO Brodeura a gól Kovaľčuka dúfam zalepil na chvíľu ústa všetkým tím, ktorí ich odpisovali.
Tak paráda....asi hodně vydřená výhra ale tohle jsme potřebovali aby na hráče nebyl ještě větší tlak. :)
Koukl jsem na sestřihy a Miller se zase dobře vyspal a i Marty zřejmě chytal jistě
Taormina v prodloužení skvěle vybojoval a Kovalčukovi to dal krásně na první ze které se často nemýlí
PS: Getzo v komentářích co jsi zde dával byly nějake negativní ohlasy na Urboma...Včera se mu zápas nevyvedl? Je tam i že Urbom není připraven na NHL což je podle mě blbost
dunim píše:a este musim vyzdvihnut eliasa..kedykolvek bol na lade tak hrozilo pre supera permanentne nebezpecenstvo..
Musím len súhlasiť. Arnie bol v prvých troch zápasoch náš najlepší hráč a ich súhra stále funguje na výbornú. Ako som s Pattym nebol celkom spokojný už pár mesiacov, teraz ho musím chváliť, návrat A-line mu evidentne prospieva. Dúfam, že to tak ostane aj po prípadnom presune na RW, s prehľadoch hral doposiaľ kdekoľvek sa nachádzal. :good:
Martin #27 píše:PS: Getzo v komentářích co jsi zde dával byly nějake negativní ohlasy na Urboma...Včera se mu zápas nevyvedl? Je tam i že Urbom není připraven na NHL což je podle mě blbost
To nie je celkom presná formulácia. Rozmeňme si to na drobné (inak len aby bolo jasné, ani jeden z vypísaných nie je môj komentár samozrejme): Urbom je na 19rokov veľmi vyspelý. Fyzicky i herne. Faktom však je, že ešte potrebuje hernú prax v AHL, robí zbytočné chyby. Naivne očakávať, že ich robiť nebude nemohol/nemôže hádam nik, growing pains, ale predsalen je to pre neho ešte veľké sústo. Aj rok, dva by mu postačili, rozhodne má lepšie našľapnuté ako napr. Gelinas či Merril. Ďalším faktom je, že na jeho post sú aj ďalší perspektívni, no starší i skúsenejší a nemenej dobrí (pozor, nie talentovaný, to hodnotiť ťažko, v tomto veku sú ale equal) hráči - Corrente, či tohto roku chudák bez šance Eckford. Hlavne druhý menovaný má pravdepodobne poslednú možnosť získať miesto v zostave, inak bude tento či nasledujúci rok súčasťou trejdu. Nikto si nerobí ilúzie, žeby mali byť podstatne istejší než on, no rozhodne na tom nebudú horšie. Predstava 19ročného mladíka v tíme, ktorý zažiari je síce krásna vec a v páre s Tallinderom sa skvelo ukazoval, no netreba zabúdať ani na ostatné veci, najmä fakt, že akonáhle hral s kýmkoľvek iným, už tam boli problémy prameniace z jeho nevyzretosti. Ten chlapec je rozhodne naša budúcnosť, prítomnosť by som mu do rúk ale taktiež ešte nedával, sám som zástancom teórie, že AHL hráčom v jeho veku môže len prospieť. On má čas, oni už toľko nie. vyvezenie puku a istotu v breakout passes má snáď väčšiu než Taormina, ale stále má čo zlepšovať. To nie je nič negatívne v smere k nemu, ale súhlasím.

Mimo to, jeden z komentárov narážal najmä na jeho strelu ktorou ohrozil skôr rozhodcu než bránu a bolo to fakt komické (nie, puk nenastreľoval na mantinel, to nebol zámer) :D
Martin #27 píše:PS: Getzo v komentářích co jsi zde dával byly nějake negativní ohlasy na Urboma...Včera se mu zápas nevyvedl? Je tam i že Urbom není připraven na NHL což je podle mě blbost
To nie je celkom presná formulácia. Rozmeňme si to na drobné (inak len aby bolo jasné, ani jeden z vypísaných nie je môj komentár samozrejme): Urbom je na 19rokov veľmi vyspelý. Fyzicky i herne. Faktom však je, že ešte potrebuje hernú prax v AHL, robí zbytočné chyby. Naivne očakávať, že ich robiť nebude nemohol/nemôže hádam nik, growing pains, ale predsalen je to pre neho ešte veľké sústo. Aj rok, dva by mu postačili, rozhodne má lepšie našľapnuté ako napr. Gelinas či Merril. Ďalším faktom je, že na jeho post sú aj ďalší perspektívni, no starší i skúsenejší a nemenej dobrí (pozor, nie talentovaný, to hodnotiť ťažko, v tomto veku sú ale equal) hráči - Corrente, či tohto roku chudák bez šance Eckford. Hlavne druhý menovaný má pravdepodobne poslednú možnosť získať miesto v zostave, inak bude tento či nasledujúci rok súčasťou trejdu. Nikto si nerobí ilúzie, žeby mali byť podstatne istejší než on, no rozhodne na tom nebudú horšie. Predstava 19ročného mladíka v tíme, ktorý zažiari je síce krásna vec a v páre s Tallinderom sa skvelo ukazoval, no netreba zabúdať ani na ostatné veci, najmä fakt, že akonáhle hral s kýmkoľvek iným, už tam boli problémy prameniace z jeho nevyzretosti. Ten chlapec je rozhodne naša budúcnosť, prítomnosť by som mu do rúk ale taktiež ešte nedával, sám som zástancom teórie, že AHL hráčom v jeho veku môže len prospieť. On má čas, oni už toľko nie. vyvezenie puku a istotu v breakout passes má snáď väčšiu než Taormina, ale stále má čo zlepšovať. To nie je nič negatívne v smere k nemu, ale súhlasím.

Mimo to, jeden z komentárov narážal najmä na jeho strelu ktorou ohrozil skôr rozhodcu než bránu a bolo to fakt komické (nie, puk nenastreľoval na mantinel, to nebol zámer) :D[/quote]

Souhlasím...určitě ten kluk bude u nás v budoucnu mít místo jisté. Souhlasím také že by mu ještě prospěla AHL. Nemá tím co ztratit je pořád ještě mladý tak myslím že 2 roky by mu dali něco na farmě a v případných zraněních by naskočil do Áčka. Corrente o tom je tu známo že je to muj velký oblíbenec již delší dobu. Myslím že při momentálním stavu s ROFLstonem by měl jít do Áčka. Taky jsem zvědavý jak to Lou dal pořeší jelikož tedka máme možnost doplnit tým z farmy dokud Rolston bude mimo.
Tak nakonec se k nám přesunuli Sesito,Josefson a Corrente!! a už absolvovali trenal s týmem.... no tak na zítřejší večer jsem měl v plánu vyrazit večer ale cítím že raději se podívám na mladé pušky z Lavinama :good:
Martin #27 píše:Tak nakonec se k nám přesunuli Sesito,Josefson a Corrente!! a už absolvovali trenal s týmem.... no tak na zítřejší večer jsem měl v plánu vyrazit večer ale cítím že raději se podívám na mladé pušky z Lavinama :good:
Ja myslím, že J-Mac zvolil správne. Yayo si flek zaslúži, v tretej lajne mu to myslím sadne tak ako v príprave po boku Zubrusa. Corrente je 6ty bek i 13ty útočník, čo je skvelé a Pelley-Sestito-Mair, to je veľmi slušná 4tá lajna momentálne. Spokojnosť :thumbsup: Na zápas s Avs sa veľmi teším, nebudeme to mať ľahké, celkom šľapú, Saccovi zverenci...
Ešte ma napadlo...škoda Zharkova, trochu nechápem...no zas na druhú stranu, ja taktiež verím, že má na viac než len na 4tú lajnu a tak kým nie je trejdnutý jeden z dvojice Clarkson/Zubrus, je ho v tíme škoda. Problém je, že AHL už prerástol celkom iste...

Nepíšem ale preto: Čerstvá novinka - Fraser má zlomenú ruku, out na 4-6 týždňov... Zranenia nie sú nikdy sranda, toto už ale jednu komédiu začína pripomínať :lol2: Fraser to totiž utrpel kedy? Pri bitke keď sme súpera tlačili, no proste debil, ako inak to mám nazvať :?:

http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... rk_fr.html

A ešte príhodný avatar jedného s užívateľov :lol2::
Obrázek
Ale, ale begbee... takto hrá NEPORAZITEĽNÝ TÍM A HLAVNÝ AŠPIRANT NA SC? :frajer2: Alebo iba dávate súperom náskok, nech vaše vedenie na konci súťaže nevyzerá tak hrozivo. :lol3:
mt-svk píše:Ale, ale begbee... takto hrá NEPORAZITEĽNÝ TÍM A HLAVNÝ AŠPIRANT NA SC? :frajer2: Alebo iba dávate súperom náskok, nech vaše vedenie na konci súťaže nevyzerá tak hrozivo. :lol3:
Skutočne by som ocenil sebareflexiu, lebo podobné pripomienky od fanúšikov teamu, ktorý za celú svoju existenciu dokázal cca 3x menej ako Devils za posledné 3 roky, vyzerajú tak trochu divne.
//:Áno, áno... Filatov, Voráček, Brassard a Russel...
begbeee píše:
mt-svk píše:Ale, ale begbee... takto hrá NEPORAZITEĽNÝ TÍM A HLAVNÝ AŠPIRANT NA SC? :frajer2: Alebo iba dávate súperom náskok, nech vaše vedenie na konci súťaže nevyzerá tak hrozivo. :lol3:
Skutočne by som ocenil sebareflexiu, lebo podobné pripomienky od fanúšikov teamu, ktorý za celú svoju existenciu dokázal cca 3x menej ako Devils za posledné 3 roky, vyzerajú tak trochu divne.
//:Áno, áno... Filatov, Voráček, Brassard a Russel...
To je síce pravda, ale nevieš, ako sa volá osoba, ktorá tu píše o New Jersey ako o hlavnom aširantovi atď? Nie je to náhodou.... begbee? :frajer2: nemá ten... begbee... sprosté pripomienky na Columbus a iné slabšie tímy? A teraz ejhle, ako mu vadí naráźka na jeho tím. :D

Takže si milý begbee urob sebareflexiu sám, možno pochopíš, prečo som príspevok písala. :wink:
mt-svk píše:To je síce pravda, ale nevieš, ako sa volá osoba, ktorá tu píše o New Jersey ako o hlavnom aširantovi atď? Nie je to náhodou.... begbee? :frajer2: nemá ten... begbee... sprosté pripomienky na Columbus a iné slabšie tímy? A teraz ejhle, ako mu vadí naráźka na jeho tím. :D

Takže si milý begbee urob sebareflexiu sám, možno pochopíš, prečo som príspevok písala. :wink:
Mne nič nevadí.//

http://hfboards.com/showpost.php?p=2832 ... stcount=76
A to je Jim snáď najväčší pesimista a permanentný kritik pod Slnkom. Občas je pekné vidieť, že aj on uvažuje ako človek, nielen ako stroj. :yes:
Dobrý tímový výkon z našej strany a to aj napriek neschopnosti prekonať Andersona. Obrana už bola takmer bezchybná, obrovský pokrok. Najmä Taormina už vôbec nepôsobil na modrej tak vystrašene, spracovával bleskovo, nahrával presne, super. Corrente slušné, Urbom slušné. (pozn. Whiteove penalty :hroza:)

Najmilšie prekvapenie (je to vôbec prekvapenie?) - Yayo :clap: Ako veterán. S prehľadom, presné nahrávky, myšlienka, s pokojom, obojsmerne, no krása.

Najhoršie prekvapenie - opäť Marty - Avs ho ani nepreverili, ten prvý gól však nemal padnúť, prakticky rozhodol.

Čo ma (na)štvalo - miešanie útokov, stála neschopnosť J-Maca poskaldať tie správne trojice, pritom tie riešenia sa priam samé ponúkajú. To sme v realizačnom tíme tak slepí, že nevidíme Kovyho jednoznačne na LW, kde si s Parisem evidentne zavadzajú :?: :!:

Nad čím sa už ani nepozastavujem - Clarkson :eek2: Vytrejdovať a v ľufte :bitka3:

Moje vybrané citáty:
The biggest problem we might have is, Marty probably has hit the point that he will show us, he feel his age and can be inconsistent for a long time. More shutout day following by twice as much crappy-goals-getting day are likely coming, that`s something we should`ve slowly get use to...unfortunately.
The one and only thing I want to see one day from Yayo is to be a combination of Toews/Zajac/Backstrom type of center. That would be ****ing amazing if he can. Very very smart player. :)
We were better! Doesn`t count, but still something to be happy about. It`s just bad line compilation and Marty getting sh*tty goals, that`s all. Way better than it looked just few days ago, especially talking about the defense.

Both goalies made the difference tonight. Anderson did well, it`s simple as that... All right, rather loose with Avalanche/Blackhawks than any other team, especially Rags or Philly. Won`t cry a river because we lost this one...
A top9 v prospech všetkých by mohla vyzerať...samozrejme rotovaná v ideálnom pomere, t.j. checking line až 4tá, vyrovnanosť ice timu:

Parise-Zajac-Langenbrunner
Kovalchuk-Yayo-Zubrus
Patty-Arnott-Zharkov (no Clarkson, ya see?)
[Pelley-Mair-Sestito] - btw., dnes len potvrdili presne to, čo si od 4tej lajny žiadame.

Greene-Volchenkov
Tallinder-Taormina
White-Corrente
Urbom

A short recap:
There were a ton of positives to come from this game tonight despite the loss, which everyone seems to be echoing loud and clear here.

Brodeur was definitely not at his best tonight, and I'm sure he'd like to have that first one back for sure, maybe even that 3rd goal, though that was a heck of a shot by Stewart.

The chances offensively were in abundance, but they had a few unlucky bounces. And like Chico mentioned near the end of the game, they were missing out on a lot of rebound opportunities because they were crashing the net too hard. Nothing wrong with going to the net, but they were almost too aggressive.

It's only one game for Josefson, but he showed a lot of little things tonight that are going to keep him here for a long time. The patience he has with the puck for his age, and the hockey smarts he has are phenominal. Just wait until he gets even more comfortable.

Taormina is getting better and better. You can see his confidence with the puck on his stick. He's making things happen. Corrente showed an edge, played physical and didn't play out of control. Urbom still is making an error or two a game, but you can see he's getting more comfortable too.

The youth movement is coming fast and furious and so far the results are very promising.
:cinka:
Není to ten Clarkson nad kterým jste loni onanovali ?:D To brzy lámete hůl nad svým míláčkem...
neis píše:Není to ten Clarkson nad kterým jste loni onanovali ?:D To brzy lámete hůl nad svým míláčkem...
Vlani nemal takú zmluvu, ani takú "formu" a neviem ako iní, ale ja nie som Martin#27 a slovo onania v spojení s Clarkiem? Nuž, silne pochybujem...
Včera jsem si zase užil nervů... V první řadě souhlasím s Getzem. Taormina jde fakt nahoru a včera to jenom potvrdil. s Josefsonem taky musím souhlasit.
Byla to smůla..v 3.třetině nám něco mělo spadnout do brány za stavu 2:3 šancí jsme měli hromadu. Z výkonem týmu jsem velmi spokojen. Jestli tak budem pokračovat věřím že nějaká šňůra vyhraných zápasů přijde!!
Pred sezonou som Taorminu nejak nepoznal, ale zatiaľ hraje veľmi slušne.... čo som videl, má rezervy v obrane, je menší vzrastovo. To všetko však využíva vo svoj prospech v ofenzívnej činnosti. Našli Devils toho pravého rozohrávača?
BruinsFan píše:Našli Devils toho pravého rozohrávača?
To ukáže čas ale má k tomu dobře našlápnuto
BruinsFan píše:Pred sezonou som Taorminu nejak nepoznal, ale zatiaľ hraje veľmi slušne.... čo som videl, má rezervy v obrane, je menší vzrastovo. To všetko však využíva vo svoj prospech v ofenzívnej činnosti. Našli Devils toho pravého rozohrávača?
Ja som doň vkladal nádeje, tak nejak som cítil, že J-Mac využije jeho dobrej formy z minulej sezóny a navyše, že je to jeho kôň. I keď viac som na zostavu veril Correntemu, Taorminu som tiež držal v zálohe.

No, v to dúfame, mohol by na to mať. Každopádne Višňa-type of offensive defensman, to ja rád, to ja rád. :super:
Tak máme docela podstatné změny v sestavě
Do 1. brázdy se přesunul k Zajícovi a Zachovi ZUBRUS . Kovy je ve 3. s Josefsonem a Clarksonem. Podle mě to je skvěle poskladane. Každá z 3 lajn může dát gola a 4 ve složení Mair - Pelley - Sesito si svoji práci odvedou dobře. Líbí se mi to. 3. lajna má vše - tvrdost ( Clarkson ) myšlenku ( JJ ) a koncovku ( Kovy ) jestli se spolu sehrajou tak by to mohlo fungovat... uvidíme co přinese 2. třetina. To neproměňování šancí mě zase přivádí k nervům :evil:
Martin #27 píše:Tak máme docela podstatné změny v sestavě
Do 1. brázdy se přesunul k Zajícovi a Zachovi ZUBRUS . Kovy je ve 3. s Josefsonem a Clarksonem. Podle mě to je skvěle poskladane. Každá z 3 lajn může dát gola a 4 ve složení Mair - Pelley - Sesito si svoji práci odvedou dobře. Líbí se mi to. 3. lajna má vše - tvrdost ( Clarkson ) myšlenku ( JJ ) a koncovku ( Kovy ) jestli se spolu sehrajou tak by to mohlo fungovat... uvidíme co přinese 2. třetina. To neproměňování šancí mě zase přivádí k nervům :evil:
Stačí sa len pozrieť, aké zostavy som sem hádzal, presne podľa plánu... :cinka: :lol2: Teda až nato, že ako Clakrson, tak Langenbrunner (na ktorého hru sme zabúdali, zatiaľ fakticky nič moc túto sezónu) hrajú kulové, aj to je slabé slovo. Clarkie na PP inde než pred bránou? ****ing joke, aj keď z jeho strely dal Yayo takmer premierový gol.

K ostatným len vypichnutie - Taormina paráda, jediný čo sa nebojí na PP vystreliť a nekombinuje ako ostatní retardi, sorry za výraz, ale tie straty a točenie "dokolečka dokola, pesnička nás zavolá, do tanca nám zahrajú,...tralalala" je absolútne k ničomu. Tak gól nikdy nedáme a aj z krútenia hlavou od Zacha to je jasné. Josefson :wub: nepotrebuje komentár. Presný, zodpovedný, pokojný. To je to, čo Ilya potrebuje a čo tam na tom, že je to usmrkanec, nepôsobí tak. Z neho bude výborný center, len tak pokračovať, o jeho osud sa nebojím.

Zubrus žerie 3mio? Aj White, no a? Namiesto gólmana, ktorému nedáme poriadnu šancu a v back-to-back ho necháme sedieť dáme 1.5...namiesto dump-u vyplatíme zo zmluvy hráča ako Peters. A hneď naškrabeme 2mio, cap managment :frajer2: Langs je Captain ZERO, Clarkson je...nuž už som naň snáď vyčerpal celú slovenskú i anglickú slovnú zásobu. Dokopy nám žerú 4.66mio. Ste presvedčení, že Zharkov a jeden z dvojice Palmieri/Vasyunov by boli horší než momentálne oni? Ja si to nemyslím i keď pomyslenie na 4 nováčikov v zostave by ma pred sezónou v snoch poriadne strašilo...

A Thomas si nás pekne dáva i keď občas ani nevie ako. Darmo, Boston má najlepšie bránkovisko v lige. Keď sa totiž zraní Miller či Bryzgalov, game over. U Medveďov nie. :thumbsup:
That was Shawn Thornton.

Nice coverage boys.

Shawn. Thornton.
:lol2:

EDIT: 4-1 Lučič :hroza: My sme psychicky zas položení. Prečo? Prečo? Fakt neviem.
To je děs . Nemá to cenu ani komentovat . Akorát se zase krásně rozčílím před spaním :bitka3:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
1998 NAGANO