Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak to já poslední ProHockey mám, ale ještě jaksi nebyl čas do něj nahlédnout :roll: :wink: . Snad se bude Krejčusovi dařit i nadále, Sobotku si spojuji hlavně s PO naší extraligy tuším nějaké 2 roky nazpátek, jak mu tam Frolo tehdy z Třince dal The best of STROM :yes: !!!!
[li]:( zial, negativna prognoza od Skorpiona resp. Marca Sturma sa potvrdila...v utorok riesi Marco meniskus a vyzera to aj na naslednu plastiku.. :| to je velka strata pre PO, vyzera to pak tak, ze nas GM bude musiet konat, v prvom rade sa jeho plat podla vsetkeho nebude zapocitavat do platoveho stropu a v druhom, sa bude musiet poobzerat po pripadnej hracskej nahrade..[/li]
[li]Patrice Bergeron riesil tlacovku, snad len v strucnosti, je frustrovany z toho, co sa mu prihodilo, no na strane druhej je optimisticky a presvedceny o tom, ze sa v tejto sezone na lade objavi..riesi stacionar a podobne nie prilis zatazkavujuce cvicenia a citi sa kazdym dnom lepsie, aj ked sok ktory utrpel jeho mozog, chce hlavne pokoj a cas..osobne to odhadujem tak, ze ak Bergy opät naskoci do medvedieho kolotoca, stane sa tak az koncom zakl. casti, resp. v PO..[/li]
[li]Milan Lucic vynecha aj dnesny zapas proti hurikanom, Vladimir Sobotka bol zaslany spät na farmu a jeho miesto by mohol zaujat dalsi farmarik Martins Karsums[/li]
[li]dnes zaciname nieco po 19:00SEC, stiham aspon druhu polu zapasu a s hurikanmi by sa patrilo bodovat naplno :!:[/li]
Krejci otvara skore z presilovej hry :good: Kontrolna otazka: kto mu priharaval? Tu snad existuje len jedina odpoved: Blake Wheeler!
dik za info skorpione :good: zaverecnu tretinu stiham na beton, tak snad to do vtedy udrzime :yes: inak co som omrkol supisku, tak ako nahradny golman je uvedeny Rask..? :roll: to nie je podstatne, Timmy po "dlhsom" case v kleci, tak snad sa zadari, dnes je nasou povinnostou bodovat!
Bite tú Carolinu, bite. Výhra nám neskutočne pomôže. My k tomu pridáme výhru nad Floridou a bude oslava.
Julien bude koucom Vychodu v All-Star! Koucovia sa vyberaju na zaklade percentualnej uspesnosti bodovania tymu. Hlavnym trenerom bude kouc najuspesnejsieho tymu a jeho asistentom bude kouc druheho najuspesnejsieho tymu (Caps).

V pripade zranenia niektoreho hraca z vychodnej konferencie by ho mohol nahradit niekto z Bruins.

Rekapitulacia vcerajsej tlacovky:
:arrow: navrat Bergerona nie je znamy, ale prognoza je pozitivna
Obrázek
:arrow: Sturm podstupi operaciu buduci tyzden a s velkou pravdepodobnostou to bude znamenat koniec sezony
:arrow: Andrew Ference je na dobrej ceste vratit sa na lad v polovici januara
:arrow: Lucic v sobotu hrat nebude a zostava DTD
:arrow: Lucic, Wheeler, Chara, Savard, Thomas a Julien nas budu zastupovat na zapase hviezd
:arrow: Byron Bitz a Martins Karsums boli povolany do prveho tymu

Byron Bitz: "Je to velmi vzrusujuce. Moj trener v Providence si ma zavolal a myslel som si, ze mi chce pustit nejake video a pohovorit si so mnou, ale nakoniec mi povedal, ze ma povolali hore. Na tvari som mal ten najvacsi usmev. Moj otec bol velmi nadseny. Rodicia pridu na zapas. Chytili posledny let (zo Saskatchewan) a uz su tu. Nemozem sa dockat kedy skocim na lad Garden. Je to celozivotny sen." Britz by mal debuovat s cislom 61.

Fernandez je day-to-day s blizsie nespecifikovanym zranenim - preto prichod Raska na poslednu chvilu.
Lucim sa za stavu 4-0 pre Bruins :clap: a letim na zimak trocha pretiahnut kosti pri hokeji. Dufam, ze budeme pokracovat v nastupenom trende.
Skorpion píše:Lucim sa za stavu 4-0 pre Bruins :clap:
a skorpiona strieda na komentatorskom stanovisti cepi :lol2:
:clap: ale im nakladame :clap: Zee mohol pocas presilovky supnut 5, ale tycka bola proti :x
inak Krejci vraj poriesil inu golovu nahravku na Rydera...dobry podpis!
Bitz si pri 3 gole Marka Stuarta pripisal A :thumbsup:
edit: pani pri 5 kusku len :o a :clap: David Krejci je genialny...Ryder to musel supnut aj so zatvorenymi ocami :yes:
hehe Matt Hunwick riesil premierovy :box: suboj a nepocinal si vôbec spatne :thumbsup:
ObrázekObrázek
Phill Kessel
Obrázek
Blake Wheeler
Obrázek
Shawn Thornton
Obrázek
Zdenova hokejka :cool:
Obrázek

3 stars:
:winner1: David Krejci (1+2)
:winner2: Michael Ryder (2+0)
:winner3: Tim Thomas (1/30)

"povinne" 2 body v brlôzku :thumbsup: blizime sa k 70 bodovej hranici :roll: len tak pre zaujimavost, nas bodovy rekord sa datuje do roku 1970/1971, ked sme nazbierali bodov 121 :wink:
Bitz odohral necelych 10 minut a pripisal si prvu asistenciu v NHL. Tak familia nepriletela zbytocne :) Dalsi novacik, Karsums, mal velmi podobne cisla. Big Z zasa dosiahol asistenciu cislo 200. Tolko k nasim jubilantom :)
Pekne ste im nakládli.Ten gól čo dali Huricanes bol smolný,Thomas si zaslúžil nulu.Inak hlavne ten 5.gól Bruins,čo dal Ryder po tej zadovke od Krejčiho :thumbsup:
Boston sa vezie na famóznej vlne víťazstiev aj vďaka výkonom nového Jágra, českého krídelníka Davida Krejčího.
22 ročný rodák zo Šternberka si pripísal 3 body, keď strelil úvodný gól a ďalšie 2 pripravil pre Michaela Rydera. Celkovo nazbieral už 46 bodov a patrí medzi 10 najproduktínejších hráčov NHL. Aj kvôli tejto skutočnosti možno trochu prekvapilo, že sa nedostal do zostavy na Zápas hviezd.

"Nie je v tíme, to je jedna vec, ale zasa na druhej strane ho môže tešiť skutočnosť, že sa takmer o nikom inom ani nehovorí," povedal na Krejčího adresu kouč víťazov Claude Julien, ktorý bude viesť z lavičky výber Východnej konferencie. "Zaslužil si tam byť, je totiž skvelý. Môže ho to však ešte viac posilniť, bude sa viac snažiť a na rok sa prebojuje do tímu," takto pochválil svojho spoluhráča Marc Savard.
Generálný manažér Bostonu Peter Chiarelli oznámil, že by útočník Marco Sturm mohol býť kvôli zraneniu kolena mimo hru až do konca sezóny.
:roll: tejto teme sme sa venovali uz vcera :) kuk hore..meniskus + ACL
cepi píše:Matt Hunwick riesil premierovy :box: suboj a nepocinal si vôbec spatne :thumbsup:
ObrázekObrázek
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Qw5RMpVDqxM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Qw5RMpVDqxM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Bruins spravili rosadu na poste nahradneho brankara. Tuuka Rask sa vratil do AHL a v A-tyme ho nahradi Kevin Regan. Za Providence odohral 14 zapasov s bilanciou 6-4-1, 3,33GAA a 87,5% uspesnostou zasahov.
:o :censored: :evil: :? :( :verysad: to je v prdeli, pomaly, ale isto sa nam rozpadava utocne jadro timu :cry:
neuveritelne, Kessymu diagnostikovali mononukleózu http://primar.sme.sk/Page.aspx?ID=126 vyzera to tak, ze bude mimo hru min. mesiac? tazko povedat :ja_neviem: do riti, ten virus si teda vie vybrat..ako keby toho Kessy uz nemal za sebou dost :censored:

Lucic
Hnidy
Ference
Fernandez
Bergeron
Sturm
Kessel

uz stacilo kua! prva 4ka by mala nabehnut do kolotoca co nevidiet, ale posledne menovana 3jica :thumbsdown:
:censored: uz aby bola All-Star game pauza....trocha sa poliecia.

Matt Lashoff a brankar Kevin Regan sa vratili do Providence. Opacnym smerom putoval Tuukka Rask a Martin St. Pierre
dnes to bude inak zaujimave na oboch stranach..Habs postradaju taky tak dôlezitych hracov: Tanguay, Koivu, Laraque, Dandenault, Higgins, Price takze vsetko otvorene a preto dufam v zisk aspon 1 bodu :yes:
LINEUP:
Obrázek

Kobasew – Savard – St.Pierre
Wheeler – Krejci – Ryder
Axelsson - Yelle - Karsums
Thornton - Nokelainen - Bitz

Chara – Ward
Hunwick – Wideman
Stuart – Hnidy

Thomas

fuu, teda dost pozmenena zostava :roll: 3 zbrusu novi utocnici z AHL :roll: snad im to pôjde..!...este stastie, ze do obrany uz naskakuje Hnidy

:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
Cepiku tak Boston vyhral vdaka 2 golom Cháru pri presilovkách a 1 golu a 1 asistencii Krejčiho 3:1.Pekný bojovný výkon. :good:
Pravdupovediac som to vobec necakal. Mame tolko zranenych.... Ale Chara ako spravny kapitan vsetko zariadil :clap: :clap: . 2 goly v priebehu 10 minut a 1 sekundy + 31:48 na lade. Vyhra nad Montrealom je vzdy taky maly Stanley cup :)
:roll: tak to bolo prijemne prekvapko :thumbsup: bodovy pred zapasovy optimizmus mi sice dodal podobny lazaret aj na strane hosti, no s 2 bodmi som ratal akurat tak v kutiku medvedej duse :D
parada, divizne, 4 bodove vitazstvo mame v kapse a nebolo by veru od veci, ak by sme na Habs narazili v PO... :razzi: :)
Jardo Halak tento krat nesklamal, za inkasovane goly prilis nemohol, Zdeno mu to tam upratal jedna radost :cool: od Zdena inak padli presilovkove goly, ktore ma(me) "nacvicene"..t.j. bud si "nabieha" na lavu stranu v blizkosti medzikruhov a brankara (vid.1 gol) al. to tam tradicne pali od modrej (vid.2 gol) inak smola pre Jara, ten zaverecny gol uz mal byt prakticky golom do prazdnej, no hracom Habs sa nepodarilo nieco vyse minutky pred koncom zapasu udrzat v obrannom pasme mackov, nasledovala rychla kontra a David vsietil 3 golovu poistku...mohla byt aj 4 v podani Savvyho, no famozny zakrok predviedol Komisarek :cool: samozrejme, Tim Thomas :winner1: hvizada zapasu za stavu 2:1 par minut pred koncom stretnutia vytiahol 2 bodovy lapackovy zakrok..aj sa po nom tak milo pousmial :thumbsup: great glove save...zapas som zial nesledoval, no z ohlasov mal opät tu spravnu, derby stavu :good:
„Tento zapas mal urcite atmosferu play off. Som rad, ze fanusikovia stali za nami. Tentoraz bolo fajn byt v Bostone," povedal trener Bruins Claude Julien
do karat nam zahrali aj prehry Leafs, ci Caps..na lade tapajucich ostrovanov by to chcelo urvat aspon bodik :yes:
Bol to super zapas so skvelym Thomasom,ale u mna skoncil...to co spravil v druhej tretine.Je o nom zname,ze je nervak,ale toto bolo dost nechutne.Je to pan brankar,ale pre mna teraz aj pan K.k.t ..... su.k the fat face!!!

Thomas: "Pocul som hit Kostitsyna na Warda a ked som sa obzrel videl som, ako bol Ward na zemi a prve na co som si spomenul bol Patrice Bergeron a Andrew Alberts z minuleho roku. Tak som zareagoval, vidite spoluhraca na zemi, bol to instinkt."

Julien: "Nebudem tu sediet a vychvalovat to. Bol to len prejav solidarity. Myslim, ze povedal, ze dovodom bol to, ze dost nasich hracov utrpelo otras mozgu pri naraze zozadu. Sme trocha citlivi na taketo veci a on sa len zastal spoluhracov. To su veci, ktore ludia zacinaju badat na nasom tyme, ze sme skvela partia. Ani to nemusim hovorit, oni to kazdy zapas dokazuju."

Stuart: "Bol som trocha prekvapeny, ale spravil dobre. Snazil sa len obranit spoluhraca."
Alex píše:Bol to super zapas so skvelym Thomasom,ale u mna skoncil...to co spravil v druhej tretine.Je o nom zname,ze je nervak,ale toto bolo dost nechutne.Je to pan brankar,ale pre mna teraz aj pan K.k.t ..... su.k the fat face!!!
Tak to mu řádně ruplo v bedně..............škoda,to si mohl odpustit,byla to humusárna... :thumbsdown: :?
:( Nesmyslná vyjádření podle toho co vidím.Pouhé báchorky,aby před vlastními fanoušky neztratili medvědi tvář a ospravedlnili neospravedlnitelné.Sprosté napadení a nesmyslné sražení Kosticyna Thomasem na hlavu po odpískání ve chvíli,kdy to postižený nečekal.Nečekám,že s námi bude hrát někdo v rukavičkách,ani my tak nehrajeme,ale tohle Thomas jednoznačně přehnal.
1)Thomasovo vysvětlení - instinkt - spíš naledě napadení a v mediích blud století!!!! :evil: Asi se mu zatmělo před očima a ještě do teď nechápe smysl svého počínání.Doufám,že si na nějaké instinkty vzpomene,až mu někdo něco podobného vyvede a začne si poté stěžovat v mediích u novinářů.
2)Julien - a jím vyslovená hloupá obhajoba nesmyslného zákroku.Jestli v Bostonu utužují solidaritu a partu tím,že se chovají jako hulvati,tak nemám vůbec co dodat. :thumbsdown:
Pokud jde o otřesy mozku Bergerona a Alberse,tak mám dojem,že to nebylo v zápase s Montrealem,ale docela určitě s někým jiným :thumbsdown: .Určitě si rádi vzpomenete
3)Stuartovo vyhlášení je všeobecné kliše.Ochránit spoluhráče se snaží všechny týmy beze zbytku.Wardův pád na led jsem sice neviděl a je možné že to faul byl,ale pokud vím tak ani medvědi nehrájí čistě bez faulů,tak jako téměř nikdo v NHL.
To jeho vyhlášení dělá ubohý dojem,jako by medvědi hráli tak čistě ,jak ,,neposkvrněné,bílé lylie" a jenom soupeři jim ubližovali.To by ovšem museli dělat docela jiný sport.Třeba moderní gymnastiku.
No Thomas to prehnal,nevidel som síce,čo sa udialo predtým,ale Kostitsyn sa ani nepozeral a Thomas mu dal KO
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS