Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

P-Mart ma začína tankovať, asi sem prepošlem svoj starší post z HFBoards... :frajer2:
Originally Posted by Saugus View Post
But you agree that he looks like an old lesbian, right?
Obrázek
I mean, come on.
08-19-2010, 11:21 AM Getzo5
This reminds me someone too. Slovak multiple-gold-medal C1 winner Elena Kaliska. Saugus is right, again :D
Obrázek

Obrázek
No disrespect to Elena :oops:
@TSNBobMcKenzie
Bob McKenzie
NJD put Letourneau-Leblond on waivers.
Hmm... :yes:
Getzo5 píše:
@TSNBobMcKenzie
Bob McKenzie
NJD put Letourneau-Leblond on waivers.
Hmm... :yes:
tam mel byt nez zacala sezona, myslim ze mame par schopnej hracu za min plat (Palmeri, Davis, Zharkov?) a nebo mel byt podepsany Mair. jsem zvedav jak to dneska zvladneme se 17ti hraci. Udajne Lou nabizi Clarksona

tak dnes s 15 hracema :lol: ocekavam dalsi naklep, ne ze by ty utoky byly spatny a nezvladli by kazdej 20 minut ale tohle uz je vazne trochu moc. Lou delej neco!!!
Tak po 1.třetině jsem z výkonem spokojeny.... tuším že máme na soupisce 15 hráčů ... Zubrus-Pelley-Clarkson jsou zatím skvělí!! takový pohyb v pásmu jsem dlouho neviděl ale jen aby vydržely síly protože hrát na 8 forwardů v takovém tepmpu nevim nevim. Tuším že po dnešku budou hoši dobře zatavení. Škoda te chyby Kovyho po které jsme inkasovali. Jdeme dál :wawe:
Hmm...tak obrana v prvej tretine nebola vôbec zlá... Ale ten turnover Kovyho omg :hroza: Nuž a Marty...wth is with him? :cry: Ja ho nepoznávam, je totálne mimo. Mám zlú predtuchu, že toto sa už len tak ľahko nespraví, ach Bože, žeby prvý rok kedy naň konečne doľahne vek? Všetci sme dúfali, že vydrží ešte dva roky, ja nerád súdim podľa pre-season a troch úvodných zápasov sezóny (aj napriek našim povestným začiatkom) ale toto už prestáva byť sranda...ach. Aj posledné 5ročné decko v Skale vedelo, čo ide Goligoski spraviť, tak prečo stál ako stál? To si veril na lapačku? No potešpánboh, teraz mu nejde skoro nič. Srdiečko ma bolí...

A sorry Martin, miluj ako chceš, trade Clarkson kým je oň nejaký záujem. Ok, bude chýbať niekto, kto sa dokáže pobiť, ale sakra, za posledné dva roky je viac než rok buď zranený, alebo f**king useless, f**king useless. Nedá sa na jeho hru pozerať. Jediný zmysel v jeho podaní je nastrelený puk, inak ich len stráca nezmyselným (slabým) hitovanímhráčov bez puku). Jediný jeho fyzický prejav je hodiť sa do niekoho a spadnúť na prdku. Strela? Mno, nekomentujem (nie podľa dneška). A 2.66 za 3rd linera, ktorý nikdy vyššie hrať nebude, to ešte aj orangutan (bez urážky) Lučič je hore prospešnejší o 100%. Ok, je to homer, lifer ale čo z toho, to nám situáciu nevyrieši. A je mi jedno ako veľmi niekto namieta, Rolston je unmoveable, Salvador LTIR a Zubrus HRÁ DOBRE - ZNOVA, sakra ten chlap už vyše roka patrí k top3 hráčom v kádri, vie zahrať na centri, nerobí chyby, je nebezpečný, je potrebný k Josefsonovi, má stále rýchlosť, vyhráva súboje v rohoch a vie prekvapivo nahrať. Dpc o čom sa vlastne ešte bavíme? Ja fakt neviem. Nestresujem, skôr som naštvaný.

EDIT: pre Martina a jeho nový post - áno, lajna je super...prekvapivo vďaka solídnemu Pelleymu a absolútne neprekvapivo vďaka skvelému Zubrusovi. Ak namiesto trejdu Clarksona waivneme Zubrusa, na Louovu fotku sa vygrciam po prvý krát za celý čas čo Devils fandím. To je proste fikcia. Takto ďalej nemôžme hrať... Lou by sa nemal báť nepopulárnych krokov, inak to nezvládneme, fakt nie. Naši obrancovia musia nabrať na zohratosti, takto sa to nikdy nestane, keď budeme párovať 18ročného nováčika a poleno Frasera...

Btw. opakujem sa znova, Parise je boží aj na PK. Boží! :wawe:
No tak popořadě. nerad to říkám ale o Martym jsem bohužel začal pochybovat už v předloňském PO kdy jsme vypadli s Canes a Marty měl na tom VELKÝ podíl viny ( pustil laciné goly zrovna když jsme to nepotřebovali) prostě už to není ten Marty jakého my fandové Devils známe. Už nemám ten pocit při sledování zápasů že Marty chytne každou střelu. Ted se u každé střely modlím aby to chytil protože pouští strašně moc golu ze střední vzdálenosti :-( Nevím uvidíme co s ním bude dál
Clarkson není zraněný poslední 2 roky jak říkáš ale byl zraněný jenim minulou sezonu, kterou pak dohrál dobře. Já vím čeho je ten chlapík schopný takže věřím že se zvedne. Navíc je tu teprve 3.zápas tak ještě nebudu nad ním lámat hůl
Shodnem se spolu i se Zubrusem... sice hodně lidí nad ním zalomilo hůl ale minulé PO jsem byl z jeho výkonu nadšen a letoss zatím je perfektní!! Jestli tak bude pokračovat bude to super!! :good:
Taky s tebou souhlasím s nasazováním mladiku spolu... Taky osobně nechápu proč MacLean cpe pořád na přesilovky Taorminu který se snaží ale dělá chyby v rozehrávce... Urbom na mě působí mnohem jistěji a i přesto že je mladší tak i vyzrálejším dojmem.
tak alespon potrenujeme oslabeni. na vic to po dvou tretinach nevypada. myslim ze Clarkie je na odchodu, proste potrebujeme sirsi kadr a Clarkie je jedinej vymenitelnej s tim ze za nej alespon neco dostaneme. co se tyce tymu zatim je to 8 tretin tedy prilis brzo panikarit. Kovy by asi mel jit nalevo a Langs k ZZ. za pokus to stoji.

no a zacala tretina a ZZPops reunited
tucnaci padaj jak kdyby se snazili litat
porazeni vlastnimi zbranemi, pasti, dobrym golmanem a Martin (auch)
megaton píše:porazeni vlastnimi zbranemi, pasti, dobrym golmanem a Martin (auch)
Jo na tom něco bude :) Martin byl fakt perfektní dneska to se musí nechat
No já jsem s předvedenou hrou spokojen chce to víc štěstí a proměňovat šance...jestli budeme hrát takhle pořád tak to musí přijít. Zubrus byl dneska výtečný a Pelley mě taky překvapil
ok, 1.potrebujeme full roster, trade okamzite!, 2.nehrali sme zle prvy, v druhom nam vybuchol Marty, dnes sme hrali co sa s tym kadrom dalo, 3. ak budeme hrat s takym zapalom ako poslednu tretinu s normalnym kadrom, nebojim sa o nas, 4. Picburg este dostane tuto sezonu, a nie raz, to vam rucim, 5. obrana sa lepsi, special formations sa lepsia, chce to len ustalenost a zohratost. Ide sa dalej, skoda, dnes mohol byt aj bod, keby s apostastilo
Môj komentár z chatu, preto už jeho gramatickú korektúru robiť nebudem. :wink:
Getzo5 píše:
ok, 1.potrebujeme full roster, trade okamzite!, 2.nehrali sme zle prvy, v druhom nam vybuchol Marty, dnes sme hrali co sa s tym kadrom dalo, 3. ak budeme hrat s takym zapalom ako poslednu tretinu s normalnym kadrom, nebojim sa o nas, 4. Picburg este dostane tuto sezonu, a nie raz, to vam rucim, 5. obrana sa lepsi, special formations sa lepsia, chce to len ustalenost a zohratost. Ide sa dalej, skoda, dnes mohol byt aj bod, keby s apostastilo
Môj komentár z chatu, preto už jeho gramatickú korektúru robiť nebudem. :wink:
Začínáme se v názorech shodovat :D
Martin #27 píše:Začínáme se v názorech shodovat :D
Okrem Clarkieho bol rozpor jediný raz, za dajme tomu 130 postov, nie zlé :wink: :D
A Taormina občas nejaký ten pass pokazí, ale inak ma pozitívne prekvapuje presne tak ako som si to predstavoval, že bude vyzerať. Mladšia a menšia verzia Andyho Greene-a. :biglol: Dúfam, že bude v nastolenom trende pokračovať, niečo v ňom je...

Urbom ešte potrebuje nejaký ten rok, predsalen je Corrente proste NHLer už teraz aj napriek tomu, že Švéd má na 19 rokov super prehľad a je fyzicky výborne stavaný. Rovnako tak by som ešte šancu dal Eckfordovi, jeho prehliadnutie kvôli úmrtiu v rodine počas prípravného campu by mu nemalo blokovať poslednú šancu niečo s Devils dokázať, inak bude prvý trade asset to go, čo ma bude mrzieť, vždy som mu fandil. Fraser je zbytočný, len záplata. Momentálne ale ako tak funkčná, s nejakými tými skúsenosťami a za normálny peniaz, inak ale v tíme sú lepší. Ako third pairing D podobný Salvymu raz môže byť prospešný.
tak k zapasu ani neni co dodavat,vsetci sme ho videli.. mne sa napriklad strasne nepacila 2 tretina.. zato ju napravili paradnou tretou :thumbsup:

takze skor napisem k brodeurovi a clarksonovi..

getzo myslim ze tvoje obavyy z brodeura ze nastava zlom su absolutne prehnane.. pokial sa ja pamatam tak od vyluky mu vzdy trvalo prvych 6-7zapasov kym sa rozchyta a taketo obavy maju poniektorí vzdy...zatial vzdy neopodstatnene :smile03: je to perfekcionista a od poslednej sezony kde aj v PO chytal skvelo sa nic nezmenilo, len je o par mesiacov starsi..nic viac..zachvilu to bude stary dobry marty ako vzdy,tak ako to ukazal po prvom gole vo zvysku zapasu..okrem toho pri hedbergovi sa mu snad ani nestane vypadok v strede sezony aky sa mu prihodil pred olympiskymi hrami..

clarkson je zvlastny hrac..v podstate ste ho opisali presne aj klady aj zapory..ja len dodam ze je mizerny korculiar a hlavne ma takticke ulety ako sa o nom vyjadril lemaire v polke minulej sezony..ale ako hned dodal zatial to nevadi, lebo aj ked si absolutne neplni takticke pokyny volako mu to stale vychadza,s cim problem nema..podla mna je jeho zmluva fajn. na 3 roky nie je ani dlho a mozme akurat vyuzit jeho najlepsie hokejove roky..ak sa neosvedci moze ist prec.. po zraneni min rok nehral uz to co mal a tento rok, zatial tiez nic extra ale priserny podla mna nie je. uz necakam 20 golov a pol bodu na zapas ale 15+15 zvladne..na 3th linera dost, plus je vyborny bitkar, ked treba na isty cas je schopny hrat aj 2 utok a hlavne: nasa zostava minuly rok vpredu bola absolutne soft..uplne sme boli cajovy a ked sa zranili nasi jedini hraci hrajuci do tela zubrus a clarkson tak to tak aj vyzeralo..tento rok mame navyse tvrdsich len arnotta a mozno maira,lenze na pozicii centra. co sa osvedci v inych situaciach nie v rohoch a pri napadani..ako napisal martin paradny kolotoc v podani zubrusa a clarksona..ja tvrdim dajte im tam sikovneho, trpezliveho hraca, s dobrymi rukami a to by sme videli ako by tazil z ich hry..

takze k vymene: pre mna je stale schodnejsi langenbrunner( nikto ma nepresvedci ze tento rok neklesne na 40 bodov-iba cisla na konci sezony) a po sezone aj tak odide.. samozrejme toto je louovo maslo na hlave a ako vsetci vieme musi to riesit..okamzite!! takto to dalej nejde.. ak to nejde inak ako tradeom clarksona tak nech sa paci.. nie je mozne aby nam na farme hrali lepsi hraci len pre cap hit (josefson corentte,zharkov a nebol podpisany mair).. nieje dobre ze sa hraci zaoberaju vsetkym moznym ako to dopadne a co sa s nimi stane a nesustredia sa na hokej.. takze vyuzitie zranenia salvadora na oddialenie riesenia povazujem po tychto 3 zapasoch za chybu..

inak pelley ma prekvapil, hral vyborne, taormina presne ako sa tu pise..skusa stale nieco, takze je jasne ze aj viac pokazi ale zatial fajn..urbom je sikovny,to jeho vyvezenie puku so stahovackou v 2 tretine bolo paradne :good: ale myslim ze sa nie je kam ponahlat s jeho vyvojom.. corentte si jeho miesto zastane..
Hep hep stop, je to len polemika štýlu "čo ak", nič viac... :smile03:

EDIT: Mair podpísaný one-year deal za 515k :thumbsup: Nikdy som ho obzvlášť nemusel, ale v campe sa ukázal ako potencionálne jeden z najvhodnejších 4th linerov, ktorých sme za posledné roky mali, takže to samozrejme vítam.
Ďalšie pre mňa pozitívne novinky dnes. J-Mac poslal hráčov z ranajšieho rozkorčuľovania domov, bol naštvaný na ich prístup...To je ono Johny, ukáž kto je pánom a dostaň z nich maximum. Je jasné, že veci naša situácia nepridáva, hráči ale musia makať, ak chcú dosiahnuť aspoň aký taký štart do sezóny aj v tomto zložení. Takže :cool:
When asked about the NHLPA's investigation, Brodeur said, "What are they going to do, take away the two points we didn't get (Monday)?"
Marty :lol:
Getzo5 píše:Ďalšie pre mňa pozitívne novinky dnes. J-Mac poslal hráčov z ranajšieho rozkorčuľovania domov, bol naštvaný na ich prístup...To je ono Johny, ukáž kto je pánom a dostaň z nich maximum. Je jasné, že veci naša situácia nepridáva, hráči ale musia makať, ak chcú dosiahnuť aspoň aký taký štart do sezóny aj v tomto zložení. Takže :cool:
When asked about the NHLPA's investigation, Brodeur said, "What are they going to do, take away the two points we didn't get (Monday)?"
Marty :lol:
ta hlaska me taky pobavila. snad je humor neprejde ani po dnesku. presto to presne vystihuje onu tragikomicnost zacatku teto sezony. ale pokud me pamet neklame tak ani loni ani pred loni nebyl zacatek nijak skvely a nakonec jsme ovladli divizi a skoro i vychod. panikarit budu tak po 40ti zapasech, pokud nebudeme bud na PO nebo na poslednim miste :D

jo a jinak : Pokud jeho (Rolie) zranění bude vyžadovat operaci, tak může vynechat minimálně měsíc. GM Lou Lamoriello však doufá, že k něčemu takovému nedojde. jo to urcite, Lou doufa ze to bude season ending :D
Jojo megatone máš pravdu. Uvod do sezony jsme měli i minuly rok slabší a nakonec jsme jsem byli vítězové konference
No dneska letos poprvé neuvidím zápas Live tak očekávám nějaký pozápasový report :) Věřím ve výhru
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... ean_t.html
Co si myslíte vy? Vrátili byste zpátky ZZPops?? já nevím podle mě si Kovy sedl se Zachem a Travisem ale jako impuls by to mohlo posloužit... naví Kovy by mohl těžit z tvořivosti Eliho.. no bude to zajímavé... hoši po zápase s Šavlema chci podrobný report :wink:
Martin #27 píše:http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... ean_t.html
Co si myslíte vy? Vrátili byste zpátky ZZPops?? já nevím podle mě si Kovy sedl se Zachem a Travisem ale jako impuls by to mohlo posloužit... naví Kovy by mohl těžit z tvořivosti Eliho.. no bude to zajímavé... hoši po zápase s Šavlema chci podrobný report :wink:
Sadli si pri hre do otvorenej obrany..Pre-season a regular je o inom. Pravda, momentálne točíme tri útoky, je to ťažko objektívne zhodnotiť, akonáhle sa ale Kovy pretočil naľavo, hral o triedu lepšie a to je proste fakt. V každom z tých troch zápasov... Pattyho mám rád, chcem jeho komfort aby hral čo najlepšie, on je však typ hráča, ktorý dokáže hrať svoju inteligentnú hru kdekoľvek. Pokiaľ by nestagnoval ako tesne pred minuloročným PO keď ho Lemaire nasadzoval ku Kovymu napravo a začal by tentokrát v štýle, v ktorom s Arnottom teraz začal, bol by to ideál. ZZPops totiž chémiu medzi sebou má, čo je ale hlavné, v lajne s Eliášom a Arnottom je Langs pomalý. Naopak, akonáhle proti Pens vybehol k ZZ, dodalo mu to energiu, to je to čo potrebuje. Takým spôsobom sa rozdelí hlavná sila do oboch útokov, ja som pro. Je priskoro na hodnotenia, možno by som sa k ZIP line ešte vrátil až si vyriešime problémy so stropom aby som definitívne videl, ći to zmysel bude mať, alebo nie, momentálny by som ich ale určite rozdelil! :wink:
nevim, je fakt ze jak jsem nekde cetl vetsina golu ZZPops byla z toho ze to tocili v rozich a smrdlali u mantinelu a najednou byl zach pred branou sam a gol. Kovy je spis na rychlej vpad do pasma a pak udelat neco prekvapiveho, zakombinovat, vystrelit a tak, a to by mu podle me mohli v A-Line 2.0 mit. Navic ZZPops je proverena lajna a Langs v ni proste hraje nejlepsi hokej. Na druhou stranu, proste ZIP line (alespon na papire) je jedna ze tri nejlepsich lajn v NHL. Vim ze kdyz jsem videl zapas s Dallasem byl jsem z nich uplne odvarenej, vzdyt to bylo snad ve trech prvnich stridanich 2:0 a jeste Kovyho tyc. Chci rict ze to proste maj a myslim ze to chce vic nez tri zapasy delat soudy, kdyby po 10ti zapasech nemeli uz ani bod tak asi rozdelit a nebo proste Kovyho (jakoze) do treti lajny, kdy na centru by mohl byt JJ a napravo Zubie, Kovy by i tak hral kolem 18 min za zapas, ale otazka je jak by to vzalo jeho ego
Dobrá poznámka na záver megaton :good: Mimo to, vidím, že sa zhodneme. Akurát by som dovysvetlil to čo si spomenul s tým Dallasom. Práve, tím ako Dallas nie je pre tú lajnu v lepší deň takmer žiadnou prekážkou, to však nie je nič neprekonateľné ani pre tretiu lajnu keď má deň. Ide o to, že mnohé zápasy také nie sú. Zatiaľ súdiť nemožno, no ja si myslím, že na defenzívne náročných súperov im to sedieť nebude, rozhodne už vôbec nie kým nebudú zohratí a to potrvá aj niekoľko desiatok zápasov. Predsalen taká zmena u krídelníka ako Kovalchuk, to nie je len tak...
Postrehy z prebiehajúceho zápasu...
how many more times are we gunna see parise and kovy on the same side of the ice
Good thing I'm not the GM.

I'd trade Clarkson for NOTHING. **** him.
Clarktard
Clarkson is either color-blind or retarded. Or both
So predictable Clarkson
The first goal is going to be a back breaker.
Urbom has a bad shot. Not NHL ready.
Jesus get rid of Clarkson
LOL

David Clarkson has singlehandedly killed off about 45 seconds of this PP
Clarkson and Fraser are two of the dumbest players I've ever seen. Ever. No hockey IQ at all.
Fraser is so bad it's mildly comical and Taormina just induces cardiac arrest
Ako na TA3..."bez komentára"... :giggle:

EDIT:
Clarkson has all of what, two moves? :lol2:
yes, fall and not score.
:lol2:
two on one, let's heave it over the net before the other guy can even get there
Clarkson :hroza:
I'm sure I'm not the only one surprised to see Clarkson not even notice Zubrus on the 2-on-1 with him.
We all loved Clarkson back when he was paid like a decent third line agitator. Now that he's paid like mid-level NHL player, his dumbassery is much less tolerable.
I don't care what happened in the pre-season, Kovalchuk and Parise do not mix. Neither of them have any clue what the other is doing.
Výhra samozrejme teší. Kovy sa konečne trafil. Výborná práca Taorminu, i keď treba priznať, že keby mu ten odvážny prienik nevyšiel, mohlo to byť prečíslenie a inkasovaný gól. To je ale presne to, čo nám dlho chýbalo, správna mladícka drzosť, takže tak či onak, treba to brať ako pozitívum.

Nuž a počuli ste už o Rolstonovi? :D Je toto vôbec možné? Zas na druhú stranu, teraz sa ukazuje aké dôležité zo strany Loua bolo neumiestňovať hráčov bezhlavo na waiver, ale uvážlivo si počkať na zmenu situácie. Hazard s 15 hráčmi ale už opakovať neradno, tímu to neprospieva. Včera už bol znatelný progres i keď chyby sa našli - prestali sme strieľať a utápali sme sa v nepresných prihrávkach celkom zbytočne. V prvej tretine sme ich drtili (aj ich vinou, alebo ešte lepšie hlavne vďaka nim) a tak sme mali pokračovať. Chvalabohu v OT prišla parádna strela, Miller určite "nestihol ani okom mrknúť" :wawe:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING