Hmm...tak obrana v prvej tretine nebola vôbec zlá... Ale ten turnover Kovyho omg

Nuž a Marty...wth is with him?

Ja ho nepoznávam, je totálne mimo. Mám zlú predtuchu, že toto sa už len tak ľahko nespraví, ach Bože, žeby prvý rok kedy naň konečne doľahne vek? Všetci sme dúfali, že vydrží ešte dva roky, ja nerád súdim podľa pre-season a troch úvodných zápasov sezóny (aj napriek našim povestným začiatkom) ale toto už prestáva byť sranda...ach. Aj posledné 5ročné decko v Skale vedelo, čo ide Goligoski spraviť, tak prečo stál ako stál? To si veril na lapačku? No potešpánboh, teraz mu nejde skoro nič. Srdiečko ma bolí...
A sorry Martin, miluj ako chceš,
trade Clarkson kým je oň nejaký záujem. Ok, bude chýbať niekto, kto sa dokáže pobiť, ale sakra, za posledné dva roky je viac než rok buď zranený, alebo f**king useless, f**king useless. Nedá sa na jeho hru pozerať. Jediný zmysel v jeho podaní je nastrelený puk, inak ich len stráca nezmyselným (slabým) hitovanímhráčov bez puku). Jediný jeho fyzický prejav je hodiť sa do niekoho a spadnúť na prdku. Strela? Mno, nekomentujem (nie podľa dneška). A 2.66 za 3rd linera, ktorý nikdy vyššie hrať nebude, to ešte aj orangutan (bez urážky) Lučič je hore prospešnejší o 100%. Ok, je to homer, lifer ale čo z toho, to nám situáciu nevyrieši. A je mi jedno ako veľmi niekto namieta, Rolston je unmoveable, Salvador LTIR a Zubrus
HRÁ DOBRE - ZNOVA, sakra ten chlap už vyše roka patrí k top3 hráčom v kádri, vie zahrať na centri, nerobí chyby, je nebezpečný, je potrebný k Josefsonovi, má stále rýchlosť, vyhráva súboje v rohoch a vie prekvapivo nahrať. Dpc o čom sa vlastne ešte bavíme? Ja fakt neviem. Nestresujem, skôr som naštvaný.
EDIT: pre Martina a jeho nový post - áno, lajna je super...prekvapivo vďaka solídnemu Pelleymu a absolútne neprekvapivo vďaka skvelému Zubrusovi. Ak namiesto trejdu Clarksona waivneme Zubrusa, na Louovu fotku sa vygrciam po prvý krát za celý čas čo Devils fandím. To je proste fikcia. Takto ďalej nemôžme hrať... Lou by sa nemal báť nepopulárnych krokov, inak to nezvládneme, fakt nie. Naši obrancovia musia nabrať na zohratosti, takto sa to nikdy nestane, keď budeme párovať 18ročného nováčika a poleno Frasera...
Btw. opakujem sa znova, Parise je boží aj na PK. Boží! :wawe: