AndyF píše:Aha, takze Pronger ma na zadku oci aby vedel, kde ma golman masku.
Nemam dalsich otazek...
Aha, takže podľa teba vôbec nevedel kde tú ruku má a prečo ju tam má...asi zaháňal muchy, chudák...

No veru, mám dosť. Však sa aj otáčal. Načo asi? Aby si prehliadol Kipperov nádherný artwork na maske, alebo na blonďavú sexicu v trinástom rade? To bola vlastne len náhoda, že tá rukavica bola dvakrát presne tam, kde byť "mala". Sprostá náhoda.
Ja umrem.
Ako som napísal v chate - Avery rule poznám, v rozpore s týmto to nie je. Vieš čo? To nie je ani prvotný Kovalchukov kontrakt v rozpore s CBA. Choď sa sťažovať na lampáreň. Príde ti to košer? Koniec debaty. Uvediem ešte príklad tak ako tam - Vo Winter Classic (určite si na to spomínaš) dostal Thomas podobne "lacný gól". Screenoval mu tradične Hartnell. Thomas nevidel nič a miesto toho, aby bol pripravený na strelu, sácal do Hartnella hokejkou. Akonáhle to urobil po tretí raz, prišla strela (a už neviem či s deflection alebo bez) a dostal to do širokánskej five-hole. Bola to len a len jeho chyba. Averyho príklad poznáme. Nuž ale kto chce tvrdiť, že zakrývať priamy výhľad brankárovi je v poriadku - úmyselne, či neúmyselne, nemôže to mať v hlave normálne poskladané, to sa na mňa nehnevaj. Brankár je vždy na prvom mieste, to si zapamätaj ak si si to doteraz ešte neuvedomil. Pretože vyplakávanie na vašu nepríjemnú hru pred bránkoviskom, ktorá je niekedy viac, inokedy menej spravodlivo trestaná je už trochu ohraná pesnička. Pískať to ty osobne a nespraviť to, čo rozhodcovia dnes...asi si o tvojej súdnosti niečo pomyslím. Čo by potom mali hovoriť fans Flames?
EDIT to Anger: Nemyslím. Teda, aby som bol presný, ja tam tiež nevidím až taký impact a Kipper využil situáciu (:!:) to nespochybňujem. Avšak vedľa nie som už len z toho dôvodu, že TÁ RUKA TAM NEMALA ČO HĽADAŤ. Sporiť sa o to je fakt zbytočnosť. Keby tam nebola, ten gól by padol a absolútne regulérne. Chyba Kippera či Prongera? Hlasujem za Kanaďana...chcete sa sťažovať na sudích, že spravili niečo, čo je z princípu správne, alebo na brankára, že vyplakával? Ok, robte to druhé, ale pruhovaných tentoraz nechajte. Toť môj názor na vec. Ber alebo nechaj ležať...