Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jasne ze Crosbyho spousta bodu je predevsim tresnicka na dortu a pro me to vubec neni prioritni zalezitost. Pro me je absolutne klicove, ze team vyhrava jeden zapas za druhym, to je zaklad a bez toho by me netesily ani Crosbyho body. I kdyz ono je to jedno s druhym. Kdyz Crosby takhle vali, tak je obrovsky predpoklad, ze budeme vyhravat i jako team. A ja vam to garantuji, ze kdyby hral Sid za ten vas oblibeny team, tak ho mate po dvou zapasech za idol uplne stejne jako my tady a taky by jste po ocku sledovali tabulku produktivity. Na tom neni nic zvlastniho. Sid je duse Pittsburghu, pravy kapitan, ktery dava do hry cele srdce a my ho proste musime mit radi.

Ja osobne jinak proti Stamkosovi nemam vubec nic, je to sympatak. Samozrejme ze ho sleduji podrobneji, ale uznavam ho a nic spatneho mu nepreji. Samozrejme, ze bych byl radsi, aby se Crosby od neho odpoutal, ale zas muj svet na tomhle nestoji... Ovechkin, to je uz jine kafe, tam je rivalita na vsech frontech, vsichni hraci Capitals a Penguins zduraznuji jak se navzajem nenavideji a u Crosbyho a Alexe je to jeste znasobene. Tady nepopiram, ze mam uprimnou radost, ze Sid to zatim Alexovi v tomhle jejich "minisouboji" letos celkem jasne nandava :D
Atlantik píše:Jasne ze Crosbyho spousta bodu je predevsim tresnicka na dortu a pro me to vubec neni prioritni zalezitost. Pro me je absolutne klicove, ze team vyhrava jeden zapas za druhym, to je zaklad a bez toho by me netesily ani Crosbyho body. I kdyz ono je to jedno s druhym. Kdyz Crosby takhle vali, tak je obrovsky predpoklad, ze budeme vyhravat i jako team. A ja vam to garantuji, ze kdyby hral Sid za ten vas oblibeny team, tak ho mate po dvou zapasech za idol uplne stejne jako my tady a taky by jste po ocku sledovali tabulku produktivity. Na tom neni nic zvlastniho. Sid je duse Pittsburghu, pravy kapitan, ktery dava do hry cele srdce a my ho proste musime mit radi.

Ja osobne jinak proti Stamkosovi nemam vubec nic, je to sympatak. Samozrejme ze ho sleduji podrobneji, ale uznavam ho a nic spatneho mu nepreji. Samozrejme, ze bych byl radsi, aby se Crosby od neho odpoutal, ale zas muj svet na tomhle nestoji... Ovechkin, to je uz jine kafe, tam je rivalita na vsech frontech, vsichni hraci Capitals a Penguins zduraznuji jak se navzajem nenavideji a u Crosbyho a Alexe je to jeste znasobene. Tady nepopiram, ze mam uprimnou radost, ze Sid to zatim Alexovi v tomhle jejich "minisouboji" letos celkem jasne nandava :D
Precti si http://www.versus.com/blogs/the-daily-d ... -game-396/ bude se ti to libit..
AndyF píše: Precti si http://www.versus.com/blogs/the-daily-d ... -game-396/ bude se ti to libit..
Jo, dik. Sice tohle vsechno jsem o Crosbym cca. vedel, ale stejne to bylo prijemne poctenicko. :yes:
Teda ten druhej Crosbyho gol :) to byl teda fakt gol :)
Atlantik píše:
AndyF píše: Precti si http://www.versus.com/blogs/the-daily-d ... -game-396/ bude se ti to libit..
Jo, dik. Sice tohle vsechno jsem o Crosbym cca. vedel, ale stejne to bylo prijemne poctenicko. :yes:
Neslo o to, jestli jsi to vedel, ale o ten uhel pohledu nekoho od Flyers (muj se mu zacina podobat...)

Coz neznamena, ze se do nej nebudu navazet kdykoliv to bude jen trochu mozne :-P :cosi:
Nic strasneho to zas neni, Callahan mu trochu branil ve hre a Crosby reagoval v rychlosti impulzivne. Mel byt vyloucen bez debat Crosby na 2 minuty, u Callahana to tak jasne neni, ale asi mel jit i on, takze vzajemne tresty...

Crosbymu mozna sem tam neco navic projde, to je pravda... Ale ja hlavne nechapu, proc se konkretne tohle vubec resi. Jako kdyby slo o neco vyznamneho... Kdyby ten verdikt ovlivnil zapas, tak nepovim nic...Rozhodci ale dnes urcite nijak zaujati nebyli, tohle byla totiz nase jedna jedina presilovka za cely zapas, proste to tady jen spatne vyhodnotili.

Jinak k zapasu. Rangers-Pittsburgh 1-3 :wave: . Rangers si dnes ani neskrtli, my jsme si hrali svoji tradicni hru. Prvni tretina byla hokejova nuda, lepsi jsme v ni urcite nebyli ale po nahodnem golu Tabota jsme se dostali do vedeni. To 2.tretina byla o necem jinem, tady jsme Rangers prehrali na cele care a skore 3-1 mohlo byt i vyssi. Napriklad Kunitz zahodil i nemozne, kdyz po krasne individualni akci trefil tyc. Ve 3.tretine jsme se zatahli do obranne ulity a krome strel z dalky jsme toho Rangerum moc nedovolili, naopak sami jsme trefili jeste dalsi 2 tyce po strelach Michalka a Crosbyho.

Celkove naprosto pohodova vyhra, Rangers jsme v podstate drzeli na distanc a pak tam byl jeste spolehlivy Fleury. Skore mohlo byt i vyssi, nebyt tech 3 tyci. Oslabovky jsme si opet v kritickych chvilich s prehledem pohlidali a momentalne mame na nich uspesnost pres 90%, coz je 1.misto v NHL. Z individualnich vykonu bych uz tradicne vyzvedl Letanga, ktery to presvedcive cistil i vzadu, navic svym golem se dostal v nasem bodovani uz na 2.misto pred Malkina! Kris je neuveritelny hrac, ale vubec cela obrana hrala perfektne. Dnes bych zminil jeste taky Z.Michalka, ktery hral temer bezchybne a navic predvedl pas na Kunitze do brejku a taky trefil tyc.

Jen tak dale, momentalne jsou ty nase zapasy temer jako pres kopirak, nedostavame skoro zadne goly, neco vepredu zakoncime a pak si to bez rizika pohlidame. Takovou fazonu uz pomalu nepamatuji, od divokeho zapasu s Bostonem 4-7 jsme totalne prekopali nas herni system a ted hrajeme predevsim precizne defenzivne. Ze to bude vychazet az takhle, to bych necekal, ale je to parada.
Zápas som nevidela, takže súdiť nemôźem. Preto sa vyjadrím len ku Crosbymu faulu. Takýchto zákrokov je plno, a zároven nepotrestaných. Bohužiaľ.
Naprostý souhlas, zbytečně se rozmázává běžné situace. Vyloučen samozřejmě měl být, ale jak píše mt-svk,takových neodpískaných zákroků je hodně.
Kura že já tam do té diskuse na nhlproti přizpíval :verysad: Vyznavači Crosbuismu jsou fakt fanatici, to je jeden z důvodu, proč mě zase Crosby a sním celý Pittsburgh začíná srát =( K čemu je, že hrajete asi nejlepší hokej z celé NHL, když jsou vaši vyznavači vesměs namyšlení troubové (nemyslím tady na HFku) , to pak opravdu sympatizovat nejde i kdyby člověk chtěl sebevíce...
Fanatici jsou tam i z taboru anticrosbysmu, a takovych je asi jeste vic... To je ale naprosto zbytecne resit, ja treba ty diskuze na nhlpro uz radeji ani vubec nectu, to se clovek fakt jenom rozladi. Kaslat na nich...

Sympatizovat s Pittsburghem jakozto fanda Philadelphie ani nemusis, to je v pohode :smile03: To ze te Penguins serou a budou s*at, je me jasne, a doufam ze to neni jen kvuli tem par pisalkum, ale taky proto ze jsme vas prave bodove dotahli :yes: . Ja jsem napr. jenom rad, ze tady i v ZC mame dobry naboj mezi Flyers a Penguins a ze presto, ze playoffs je pro nas samozrejmosti, tak mame porad o co hrat.

A to ze fanda Philadelphie uznava, ze nejlepsi hokej v NHL hraje Pittsburgh, to uz taky asi neco znamena, thanks :yes: Pravda je, ze momentalne to hrajeme spis suse strojove nez nejak pro divaky, moc atraktivni styl to vazne neni, ale jsme setsakramentsky efektivni. A po prichodu Jordana Staala, ktery je pro tuhle taktiku naprosto idealni, budeme jeste preciznejsi. A o tom to je, takhle nejak jsme to pred sezonou zamysleli, lonske chyby by se uz opakovat nemely a tenhle defenzivni styl by mohl slavit uspech i v playoffs. Vypada to tak, ze to GM Shero poskladal naprosto perfektne letos a ze se poradne poucil ze serie s MTL. Jsme ted skvele vyvazeni na vsech postech jako nikdy predtim, jeste nejakeho kridelnika na deadlinu a tohle by pak opet mohl byt nas rok.
Tak teda Crosbyho fakt nemusim ale tady se divim ze nedal Calahenovi pesti protoze to uz je nedovoleny braneni.Takze tady je Crosby uplne v klidu a vubec se mu nedivim.
Toto podľa komentátorov "dirty and dangerous play"? :-O Tým slovom by som rozhodne pomenoval niečo iné. Dokonca by som mu možno ani ja dve minúty nedal nakoľko to bol súboj vzájomný a proste ho prešťal a zvalil. Čo na tom? Ok, klasické dve minúty za podrazenie/nedovolené bránienie, ale pitvať to a rozmazávať? :-O
Tak az tak nevinne v tom Crosby sice nebyl, i kdyz to byl taky souboj telem a je vlastne otazka, kvuli cemu Callahan upadl, jestli podrazeni nebo fyzicky souboj... No hlavne jde o to, ze ubreceni Rangers tady zas chteji vyvolavat pro nic za nic nejakou vzajemnou rivalitu. Hlavne, ze oni jsou uz jen uzasne nevinatka, Avery udela horsi veci temer v kazdem zapase... Pricemz my s nima mame z poslednich 11 vzajemnych zapasu 20 bodu, tedy nejdriv by se radeji meli NYR naucit poradne hrat hokej a byt dustojnym souperem, pak se vubec muzeme o nejake rivalite bavit a resit takovehle detaily.

Obrázek
Nechcel som zas povedať, že v tom bol nevinne, ale aby toto bol vôbec námet na nejaké nadmerné pohoršenie :ee: Ale tak...fanúšikovia Rags....poznáme... :giggle:
Po pár reakciách na nhlpro som diskusiu prestala čítať.
Getzo5 píše:ale pitvať to a rozmazávať? :-O
uz mi to pride fakt chore, aby sa taketo bezne, resp. nepodstatne zalezitosti rozpytvavali....pomaly sa niekde docitam, ze Sid mal pred zapasom tuhu stolicu...
mt-svk píše:Po pár reakciách na nhlpro som diskusiu prestala čítať.
Cha. :D Ja som vedel čo tam bude, tak som ani nezačal. Mala by si nabudúce učiniť podobne. :smile03:
cepi píše:
Getzo5 píše:ale pitvať to a rozmazávať? :-O
uz mi to pride fakt chore, aby sa taketo bezne, resp. nepodstatne zalezitosti rozpytvavali....pomaly sa niekde docitam, ze Sid mal pred zapasom tuhu stolicu...
Veru tak cepino, pekne to lezie na nervy ten Crosby, či už v pozitívnom alebo negatívnom svetle, všetkého veľa škodí a mnohí majú nutkanie škodiť, taký je svet. :D :?

Btw. Už si sa mi pozrel na to zarátavanie tém do profilu? Ďalšie dve nové za týždeň vytvorené a tam stále 0/kulové/nothing/nichts/nišť/figa borová... :hmm: :D
Obrázek

:hufi: :hufi: Tak toto je gól...
PIT-ATL 3-2

Atlanta hrala dobre, dokonce prolomila nase oslabovkove hradby, ktere padly po 9-ti zapasech a 32 pokusech souperu az dnes po golu Littlea - 0:1. Ale pak nasledovala one-man-show v podani Crosbyho, ktery cistym hetrikem obratil zapas na 3:1. Prvni gol dal Sid opet po skvele prihravce spolehliveho partaka Kunitze(Chris je nase jedine kridlo, ktere stabilne splnuje jakz-takz vyssi meritko), 2.gol po stastne nacasovanem stridani a naslednem vysunuti od Ashama do brejku, zbytek uz byl pro Sida jen rutinou. A ten 3.gol, tam Sidney neskutecne tecoval strelu Orpika. Crosby umi ty tece naprosto neuveritelne, tohle byla fakt lahudka ktera stala za to :yes: V zaveru 2.tretiny Antropov po rychle kombinaci korigoval na 3:2, ale nerozhodilo nas to. Ve 3.tretine jsme predvedli profesorskou precizni defenzivu a Thrashers jsme pustili jen k 5-ti strelam, vitezstvi jsme uz zkusene uhajili, v zaverecnych vterinach se Talbot vrhnul do bomby "Buffa" a byl konec!

Neda mi jeste nevyzvednout nasi 3.formaci Conner-Letestu-Kennedy, odvadeji skvely job, hlavne Chris Conner za nas hraje zatracene dobry hokej :good: Ten hrac ma fakt grady a vypada to ze se v hlavnim teamu pohodlne udrzi. Fleury opet solidni, ale dnes mu obrana dost ulehcila pozici, za ty 2 goly tezko Marca muzu vinit. Spokojenost :yes:

Kdo me tak nejak trapi, to je Malkin, je trochu nevyrazny a nema ani stesti ani podporu partaku z utoku. Za tohle muze i Bylsma, ze mu tam cpe do lajny Cooka a Talbota a jasne hokejovejsi Asham je ve 4.lajne :ja_neviem: Navrat Jordana snad tenhle problem poresi...

8.vyhra v rade, 11. "neprohra" v rade, keep on rolling guys. No co, tak jsme proste dobri :frajer2:
Atlantik píše:
8.vyhra v rade, 11. "neprohra" v rade, keep on rolling guys. No co, tak jsme proste dobri :frajer2:
To jsem si rikal taky.. :doh: :scare:
Škoda,že som to nevidela :-( každopádne výhra s Atlantou :wave: a hattrick :clap: A ako píše Atlantik,ten teč bol úplne geniálny :wink:
Takže dnes proti vám. Poviem to úprimne, nemám zo zápasu najlepší pocit. Na druhej strane dokázal Arniel po debakli zburcovať tím, viď víťazstvá po debakloch s Coloradom (dokonca sme následujúcim zápasom naštartovali víťaznú šnúru).
Nie ste nepremožiteľní, ak ustrážime vaše centre, nevidím dôvod, prećo by sme nemohli vyhrať. Bude to ale ťažké.
Predpokladám,, že Crosby bude najčastejšiehrať na Pahlssona a Malkin na Vermetteho.
Inak, som rada, źe k nám zavítate právy vy, hala by sa mohla slušne naplniť.
Keď sa k tomu konečne dostanem,nejde link :cry: Ale krásny výsledok :clap: 7:2 to je paráda :wave: A v prvej tretine len dve strely Columbusu :shock:
Po tomto zápase viem, ako sa cítia fanúšikovia Tampy.
picburg ma smolu ze sa praqve teraz nehra plajof, jednoznacne najlepsi tim momentalne.
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS