Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nash nrpotrebuje play-makera, Carter sa k nemu tipovo hodí. Na druhej strane Jeff nič nerieši, áno zlepší útok. ale ten nie je zlý. Čo potrebujeme je spoľahlivý brankár, ktorý by nepúšťal blbé góly a obranca, ktorý by vedel rozohrať, keďže práve na tom horel útok. Akonáhle prišiel litsome, rozohral sa Ťjutin a neskôr aj Stralman, útočníci sa dostávali do viac šancí, škoda, že to trvalo tak mesiac, potom sa zranili Clitsome so Stralmanom a hra išla dole. Takže úloha je jasná. buď ofenzívny obranca tipu Burns, alebo pohyblivý, kvalitný defenzívny obranca tipu Volčenkov. Teraz mám na mysli tipy. nie priamo týchto hráčov. Možno by nebol zlý ani Ballard, u nás by dostal viac príleźitostí a najmä, nevyšiel by nás draho.

K Johansenovi, uvidíme, ako zahrá v kempe, podľa mňa bude hrať zo začiatku v treťom útoku. Keže Arniel chce hrať na tri skórujúce útoky. mohol by hrať v útoku s Filatovom, s ktorým si v minuloročných priateľskych zápasoch dobre rozumel, a s defenzívnym krídlom (len nech to nie je Dorsett). Na druhej strane sa Howson vyjadril, že na NHL nie je pripravený, takže pripadá možnosť návratu do juniorky. Uvidíme, ako sa situácia vyvrbí.
Ale no ták. :roll: Je jasné, že topánka vás tlačí aj inde, ale vy potrebujete vylepšiť kvalitu celej zostavy a ako lepšie začať než skutočným #1 centrom? To si zas nerozprávajme rozprávky, Carter by padol vhod a za Voráčka a draft by aj z vašej perspektívy ušiel.

Johansenovi fandím, ale ešte aspoň rok potrebovať bude. Možno necelý, ale čosi to potrvá.
mt-svk píše:Nash nrpotrebuje play-makera, Carter sa k nemu tipovo hodí. Na druhej strane Jeff nič nerieši, áno zlepší útok. ale ten nie je zlý. Čo potrebujeme je spoľahlivý brankár, ktorý by nepúšťal blbé góly a obranca, ktorý by vedel rozohrať, keďže práve na tom horel útok. Akonáhle prišiel litsome, rozohral sa Ťjutin a neskôr aj Stralman, útočníci sa dostávali do viac šancí, škoda, že to trvalo tak mesiac, potom sa zranili Clitsome so Stralmanom a hra išla dole. Takže úloha je jasná. buď ofenzívny obranca tipu Burns, alebo pohyblivý, kvalitný defenzívny obranca tipu Volčenkov. Teraz mám na mysli tipy. nie priamo týchto hráčov. Možno by nebol zlý ani Ballard, u nás by dostal viac príleźitostí a najmä, nevyšiel by nás draho.

K Johansenovi, uvidíme, ako zahrá v kempe, podľa mňa bude hrať zo začiatku v treťom útoku. Keže Arniel chce hrať na tri skórujúce útoky. mohol by hrať v útoku s Filatovom, s ktorým si v minuloročných priateľskych zápasoch dobre rozumel, a s defenzívnym krídlom (len nech to nie je Dorsett). Na druhej strane sa Howson vyjadril, že na NHL nie je pripravený, takže pripadá možnosť návratu do juniorky. Uvidíme, ako sa situácia vyvrbí.
Nechápu tě. Jestli sleduješ Columbus, pak tohle z tvých úst vypadnout nemohlo. Jestli něco schází Columbusu, tak PLAYMAKER k Nashovi, OFF. obránce na rozehrávání a spolehlivý golman. Všechna čest Nashovi ale.. je hroznej playmaker. On umí výtečně zakončovat. Ví, kam si zajet. Ale.. tvoření? Tam je to bída. I když se poslední roky zlepšil. Carter je Strelec v Two-away forwardovi. Ale .. jestli pomýšlíte na SC někdy v nbudoucnu, tak bych jej nebral. Má přijatelnou částku ale v PO se ztrácí. navíc, Mít 2 střelce v 1. lajně .. Nwm. Takhle Cartera na křídlo první formace k Nashovi ale PLUS Playmaker, to zní mnohem líp. Ale to by nebylo lehké. K vám jen tak nikdo nechce. Rozhodne Vám toho ale chybí dost + nevýhoda, že jste "silné" divizi.
Getzo5 píše:Ale no ták. :roll: Je jasné, že topánka vás tlačí aj inde, ale vy potrebujete vylepšiť kvalitu celej zostavy a ako lepšie začať než skutočným #1 centrom? To si zas nerozprávajme rozprávky, Carter by padol vhod a za Voráčka a draft by aj z vašej perspektívy ušiel.

Johansenovi fandím, ale ešte aspoň rok potrebovať bude. Možno necelý, ale čosi to potrvá.
Nesmí diopadnout jako Brule .. Brassard se z toho jakš takš dostal. Brule tady ale zvadl a v podstatě se ZABIL díky přehnaným požadavkům.

Ještě jsem si vzpomenul na --> Alexandre Picard, To BYL talent :D :D . Ani na farmě nic nepředvedl.
Přesně jak povídá Getzo - nevyprávějme tu nějaké pohádky. Sice potřebujeme nějakého TOP hokejistu do obrany, ale do útoku též a Carter jím je a takový player se prostě neodmítá. Pokud by tu byla nějaká šance na jeho zisk za rozumnou proti nabídku ihned s ním do Columbusu. :) S Nashem a právě s Johansenem (k tomu později) by mohli vytvořit dle mého super elitní formaci, která by byla nebezpečná až, až a měla by i fungovat.
K tomu by stále byla síla i ve druhé řadě (Filatov - Brassard/Vermette/Umberger - Voráček) a hlavně bychom přesto mohli z dvojice Brassard/Vermette jednoho vyměnit za nějakého toho obránce. Samozřejmě pod podmínkou, že se nám chytí Filatov. K tomu ve třetí linii by stále byli skórující a kvalitní hokejisti. Zkrátka s příchodem Cartera bychom toho vyřešili dost a naše síla by byla ihned silnější.
Co se týče co za něho tak bych radši preferoval zbavit se jednoho ze tří našich mladých nadějných beků a samozřejmě první pick. Voráčka bych se nezbavoval. No, uvidíme jak to s jeho příchodem celé dopadne. Ale já vážně nejsem proti.

No a Johansen a jeho vývoj jde správným směrem. Sice je to pomalejší, ale podle zpráv správným směrem a to je nejdůležitější. Přesně jak tu také bylo zmíněno - Jeho pobyt v hlavním týmu příští rok nevidím nějak reálně. Na NHL se bude muset ještě ten rok dopracovat, ale známe to. V létě bude makat o sto šest. Vyjde mu kemp a hle hokejový svět v NHL mu bude otevřen. Hlavně nic neuspěchat. To je nejdůležitější.

Ještě bych se rád vyjádřil k tomu že potřebujeme gólmana. Masonovi se v organizaci hoodně věří a následující sezónu se to na něm v brankovišti zase postaví. Pokud vyhoří a nebo bude podávat průměrné výkony tak jeho pozice se o hodně zhorší, ale momentálně ji má pevnou a tak z gólmanů nikdo nepřijde (jednička).
Já jsem mu věřil před tímto ročníkem. A po něm? Nezatracuji ho, ale nějakou velkou důvěru v něho nemám, ale i přesto všechno bych brankářskou jedničku v létě nehledal.
Hemsky On The Move To Columbus? :hmm:
Hemský by se IMO do Columbusu hodil, k Nashovi obvzlášť. Servíroval by mu to tam jedna báseň, ale... Hemský je bohužel až moc injury prone, na což si dává hodně týmů pozor. U Aleše je momentálně úspěch, pokud odehraje alespoň 50 zápasů a to je sakra málo. Kdyby zůstal po většinu sezony zdravý, pak by to byl pro Jackets skvělý tah :thumbsup:
Ibaže nás tlačí topánka v obrane viac ako v útoku. Áno, viem, že to tam nepadalo, ale... nezabúdajme, že útočníci nemali podporu z obrany, často si museli chodiť po puk sami. Obrancom a ich neistote sa ale nebolo treba čudovať, on Maon vedel pustitť tak blbý gól, plus nevytiahol kˇ´učový zákrok, taKźe obrancovia nemali za sebou istotu, čo sa na ich hre, a následne celého tímu, prejavilo. Stačí sa kuknúť na útok Preds či Wild, náš je lepśí. Ale Preds majú Webera so Suterom a najmä Rinneho, kým Wild Burnsa a Backstroma. No a taktiež niekedy divné zloženie útokov tomu nepomohlo. Ono Brassard s Voráčkom majú možno pekné kombinácie, ale obaja sú playmakeri, k Brassardovi s Nashom by trebalo hráča tipu Umberger. Na druhej strane útok Umbererger--Vermette--Filatov/Huselius. S prepáčením, ale Umby zmysel pre kombináciu príliš nemá, ten to skôr nahodí a hurá za pukom. Vermettemu to v tejto sezóne až tak nešlo, plus je to síce do kombinácie lepší hráč ako Umby, ale jeho výkyvy boli strašne, všk Antoine spolu s Derickom často hrali len preto, lebo sme nemali centrov, inak by museli nie raz sedieť. Ak majú hrať oni dvaja spolu, tak by som tam dala Calverta, alebo lepšie Kubalíka, to sú hráči, ktorí hrajú jednoducho, nie Vopráćka, Filatova či Huseliusa. Tému Dorsett rozoberať nebudem. Inak, čo sa týka Nikitu, v rozhovore uviedol, že si zranil slabiny ešte v myslím 18. zápase a následne sa to ním vlieklo, keďže sa mu to nie a nie stopercentne doliečiť. Ak je to pravda, a nejaké zranenie sa spomínalo, tak potom by to mohlo byť vysvetlenie jeho výkonov v tejto sezóne. Plus neskôr šija a otras mozgu. Čo som sledovala zápasy farmy, zdalo sa, že má problém s korčuľovaním. No skrátka uvidíme, kemp ukáźe. ;) Inak, mám pocit, že niektorí hráči si mysleli, že keď skončil Hitch, prišla doba oddychu. Hold, škaredo sa zmýlili, Arniel to bral ešte tvrdšie, ten nechal sedieť každého, dokonca aj Nash nehral jednu tretinu.

K Hemskému, Nechcem ho v tíme ani vidieť, pretože mi je jasné, že Oilers by ho lacno nepustili. Je to krídlo a na dôvažo kstále zranený, takého hráča skutočne nepotrebujeme. A eśte by zaň chceli náś prvý pick, nech ide Edmonton do ćerta.

Takže ak nebudú výmeny tipu 1. pick plus Kubo za Cartera/Burnsa a podobne, mohol by sa Howson pokúsiť o Ballarda s Wiznievskim. James je UFA a Ballard je vyšachovaný so zostavy Nucks, kde budú preferovaní bieksa s Ehrhoffom. Plus kvalitná dvojka tipu Conklin a počkať, čo by v sezóne bolo treba. Plus pospísať Upshalla.

K Johansenovi. Do AHL ísť nemôźe, čo je škoda, k juniorom by bol krok späť. Preto preferujem tretí útok, najlepšie spolu s Filatovom a nebol by od veci Boll. Jared vie hrať dobre telom a má súťaživú povahu, nadôvažok vie dobre cloniť pred bránkou. Ak nie on, tak Upshall, to bude závisieť od vymenenia/nevymenenia Kuba a podpísania/nepodpísania Scotta. Inak, Howson ho má záujem podpísať, takže neviem odkiaľ mali info na nhlpro, asi zo zdroja jpp.
Inak, ospravedlňujem sa za gramatiku, ale pišem z nemocnice, z notebooku a akosi si neviem na môj nový kompík zvyknúť. :D
Pozeram, ze sme podpisali Toma Sestita, ktoreho sme ziskali v priebehu sezony od vas. Co je zac? Mohol by nahradit Carcilla, ktory s najvacsou pravdepodobnostou u nas konci. Stacilo by, ak by nahradil len Shelleyho (ktory by sa so svojou 1.1M zmluvou mohol utopit na farme. Aspon v to dufam :modlenie: )

Inak Dawe, ty myslis, ze za Cartera by vam stacilo vymenit mladeho obrancu + 1st pick? To nerypem, len sa vazne pytam.
Nie som Dawe, ale odpoviem ti. Nie. Naši obrancovia ako Moore, Savard či Goloubef buď v NHL nehrali, prípadne málo (Moore), takže nemôžu mať hodnotu ako napr. Voráček. Russell hral, ale momentálne mu sezóna nevyšla, takže jeho hodnota nie je vysoká, pritom podobne, ako u predošlých, potenciál tu je a veľký. Preto by sme museli prihadzovať, takže takáto výmena je pre nás nevýhodná.

Ale ak je pravda, že sa hovorí o Carterovi, tak Howsona nechápem, obrana je problém, akonáhle by sa zlepšila rozohrávka s obrany, útok by išiel o 100% hore. Nie, Carter je kvalitný hráč, ale center je pre mňa až na treťom mieste. V prvom rade vyriešiť post brankárskej dvojky, ktorá by mohla byť, v prípade Maseho zlých výkonov, jednotkou, a kvalitného obrancu. Ak to mať nebudeme, tak nám Carter, ani Mike Richards (nová špekulácia) či Brad Richards nepomôžu. To je len ilúzia.

K Tomovi, je to tip hráča pred bránku, práve tam je veľmi platný. Hrá výborne do tela. Zároveň vie zhodiť rukavice, čo robí rád a celkom dobre. :yes: Zároveň to nie je bezmozog. U vás by mohol uplatniť. U nás sa mu poslednú sezónu darilo, práve pred bránkou robil vietor.
kajo píše: Mohol by nahradit Carcilla, ktory s najvacsou pravdepodobnostou u nas konci.
:arrow: KHL ? či ? Myslíš, že si nájde ešte miesto v NHL ? :eek2:
mt-svk píše:. Ak to mať nebudeme, tak nám Carter, ani Mike Richards (nová špekulácia) či Brad Richards nepomôžu. To je len ilúzia.
Mike Richards? Tak to je fakt blud.. Tomu nevěřím, že by jej Flyers pustili...
OndroNR píše:
kajo píše: Mohol by nahradit Carcilla, ktory s najvacsou pravdepodobnostou u nas konci.
:arrow: KHL ? či ? Myslíš, že si nájde ešte miesto v NHL ? :eek2:
Tak ja si myslim, ze on si uplatnenie v nejakom time NHL este najde. Ono mozno aj podpise este u nas, len ja tomu velmi neverim, ked my musime setrit na pripadny podpis Bryza a hraca ako Carc mozme vymenit lacnejsimi alternativami v podobe ci uz spominaneho Sestita, alebo Cristiana Rinalda ( :giggle: )

Reeper: jasne, ze to je blud. Kedy naposledy sa menil 25rocny kapitan timu? Vymente Richardsa a vo Philadelphii sa budu diat podobne veci, ake sa deju teraz vo Vancouveri :sarcasm: :scare:

mt: ak sa nemylim, navstevnost v Columbuse v poslednych rokoch ma stagnujucu, ba az klesajucu tendenciu. A prave hrac ako Carter by je mal/mohol dopomoct. Nevravim, ze ziskanim Cartera by ste rovno vypredavali celu halu, ale urcite by jej to neublizilo. A Howson to dobre vie. Z tohto pohladu je mozne, ze by ste pristupili aj na vymenu 8+Voracek+Moore/Golobeuf/Savard, len neviem, ci by to urobil Homer, ktory si Cartera ceni az prilis (uff, to ked uz ja napisem :D ). Kazdopadne si ale nemyslim, ze sa Jeff bude stahovat. A Richards, ten uz vobec :ee: (samozrejme Mike)
Ak nebudú výsledky, nepomôže návševnosti ano Crosby s Ovečkinom dokopy. Okrem toho je Nash väčšia hviezda ako Carter, napriek tomu nevypredáva. No, ale možno by mohli fanynky začať chodiť na Filatova s Majorovom :sarcasm: Teraz vážne, pochybujem, že by bol Howson ochotný meniť s Voráćkom niekoho z dvojice Moore/Savard a podľa mńa nemá veľkú chuť ani Goloubefa, i keď toho by možno ešte mohol. Ale zásah by to bol príliš veľký a Howson nie je Burke, ktorý je ochotný robiť takéto veci. Najmä keď si uvedomuje, že práve obranas brankárom je alfa a omega. Takže mladého obrancu jedine za kvalitného obrancu.

Richards nie je môj nápad, videl si sám rumour. Tiež si myslím, že je to totálna hlúposť, Holmgren by musel byť na hlavu padnutý. Richards je síce ofenzívne horší ako Carter, ale je to všestrannejší hráč a najmä... rodený vodca, duša Philly. Vymeniť ho Holmgren a fanúšikovia ho ukameňujú. A nielen oni.
Já to sice všechno chápu, ale Carter je jak už jsem psal prostě extra kvalitní hokejista, který se prostě neodmítá. Jeho příchodem by Columbus dostal ihned lepší obraz v očích fanoušků, ale i hokejistů. Tím pádem by se zvýšila i větší šance získávat vynikající hráče na trhu UFA a právě tam bychom mohli ulovit toho tak potřebného obránce. Já si stojím za názorem, že jeho příchod by byl veliké, ale veliké plus!

Kajo 1st pick + jeden mladý obránce + buď práva na podepsání Usphalla nebo Calverta. Takto jsem to myslel. Více bych určitě nedal.

Ještě se vyjádřím k Hemskému. Toho kluka je mi děsně líto. Nebýt těch zdravotních potíží tak je to hvězda NHL. Vsadím skoro vše, že by byl pravidelně v TOP10 bodování ligy, ale ty zranění, no. Já bych se jemu příchodu nebránil. Taková výměna 1stpick + Huselius by se mi líbila, ale v jeho příchod nevěřím v žádném případě a to díky vysokým požadavkům Oilers.
Za Hemmera by som NIKDY prvý pick nedala. Tak tretí a Huselius áno, ale nie prvý, to je snáď vtip, Dawe. To môžeme, obrazne povedané, obetovať kľudne náš draft za akéhokoľvek pacienta edmontonskej nemocnice, úžitok bude podobný.

S Carterom máš pravdu, toto som aj písala, väčší záujem UFA. Ale z UFA môžeme získať tak Wisniewskeho, alebo Pitkanena. O Pitkanena nestojím, o Wisnievskeho áno. Na druhej strane, ak meniť prvý pick za obrancu, tak jedine kvalít Burnsa či Sutera a nie nejakých preceňovaných hráčov. No a podľa mňa by nám takýto tip obrancu pomohol viac ako Carter. I keď jeho príchodu by som sa nebránila /skôr naopak/, samozrejme za rozumnú protihodnotu a nie výpredaj. Bohužiaľ, nemali by sme koho meniť za obrancu, iba ak by Nucks súhlasili s 3. miestom a Regnerom za Ballarda.

Takže, ak by sa nedal získať obranca za prvý pick, tak by som Cartera brala okamžite.

Len si musíme uvedomiť, ak zle vymeníme, hráčov, ktorých stratíme, nemáme ako nahradiť z UFA zdrojov.
Údajne nám Minnesota ponúkla za 1.pick Burnsa (samozrjeme plus niečo). Ak je to pravda, nech to Howson berie. Calvert a prvý pick za Burnsa a som spokojná. :yes:
mt-svk píše:Za Hemmera by som NIKDY prvý pick nedala. Tak tretí a Huselius áno, ale nie prvý, to je snáď vtip, Dawe. To môžeme, obrazne povedané, obetovať kľudne náš draft za akéhokoľvek pacienta edmontonskej nemocnice, úžitok bude podobný.
HAHAHA.. Hemmer má cenu mnohem víc jak jednoho prvého picku.. to si zase dost věříš. Možná, že je zraněný ale když hraje, patří k nejlepším. Kdyby u Oilers pochopili, že hráči se mají bránit.. u nás chybí respekt od soupeřových čekujících hráčů. Ze Stortiniho a Jacquese nejde strach.. :wink:

mt-svk píše:Na druhej strane, ak meniť prvý pick za obrancu, tak jedine kvalít Burnsa či Sutera a nie nejakých preceňovaných hráčov.
Taky dobrý vtip. Sutter jeden z nejlepších obránců a ty by si za něj dala 1. pick? Tohle není PC hra NHL od EA sports, kde by se tohle dalo, tady je realita :good:
Tak ona asi nemyslela len 1st pick za Sutera/Burnsa. Aj ked neviem co by Preds/Wild mohli od BJ chciet :ja_neviem: Voracek/Umberger (toho by ale Howson nedal) /nejaky D prospekt...?
Reeper, nehovorím o priamej výmene, ale za akého hráča by som bola ochotná vymeniť pick. Myslela som, že to dôjde, ako vidno, nie každému :D

K Hemskému. Tak nech si váš GM nájde hlupáka, ktorý za večne zraneného hráča obetuje prvý pick v prvej desiatke hráčov a ešte niečo. :lol: To nie je len o bránení spoluhráčmi, ale aj o to, že má krehké zdravie, je náchylný na zranenia. A za neho takú náhradu... . Kde vy fans Edmontonu na to chodíte?

Inak, zaujímavá správička:
Zach Bogosian is being actively shopped by the Winnipeg hockey team. Many teams are interested.
http://twitter.com/#!/HockeyBreak/statu ... 3289497600" onclick="window.open(this.href);return false;

Možno za Voráčka, prípadne za prvý pick (nie oba) by sa mohlo zadariť. Aj keď Kubove slová o morálke ma strašia.
mt-svk píše:K Hemskému. Tak nech si váš GM nájde hlupáka, ktorý za večne zraneného hráča obetuje prvý pick v prvej desiatke hráčov a ešte niečo. :lol: To nie je len o bránení spoluhráčmi, ale aj o to, že má krehké zdravie, je náchylný na zranenia. A za neho takú náhradu... . Kde vy fans Edmontonu na to chodíte?
Nechám tě v tom, aby si neřekla :D , ale tohle může napsat jen člověk, co kouká na věc nereálně. Za Bogosiana dáš Voráčka, nebo 1. pick ale za Hemského ne.. (Hemský má aspoň průměr bodu na zápas, když je zdraví a ryziko, že neodehraje celou sezónu je víc jak neprověřený mladík, který je za očekáváním a má co jsme slyšel nehorázně strašnou pracovní morálku)
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:K Hemskému. Tak nech si váš GM nájde hlupáka, ktorý za večne zraneného hráča obetuje prvý pick v prvej desiatke hráčov a ešte niečo. :lol: To nie je len o bránení spoluhráčmi, ale aj o to, že má krehké zdravie, je náchylný na zranenia. A za neho takú náhradu... . Kde vy fans Edmontonu na to chodíte?
Nechám tě v tom, aby si neřekla :D , ale tohle může napsat jen člověk, co kouká na věc nereálně. Za Bogosiana dáš Voráčka, nebo 1. pick ale za Hemského ne.. (Hemský má aspoň průměr bodu na zápas, když je zdraví a ryziko, že neodehraje celou sezónu je víc jak neprověřený mladík, který je za očekáváním a má co jsme slyšel nehorázně strašnou pracovní morálku)
Pri všetkej úcte, ale ako je často Hemmer zdravý? No len tak skusmo. Posledné dve sezóny premaródil, a nebola to chrípka. To, že predtým bol zdravý ma nezaujíma. To bolo, teraz to nie je a jeho zdravie nie je také, aby som za neho menila prvý pick. Alebo si myslíš, že tie zranenia na ňom nenechali žiadnu stopu? Ani Klesla nebýval zranený, akonáhle sa raz=dva razy zranil, jeho zdravie išlo dole. Takže aj keby Bogo nehral tak, ako sa od neho očakáva, stále je to viac, ako Hemský, kde nemáme istotu, že sa nezraní v najnevhodnejšiu chvíľu. A my nie sme Detroit, ktorý si to môže dovoliť. No a nadôvažok, načo nám je krídlo, keď práve ten post nie je náš problém?

Aby si ma správne pochopil, ja nepochybujem o jeho hráćskych kvalitách, ale my sa nebavíme o zdravom hráčovi, ale hráčovi, ktorý je poznačený zraneniami.

Kubo a Bogosian prerazili podobne, videl si, ako hral Kubo túto sezónu, nie extra. Pritom má výborný potenciál. Plus prišiel fyzicky nepripravený, aspoň podľa kouča. Bogo je pravý obranca s ohromným potenciálom a verím, źe u nás by mu Arny jasne vysvetlil, ako si predstavuje prístup. Tak, ako to vysvetlil iným hráčom, ktorým to asi nebolo jasné. V tomto je mnohonásobne dôraznejší ako Hitch. Samozrejme, že by som uprednostnila Burnsa, či UFA Bieksu, alebo Wisnievskeho. Ale ak s nezadarí, ani Bogo by nebol zlý, skôr naopak.

Som zvedavá, koľkí GM z prvej desiatky by uprednostnili za prvý pick Hemmera pred Bogom.

EDIT: ale preferovala by som zaňho druhý pick a Russella. Prvý pick, alebo Voráčka som spomínala len preto, lebo pod približnú hodnotu Winnipeg nepôjde.
mt-svk píše: Pri všetkej úcte, ale ako je často Hemmer zdravý? No len tak skusmo. Posledné dve sezóny premaródil, a nebola to chrípka. To, že predtým bol zdravý ma nezaujíma. To bolo, teraz to nie je a jeho zdravie nie je také, aby som za neho menila prvý pick. Alebo si myslíš, že tie zranenia na ňom nenechali žiadnu stopu? Ani Klesla nebýval zranený, akonáhle sa raz=dva razy zranil, jeho zdravie išlo dole. Takže aj keby Bogo nehral tak, ako sa od neho očakáva, stále je to viac, ako Hemský, kde nemáme istotu, že sa nezraní v najnevhodnejšiu chvíľu. A my nie sme Detroit, ktorý si to môže dovoliť. No a nadôvažok, načo nám je krídlo, keď práve ten post nie je náš problém?
Už to nechám být. Tahle diskuze o Hemském nemá konce a každej si bude stát za svým.. :hroza:
"Pokud by se Letci nedohodli na nové smlouvě s Bryzgalovem, mohl by roli jejich jedničky plnit talentovaný Steve Mason. Informoval o tom server CSNPhilly.com. Generální manažer Holmgren se minulý víkend sešel s šéfem Columbusu Scottem Howsonem, společně pak jednali o možném přechodu Masona do Pensylvánie."

:| :shock:
Reeper.89 píše:"Pokud by se Letci nedohodli na nové smlouvě s Bryzgalovem, mohl by roli jejich jedničky plnit talentovaný Steve Mason. Informoval o tom server CSNPhilly.com. Generální manažer Holmgren se minulý víkend sešel s šéfem Columbusu Scottem Howsonem, společně pak jednali o možném přechodu Masona do Pensylvánie."

:| :shock:
Predpokladám, že chytať pôjde Howson osobne. :sarcasm:
Nechápem tomu, koho nám chcú za neho Flyers dať? Vari nie preceňovaných Carleho, alebo Versteega? Na druhej strane pochybujem, že by Howson jednal bez istoty náhrady.

Čo sa týka Hemmera, s fanúšikmi Oilers sa o ňom neoplatí baviť, sú nekritickí, stačí sa pozrieť na hfboards. Vôbec neberú do úvahy jeho zdravie, keby bol ale taký žiadaný, za prvý pick je dávno vymenený. Ale radšej draftujem Stromeho, Murphyho, alebo Siemensa, ako mať v tíme permanentného maróda, ktorý by nám nebol schopný pomôcť v najdôležitejšej časti sezóny, lebo sa, ako obvykle, zraní.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS