Nash nrpotrebuje play-makera, Carter sa k nemu tipovo hodí. Na druhej strane Jeff nič nerieši, áno zlepší útok. ale ten nie je zlý. Čo potrebujeme je spoľahlivý brankár, ktorý by nepúšťal blbé góly a obranca, ktorý by vedel rozohrať, keďže práve na tom horel útok. Akonáhle prišiel litsome, rozohral sa Ťjutin a neskôr aj Stralman, útočníci sa dostávali do viac šancí, škoda, že to trvalo tak mesiac, potom sa zranili Clitsome so Stralmanom a hra išla dole. Takže úloha je jasná. buď ofenzívny obranca tipu Burns, alebo pohyblivý, kvalitný defenzívny obranca tipu Volčenkov. Teraz mám na mysli tipy. nie priamo týchto hráčov. Možno by nebol zlý ani Ballard, u nás by dostal viac príleźitostí a najmä, nevyšiel by nás draho.
K Johansenovi, uvidíme, ako zahrá v kempe, podľa mňa bude hrať zo začiatku v treťom útoku. Keže Arniel chce hrať na tri skórujúce útoky. mohol by hrať v útoku s Filatovom, s ktorým si v minuloročných priateľskych zápasoch dobre rozumel, a s defenzívnym krídlom (len nech to nie je Dorsett). Na druhej strane sa Howson vyjadril, že na NHL nie je pripravený, takže pripadá možnosť návratu do juniorky. Uvidíme, ako sa situácia vyvrbí.
K Johansenovi, uvidíme, ako zahrá v kempe, podľa mňa bude hrať zo začiatku v treťom útoku. Keže Arniel chce hrať na tri skórujúce útoky. mohol by hrať v útoku s Filatovom, s ktorým si v minuloročných priateľskych zápasoch dobre rozumel, a s defenzívnym krídlom (len nech to nie je Dorsett). Na druhej strane sa Howson vyjadril, že na NHL nie je pripravený, takže pripadá možnosť návratu do juniorky. Uvidíme, ako sa situácia vyvrbí.