Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

hamilton - manitoba 3-2

stav serie 4-2

PK 0+2

Spolu v tejto serii Subban 6 z -- 3+6
Tak a je to tady..
PK povolan a hned skvelej zapas.. 0+1.. +1
Abbortdford- Hamilton 2-3

stav serie 1-2

Prvni gol dumonta :wawe: 1+0
desjardins 31/33
Abbortsford - Bulldogs 4-1

stavs erie 2-2

vcera nam domaci nedali yiadnu sancu a yasluyene vyrovnali seriu..
hamilton - abbortsford 4-0

stav serie 4-2

Sanford SO
Palushaj 1+2 .. rastie dnam dalsi talent? 12 .. 2+7
hamilton sa vo finale stretne s jednym z dvojice texas/ chicago
Hamilton - texas 3-2 pp

stav serie 1-0

trotter 2+0
palushaj 0+1 +1..
v brance tentoraz sanford
hamilton- texas 3-1

stavs erie 2-0
fuuha, tak to by som necakal... :shock:
nechapem :scare: hlavne tu protihodnotu :scare: :hroza:
Já, já nevim co říct. Haláka sem chtěl fakt hodně do Tampy, doufal sem, že se podaří Yzermanovi ho k nám přetáhnout. Habs ho nakonec vymění do Blues, za dva farmáře, což je prakticky zadarmo, na golmana který dovedl tým až do finále konference. Fakt nemám slov, kdyby byla alespon adekvátní náhrada, ale když sem ho do Tampy tak chtěl a věřim, že by za něj Yzy dal víc, a on nakonec jde do tak nevýraznýho týmu za nic... :cry:
Lars Eller (21)
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... pid=105385

Peoria Rivermen 70 18+39.. 57

Ian Schultz (20)
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... pid=102243

Calgary Hitmen WHL 70 24 +31...55

Vitajte..
maro píše:Vitajte..
sak aspon uvitaciu mexicku vlnu im zrob :groupwave: :lol2:

Jardo, budes mi na vychode chybat :rozlucka:
Ten Schultz bude pekne kvitko :-D TM se mu tam jen hrnou....
to je snad vtip :lol: blues su jednoznacnym vitazom vymeny, aspon na najblizsiu sezonu. Uvidime co vyrastie z tych dvoch, hlavne z Ellera.
cepi píše:Jardo, budes mi na vychode chybat :rozlucka:
jardo vitaj na zapade :wawe:
cepi píše:Jardo, budes mi na vychode chybat :rozlucka:
Mne teda vôbec :).
Já prostě nemám slov a ještě jsem se z toho šoku nedostal :twisted: ! Jsem nas.anej na nejvyšší míru, protože udělat takovou ko*otinu může snad jen management Habs! Co musí ještě gólman v Montrealu udělat víc, aby se tam stal jedničkou? Tady po letošní sezóně nebyla snad jasnější volba, aspoň pro všechny normálně smýšlející lidi - ne tak pro idioty z vedení Habs! Myslel jsem si, že Gauthier bude v těchhle věcech pragmatičtější než Gainey a když dával Halákovi tolik prostoru a ten ho dokázal měrou vrchovatou využít, nebylo co řešit a gólmanská otázka se zdála být v pohodě vyřešená. Pak přijde něco tak hrozného a navíc opět zadarmo, stejně jako před pár lety v případě Hueta... :thumbsdown: . To snad máme výborných gólmanů tolik, že je musíme vyloženě darovat soupeřům? Je mi z toho všeho na blití!
PainKiller píše:Já, já nevim co říct. Haláka sem chtěl fakt hodně do Tampy, doufal sem, že se podaří Yzermanovi ho k nám přetáhnout. Habs ho nakonec vymění do Blues, za dva farmáře, což je prakticky zadarmo, na golmana který dovedl tým až do finále konference. Fakt nemám slov, kdyby byla alespon adekvátní náhrada, ale když sem ho do Tampy tak chtěl a věřim, že by za něj Yzy dal víc, a on nakonec jde do tak nevýraznýho týmu za nic... :cry:
Cca rovnake pocity
habsi, uprimnu sustrast :moj:
habs píše:Jsem nas.anej na nejvyšší míru, protože udělat takovou koko*inu může snad jen management Habs!
Na tyhle věty máme autorské právo my :D Ale po tomhle trejdu (no, to snad ani není trade, to je vyloženě zadarmo) je váš GM další vážný kandidát. I kdyby z jednoho z těch prospectů byl útočník do top6, tak je to pořád málo za výborného prvního gólmana. Pokud Halák vyloženě nepropadne (čemuž nevěřím), tak je to fakt fail.
Teď jsem zvědavý, jakou podepíše smlouvu.
A to ještě neuvažuju situaci, že se Price nezlepší a bude chytat dál nevyrovnaně a průměrně. To si pak GM může hodit provaz.
cepi píše:habsi, uprimnu sustrast :moj:
Z toho se jen tak nedostanu... :evil: !
mountain píše:
habs píše:Jsem nas.anej na nejvyšší míru, protože udělat takovou koko*inu může snad jen management Habs!
Na tyhle věty máme autorské právo my :D Ale po tomhle trejdu (no, to snad ani není trade, to je vyloženě zadarmo) je váš GM další vážný kandidát. I kdyby z jednoho z těch prospectů byl útočník do top6, tak je to pořád málo za výborného prvního gólmana. Pokud Halák vyloženě nepropadne (čemuž nevěřím), tak je to fakt fail.
Teď jsem zvědavý, jakou podepíše smlouvu.
A to ještě neuvažuju situaci, že se Price nezlepší a bude chytat dál nevyrovnaně a průměrně. To si pak GM může hodit provaz.
Přesně tak, nadějí máme plný Hamilton, ale gólmana, který dokáže mužstvo podržet v těch nejkritičtějších okamžicích, ani jednoho :hroza: ! A to mi Pleky přivezl triko "STOP HALAK"... Ještě nepodepíší jeho a vážně jim tam něco zabaleného pošlu... :x
habs: psal jsem to už sice jinde do topicu, ale zeptám se přímo u zdroje - neproběhly už třeba nějaké jednání s oběma brankáři a nenastala situace, že si Halák prostě řekl o hodně vysokou smlouvu a proto se GM rozhodl si radši nechat Price? Tohle by bylo možné vysvětlení....ale i kdyby to tak bylo, tak jste určitě mohli dostat za Haláka víc, dobrý mladý gólman je cenné zboží.
co na to povedat..proste je to tak.. :cry: ..a prislo to takto neocakavane.. :thumbsdown:
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES