Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:
Guddy.44 píše:Bure set a league record that season by scoring 29.5% of his team's total goals over the course of the season.

Tákhle :) Byla to sezóna 2000/01 a druhej v bodování byl Kozlov s tuším 40 nebo 50 body. Prostě narozdíl od Crosbyho, Girouxe apod. byl jinde. Nebejt těch zasranejch kolen, tak toho dokázal mnohem víc.
Osobne si myslim, ze Fjodorov bol ako hrac lepsi, bol komplexnejsi a mohol hrat na akokmkolvek poste, bohuzial ako GM je zatial strasny. Ale to uz je druha tema. :)

Co sa tyka Jakupova, nemyslim si, zeby mal nasliapnute ku kariere a la Zerdev, kedze Zerdeva zahubila jeho laska k nocnym barom, ak to mam jemne povedat, na druhej strane je Jakupov strasne predvidatelny, neviem, ci sa to v NHL zlepsilo, ale on proste nevie byt variabilny. Mozno hrat tak ako on a byt uspesny, ale to by musela byt jeho silova hra a agresivita na uplne inej urovni.
Srovnávat Pavlika se Sergeiem je trošku mimo mísu ne? Jeho hlavním úkolem byly branky a to plnil na jedničku. Přednosti měl taky jiné těžil hlavně z rychlosti ať už nohou nebo rukou.
Vypadá to na možný příchod Dereka Roy, ale nejsem si jistý jestli je to dobrá volba. Podobného hráče už máme (Mark Arcobello). Sice má více zkušenosti, ale v posledních létech nijak neoslnil.
Ach jo
Jeff Petry podepsal na jeden rok.
Podepsali jsme Bachmana na dalsi rok :jupi:
U nás pořád ticho.. takze to vypadá že 2C bude Arco :unsure:
Marman píše:U nás pořád ticho.. takze to vypadá že 2C bude Arco :unsure:
Houby.
Leo píše:
Houby.
Tak co myslíš?
Marman píše:
Leo píše:
Houby.
Tak co myslíš?
Leon nebo Saku :giggle:
To spis ten Drai,no :good:
Leon? Příliš brzy. Měl by začít ve třetí a pomalu si zvykat na NHL. Klidně ať hraje PP, ale jinak bych jej nepřetěžoval. Podívejte na Gagnera. První sezónu hrál 3. lajnu + PP a bylo to v pohodě. Tu následující jste z něj udělali 1. centra a od té doby stagnoval. Leon může v budoucnu klidně být 1. centr. Co jsem si po draftu pouštěl videa o draf. hráčích, líbil se mi. Co mě však děsí je, že vedení Oilers na něj bude naléhat. Safra, dejte jim čas. Vyjma Halla a "ASI" Eberleho jsou vaši talenti zklamáním. :|
Guddy.44 píše:Leon? Příliš brzy. Měl by začít ve třetí a pomalu si zvykat na NHL. Klidně ať hraje PP, ale jinak bych jej nepřetěžoval. Podívejte na Gagnera. První sezónu hrál 3. lajnu + PP a bylo to v pohodě. Tu následující jste z něj udělali 1. centra a od té doby stagnoval. Leon může v budoucnu klidně být 1. centr. Co jsem si po draftu pouštěl videa o draf. hráčích, líbil se mi. Co mě však děsí je, že vedení Oilers na něj bude naléhat. Safra, dejte jim čas. Vyjma Halla a "ASI" Eberleho jsou vaši talenti zklamáním. :|
Nuuge není zklamání,Ebs je spíš překvapení,Hall ok a Yakupov zklamání je. Navíc si myslím,že Draisaitl nikdy nebude lepsí jak Nuuge :wink:
Nugent zklamání je. Pamatuji, jak po první sezóně vycházely články, že Kanada našla ruského Dacjuka, tedy zkloubení off. a deff. instinktu. Nugent nastupuje vedle dvou špičkových křídel (Hall je snad TOP LW), kteří mohou střílet i přes 30 branek za sezónu a i tak je jeho bodová produkce slabá. Vhazování také od své prvé sezóny nezlepšil. Def. to taky není nic světového (na pozici 1st centra). Sečteno podtrženo, 3 sezóny a furt neprorazil. Spíš si drží průměr = Gagner style.

Eberle rozhodně není překvapení. Alespoň né pro mě. Já už po draftu psal, že to může být černý kůň draftu a víceméně i je. Yakupov bída, ale to se dalo čekat. Očekávám něco podobného i u Ekblada. Klefbom nic, Paajarvi už pryč, Plante kdesi na farmě? Riley Nash pryč, Cogliano pryč. Prostě mi přijde, že neumíte zacházet s mladými hráči. Týmy jako Chicago, LA prostě suckováním zíksalo horší picky jak vy a už mají SC, vy ne. Proto píši, že doufám, že na Leona hned nehodíte tolik zodpovědnosti. :|
Už jsem to říkal, Leon má ze všech posledně draftovaných nejvíc zkušeností a je tak možná nejpřipravenější. Navíc by ho na křídlech čekali Perron s Purcellem což nejsou žádní nováčci.

Nugent a Datsyuk? Ten hráč je papírovej a vůbec se divím, že se prosadil. Nemusím ho a to je co říct :arrow: BC :arrow: Vancouver.
Leo píše:Už jsem to říkal, Leon má ze všech posledně draftovaných nejvíc zkušeností a je tak možná nejpřipravenější. Navíc by ho na křídlech čekali Perron s Purcellem což nejsou žádní nováčci.

Nugent a Datsyuk? Ten hráč je papírovej a vůbec se divím, že se prosadil. Nemusím ho a to je co říct :arrow: BC :arrow: Vancouver.
Nojo, ale psalo se to. Nugent byl hned od začátku nafouknutá bublina. Podobně, jako Gagner. Ten setsakra těžil tehdy z Patricka Kanea. Já podobně jako ty věřím Draslaitovi, ale byl bych rád, kdyby si s ním vyhráli a dávali mu šance postupně. Né, že to na něj hodí hned jak na Gagnera/Nugenta. Zrovna Edmontonu ten úspěch přeji..
Obrázek

Yak to s hokejom zabalil? :sarcasm:
Getzo5 píše:Obrázek

Yak to s hokejom zabalil? :sarcasm:
Kde v tom vidíš Naila? :eek2:
Yakupov už je v Edmontonu.

http://oilers.nhl.com/club/news.htm?id= ... L|EDM|home" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen tak dál,Leone :good:
http://www.nhl.cz/CZ/35736/draisaitl_zu ... o_nhl.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Leon uz je podepsanej na 3 roky :good:
Dalo se to očekávat, ale stále potřebujeme druhého centra. :cinka:
davidoil píše:Dalo se to očekávat, ale stále potřebujeme druhého centra. :cinka:
Skřítek Arco a jdeme na sc,dutá :bitka3:
Pokud nepřivedeme druhého centra, tak vše bylo zbytečné. :cry:
davidoil píše:Pokud nepřivedeme druhého centra, tak vše bylo zbytečné. :cry:
Leon je naše jedinná šance :-/
davidoil píše:Pokud nepřivedeme druhého centra, tak vše bylo zbytečné. :cry:
Nemyslim. Vse bude zbytecne, i kdyz toho 2C privedete.
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS