Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak to hej,dosť nuda to večné bránenie :| Ale hlavná je výhra :wave:
PIT-OTT 2-1

strely 40-44! Velmi dobry hokej, velmi ofenzivni s neuveritelnyma vykonama golmanu. Fleury je neskutecny, co tam dneska vyvadel :eek2: . Za poslednich 8 zapasu nam vychytal 15 bodu a ma uspesnost nad 94% ! Vyhral stastnejsi team, Sens hrali totiz vyborne. Nam to rozhodly skvele zahrane presilovky a trosku nam pomohli i rozhodci :ja_neviem:

No nic, jedeme dal, jeden bod za druhym se nam sype, tak je to dobre :wave:
Jinak Crosby v zápase jednou nahrál a tím prodloužil bodovou serii na 11 bodů. :good: Doufejme, že v tom bude pokračovat i nadále a už i dneska v dalším odpoledním zápase s Calgary. Jinak hra specialních formací je skvostná, ted už jdou nahoru i přesilovky. V oslabení to už snad ani lepší být nemůže. Ano, Fleury se konečně rozchytal, dneska bude asi chytat Johnson podle toho co včera říkali na FSN Pittburgh, ale nic na tom nenmění fakt, že Flower je ve formě, počáteční chmury jsou zažehnány a podle mého názoru by mohl byt na konci týdne zvolen jednou ze tří hvězd týdne.
Pittsburgh - Calgary 4-1

Tak valcovani souperu pokracuje. Dnes jsme predvedli vyborny vykon, jeden z nejlepsich letos. V 1.tretine nas jeste Kipprusoff privadel do silenstvi, kdyz nam ani 24(!!!) strel a ani tr.strileni Crosbyho nestacilo ke golu... Odklel to az ve 2.tretine Arron Asham a po vyborne akci Kunitze zvysoval na 2:0 Crosby. To uz bylo v podstate o vitezi jasno... Ve 3.tretine Flames sice bojovali a dokazali nas zatlacit, nicmene dnes nam stal v brane opet skvely golman - pro zmenu B.Johnson (30 zakroku). Presilovky mame uz opet velmi dobre, obrana slape tak jak ma, proste momentalne nam funguje skoro vsechno.

Team vyhral poseste v rade a bodoval uz podevate v rade(8-0-1).

Crosby si hetrikem prodlouzil svou serii na 12 zapasu s bodem v rade (celkove 12z 12g+13a) a vyhoupl se i do cela bodovani. Jedeme opravdu jak dobre namazany stroj, dostavame minimum golu, ubranili jsme 46 ze 47 poslednich oslabeni... A to vsechno jeste bez Jordana Staala, ktery nasi obranni cinnost jeste utuzi. Ja opravdu jen s radosti ziram na nasi momentalni hru, sebevedomi a vysledky :wave: Kritizovat asi ani neni co, 3.lajna Conner-Letestu-Kennedy hraje velmi dobre, kazdy v podstate dela svou praci, trosku nam pokulhava snad jen kombinace ve 2.utoku, kde Cooke s Talbotem podporuji Malkina nedostatecne a Dupuis by taky nekdy mohl popremyslet nad tim, co to znamena "prihravka".
Gratuluji Pittsburghu ke dvěma bodům a Sidneymu ke 2 golům. Gary :wave:
JJ jsme na vítězné vlně. Jinak v první třetině jsme vyslali na branku Flames 24 střel, a je to nejvíc od 6.března 1992, tedy od dob Jágra,Lemieuxe, Coffeyho a spol. :good: Sidney dal 200. gol v kariéře dneska.
Kisin: Ehmm, ehm co to placas? Crosby dal hetrik... Tec byla jasne videt z jednoho zaberu, ktery sel zpoza strilejiciho Paula Martina, tady neni o cem. Emptynetter se taky pocita, takze nevim o co ti jde. :hroza:

Nebo jen takove vybijeni zlosti?

Obrázek
Žádná teč tam nebyla, jediný kdo to tečoval byl JayBo. Crosbymu přiznají naprosto vymyšlený gol a Stamkosovi odeberou den po zápas assist. Víc nemám co dodat.
Empynetter se počítá, ale v případě Ovechkina by se jednalo o drzost druhého stupně, že?
Achboze... To je tezke s tebou. Tohle je proste typicke vyplakavani. Crosby dal po roku zas jeden emptynetter, to je drzost, uznavam. Stamkose liga poskozuje...Sice tu asistenci tam tehdy nemel ani nahodou, ale prece mu ji odebrali. Tu tec Crosbyho jsem tam sice taky zprvu nevidel, ale az pak po delsi dobe prisel naprosto prukazny zaber zpoza Paula Martina a Crosby to opravdu tecoval. Az tam jsem to jasne videl, ale bylo to opravdu zretelne... Ale kdyz tomu nechces verit, nemusis, me je to suma-fuk.
Ach tie vaše preteky... :hroza: Už aby to konečne začali viesť poriadni hráči ako Duchene či Kane... :wave:
Atlantik píše:Achboze... To je tezke s tebou. Tohle je proste typicke vyplakavani. Crosby dal po roku zas jeden emptynetter, to je drzost, uznavam. Stamkose liga poskozuje...Sice tu asistenci tam tehdy nemel ani nahodou, ale prece mu ji odebrali. Tu tec Crosbyho jsem tam sice taky zprvu nevidel, ale az pak po delsi dobe prisel naprosto prukazny zaber zpoza Paula Martina a Crosby to opravdu tecoval. Az tam jsem to jasne videl, ale bylo to opravdu zretelne... Ale kdyz tomu nechces verit, nemusis, me je to suma-fuk.
Nevim, jestli budes verit me, ale prisaham, ze tam ta tec nebyla. Pohyb jeho cepele byl naopak proti puku, protoze ocekaval jeho naraz. A prisla zlomek sekundy pote co puk preletel jeho hokejku. Presne v momente kdy puk tecoval JayBo. Z pohledu od stredu hriste tak muze vypadat, ze Crosby tecoval, ale nebylo to tak.
Ale ja rikam, je mi to celkem jedno. Gol je gol a kdo ho dal, na tom mi nesejde, horsi je ze nas zacinate stihat.
Toto sa dá vystihnúť len jedným slovom :wave: dokonalé :roll: krásna hra :thumbsup:
Kika píše:Toto sa dá vystihnúť len jedným slovom :wave: dokonalé :roll: krásna hra :thumbsup:
Ehm, to jsou tri slova :smile03: :haha3:
Ja neviem, ale mne sa tam teč tiež nezdala i keď by to chcelo asi lepší záber než som mal k dispozícii. Z toho čo som videl som nemal pocit, žeby ten puk menil smer. Akokoľvek... :ja_neviem:
AndyF píše:
Kika píše:Toto sa dá vystihnúť len jedným slovom :wave: dokonalé :roll: krásna hra :thumbsup:
Ehm, to jsou tri slova :smile03: :haha3:
iba to dokonalé k tomu patrí :oops: ,potom je tam smajl :D
Kika píše: iba to dokonalé k tomu patrí :oops: ,potom je tam smajl :D
jen rypu :cosi: :moj:
Chtelo by to videt jeste jednou ten zaber zezadu... Videl jsem to jenom jednou, ale tam jsem mel fakt pocit, ze to tecnul. I Crosby reagoval, jako ze ten gol skutecne dal... Nevim no, 100-procent uz ted nemam, jste me trochu znejistili. Ale je to jedno, hlavne ze vyhravame co se da. Pokud tec nebyla, tak se to jeste muze upravit, urcite to bude prozkoumane.
Atlantik píše:Chtelo by to videt jeste jednou ten zaber zezadu... Videl jsem to jenom jednou, ale tam jsem mel fakt pocit, ze to tecnul. I Crosby reagoval, jako ze ten gol skutecne dal... Nevim no, 100-procent uz ted nemam, jste me trochu znejistili. Ale je to jedno, hlavne ze vyhravame co se da. Pokud tec nebyla, tak se to jeste muze upravit, urcite to bude prozkoumane.
No dokonce po tom empty-netteru komantatori rikali, ze si Crosby bral az tenhle puk, jako by sam vedel, ze ten pred tim nedal..
http://penguins.nhl.com/ Na nasi strance je uz Postgame video s Crosbym. What was that second goal? Sid: Yeah, backhand, I got touched... Loni se sam priznal a odebrali mu gol na konci sezony, neni duvod ted neco vymyslet...
Atlantik píše:http://penguins.nhl.com/ Na nasi strance je uz Postgame video s Crosbym. What was that second goal? Sid: Yeah, backhand, I got touched... Loni se sam priznal a odebrali mu gol na konci sezony, neni duvod ted neco vymyslet...
Pak je ovsem kouzelnik popirajici fyzikalni zakony... :?
Mě by zajímalo, jestli byste to prožívali tolik v případě jinýho hráče :lol3:
Treba kisinovi se nedivim, pac Crosby je jeden z mala hracu co muze prekonat Stamkose v boji o Richardse. Ja kdyz jsem byl o hodne mladsi taky jsem nesnasel toho hajzlika :D Jagra, kdyz furt vyhraval bodovani a Selanne s Kariyou koncivali za nim :bitka3: Ted je mi to uplne fuk kdo da gol, hlavni jsou 2 body pro tym. Ikdyz malinko kecam, kvuli yahoo sleduju kdo da gola a kdo ne :D ale to u vsech tymu
TT1905 píše:Mě by zajímalo, jestli byste to prožívali tolik v případě jinýho hráče :lol3:
Jasně že ne. :D
Včera po postupu Federera a Nadala do finále turnaje jsem si pročítal diskusi a tam se objevovalo to samé. Hazení špíny, pomlouvání prvního nebo druhého. Zítra je El Clásico a co se nejvíc objevuje na diskusích? No přece pomlouvání Ronalda nebo Messiho.
Tohle bude vždy, když v nějakém sportu vyniká jedinec nebo pár jednotlivců. Tak se vždy objeví jejich nekritičtí fanoušci i jejich neobjektivní odpůrci.
Jako příklad můžeme vzít včerejší Crosbyho třetí gól. Ze strany jeho fanoušků to byly gratulace k hattricku a ze strany jeho odpůrců to byla připomínka, že minulý rok ti stejní lidé nadávali Ovečkinovi, že ho trenér schválně dává do hry při power play soupeře a ještě absurdnější obvinění trenerů soupeře, že naschvál hrají bez brankáře, aby dal Ovečkin gól a předstihl tak Crosbyho. :)
Ale bez tohoto popichování by jinak byla nuda přeci. :yes:
Ja na tom nevidím nič zlé.Podľa mňa je normálne,že chceme,aby mal Sid body.Okrem toho nie sme jediní,len iní fanúšikovia sa tu tak neriešia ako my.
No neviem dejf, či nie je taká "nuda" a diskutovanie o všetkých hráčoch v pokoji a kľude častokrát lepšia ako toto nezmyselné pretekanie sa o každý gól a nahrávku. :? Mne osobne je to proti srsti. Hokej je štatisticky a technicky prepracovaný šport, avšak stále športom tímovým. Tímový úspech je dôležitý faktor, individuálne ceny len "čerešničkou na torte" i keď je to vecou prestíže. Prioritou ako pre hráča, tak pre trénera, tak pre majiteľa a i pre fanúšikov by vždy mali byť v prvom rade výsledky klubu.

Toto mi príde, presne ako to v podstate nepriamo vystihol Selly, detinské.. :thumbsdown:
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS