strely 40-44! Velmi dobry hokej, velmi ofenzivni s neuveritelnyma vykonama golmanu. Fleury je neskutecny, co tam dneska vyvadel
No nic, jedeme dal, jeden bod za druhym se nam sype, tak je to dobre
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nevim, jestli budes verit me, ale prisaham, ze tam ta tec nebyla. Pohyb jeho cepele byl naopak proti puku, protoze ocekaval jeho naraz. A prisla zlomek sekundy pote co puk preletel jeho hokejku. Presne v momente kdy puk tecoval JayBo. Z pohledu od stredu hriste tak muze vypadat, ze Crosby tecoval, ale nebylo to tak.Atlantik píše:Achboze... To je tezke s tebou. Tohle je proste typicke vyplakavani. Crosby dal po roku zas jeden emptynetter, to je drzost, uznavam. Stamkose liga poskozuje...Sice tu asistenci tam tehdy nemel ani nahodou, ale prece mu ji odebrali. Tu tec Crosbyho jsem tam sice taky zprvu nevidel, ale az pak po delsi dobe prisel naprosto prukazny zaber zpoza Paula Martina a Crosby to opravdu tecoval. Az tam jsem to jasne videl, ale bylo to opravdu zretelne... Ale kdyz tomu nechces verit, nemusis, me je to suma-fuk.
No dokonce po tom empty-netteru komantatori rikali, ze si Crosby bral az tenhle puk, jako by sam vedel, ze ten pred tim nedal..Atlantik píše:Chtelo by to videt jeste jednou ten zaber zezadu... Videl jsem to jenom jednou, ale tam jsem mel fakt pocit, ze to tecnul. I Crosby reagoval, jako ze ten gol skutecne dal... Nevim no, 100-procent uz ted nemam, jste me trochu znejistili. Ale je to jedno, hlavne ze vyhravame co se da. Pokud tec nebyla, tak se to jeste muze upravit, urcite to bude prozkoumane.
Pak je ovsem kouzelnik popirajici fyzikalni zakony...Atlantik píše:http://penguins.nhl.com/ Na nasi strance je uz Postgame video s Crosbym. What was that second goal? Sid: Yeah, backhand, I got touched... Loni se sam priznal a odebrali mu gol na konci sezony, neni duvod ted neco vymyslet...
Jasně že ne.TT1905 píše:Mě by zajímalo, jestli byste to prožívali tolik v případě jinýho hráče