Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Však ja hovorím, źe je to prianie a nič viac ;) Alebo ste si mysleli opak? :D

Ku otázke trénera brankárov, podĺa Dispatchu je nepravdepodobné, že príde niekto z dvojice Tugnutt-Dennis. Skôr sa uvažuje o niekom z dvojice Jammie MacLennan - Eli Wilson. MacLennan stŕávil dve sezóny v Calgary, Wilson zase nejaké sezóny v Ottawe a v minulej sezóne bol konzultantom brankárov Anaheimu. Sú ale aj iné moźnosti.

Richardsovi nebude ponúknutá zmluva, čo keby sa Howson pokúsil zíksať práva na neho napríklad za druhý pick, Regnera a Majorova + v prípade podpisu dať Brassarda. Viem, že je to nereálne, ale za pokus to stojí. Predsa, bola doba, keď mal Richards záujem hrať s Nashom. No a v rangers síce trénuje Tortorella, ale tím nie je až tak dobrý, nad vodou ich drží Lunqvist.

Ak by sa zadarilo, tak vymeniť Russella a prvé miesto za obrancu, i keď možno by to ani neblo treba, v prípade Richardsovho podpisu by sme mohli ľahšie získať UFA obrancu, prípadne dvoch /Bieksa, Wisnievski/. Na druhej strane taký Burns by nebol od veci.
No jak už jsem psal v předchozích příspěvcích. Nehodlám tu spekulovat. Protože těch jmen na trhu a nebo na výměnu je několik a stejně my tu o tom kecáme a nic nevyřešíme.

Za prvé Richards je pan hokejista a získat ho by bylo něco neuvěřitelného, ale znovu je to jen sen, který se nám prostě nevyplní. Richards do Columbusu nepůjde i kdyby ho sem táhl buldozer. Sice by si tu mohl zahrát s Nashem (vím že pro něho je to velké plus) a mohl by si slušně vydělat, ale on po penězích a ani za Nashem nepůjde. A pokud bude mít Tampa o jeho služby zájem tak ti říkám, že to bude jeho první volba. Zájem budou mít určitě NYR, třeba LAK atd. Prostě Columbus mu nemůže nabídnout nic. Bohužel. Takže úplně zbytečné se snažit získat jeho práva.

A tímto končím veškeré spekulace komentovat. Jsou to naše přání, sny, ale Howson to stejně nečte. Takže k ničemu se tady vypisovat. :)
To je síce pekné, ale Columbus bol jedným z tímov, ktoré si vypísal pri trejde z Tampy. Práve kvôli Nashovi, Takže šanca tu je. Samozrejme, ponuka na práva by bola iba v tom prípade, ak by mal Richards záujem u nás pôsobiť. I keď na druhej strane by sme vďaka tomu trejdu nemohli posilniť obranu, pretoźe by bol problém s platoým stropom a je dobré mať neičo v rezerve, človek nikdy nevie.

Čo myslíš, ktorého hráća by sme v prípade nemenenia picku mohli trejdovať? Taktiež, si za podpísanie Garona ako dvojky?
Tak tohle vím, že měl zájem ale nevěřím že by se nám právě v této situaci ve které se nacházíme a ve které se nachází i on chtěl upsat. A hlavně ani nevíme jestli se o něho Howson zajímá a bůh ví co chystá.

Co se týče hráčů, kteří by mohli být vyměnění ti odpovím jasně - já nevím a netuším, bude záležet o koho ostatní GM budou mít zájem, že. :)

Garonovo podpis bych uvítal. Lepší dvojku na trhu nenajdeme a nevím co nepodpisem (v rozhovoru říkal, že s ním asi neprodlouží) Howosn sleduje a moc tomu nerozumím. Ale tak uvidíme.
Napísala som blbosť, správne malo byť, ktorého hráča by sme mohli v prípade nemenenia picku draftovať. :D

Ku Garonovi, Howson práve hovoril, źe Garona by rád podpísla, tak uvidíme. Osobne si skôr prajem jednotku, hráča ako Vokoun, to je ale v rovine teórií. Inak, vidíš? Už sa prejavuje problém získať kvalitných UFA. Ešte ak stratíme Upshalla či Clitsoma, bude to vrchol. Preto nerada trejdujem mladíkov, hold, my si musíme hráćov vychovať.
No to už je jiná otázka :) a taky o hodně složitější. Já sice doufám, že ho vyměníme za něco zajímavého, ale kdyby přeci jen ne tak mladíky jsem si prozkoumal a stále ještě zkoumám dost. :D

Nabízí se otázka jestli jít po obránci nebo útočníkovi. Já osobně se přikláním volbě útočníka. Přeci jen v zásobě máme více kvalitních prospektů z obrany a tak bych sáhl po nějaké ofenzivní mašině. :D

Hodně by se mi líbil Strome, Phillips a nebo Bartschi. Také bych možná nepohrdl Zibenajadem, ale ty tři jsou dle mého lepší hráči než on.
Co na to říkáš? Mám se o nich trochu rozepsat a nebo víš o koho se jedná?
Dawe4 píše:No to už je jiná otázka :) a taky o hodně složitější. Já sice doufám, že ho vyměníme za něco zajímavého, ale kdyby přeci jen ne tak mladíky jsem si prozkoumal a stále ještě zkoumám dost. :D

Nabízí se otázka jestli jít po obránci nebo útočníkovi. Já osobně se přikláním volbě útočníka. Přeci jen v zásobě máme více kvalitních prospektů z obrany a tak bych sáhl po nějaké ofenzivní mašině. :D

Hodně by se mi líbil Strome, Phillips a nebo Bartschi. Také bych možná nepohrdl Zibenajadem, ale ty tři jsou dle mého lepší hráči než on.
Co na to říkáš? Mám se o nich trochu rozepsat a nebo víš o koho se jedná?
Ćo si pozerám, paćil by sa mi niekto z dvojice Ryan Murphy/Duncan Siemens. Murphy má výbornú rozhorávku a je skvelý korčuliar, Siemens je ale parádny defenzívny bek už teraz. Nadôvažok rád a dobre hituje. A to je to, ćo potrebujeme, keďže ofenzívne mašiny máme v Moorem, Savardovi a pre mňa najmä v Goloubefovi, ktorý je v tejto činnosti podľa mňa lepší ako dvaja predtým spomínaní. S defenzívnymi obrancami je to ale horšie, tam je len Ruth, Holden a Regner. Na druhej strane by som nepohrdla Stromem, to by sme mali dvoch kvalitných centrov v podobe Johansena a práve Stromeho, takže Brassarda by sme mohli s kľudom duše vymeniť. Predtým som uprednostňovala Murphyho, teraz skôr preferujem dvojičku Siemens-Strome. Ani jeden nebude pre mňa sklamaním. Krídelníkov máme dosť, Bartschiho skutočne nepotrebujeme, Zibanejad nie je pre mňa prvoradým, ale sklamaná by som nebola.
Teraz tak pozerám, Nucks nie sú spokojní s Ballardom, pritom je to rýchly korčuliar s dobrou rozohrávkou. Ćo tak sa ho pokúsiť získať za 2. miesto? Mohol by hrať v obrannej dvojici miesto Methota, Marc by sa presunul do tretej obrannej dvojice, spolu s Clitsomom. Ku Ballardovi by mohol ísť napravo Russell /ak by nebol vymenený/, prípadne získaný obranca.
Vśetko najlepšie k narodeninám Dawe :yes:
Káńa do Vítkovíc. Chýbať mi nebude, na farme máme lepších hráčov a do hlavného tímu nemal šancu sa dostať.
Novým trénerom brankárov je Ian Clark, nejaký čas predtým pôsobil v Organizácii Nucks /pred Rolandom Melansonom/. Takźe z Nucks už druhý tréner v tíme. :D

http://canucks.nhl.com/club/page.htm?id=39685" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Podľa twitteru Portzlina bude Clark brankárom na plný úvazok. Taktiež má v pláne odletieť za Masonom do Toronta a pracovať s ním.

Howson o Clarkovi:
"He's excited about working with Steve. He sees the talent, the pedigree, the Calder Trophy." ...
Začínam mať z tímu dobrý pocit... :yes:
No asi tahle... :)
Kdybychom se na draftu rozhodli vybírat obránce tak máš úplnou pravdu, že Ryan Murphy/Duncan Siemens by byli úplně ideální a perfektní. Přesto že i kvalita těchto dvou je převysoká tak bych radši šel po útočníkovi.

Každopdáně když se podíváme na schopnosti Siemense tak je to hráč, který by dokonce mohl naskočit do NHL ihned po draftu. Jeho tvrdá hra budí veliký respekt u soupeřů a jeho hity a souboje u mantinelů jsou velice bolavé a hlavně neuvěřitelně účinné. Tím pádem s tím souvisí i jeho defenzivní práce, která je výborná. Nepanikaří a je neuvěřitelně jistý při obranných zákrocích. Také skvělý bruslař. Tento rok se neuvěřitelně zlepšil i v ofenzivních schopnostech a vypadá to že zde roste možná zcela komplexní bek. Pokud budeme tedy tahat obránce tak Siemens by byl u mně první volbou.
Ryan Murphy by taky nebyl špatný, ale jak už si i sama napsala. Ofenzivu máme v rukou třech prospektů a tak jeho volba by nebyla moc logická.

Každopdáně mým snem je prostě Ryan Strome. Neuvěřitelný hráč, kterého bych v týmu chtěl okamžitě a hned. Vynikající bruslař se skvělým vedením puku. Hokejové myšlení je na úplné špičce. Jeho přihrávky jsou přímo excelentní a naprosto přesné. Vystřelit také umí. A hlavně ani defenziva mu není cizí. K tomu všemu by také mohl být schopen možná ihned nastoupit na vlnu NHL. Pro mně vysněný a už teď hodně oblíbený hráč, kterého budu sledovat po draftu velice podrobně.

Bartschiho nepotřebujeme? No jak myslíš. Moderní, komplexní křídelník, který podobně jako Strome je v hokejovém myšlení na výši a podobného hráče nemáme.
Zibanejad to je hráč, který snad ovládá vše a vše na velice dobré laťce. Pro mně po Stromovi druhá volba.

Takže asi tak nějak. :) Jinak děkuji za přání. :)
Čítala som referencie na Bartschiho, prepáč, prospekty na krídla máme, len potrebujú rozvoj, ktorý by Bartschi tak či tak potreboval. Podľa mňa je dvojićka Voráček-Filatov od Bartschiho oveľa lepšia, ći šikovnosťou, alebo hokejovým myslením. Podobne aj tak Atkinson. Ak nebudeme meniť pic, ćo asi budeme, pre mňa je jednoznačou voľbou:

1. Siemens
2. Strome

Možno by som tento draft nechala, Siemens by našu obranu parádne vystužil, takí obrancovia sa nehľadajú ľahko. Vieš si predstaviť v budúcnosti štvoricu:

Siemens, Goloubef
Moore, Savard

paráda. Radšej obetujem ešte jeden rok, ale viem, fans sú netrpezliví a aj majiteľ chce okamžitý úspech. No tak nech menia Huseliusa, Brassarda či trebárs Methota, druhý pick, Russella, ani Calvert by ma netrápil, Atkinson je kvalitnejší, plus máme Kubalíka. Ale tomu Siemensovi prichádzam čoraz viac na chuť :yes:
Ne, ne. Sice ty hráči vypadají hodně, hoodně lákavě, ale prostě my potřebujeme hotové hráče, kteří pozvednou tým ihned na další úroveň a pomůžou mladým se zapracovat do hlavního týmu. Tohle si říkáme každý rok, že tedy ještě rok a potom nastoupí prospekti a ono nějak stále nic. Prostě doufám, že Howson něco vymyslí.
Ty hráče, které zmiňuješ jsou sice vcelku kvalitní, ale lepší než je a nebo nějakého lídra za ně neseženeš. Prostě výměna prvního picku je tento rok velká šance jak Columbus protlačit po druhé do play off.
Ale ostatně tohle jsme tu už řekli plno krát. :)
Dawe4 píše:Ne, ne. Sice ty hráči vypadají hodně, hoodně lákavě, ale prostě my potřebujeme hotové hráče, kteří pozvednou tým ihned na další úroveň a pomůžou mladým se zapracovat do hlavního týmu. Tohle si říkáme každý rok, že tedy ještě rok a potom nastoupí prospekti a ono nějak stále nic. Prostě doufám, že Howson něco vymyslí.
Ty hráče, které zmiňuješ jsou sice vcelku kvalitní, ale lepší než je a nebo nějakého lídra za ně neseženeš. Prostě výměna prvního picku je tento rok velká šance jak Columbus protlačit po druhé do play off.
Ale ostatně tohle jsme tu už řekli plno krát. :)
To máš bohužiaľ pravdu, ale v tú chvíľu ma Siemens so Stromem tak chytili, že mám chuť udržať pick. Na budúci rok by ale bolo to isté, potom znovu... :yes: No a mladí by nám nerástli, možno bol preblém v tom, že sme na nich naložili zodpovednosť, ktorú niesť ešte nemali. Takže, chvíľková slabosť, prepáč :)

Inak, zaujímavý článok o Ianovi Clarkovi: http://blog.dispatch.com/cbj/2011/06/cl ... _coa.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

a tu je niečo o Goaltender Development Institute: http://www.gdiprairies.com/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Myslím, že máme terno, toto boloa Howsonova najlepšia vec: :yes:
NHLNSider James Jackson
Scotty Upshall will NOT re-sign with Columbus. Will become UFA on July 1.
13 hours ago

Tak uvidíme, či je to pravda a Scottie podpíše, ak nie, bude mi to ľúto, ale nič sa nedeje. Práve krídiel máme dosť. Na druhej strane bol Scottie ideálnym tipom hráča a najmä pravé krídlo, Huselius je ľavé a tých máme habadej.
mt-svk píše:NHLNSider James Jackson
Scotty Upshall will NOT re-sign with Columbus. Will become UFA on July 1.
13 hours ago
A šup s ním do Hockeytownu :yes: :thumbsup:
COLUMBUS BLUE JACKETS ANNOUNCE CHANGES TO HOCKEY OPERATIONS PERSONNEL

COLUMBUS, OHIO – The Columbus Blue Jackets announced today that the contracts of Assistant General Manager Don Boyd and Director of Pro Scouting Bob Strumm will not be renewed for the 2011-12 National Hockey League season.

“We believe it was time to make changes in key areas of our organization as we strive to build a championship-caliber team,” said club Vice President of Hockey Operations and General Manager Scott Howson. “I want to thank Don and Bob for their hard work and commitment over the past 12 years as each has made very positive contributions.”

Boyd joined the Blue Jackets organization as director of amateur scouting in 1999 and also served as director of player development and director of hockey operations and player personnel during his tenure with the club. Strumm served as a pro scout for two years before being named director of pro scouting prior to the 2001-02 season.
Hmm, nie je tých zmien na Howsona príliš veľa? :hmm:
Why We Need a Good Month - A Response to Michael Arace

skvelý článok Dana P. na názory Michaela Araceho. :yes:
AP in today's Dispatch:
"Former Minnesota Wild coach Todd Richards will interview to become an assistant coach with the Blue Jackets, The Dispatch has learned. The Jackets have had an opening since assistant Bob Boughner stepped down last month."
Scott Howson, generálny manažér Columbusu Blue Jackets, v piatok oznámil, že tím z Ohia sa dohodol s obrancom Grantom Clitsomeom na predĺžení kontraktu o dva roky, počas ktorých by mal dvadsaťšesťročný obranca zarobiť 2,5 milióna amerických dolárov.

V nasledujúcom ročníku bude jeho príjem 1 100 000 amerických dolárov, v sezóne 2012/13 vzrastie na 1,4 milióna dolárov.
:thumbsup: :good:
Grant je nesmierne spoľahlivý obranca, plus je pohyblivý. Myslela som, źe bude chcieť viac, ako tak pozerám na výkony obrancov a následne ich platy musím uznať, že to bola skvelá zmluva. :yes: A to mohol Grant počkať na trh UFA, kde by mu ponúkli viac.
Jeff Carter to Columbus is very close. The Jackets previously offered John Moore, Cam Atkinson and a 1st which the Flyers declined

https://twitter.com/#!/HockeyBreak/stat ... 0901577728" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Nechcem trejd žiadneho z mladých obrancov a Atkinsona!!! To radšej Calverta, alebo Voráčka.

Inak, Portzlione mi už začína liezť na nervy s tými kecami.
mt-svk píše:Jeff Carter to Columbus is very close. The Jackets previously offered John Moore, Cam Atkinson and a 1st which the Flyers declined

https://twitter.com/#!/HockeyBreak/stat ... 0901577728" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Nechcem trejd žiadneho z mladých obrancov a Atkinsona!!! To radšej Calverta, alebo Voráčka.

Carter by nic nevyřešil hlavně. Vy potřebujete spolehlivého playmakera do centru ku Nashovi. I když, vidina lajny Nash - Carter - Voráček by taky nebyla zlá. Ale ten playmaker je nutný. Co si pamatuji, draftovali jste Johansena, ten je kde? :shock:
Už hodně dlouho jsem o něm neslyšel. A to má letos v Portlandu celkem.. no celkem, řekl bych dost povedenou sezónu!
Počítá se s ním další sezónu v áčku? :?:
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:Jeff Carter to Columbus is very close. The Jackets previously offered John Moore, Cam Atkinson and a 1st which the Flyers declined

Carter by nic nevyřešil hlavně. Vy potřebujete spolehlivého playmakera do centru ku Nashovi. I když, vidina lajny Nash - Carter - Voráček by taky nebyla zlá. Ale ten playmaker je nutný. Co si pamatuji, draftovali jste Johansena, ten je kde? :shock:
Už hodně dlouho jsem o něm neslyšel. A to má letos v Portlandu celkem.. no celkem, řekl bych dost povedenou sezónu!
Počítá se s ním další sezónu v áčku? :?:
Tiež sa mi ten Carter nepozdáva, on sa mi viac hodí na krídlo ako 40 gólový strelec :thumbsup:
Johansen by mohol hrať už v prvom mužstve, či ? To bude vedieť dawe alebo mt-svk :wink2:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS