No tak to říkají ti pravímaro píše:panove..na to ze ste sa dostali do elitnej spolocnosti zazrakom tak mate velku hubu..dekuji..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
A to ty chceš jako říct, že MTL nejsou v této serii naprostí outsideři ? To je realné zhodnocení šancí, pokud by byli MTL ve formě, tak bych si tak jistý nebyl, ale připadnou mi jako loni Flyers, kdy poslední zápasy šetřili síly a hráli bez nasazení jako kluci na rybníku a potom se to přeneslo i do PO. Přeju MTL uspěch, ale v této situaci je to scifi, ale uvidíme s jakým nasazením přijdnou kluci z MTL...
pon 12. dub 2010 12:25
Montreal je dosť nevyspytateľné mužstvo, ktorého výkony dosť stoja na jeho dvoch dobrých brankároch.
Kľudne to môže skončiť 4-2 na zápasy pre Montreal pričom by tie dva prehraté prehral 6-2 a 7-1.
Kľudne to môže skončiť 4-2 na zápasy pre Montreal pričom by tie dva prehraté prehral 6-2 a 7-1.
To nemyslíš vážně, že ne? Proč by tam měli být místo nás? Vy jste měli sezónu podělanou daleko víc než my - u nás proběhla totální obměna kádru a tak nějak se čekalo, že to bude dlouhý čas drhnout. U vás zůstalo komplet kvalitní jádro zachované, a přesto jste měli obrovské problémy - dojeli jste na gólmany. Ale to je stará věc... Takže mluvit tu něco o tom, že v našem případě "hokejová spravedlnost není" je docela mimo mísu... To, že jsme na konci podělali zápasy s relativně slabšími soupeři , je pravda, ale pokud mě paměť neklame, tak jak Islanders, tak Carolina hráli na konci sezóny velmi dobře a myslím, že zrovna vy jste dostali na Long Islandu "bůra"...neis píše:No tak to říkají ti pravímaro píše:panove..na to ze ste sa dostali do elitnej spolocnosti zazrakom tak mate velku hubu..dekuji..Místo vás tam měli být Rangeři, hokejová spravedlnost není, jelikož tým co prohraje všechny rozhodující zápasy v týmy jako NYI,CAR,TOR nemá co v PO pohledávat...ale budu vám držet palce, aby jste WSH potrápili a to myslím upřímně..
Máš určitě pravdu v tom, že jsme v sérii s Caps outsidery, o tom není sporu - ani já našim moc nevěřím a myslím, že celkový výsledek 4-2 v náš neprospěch by se dal považovat za vyřazení se ctí.
Prohrát se může s kýmkoliv, ale nejde o to ským, ale kdy. V průběhu sezony prakticky o nic nejde, takže výkony kolísají všem týmům, ale ve vašem případě šlo o všechno a stejně jste nehráli nic a prohráli 3x za sebou se slabšíma týmama, za to Rangeři bojovali jak to jen šlo. To že jste obměňovali kádr je ale vaše věc, to není podle mě dobrý argument, nikdo vás do toho nenutil. Letos Phillka nedojížděla na golmany, ale na jejich zranění, to je podstatný rozdíl.... Ale jako uznávám, že postup není jen o posledních zápasech, ale jelikož máte jen o bod více než NYR, tak by si to podle mě zasloužili za ten konec více o Philce jsem nemluvil, ti by si až na pár zápasu zasluhovali napráskat na zadek, jelikož s takovým týmem mají bojovat o prezidents trophy a né se klepat o PO...
Souhlasím, jen mi přišlo směšné, že tyhle řeči tu pronáší fanoušek Flyers, kteří na tom byli ještě hůře než my...neis píše:Prohrát se může s kýmkoliv, ale nejde o to ským, ale kdy. V průběhu sezony prakticky o nic nejde, takže výkony kolísají všem týmům, ale ve vašem případě šlo o všechno a stejně jste nehráli nic a prohráli 3x za sebou se slabšíma týmama, za to Rangeři bojovali jak to jen šlo. To že jste obměňovali kádr je ale vaše věc, to není podle mě dobrý argument, nikdo vás do toho nenutil. Letos Phillka nedojížděla na golmany, ale na jejich zranění, to je podstatný rozdíl.... Ale jako uznávám, že postup není jen o posledních zápasech, ale jelikož máte jen o bod více než NYR, tak by si to podle mě zasloužili za ten konec více o Philce jsem nemluvil, ti by si až na pár zápasu zasluhovali napráskat na zadek, jelikož s takovým týmem mají bojovat o prezidents trophy a né se klepat o PO...
To pochopitelně nesmysl není, Emery měl snad jednu povedenou sezónu a to je ta s tou Ottawou. Letos ani před zraněním nepředváděl žádné vyrovnané výkony.AndyF píše:To je pochopitelne nesmysl... zdravy Emery (na zacatku sezony) patril mezi nejlepsi a uz jednou dotahl Ottawu do finale. A to od te doby jeste zapracoval na moralce..habs píše:... ani Emery, ani Leighton nejsou žádná esa, která by vás měla táhnout vyřazovacími boji ...
Protože ho zranění sužovala po většinu sezony, ale on i přes to chytal...habs píše:To pochopitelně nesmysl není, Emery měl snad jednu povedenou sezónu a to je ta s tou Ottawou. Letos ani před zraněním nepředváděl žádné vyrovnané výkony.AndyF píše:To je pochopitelne nesmysl... zdravy Emery (na zacatku sezony) patril mezi nejlepsi a uz jednou dotahl Ottawu do finale. A to od te doby jeste zapracoval na moralce..habs píše:... ani Emery, ani Leighton nejsou žádná esa, která by vás měla táhnout vyřazovacími boji ...
Nevim, kolik zapasu jsi videl, ja vsechny...habs píše:To pochopitelně nesmysl není, Emery měl snad jednu povedenou sezónu a to je ta s tou Ottawou. Letos ani před zraněním nepředváděl žádné vyrovnané výkony.AndyF píše:To je pochopitelne nesmysl... zdravy Emery (na zacatku sezony) patril mezi nejlepsi a uz jednou dotahl Ottawu do finale. A to od te doby jeste zapracoval na moralce..habs píše:... ani Emery, ani Leighton nejsou žádná esa, která by vás měla táhnout vyřazovacími boji ...
To já samozřejmě zdaleka ne, viděl jsem jich několik, za celou sezónu to nebylo určitě víc než 20. Tak jsem v tom případě měl asi "štěstí" na ty zápasy, kde chytal vyloženě průměrně. Ale mně jako gólman nic moc neříkal ani v předešlých sezónách, když tedy pominu tu v KHL, tam o něm nevím vůbec nic.AndyF píše:Nevim, kolik zapasu jsi videl, ja vsechny...habs píše: To pochopitelně nesmysl není, Emery měl snad jednu povedenou sezónu a to je ta s tou Ottawou. Letos ani před zraněním nepředváděl žádné vyrovnané výkony.
habs píše:To já samozřejmě zdaleka ne, viděl jsem jich několik, za celou sezónu to nebylo určitě víc než 20. Tak jsem v tom případě měl asi "štěstí" na ty zápasy, kde chytal vyloženě průměrně. Ale mně jako gólman nic moc neříkal ani v předešlých sezónách, když tedy pominu tu v KHL, tam o něm nevím vůbec nic.AndyF píše:Nevim, kolik zapasu jsi videl, ja vsechny...habs píše: To pochopitelně nesmysl není, Emery měl snad jednu povedenou sezónu a to je ta s tou Ottawou. Letos ani před zraněním nepředváděl žádné vyrovnané výkony.
myslim ze Emery spis na zacatku sezony prekvapil nez ze by chytal na vezinu, postupem casu to byla ale sed a prumer, to se musi nechat a to ze chytal se zranenim je jeho resp. managementu chyba, ze ho nenechali poradne dolecit, ono to ani neslo ho nechat odpocivat kdyz dvojkou byl Boucher a bojovalo se o PO
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé