Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

panove..na to ze ste sa dostali do elitnej spolocnosti zazrakom tak mate velku hubu..dekuji..
maro píše:panove..na to ze ste sa dostali do elitnej spolocnosti zazrakom tak mate velku hubu..dekuji..
No tak to říkají ti praví ;) Místo vás tam měli být Rangeři, hokejová spravedlnost není, jelikož tým co prohraje všechny rozhodující zápasy v týmy jako NYI,CAR,TOR nemá co v PO pohledávat...ale budu vám držet palce, aby jste WSH potrápili a to myslím upřímně..
ono sezona nie je len o poslednych 15 zapasoch..ale makacka cely rok..
a rad by som kebyze ste uz nepisali prispevky typu ha ha chudaci smerom k habs..je to ubohe..
A to ty chceš jako říct, že MTL nejsou v této serii naprostí outsideři ? To je realné zhodnocení šancí, pokud by byli MTL ve formě, tak bych si tak jistý nebyl, ale připadnou mi jako loni Flyers, kdy poslední zápasy šetřili síly a hráli bez nasazení jako kluci na rybníku a potom se to přeneslo i do PO. Přeju MTL uspěch, ale v této situaci je to scifi, ale uvidíme s jakým nasazením přijdnou kluci z MTL...
hovorim o posmeskoch , ktorymi "fanusikovia" filky castuju montreal v poslednych dnoch..

stav serie je uz rozhodnuty vopred (4-0)..
maro píše:hovorim o posmeskoch , ktorymi "fanusikovia" filky castuju montreal v poslednych dnoch..

stav serie je uz rozhodnuty vopred (4-0)..
Tak to sorry, poslední dny jsem tady moc nebyl, takže o nějakých posměškách nevím...
Řeší se zde naprosté hlouposti. MTL klíďo může vyřadit WSH 4:0. Vždyť je to play off. Základní část už zapomenuta. Vše smazáno. Jede se od nuly. Jednoduše stát se může cokoliv. A osobně to přeji MTL. Ovci a ten jeho WSH ze srdce nemám rád.
Montreal je dosť nevyspytateľné mužstvo, ktorého výkony dosť stoja na jeho dvoch dobrých brankároch.
Kľudne to môže skončiť 4-2 na zápasy pre Montreal pričom by tie dva prehraté prehral 6-2 a 7-1.
Jasně že je to možné, ale tady jde spíše o nějaký realný odhad a tam je jasným favoritem WSH, což ale v realu nemusí nic znamenat ;)
No já i když nerad to říkám tak si nemyslím že by Habs vyhráli na Caps více jak 2 zápasy :cry:
neis píše:
maro píše:panove..na to ze ste sa dostali do elitnej spolocnosti zazrakom tak mate velku hubu..dekuji..
No tak to říkají ti praví ;) Místo vás tam měli být Rangeři, hokejová spravedlnost není, jelikož tým co prohraje všechny rozhodující zápasy v týmy jako NYI,CAR,TOR nemá co v PO pohledávat...ale budu vám držet palce, aby jste WSH potrápili a to myslím upřímně..
To nemyslíš vážně, že ne? Proč by tam měli být místo nás? Vy jste měli sezónu podělanou daleko víc než my - u nás proběhla totální obměna kádru a tak nějak se čekalo, že to bude dlouhý čas drhnout. U vás zůstalo komplet kvalitní jádro zachované, a přesto jste měli obrovské problémy - dojeli jste na gólmany. Ale to je stará věc... Takže mluvit tu něco o tom, že v našem případě "hokejová spravedlnost není" je docela mimo mísu... To, že jsme na konci podělali zápasy s relativně slabšími soupeři , je pravda, ale pokud mě paměť neklame, tak jak Islanders, tak Carolina hráli na konci sezóny velmi dobře a myslím, že zrovna vy jste dostali na Long Islandu "bůra"... :D . Prohrála tam třeba i Ottawa, takže podle tvé logiky by v play-off neměla taky co dělat - takové argumenty jsou k smíchu!
Máš určitě pravdu v tom, že jsme v sérii s Caps outsidery, o tom není sporu - ani já našim moc nevěřím a myslím, že celkový výsledek 4-2 v náš neprospěch by se dal považovat za vyřazení se ctí.
Prohrát se může s kýmkoliv, ale nejde o to ským, ale kdy. V průběhu sezony prakticky o nic nejde, takže výkony kolísají všem týmům, ale ve vašem případě šlo o všechno a stejně jste nehráli nic a prohráli 3x za sebou se slabšíma týmama, za to Rangeři bojovali jak to jen šlo. To že jste obměňovali kádr je ale vaše věc, to není podle mě dobrý argument, nikdo vás do toho nenutil. Letos Phillka nedojížděla na golmany, ale na jejich zranění, to je podstatný rozdíl.... Ale jako uznávám, že postup není jen o posledních zápasech, ale jelikož máte jen o bod více než NYR, tak by si to podle mě zasloužili za ten konec více o Philce jsem nemluvil, ti by si až na pár zápasu zasluhovali napráskat na zadek, jelikož s takovým týmem mají bojovat o prezidents trophy a né se klepat o PO...
neis píše:Prohrát se může s kýmkoliv, ale nejde o to ským, ale kdy. V průběhu sezony prakticky o nic nejde, takže výkony kolísají všem týmům, ale ve vašem případě šlo o všechno a stejně jste nehráli nic a prohráli 3x za sebou se slabšíma týmama, za to Rangeři bojovali jak to jen šlo. To že jste obměňovali kádr je ale vaše věc, to není podle mě dobrý argument, nikdo vás do toho nenutil. Letos Phillka nedojížděla na golmany, ale na jejich zranění, to je podstatný rozdíl.... Ale jako uznávám, že postup není jen o posledních zápasech, ale jelikož máte jen o bod více než NYR, tak by si to podle mě zasloužili za ten konec více o Philce jsem nemluvil, ti by si až na pár zápasu zasluhovali napráskat na zadek, jelikož s takovým týmem mají bojovat o prezidents trophy a né se klepat o PO...
Souhlasím, jen mi přišlo směšné, že tyhle řeči tu pronáší fanoušek Flyers, kteří na tom byli ještě hůře než my... :) . My jsme prohráli tři zápasy na konci, ale vás jsme v tom téměř nejdůležitějším porazili, byť hlavně zásluhou Haláka - a to se počítá! A ta vaše prohra s Islanders se přece taky datuje ke konci základní části nebo ne...? Jasně, že přestavba mužstva byla naše (respektive manažerova) volba, ale já to neříkal kvůli tomu, že bych se na to vymlouval, ale kvůli tomu, že se díky tomu s určitými problémy počítalo - u vás nikoliv, jak jsi napsal, váš kádr podle jmen měl mít dávno play-off jasné! Takže z tohoto úhlu pohledu je daleko větším zklamáním vaše umístění než naše. Brankáře jste sice zraněné měli a v tu nejblbější dobu, ale ruku na srdce - ani Emery, ani Leighton nejsou žádná esa, která by vás měla táhnout vyřazovacími boji a třeba v porovnání s Halákem jasně prohrávají. Měli jste po něm sáhnout, když byl k mání... Teď už ho, doufám, nepustíme. I když v Montrealu člověk nikdy neví...
habs píše:... ani Emery, ani Leighton nejsou žádná esa, která by vás měla táhnout vyřazovacími boji ...
To je pochopitelne nesmysl... zdravy Emery (na zacatku sezony) patril mezi nejlepsi a uz jednou dotahl Ottawu do finale. A to od te doby jeste zapracoval na moralce..
AndyF píše:
habs píše:... ani Emery, ani Leighton nejsou žádná esa, která by vás měla táhnout vyřazovacími boji ...
To je pochopitelne nesmysl... zdravy Emery (na zacatku sezony) patril mezi nejlepsi a uz jednou dotahl Ottawu do finale. A to od te doby jeste zapracoval na moralce..
To pochopitelně nesmysl není, Emery měl snad jednu povedenou sezónu a to je ta s tou Ottawou. Letos ani před zraněním nepředváděl žádné vyrovnané výkony.
habs píše:
AndyF píše:
To pochopitelně nesmysl není, Emery měl snad jednu povedenou sezónu a to je ta s tou Ottawou. Letos ani před zraněním nepředváděl žádné vyrovnané výkony.
Protože ho zranění sužovala po většinu sezony, ale on i přes to chytal...
habs píše:
AndyF píše:
Nevim, kolik zapasu jsi videl, ja vsechny...
AndyF píše:
habs píše: To pochopitelně nesmysl není, Emery měl snad jednu povedenou sezónu a to je ta s tou Ottawou. Letos ani před zraněním nepředváděl žádné vyrovnané výkony.
To já samozřejmě zdaleka ne, viděl jsem jich několik, za celou sezónu to nebylo určitě víc než 20. Tak jsem v tom případě měl asi "štěstí" na ty zápasy, kde chytal vyloženě průměrně. Ale mně jako gólman nic moc neříkal ani v předešlých sezónách, když tedy pominu tu v KHL, tam o něm nevím vůbec nic.
habs píše:
AndyF píše:
habs píše: To pochopitelně nesmysl není, Emery měl snad jednu povedenou sezónu a to je ta s tou Ottawou. Letos ani před zraněním nepředváděl žádné vyrovnané výkony.
To já samozřejmě zdaleka ne, viděl jsem jich několik, za celou sezónu to nebylo určitě víc než 20. Tak jsem v tom případě měl asi "štěstí" na ty zápasy, kde chytal vyloženě průměrně. Ale mně jako gólman nic moc neříkal ani v předešlých sezónách, když tedy pominu tu v KHL, tam o něm nevím vůbec nic.
myslim ze Emery spis na zacatku sezony prekvapil nez ze by chytal na vezinu, postupem casu to byla ale sed a prumer, to se musi nechat a to ze chytal se zranenim je jeho resp. managementu chyba, ze ho nenechali poradne dolecit, ono to ani neslo ho nechat odpocivat kdyz dvojkou byl Boucher a bojovalo se o PO
Hamilton - Manitoba 2-0

stav serie 1-0

PK 0+1
Cedric Desjardens SO

Tak dufajme ze sa rozhodnu spravne a vymenia rozumne priceho..Ako vidno nahrada za neho by uz aj bola..
Hamilton - Manitoba 8-2

stav serie 2-0

PK 1+2
Cedric Desjardens 28 saves of 30 shots
manitoba-hamilton 7-2

na zapasy 1-2
manitoba-hamilton 4-5 pp

stav serie 1-3

PK 2+0
manitoba-hamilton 5-2

stav serie 2-3

PK 0+1
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES