Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

"I haven't told many people this but he spit in my face," Dorsett told Shawn Mitchell of the Dispatch."That got me a little more mad.

"That's why I was yelling at the ref so much and yelling at him in the penalty box. I find that pretty disrespectful. That's probably one of the most disrespectful things someone can do, especially a guy who is the best player in the league. It's classless. He's supposed to be a role model for the game. It's unbelievable. ... I don't know if he meant to do it, but the bottom line is he did it and it's disgusting."
Takze Ovechkin udajne plivnul Dorsettovi do tvare, :cool: Na Sherlocka Holmese se nikdo hrat nebude, Ovechkin "prekvapive" rika, ze nic neudelal, nazor si tedy musi udelat kazdy sam...
Atlantik píše:Takze Ovechkin udajne plivnul Dorsettovi do tvare
Tak dufam, ze to neurobil, lebo to by klesol hodne hlboko.
Dnes som daco zachytil na tsn ale nemal som cas to moc sledovat, akurat davali vyjadrenie Ovechkina, nevedel som o co islo, ale ta jeho obhajoba mi neprisla moc presvedciva.
Ale tak hadam by nebol taky ch*j :ja_neviem:
Tak Backie day-to-day. Najprv Semin, teraz Backstrom, a to sme prave zacali vyzerat ako Washington spred 2 rokov :hroza:
ja nechcem aby odišiel nikde :( mne sa páči ako hrá a keď ma formu je nezastavitelný :)
michal225 píše:ja nechcem aby odišiel nikde :( mne sa páči ako hrá a keď ma formu je nezastavitelný :)
Tvoje priania vyslyšané nebudú, aj keby si zavolal McPheemu, tak Semin v hlavnom meste neostane :) Ak si mám tipnúť, tipujem to na jednoročnú zmluvu v silnom tíme, alebo 2+ v nejakom priemernom alebo slabšom...V tom najhoršom prípade sa nechá zlákať ponukou z KHL, ktorá bude financiami prevyšovať tie z NHL.
:cry: dúfam že sa ešte rozohrá aby im ukázal že si zaslúži ostať v týme a že je skvelý hokejista :)
michal225 píše::cry: dúfam že sa ešte rozohrá aby im ukázal že si zaslúži ostať v týme a že je skvelý hokejista :)
hlavně má podle mě nejlepší střelu švihem v celé lize
Martin #27 píše:
michal225 píše::cry: dúfam že sa ešte rozohrá aby im ukázal že si zaslúži ostať v týme a že je skvelý hokejista :)
s Gáborikom :)
michal225 píše:
Martin #27 píše:
s Gáborikom :)
Gaborik ji určitě nemá tak prudkou jako Semin :)
ale tá presnosť :) radosť pozerať sa na nich :)
"Backstrom won´t face Shark"

Vdaka, Rene :bitka3:
http://www.washingtonpost.com/sports/ca ... story.html" onclick="window.open(this.href);return false;
at tahne :a_von:
we dont need him :shock:
aj ked je to fenomen ofenzivneho obrancu desatrocia :klobuk_dole:
Tak dneska nás čeká prestižní zápas s Pittsburghem... :yes: :yes: :yes:

V bráně asi Vokoun. Tak jen doufám, že se mu povede líp, než proti Žralokům a Králům.... :yes: :yes:

Z farmy byl povolán k prvnímu zápasu v NHL, český obránce Tomáš Kundrátek... :wink: :wink:
Třeba bude nominován a doufám že pokud ano, tak se mu zápas povede... :yes: :yes:

Přemýšlím, koho by měl nahradit.. :-P
Je jasné, že nebude hrát " zelený, porcelánový" Mike.... :-( :-(
Osobně mám podobný názor jako XruC..
Být na místě GM, tak bych počkal až se uzdraví a pak bych ho vyměnil.. :yes: :yes:
Je to sice hodně rouhačské, protože je to Top obránce, ale co s ním, když je věčně zraněný... :? :?
Na jeho místě prvního obránce obrany Capitals, se celkem slušně zapracoval Denis Wideman.
Hraje místo něj přesilovky i oslabení a tráví nejvíc času na ledě z obránců Caps... :yes: :yes:

V posledních zápasech dost chybuje v obraně (pro mě překvapivě), John Carlson.. :cry: :cry:
Naopak naprosto úžasně hraje jeho parťák v obraně Karl Alzner... :yes: :yes:
Skvěle si taky vede nováček Dmitrij Orlov... :yes: :yes:
Tak jsem vážně zvědavý, koho by měl dneska Kundrátek nahradit.. :roll:

Jinak tajně doufám, že se dneska vrátí do útoku, náš nejproduktivnější hráč Nicklas Bäckström... :yes: :yes:
Bez něj je to vážně bída.. :shock: :? :-O

Tak uvidíme...

GO CAPS GO!!!!!!!!!!
no..utrpeli sme vyhru, ale velmi velmi dolezitu.
Caps-Pens 1:0!!!!!!! :clap: :hop: :wave: :yahoo:
Těžkej a hodně bojovnej zápas, který byl chudý na góly a spíš by mu slušela remíza... :yes: :yes: :yes:

Fantastickej Vokoun, skvělej Alzner, výbornej Hamrlík, kterej si pohlídal Kundrátka... :clap: :clap: :clap:
Opět velmi často chybující Carlson... :? :-O :shock:

V útoku se hodně snažil Ovie, :good: :good: dvakrát minul prázdnou branku lemplík Semin. :thumbsdown: :thumbsdown:
Hodně tvrdej Brouwer, kterej měl 11 hitů, rychlá bitka Hendrickse, který ještě nastřelil tyčku (proti San José horní tyčku). :-O :cry:

A nakonec tenhle zápas rozhodla jedinná branka Jasona Chimery, ze 16. minuty, první třetiny... :yes: :clap: :yahoo: :wave:

Důležité 2 body, nakonec zůstaly doma... :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Jinak opět dost často chybující komentátor NOVA SPORTU.... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!
Sice nechápu co se u vás děje s herním projevem, ale aktuálně má porážka Pens cenu zlata, ať je jakákoliv! Pens poprvé mimo PO a liga podstatně zdramatizovaná ;)
aktuálně má porážka Pens cenu zlata
Kdyz ti staci ke stesti neuspechy psychicky a zdravotne zdecimovaneho teamu, kterej by mimochodem pri lepsi zdravotni situaci byl zrejme pred Flyers, tak fajn... Ale je to jedno, nechci to nejak resit.

K veci:

S projevem Caps se nedeje nic, psal jsem to tu uz davno a je to tak furt... Hrajou jen to co jim ordinuje Hunter, slusna prace v obrannem pasmu, osobni obsazovani kazdeho hrace, fyzicky projev a minimalizace precisleni soupere(resp. jejich uplne odstraneni). To vse ale za cenu ponekud pasivni hry a se slabou snahou o drzeni puku v utocnem pasmu, nebezpecni jsou spise ze brejku. Ten styl Caps prilis nesedi, ale je to rekneme dlouhodoby projekt Huntera, ktery mozna nekdy uspesny bude, tezko rict... Ovechkin v nem ale naleza uplatneni jen velmi pozvolna, coz je dost problem. Navic Caps jsou bez Backstroma a Greena, takze v dane situaci se tenhle styl mozna castecne ztotoznuje se spravnym resenim situace vzhledem na stav v jejich kadru...

Jak pise J.R., zapasu by slusela remiza, kazdy z mancaftu mel nektere useky hry pod kontrolou. My jsme meli vetsinu zapasu teritorialni prevahu a vetsi pocet sanci nez Capitals, na druhe strane, sance Caps byly cistejsi... Skoda zaveru, tam jsme meli nekolik tutovek na vyrovnani, mame i hodne smuly. Prohra me az tak neboli, zapas byl sice hodne dulezitej, ale momentalne jsem v stavu urcite dusevni stagnace a rikam si, ze jednou se ta serie zlomit musi a pak to snad pujde, plus se nam povraceji klicovi hraci. Navic ke Caps uz ani necitim takovou brutalni nenavist jako kdysi, hodne to ochablo, je to pro me pomalu ale jiste team jako kazdej jinej...
Atlantik:áno je to len normálny tým,lepšie pre teba,lachšie sa prehrýzneš cez prehru :D a navyše že chýbajú hráči Pens je výhovorka,každému niekto chýba tak sa nevyhováraj
Tak Ovie je zevraj druhy najprecenovanejsi hrac ligy (podla hlasovania samotnych hracov) :jn:
Momentalne si viac uzivam a viac ma bavia zapasy Slovana ako Caps, tolko k nasej hernej filozofii a prejavu. Ked s tymto dosiahneme nejaky uspech, tak sa desim nasledujucich rokov.
Atlantik: Proč do toho taháš nějaké osobní preference? Pro WSH jste byli nejblížším soupeřem v tabulce, takže body mají cenu zlata..
neis píše:Atlantik: Proč do toho taháš nějaké osobní preference? Pro WSH jste byli nejblížším soupeřem v tabulce, takže body mají cenu zlata..
Aha sorry, pokud jsi to bral z pohledu WSH, tak v tom pripade je to samozrejme naprosto OK, pro ne to opravdu byl setsakramentsky dulezitej zapas, protoze se zranenim Backstroma a pri trapeni nekterych dalsich hracu muzou mit v boji o playoffs podobne problemy jako my...
minato píše:Momentalne si viac uzivam a viac ma bavia zapasy Slovana ako Caps, tolko k nasej hernej filozofii a prejavu. Ked s tymto dosiahneme nejaky uspech, tak sa desim nasledujucich rokov.
no ja nasu ligu nejako nesledujem.....nexyta ma to,ked uz tak si mrknem KHL-ku,repre ...ale vacsinou NHL.Poslednu dobu ma ale nasa hra uspava a to ''doslova'' a tak ako pises,aj ja sa desim nasledujucix zapasov.Stale si vravim,ze v tom dalsom zapase sa to zmeni a o5 budem mat nadsenie z hry,ktore mi nedovoli zaspat....ale to nie a nie prist.Dpc s takym systemom hry...keby nam ta zmena stylu aspon priniesla nejake ovocie...ale raz je to tak,druhyraz onak s vypraskom :ee: ....tak ako tu uz niekto spominal,ta xemia v muzstve vobec nefunguje,zmena kouca neriesi nic....tu pomoze snad len prestavba tymu.
Co sa tyka Alexa ,ze je druhy najprecenovanejsi hrac ligy ...tak ci je druhy to neviem....ale 9.5 melona by som mu za posledne 2 sezony urcite nedal....mozno take 4.5 melona ako bral Bondra v najlepsix rokox .V nasom tyme este Ward, Semin,Laich,Hamrlik poberaju viac nez si zasluzia.
Green je opat LTI :hroza:
prisiel, vydrzal zapas :arrow: zranil sa, opat sa vratil, vydrzal 2 :arrow: opat LTI
Inak vcera som trochu nepochopil povolanie Kundratka, nieze by hral zle, ale Erskine so Schultzom boli zdravi. Hl. Erskine by prispel tvrdou hrou a Schults aj ked nieje najrychlejsi a na svoju vysku neskutocne soft, je to vitaz +/- s pred 2 rokov s vybornou pozicnou hrou a dlhou hokejkou. Vyhralo sa na 0, takze je to fajn, len by ma zaujimali pohnutky, ktore viedli Huntera k tomu aby radsej povolal neskuseneho mladasa pred dvoma predsa len ostrielanymi hracmi :?: :?: :?: ...a hl. v tak dolezitom zapase
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG