Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Já nechci Jakupova nijak zatracovat, ale já mu vůbec nevěřím. On bezpochyby má rychlost, skill a možná i tu střelu, ale jeho přístup k hokeji se mi absolutně nezdá. Jakoby jej spíše zajímal zájem médií (teď nemám na mysli rozhovory ale to, že z něj média dělají něco velkého)než hokej. Já měl Pavla Bureho nesmírně rád. Nedávno jsem si dohledával videa za dob působení na Floridě a i když jich mnoho na internetu není, tak ta co jsem našel byla úžasná! Ale když jsem viděl ta videa, tak si tak v duchu říkám, že už hodně dlouho jsme neviděl hráče, co i podprůměrný tým dotáhl zcela sám do PO. Vždyť tehdy měl 29% podíl produktivity celého týmu a k tomu má Jakupov setsakra daleko. U ruských hráčů nikdy nevíš, co jim víc prospěje, jestli tvrdý trenér jako Bob Harley, nebo kamarádíček Eakins. Jakupov má zatím blíže našlápnuto ke kariéře mého "oblíbence" Nikolaje Zherděva.
Bure set a league record that season by scoring 29.5% of his team's total goals over the course of the season.
Tákhle
Byla to sezóna 2000/01 a druhej v bodování byl Kozlov s tuším 40 nebo 50 body. Prostě narozdíl od Crosbyho, Girouxe apod. byl jinde. Nebejt těch zasranejch kolen, tak toho dokázal mnohem víc.
Tákhle
Osobne si myslim, ze Fjodorov bol ako hrac lepsi, bol komplexnejsi a mohol hrat na akokmkolvek poste, bohuzial ako GM je zatial strasny. Ale to uz je druha tema.Guddy.44 píše:Bure set a league record that season by scoring 29.5% of his team's total goals over the course of the season.
TákhleByla to sezóna 2000/01 a druhej v bodování byl Kozlov s tuším 40 nebo 50 body. Prostě narozdíl od Crosbyho, Girouxe apod. byl jinde. Nebejt těch zasranejch kolen, tak toho dokázal mnohem víc.
Co sa tyka Jakupova, nemyslim si, zeby mal nasliapnute ku kariere a la Zerdev, kedze Zerdeva zahubila jeho laska k nocnym barom, ak to mam jemne povedat, na druhej strane je Jakupov strasne predvidatelny, neviem, ci sa to v NHL zlepsilo, ale on proste nevie byt variabilny. Mozno hrat tak ako on a byt uspesny, ale to by musela byt jeho silova hra a agresivita na uplne inej urovni.
Nechtěl jsem z něj zase udělat nejlepšího hráče světa. Jen jsem chtěl říci, že i mezi totálním odpadem, jako byli průměrní až podprůměrní hráči dokázal nasázet 2x po sobě 60 branek. A to ty branky dokázal sázet i stylem, že si dojel pro puk do obraného pásma, prokličkoval si to sám kluzištěm a zakončil. Pro mě to prostě byl jeden z mála hráčů, co si to uhrál sám. Samozřejmě, to že ztrácel puky a prakticky nebránil je věc druhá no. Avšak alespoň v jedné sezóně prostě "sám" dotáhl do PO.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé