Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Phil Kessel – hráč, ktorý takmer ohrozil Crosbyho pozíciu na drafte

http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/18284
Parada, dva body su doma! :clap: Sedem golov potesi, spravili sme trocha prievan v branke Thrashers, ked najskor nastupil Pavelec, ktory tam vydrzal len 11 minut a vystriedal ho Hedberg. Pavelec sa nakoniec do brany este vratil a to v polovici tretej tretiny, kedy toho mal pre zmenu plne zuby aj jeho nahradnik.

Z highlightonv: prva tretina bola velmi dobra, ale v druhej sme polavili nechali vyniknut Thomasa - esteze ho mame. Nastastie sme neinkasovali. V tretej sa hra vyrovnala a vysledok sme si udrzali.

Chara dal velmi pekny gol :good: + bitka, ktora v zazname nebola. Uz len asistencia mu chybala.

Na lavicke Thrashers sedel aj Colin Stuart, ktory bol povolany z farmy. Do hry vsak nezasiahol a tak len z lavicky mohol sledovat dva goly svojho brata v drese Bruins.
Chara vs. Thorburn

no pekne mackovia pekne :thumbsup: hadam sa aj zajtra rano budem vytesovat z podobnych hajlajtov :)
"Je pekne, ze sme tam, kde sme. Od novembra nam to naozaj ide," skonstatoval trener Bruins Claude Julien. :frajer2:
prehupli sme sa cez 100 golovu hranicu :thumbsup: a Kessy aj nadalej bodovo vali :thumbsup: dnes vsak hrame o vyrovnanie domaceho rekordu zo sezony 82/83...motivacia hadam dostatocna :frajer2:
Skorpion píše:Chara vs. Thorburn
najlepšie bolo ako si ho pritiahol Zee za dres :D
:o
Vylúčenia
36:14 - BOS - Z. CHÁRA - 10 min - Osobný trest
36:14 - BOS - Z. CHÁRA - 5 min - Bitka v šarvátke (väčší trest)
36:14 - BOS - Z. CHÁRA - 2 min - Provokácia
36:14 - ATL - B. VALÁBIK - 5 min - Bitka v šarvátke (väčší trest)
36:14 - ATL - B. VALÁBIK - 2 min - Hrubosť

Tak nasi dvaja najvyssi a najtazsi si to rozdali! Tuzobne ocakavam nejake video, aby som si to mohol pozriet.
Update: cas 2:25 na nhl.tv. Nejaky vyrazny fight to nebol. Valabik si ani neskrtol, ako by mal velky respekt pred Zdenom, alebo len na neho nedociahol :D .

Kessle sa za branou zaplietol do suboja s Valabikom a Chara prisprintoval, aby zasiahol. Vyseldok: 2 min za provokacie + 5 min za bitku + 10 min osobny trest za nesportove spravanie

"Robil si len svoju pracu, snazil sa tvrdo hrat proti Philovi, ale ja mu to nemozem dovolit.", povedal Chara. "Obaja sme spravili, co bolo nevyhnutne."

Fernandez nazval 206 cm vysokeho Chara "otcom vsetkych z nas" a Kessel povedal, ze obrovity obranca by to spravil pre hocikoho.

"Hovori o nom vela to, ze by prisiel na pomoc hocikomu", povedal Kessel. "Ukazuje to ako je charakter."

[nhltv]http://www.nhl.tv/team/console.jsp?hlg=20082009,2,431[/nhltv]

Update2: A uz je to aj na youtube:

A mimochodom - rekord v pocte vitazstiev v rade na domacom lade vyrovanany! :clap:
co dodat, Zee si v noci dostatocne oddychol na tej :penalty: :cool: bitka sa riesi aj v hajlajtoch, ale slo viac menej o take natahovacky...Boris si bol urcite vedomy toho s kym ma tu cest..moc sa mu do bitky ist nechcelo..Zee je pre Borisa zrejme vzorom, tak to asi nechal tak :D

Kessy 1+1 ktora ze to bodova snura v poradi...15?! :o :good: :good: David 0+3 a Michael Ryder 2+0, ktoremu len o par sekuned unikol hattrick..do opustenej Hedbergovej branky skoroval uz po funuse, kazdopadne potvrdil, ze jeho angazovanie bolo spravnou volbou, jeho skusenosti sa nam v PO urcite zidu a ten jeho 2 gol bol inou individualnou lahôdkou :good: :good:

ako podotkol skorpion, rekord zo sezony 82/83 vyrovnany, tak podme ho poslat do minulosti..!..listky budu superom, kde by sa nam to mohlo podarit..!...zapas riesime az vo stvrtok, par dnovy oddych pride urcite vhod a do tohto zapasu by uz mohol byt pripraveny Wardo + Sturmy, ak aj nie, s momentalnym kadrom nam to môze byt v podstate "jedno" :)
Phil sa tlaci do prvej desiatky kanadskeho bodovania - uz je 15. V streleckej tabulke mu patri 3. miesto :good:
Tak dnes fight Chara-Valabik, taketo veci nevidim rad :( Trochu ma zasskocil Chara, Valabik sa sice chcel handrkovat, ale nie s nim, mohol si to odpustit, ale ja viem..teraz bojuje za tym a...ale aj tak
XruC píše:Tak dnes fight Chara-Valabik, taketo veci nevidim rad :( Trochu ma zasskocil Chara, Valabik sa sice chcel handrkovat, ale nie s nim, mohol si to odpustit, ale ja viem..teraz bojuje za ty a...ale aj tak
Nevidim na tom absolutne nic zle!
podobne nazory ako si spomenul XruC som uz vysvetloval na HP a docela ma pobavili :roll: ake vlastenectvo, v prvom rade ide o protihraca a chranenie si svojho spoluhraca..aj tak ten fight bol :thumbsdown:
cepi píše:Michael Ryder[/color] 2+0, ktoremu len o par sekuned unikol hattrick..do opustenej Hedbergovej branky skoroval uz po funuse, kazdopadne potvrdil, ze jeho angazovanie bolo spravnou volbou, jeho skusenosti sa nam v PO urcite zidu a ten jeho 2 gol bol inou individualnou lahôdkou :good: :good:
myslim ze je to perfektna nahrada za Murraya, kt. v poslednych sezonach stagnoval, a ten druhy gol bol ukazkovy toto je rozdiel medzi Ryderom a Murrayom, Murray bol len strelec ktory potreboval dobru nahravku a Ryder si to vie potiahnut aj sam, ale to je len moj nazor.
XruC píše:Tak dnes fight Chara-Valabik, taketo veci nevidim rad :( Trochu ma zasskocil Chara, Valabik sa sice chcel handrkovat, ale nie s nim, mohol si to odpustit, ale ja viem..teraz bojuje za tym a...ale aj tak
ale myslim ze to bolo v pohode ved Zee mu suboji neco zasepkal do uska takze urcite to nebude medzi nimi az take zle.
Skorpion píše:
XruC píše:Tak dnes fight Chara-Valabik, taketo veci nevidim rad :( Trochu ma zasskocil Chara, Valabik sa sice chcel handrkovat, ale nie s nim, mohol si to odpustit, ale ja viem..teraz bojuje za ty a...ale aj tak
Nevidim na tom absolutne nic zle!
Čo ak by sa jeden z nich zranil. napr. Zdeno Ak nepostúpi Boston do play-off (pravdepodobne postúpi :D) tak potom by si na hráčov Bruins dovoľovali viac. A keby sa zranil Valábik nemalo by SVK obrancu na MS (ak Atllanta nepostúpi).

keď sa bijú dvaja kanaďania, to nevadí, však tých tam je veľa, ale keď sa bijú dvaja a Slováci to je dosť, lebo riskujú zranenie.

Ale aj tak zviditeľnili Slovákov :D
Toto som ešte nezažila...aby sa pobili dvaja slováci... :? Nepáči sa mi to...pripadá mi to čudné...ved sme slováci,nemali by sme sa biť nedzi sebou... :?
Napriek tomu, že bitkám neholdujem, tak teraz by som bol veľmi rád, keby Valábik párkrát natiahol Chárovi. Aspoň v niečom by si získal rešpekt, lebo to čo niekedy vytvára Boris na ľade sa nedá prirovnať k hokeju :). Ale vidno, že do tej bitky sa mu nechcelo. Zas Cháru absolútne rozumiem. Phila sa zastal, ale Valábika rozumiem ešte viac. Proti Bostonu sme mohli hrať len takto, no ale ani to nám nevyšlo. Tka snáď nabudúce. 16. hráme v Ottawe, takže tam by sa patrilo naplno bodovať.
Freddie92 píše:Toto som ešte nezažila...aby sa pobili dvaja slováci... :? Nepáči sa mi to...pripadá mi to čudné...ved sme slováci,nemali by sme sa byť nedzi sebou... :?
A aky hokej sledujes ked si este nevidela bit sa dvoch Slovakov? :wink: Skus obcas extraligu, napr. Liptovsky ked hral Nitre. :wink: Raz sa pobili aj Satan so Stumpelom, aj ked nic vazne... (videl som len foto).

Dajte uz pokoj s tym, ze su to Slovaci! Kazdy hra za svoj tym a robi to co ma! Tam nejde o nenavist, obaja so profesionali! To jako povedat, ze Gaborik by nemal dat gol Budajovi, lebo je to tiez Slovak! Uz ma s tym nestvite! :evil:

Update: cepi, opravene :good: :D
Skorpion: :taptap: - perfektný príspevok. Vystihol si to do bodky. Až na to, že profesionáli je s mäkkým i na konci :). Ale keďže si bol rok u protinožcov, tak ťa to ospravedlňuje :).
Freddie92 píše:Toto som ešte nezažila...aby sa pobili dvaja slováci... :? Nepáči sa mi to...pripadá mi to čudné...ved sme slováci,nemali by sme sa byť nedzi sebou... :?
ale no Freddie, tu sa nehrame na pieskovisku...ja som slovacik, neber mi ten bagricek :lol3: a ked mi ho vezmes aj tak Ta nebudem :box: lebo si slovacik :lol3: pointu sme hadam pochopili :frajer2: nazory Skorpiona, Jakuba su OK aj ten "anonymny"? pod Skorpionovym prispevkom :D
Skorpion píše:
A aky hokej sledujes ked si este nevidela bit sa dvoch Slovakov? :wink: Skus obcas extraligu, napr. Liptovsky ked hral Nitre. :wink: Raz sa pobili aj Satan so Stumpelom, aj ked nic vazne... (videl som len foto).

Dajte uz pokoj s tym, ze su to Slovaci! Kazdy hra za svoj tym a robi to co ma! Tam nejde o nenavist, obaja so profesionali! To jako povedat, ze Gaborik by nemal dat gol Budajovi, lebo je to tiez Slovak! Uz ma s tym nestvite! :evil:

Update: cepi, opravene :good: :D
lenže obaja patria do užšieho kádra SVK repre a nedajbože keby sa jeden z nich zranil tak čo.
Možná tím naštvu nějakého fandu Bruins, ale Chára je pro spíš průměrný bitkař :D Jeho úkolem je hlavně dobře bránit a zakládat útoky a v tom je skvělý, ale bitkař to není. Ve většině bitek těží hlavně ze svých centimetrů, takže se k němu nikdo nemá šanci dostat (teď to bylo příkladně vidět u Valábika), o to víc se mi líbí bitkařiá jako Riley Cote nebo Darcy Hordichuk.
kanter píše:lenže obaja patria do užšieho kádra SVK repre a nedajbože keby sa jeden z nich zranil tak čo.
Tak nic, tak sa zrani. Co by sa malo stat? Zranenia sa v hokeji vyskytnu.
MartinFC píše:Možná tím naštvu nějakého fandu Bruins, ale Chára je pro spíš průměrný bitkař :D Jeho úkolem je hlavně dobře bránit a zakládat útoky a v tom je skvělý, ale bitkař to není. Ve většině bitek těží hlavně ze svých centimetrů, takže se k němu nikdo nemá šanci dostat (teď to bylo příkladně vidět u Valábika), o to víc se mi líbí bitkařiá jako Riley Cote nebo Darcy Hordichuk.
Nikto o nom netvrdi, ze je bitkar a uz vobec nie on sam. Povedz mu to do oci a vyrazi ti zub :D . Mal si pozerat Tyden v NHL na Nova Sport pred 1,5 tyzdnom a vedel by i co si Chara mysli o tom, ze mu hovoria bitkar.
samozrejme, ze Zee tazi zo svojich dlhociznych ruk, nazorny priklad s Valabikom, ale vôbec neriesim to, ci je bitkar ci nie je, pre mna je v prvom rade skvelym obrancom + kapitanom svojho timu...na bitky mame v time inych typkov Lucica, no najmä Thorntona, cize pohodka Martin :)
MartinFC: Svätá pravda, ale ani Valábik nie je nejaké "ořezávatko". V tejto bitke, však bolo vidno, že sa mu do nej nechcelo. Keby išiel do toho s elánom, tak verím, že by Chára mal veľké, veľké problémy.
cepi píše:samozrejme, ze Zee tazi zo svojich dlhociznych ruk, nazorny priklad s Valabikom, ale vôbec neriesim to, ci je bitkar ci nie je, pre mna je v prvom rade skvelym obrancom + kapitanom svojho timu...na bitky mame v time inych typkov Lucica, no najmä Thorntona, cize pohodka Martin :)
Pravděpodobně jsem měl více zdůraznit větu: Jeho úkolem je hlavně dobře bránit a zakládat útoky a v tom je skvělý :D
Skorpion píše:Povedz mu to do oci a vyrazi ti zub :D
Takový hulvát snad není :)
ThrashersFan píše:MartinFC: Svätá pravda, ale ani Valábik nie je nejaké "ořezávatko". V tejto bitke, však bolo vidno, že sa mu do nej nechcelo. Keby išiel do toho s elánom, tak verím, že by Chára mal veľké, veľké problémy.
Jo, Valábik je taky hodně urostlej, ale nějak se na to moc netvářil když k němu přijel Chára :D
keby ste sledovali dianie aj okolo nhl nie len cisto zapas tak by ste vedeli ako to tam chodi, ked hrali nedavno bratia Stastny proto sebe tak sa rubali zo sekerami ako lesaci, na lade su superi mimo ladu kamarati a to plati o vacsine bitkarov, a to nebola ani bitka mne len pripadalo ze zdena sa chce s Borisom porozpravat par krat akoze mu udrel do prilbi a hotovo tak to nerieste ze to boli slovaci
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE