Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

philly bude mĂ­t radost :cool:

:) Philly tak jste nás ohledně Briera trumfli. :!: Gratuluji,ale je to pálka.8 let za 52 milionů. :) To bude muset Briere hrát i bez nohou,aby se vyplatil.Holmgren to náthl.Pokračuje v agresivní přestupové politice Clarka.To jsem nečekal,myslel jsem,že je umírněnější :!: .Jsem jen zvědavý jestli podepíšou Pitkanena.No,ale platový strop je nově 50 milionu tak to snad vyjde.

Tak...a je po Pitkanenovi, takisto po Sandersonovi. Z Edmontonu Smith a Lupul.

Moc si teda financne nepolepsili tak snad aspon hracsky :)

Takisto velmi dobry trade ten Briere sa vam skutocne podaril,no pozeram ze Flyers riadne zbroja : Timonen,Hartnell,Briere,Lupul,Smith.......

Chester píše:Takisto velmi dobry trade ten Briere sa vam skutocne podaril,no pozeram ze Flyers riadne zbroja : Timonen,Hartnell,Briere,Lupul,Smith.......
Teď už by to play-off,mělo být defintivně jisté a musím vyseknout poklonu Holmgrenovi,protože udělal pořádný vítr a věřím,že Flyers se budou pohybovat na čele Atlantické divize.Super!Go Flyers Go :clap: :clap:
Obrázek

Obrázek

No tak to play off už je ich,na úkor New Jersey alebo NYI postúpi Philla,a už to ani nebude taký nemotorný tým z ktorých si robili Buffalo srandu v poslednom ich play off..

Tak Briera jsem chtěl tedy z těch 3 centrů nejméně, ale snad Holmy ví co dělá........... :wink: !!!! Jinak Joni odchází, to je obrovská škoda, ale jinak je to si myslím hodně dobrá výměna, Smith je skvělý defenzivní bek a Lupul bude v budoucnu hodně dobrý, věřím mu, je to stále velmi mladý hráč........... 8) !!!! Ale nyní máme jen 1 čistě ofenzivního beka, musí ještě přijít nějaký trejd, jinak ta obrana bude čistě defenzivní, sice tuto hru mám rád, ale vzadu by to mělo být v poměru ofe - def 2:4........... 8) !!!! Jinak Ohlunde styl hry Philly se určitě nezmění, ale potřebujeme holt někoho, kdo bude dělat se Simonem v lajně body a v tom je Daniel hodně dobrý, i když je to chrastítko, jaké svět neviděl, to ano....... :cool: !!!! Ale jinak náš tradiční styl zůstane zachován, Stevy je u kormidla a tak je to jisté.......... :cool: :cool: !!!! To Montry - Dík, také snad někoho ulovíte......... :wink: !!!! To Lamík - podepiště to Mischua, jinak spláčete nad výdělkem, již jste přišli o Hamiltona........... 8) !!!!

Pochvala pre GM Philly za skvele vymeny a nakupy :thumbsup: . Nasim byvalym borcom Jasonovi a Joffreymu budem drzat palce :groupwave:

Ano Areku, Holmy předvádí neuvěřitelné věci............. :cool: !!!! Jinak Smith a Lupul jsou "good", ale odchod Joniho mi radost trochu kalí........... :cry: !!!! Každopádně i já našemu bývalému hráči u Vás budu držet palce............. :cool: 8) !!!!

no tak jste Briera získali, podle mě nejlepší hráč který byl na trhu :) i když jste ho teda zaplatili řádně. zdá se, že vás čeká parádní sezona.

Vincente, ani nevíš jak bych byl šťasten, kdyby jsi měl pravdu.......... :cool: :cool: !!!!

:thumbsup: vyborna robotka letcov..pane jo, v novej sezone to bude trochu ina Philka.. :roll: uz sa neviem dockat vzajomnych subojov..

Obrázek

Právě že to bude Cepi ta stará dobrá Philly........... 8) !!!!

Posily - neposily, Stanley Cup aj tak nevyhráte :ejha: . Takýmto spôsobom sa táto trofej nevyhráva :) .

mt-svk píše:Posily - neposily, Stanley Cup aj tak nevyhráte :ejha: . TakĂ˝mto spĂ´sobom sa táto trofej nevyhráva :) .
:D :D :D
Diky za tipy! Ty urcite radis aj Columbusu, ked sa im tak dobre dari :D

Ja som fanúšik Columbusu od príchodu Hitcha a odvtedy sa hra Columbusu zlepšila :ejha:. Mimochodom, minulý rok ste mali, čo sa týka hráčov, lepší tým ako my, a kde ste skončili? Na úspešnom poslednom mieste :super: . Jednoducho, úspešný tím sa buduje postupne a nie všetko naraz. A myslím si, že ví´taz SC v budúcej sezóne Philla nebude :!: .

Phila pomaly ale iste buduje velmi kvalitny tim. Joniho mi je luto ale dvaja podobne ladeny beci by bol asi velky luxus. Ziskanie ofenzivnych posil ma tesilo, dufam vsak ze tieto posily neodpisu nasho Stefana Ruzicku 8)

Růžička když loni nastupoval tak stejně hrál prd, myslím že místo něho bude dostávat šanci Potulny a možná již i Downie.......... :wink: 8) !!!!
To Mt - svk: Ano loĹ

PHILLY, neber to v zlom. To bola reakcia na fanúšika Philladelphie :) . A čo sa stalo vám, može sa stať každému tímu, NYR a NJ by vedeli rozprávať :) .

neviem kdo se tu nedávno zminoval že to všici byli dobrý obchidy viz Hartnel, Timonen, Briere prostě samý velký ryby stím souhlasím, ale též du nekdo z velkých fanúšikov Philly psal že sou jejich a to až do konce karierý, ale domnívám se věe až tak dobré nebylo :!: všichni hráči podepsali dlouhodobé smlouvy za veliký balík, ale já se ptám co bude za rok za dva možno i za tři až tito hráči budou pořád vázáni smlouvou ale mladé nadeje které philly tak miluje celá ta jeho trojka Carter, Richards promin toho třetího sem zapoměl Upshall ?? je to možné ???co až oni vykvetou do vynikajících hráčů kde se pro ne najde místo pod platovým stropem a vzhledem k tomu že všechny hvezdy mají no-trade klauzuli a asi jí rušit chtít nebudou když si ve phillce přídou na super prachy tak moc možností nebude budete je muset vykoupit nebo vymenit a kdo by si vzal možno tak předražené hráče ktrými ke konci kariéry dozajisté budou !!! jenom se ptám možná bude lehká odpoved ale trochu me to příde od vedení jako krátkozraká akce !!! na první pohled skvostná a příští sezóna to určitě jenom potvrdí ale nevrátí se philla za 3,4 roky zpet mimo PO a na konec tabulky ??? berte to jako téma na debatu nechci pošpinit phillu mám ji rád a fandim ji !! možno aj na druhym místě za Chicagem :!:

Jasné Lamíku, vím jak to myslíš, ale musím Ti oponovat........ :wink: 8) !!!! Hartnella se toto netýká, to je ještě také stále mladý kluk (24), Timonen je na beka stále taky mladý (32), je podepsaný sice na 6 let, ale když se podíváš na to, jaký bude mít příjem v těchto letech, tak je to skvěle podepsaný hráč...... :cool: !!!! V následující 2 letech sice bude brát 8 mil., ale to bude v nejlepších letech a třeba v posledním roce smlouvy již jen 3 mil., to samé Briere, příští rok sice šílenou 10-ku, ale jestliže má brát průměrně 6,5 mil., tak si spočítej kolik bude brát až mu bude třeba 35......... :wink: !!!! Naše budoucí hvězdy Cartera a Richardse po jejich nováčkovských kontraktech určitě podepíšeme, zatím nepředvedli nic, aby si mohli říci o velké peníze, po letošku se to snad změní.............. :cool: :cool: !!!! Určitě na ně budou.......... !!!! Osobně také počítám s tím, že strop určitě pod 50 mil. nepůjde, spíše ještě poroste............. !!!!

jj Hartnella se opmlouvám ale víš jak to myslim stejne v 38 za 3M no nevim no ale on může jít do háje po dvou sezónach a bude zle jj ale Briere nejni taky nejmladší ne myslim ¨29 ?? a na utočníka ideální vek ale uvidíme co předvede aby nehrál svejch upocenejch 50-60 bodů to by se to potom zle vymstilo no !! jj ale mladíci těžko říct jakou uvidí v nyní nabitém kádru philly svoji budocnost aby neodešli jinam kde dostanou víc prostoru a při podpisech aby se philla nedostala do podobnejch problému jako letos Sabres ked se jim vydaří sezóna jedna nebo dvě za sebou tak si ti průměrní hráči řeknou o mnoho víc a philla to neuplatí :!: :!:

to lamik -) mal si na mysli zrejme priklad napr. Glenna Murraya z Bostonu..bez debatky stale kvalitny borec, ale vedenie BOS robi vsetko preto, aby ho ceklo do ineho timu a uvolnilo sa tak miesto pod platovym stropom..problem je vsak jeho vysoka cena..

na strane druhej, chapam aj phillyho, ako fanusika, on tie peniaze do hracov nedava, to ho trapit nemusi, nastastie :) vnima to tak, ako by som to vnimal aj ja; do timu sa dokotulali skveli borci, ktorych by rad privital kazdy jeden tym..mĂ´j priklad Manny, phillyho priklad Daniel :wink:

no jasný no já to chápu že jo já sem to zase videl z toho druhýho pořád si myslim že to byl trošku krátkozrakej krok prostě udelat všechno proto aby ta příští a další sezóna byla prostě co nejlepší a pak záleží na jak dlouho podepíšou mladé nadeje Letců eště smlouvy za prá dolarů a jestli se to phille povede je potom přesně začlenit do týmu když doběhnou smlouvy tem co maj tedka vela aby ti mladí podepsali zrovna lukrativní kontrakty protože z nich neco bude to je jasný že jo :cool: no víte jak možná ze mě mluví jenom závist :wink: že philla takhle dobře nakoupila a Black Hawks nák nic no :cry: ale nejni to tak opravdu philla je oblíbený tým a fandím jí takže když ne SC pro Chicago tak apson pro Phillku :cool:

Já si chlapi zkrátka myslím, že ty podpisy Brierea a Timonena jsou naopak geniální......... :wink: !!!! Kdyby měl brát Briere těch 6,5 mil. i v těch 37, kdy mu smlouva končí, tak to by byla "blbost", ale takto dostane nejvíce peněz od 29 - do 33 let a poté již moc ne, takže výměna je v poho možná a když zůstane tak ani rozpočet moc nezatíží, to samé i Kimmo, ve věku 33 a 34 let, což je pro obránce asi ideální bude brát tu 8, ale poté již také půjde hodně dolů, takže pro něj platí "the same"....... 8) !!!! Jinak při rozpočtu 50 mil., ale spíše vyšším, v příštím roce zcela jistě nebude problém najít peníze na Car a Rich, i kdyby zahráli v následující sezóně super, tak si nemohou říci o více než-li 2-2,5 mil., což si myslím že je v poho............. :cool: !!!! Takže já si myslím, že to jak jsou postaveny smlouvy pro Brierea, Timonena, ale i Hartnella je ze strany Holmyho zkrátka "geniálaní věc"............... :cool: :cool: !!!!

To Lamík - Carter bude letos hrát 2. centra, osobně jsem si myslel, že ho vedení Philly připravuje na pozici 1. centra, což ale s podepsáním Brierea asi padlo, ale i tak si zahraje dost a konečně snad i přesilovky........ !!!! Pro Richardse prý vedení chystá post centra v checking line, což sice odpovídá jeho stylu, který je naprosto "BOMBA", ale přeci jen bych ho rád viděl jako 3., protože umí i hodně sbírat body a v CHL si moc nezahraje............. :wink: !!!! Každopádně se o naše mládí vůbec nebojím a od letošní sezóny od trojice Carter, Richards a také Upshall strašně moc očekávám............... :cool: :cool: :cool: :cool: 8) !!!!
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS