Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
TeÄŹ uĹľ by to play-off,mÄ›lo bĂ˝t defintivnÄ› jistĂ© a musĂm vyseknout poklonu Holmgrenovi,protoĹľe udÄ›lal pořádnĂ˝ vĂtr a věřĂm,Ĺľe Flyers se budou pohybovat na ÄŤele AtlantickĂ© divize.Super!Go Flyers GoChester píše:Takisto velmi dobry trade ten Briere sa vam skutocne podaril,no pozeram ze Flyers riadne zbroja : Timonen,Hartnell,Briere,Lupul,Smith.......

pon 02. črc 2007 11:03
Tak Briera jsem chtěl tedy z těch 3 centrů nejméně, ale snad Holmy và co dělá...........
!!!! Jinak Joni odcházĂ, to je obrovská škoda, ale jinak je to si myslĂm hodnÄ› dobrá vĂ˝mÄ›na, Smith je skvÄ›lĂ˝ defenzivnĂ bek a Lupul bude v budoucnu hodnÄ› dobrĂ˝, věřĂm mu, je to stále velmi mladĂ˝ hráč...........
!!!! Ale nynĂ máme jen 1 ÄŤistÄ› ofenzivnĂho beka, musĂ ještÄ› pĹ™ijĂt nÄ›jakĂ˝ trejd, jinak ta obrana bude ÄŤistÄ› defenzivnĂ, sice tuto hru mám rád, ale vzadu by to mÄ›lo bĂ˝t v pomÄ›ru ofe - def 2:4...........
!!!! Jinak Ohlunde styl hry Philly se urÄŤitÄ› nezmÄ›nĂ, ale potĹ™ebujeme holt nÄ›koho, kdo bude dÄ›lat se Simonem v lajnÄ› body a v tom je Daniel hodnÄ› dobrĂ˝, i kdyĹľ je to chrastĂtko, jakĂ© svÄ›t nevidÄ›l, to ano.......
!!!! Ale jinak náš tradičnà styl zůstane zachován, Stevy je u kormidla a tak je to jisté..........
!!!! To Montry - DĂk, takĂ© snad nÄ›koho ulovĂte.........
!!!! To LamĂk - podepištÄ› to Mischua, jinak spláčete nad vĂ˝dÄ›lkem, jiĹľ jste pĹ™išli o Hamiltona...........
!!!!
Ja som fanúšik Columbusu od prĂchodu Hitcha a odvtedy sa hra Columbusu zlepšila
. Mimochodom, minulý rok ste mali, čo sa týka hráčov, lepšà tým ako my, a kde ste skončili? Na úspešnom poslednom mieste
. Jednoducho, ĂşspešnĂ˝ tĂm sa buduje postupne a nie všetko naraz. A myslĂm si, Ĺľe vĂ´taz SC v budĂşcej sezĂłne Philla nebude
.
neviem kdo se tu nedávno zminoval Ĺľe to všici byli dobrĂ˝ obchidy viz Hartnel, Timonen, Briere prostÄ› samĂ˝ velkĂ˝ ryby stĂm souhlasĂm, ale též du nekdo z velkĂ˝ch fanúšikov Philly psal Ĺľe sou jejich a to aĹľ do konce karierĂ˝, ale domnĂvám se vÄ›e aĹľ tak dobrĂ© nebylo
všichni hráči podepsali dlouhodobĂ© smlouvy za velikĂ˝ balĂk, ale já se ptám co bude za rok za dva moĹľno i za tĹ™i aĹľ tito hráči budou pořád vázáni smlouvou ale mladĂ© nadeje kterĂ© philly tak miluje celá ta jeho trojka Carter, Richards promin toho tĹ™etĂho sem zapomÄ›l Upshall ?? je to moĹľnĂ© ???co aĹľ oni vykvetou do vynikajĂcĂch hráčů kde se pro ne najde mĂsto pod platovĂ˝m stropem a vzhledem k tomu Ĺľe všechny hvezdy majĂ no-trade klauzuli a asi jĂ rušit chtĂt nebudou kdyĹľ si ve phillce pĹ™Ădou na super prachy tak moc moĹľnostĂ nebude budete je muset vykoupit nebo vymenit a kdo by si vzal moĹľno tak pĹ™edraĹľenĂ© hráče ktrĂ˝mi ke konci kariĂ©ry dozajistĂ© budou !!! jenom se ptám moĹľná bude lehká odpoved ale trochu me to pĹ™Ăde od vedenĂ jako krátkozraká akce !!! na prvnĂ pohled skvostná a přÚtĂ sezĂłna to urÄŤitÄ› jenom potvrdĂ ale nevrátĂ se philla za 3,4 roky zpet mimo PO a na konec tabulky ??? berte to jako tĂ©ma na debatu nechci pošpinit phillu mám ji rád a fandim ji !! moĹľno aj na druhym mĂstÄ› za Chicagem
stř 04. črc 2007 16:31
JasnĂ© LamĂku, vĂm jak to myslĂš, ale musĂm Ti oponovat........
!!!! Hartnella se toto netĂ˝ká, to je ještÄ› takĂ© stále mladĂ˝ kluk (24), Timonen je na beka stále taky mladĂ˝ (32), je podepsanĂ˝ sice na 6 let, ale kdyĹľ se podĂváš na to, jakĂ˝ bude mĂt pĹ™Ăjem v tÄ›chto letech, tak je to skvÄ›le podepsanĂ˝ hráč......
!!!! V následujĂcĂ 2 letech sice bude brát 8 mil., ale to bude v nejlepšĂch letech a tĹ™eba v poslednĂm roce smlouvy jiĹľ jen 3 mil., to samĂ© Briere, přÚtĂ rok sice šĂlenou 10-ku, ale jestliĹľe má brát prĹŻmÄ›rnÄ› 6,5 mil., tak si spoÄŤĂtej kolik bude brát aĹľ mu bude tĹ™eba 35.........
!!!! Naše budoucĂ hvÄ›zdy Cartera a Richardse po jejich nováčkovskĂ˝ch kontraktech urÄŤitÄ› podepĂšeme, zatĂm nepĹ™edvedli nic, aby si mohli Ĺ™Ăci o velkĂ© penĂze, po letošku se to snad zmÄ›nĂ..............
!!!! UrÄŤitÄ› na nÄ› budou.......... !!!! OsobnÄ› takĂ© poÄŤĂtám s tĂm, Ĺľe strop urÄŤitÄ› pod 50 mil. nepĹŻjde, spĂše ještÄ› poroste............. !!!!
jj Hartnella se opmlouvám ale vĂš jak to myslim stejne v 38 za 3M no nevim no ale on mĹŻĹľe jĂt do háje po dvou sezĂłnach a bude zle jj ale Briere nejni taky nejmladšà ne myslim ¨29 ?? a na utoÄŤnĂka ideálnĂ vek ale uvidĂme co pĹ™edvede aby nehrál svejch upocenejch 50-60 bodĹŻ to by se to potom zle vymstilo no !! jj ale mladĂci těžko Ĺ™Ăct jakou uvidĂ v nynĂ nabitĂ©m kádru philly svoji budocnost aby neodešli jinam kde dostanou vĂc prostoru a pĹ™i podpisech aby se philla nedostala do podobnejch problĂ©mu jako letos Sabres ked se jim vydařà sezĂłna jedna nebo dvÄ› za sebou tak si ti prĹŻmÄ›rnĂ hráči Ĺ™eknou o mnoho vĂc a philla to neuplatĂ
to lamik -) mal si na mysli zrejme priklad napr. Glenna Murraya z Bostonu..bez debatky stale kvalitny borec, ale vedenie BOS robi vsetko preto, aby ho ceklo do ineho timu a uvolnilo sa tak miesto pod platovym stropom..problem je vsak jeho vysoka cena..
na strane druhej, chapam aj phillyho, ako fanusika, on tie peniaze do hracov nedava, to ho trapit nemusi, nastastie
vnima to tak, ako by som to vnimal aj ja; do timu sa dokotulali skveli borci, ktorych by rad privital kazdy jeden tym..mĂ´j priklad Manny, phillyho priklad Daniel
na strane druhej, chapam aj phillyho, ako fanusika, on tie peniaze do hracov nedava, to ho trapit nemusi, nastastie
no jasnĂ˝ no já to chápu Ĺľe jo já sem to zase videl z toho druhĂ˝ho pořád si myslim Ĺľe to byl trošku krátkozrakej krok prostÄ› udelat všechno proto aby ta přÚtĂ a dalšà sezĂłna byla prostÄ› co nejlepšà a pak záležà na jak dlouho podepĂšou mladĂ© nadeje LetcĹŻ eštÄ› smlouvy za prá dolarĹŻ a jestli se to phille povede je potom pĹ™esnÄ› zaÄŤlenit do tĂ˝mu kdyĹľ dobÄ›hnou smlouvy tem co maj tedka vela aby ti mladĂ podepsali zrovna lukrativnĂ kontrakty protoĹľe z nich neco bude to je jasnĂ˝ Ĺľe jo
no vĂte jak moĹľná ze mÄ› mluvĂ jenom závist
že philla takhle dobře nakoupila a Black Hawks nák nic no
ale nejni to tak opravdu philla je oblĂbenĂ˝ tĂ˝m a fandĂm jĂ takĹľe kdyĹľ ne SC pro Chicago tak apson pro Phillku
čtv 05. črc 2007 11:25
Já si chlapi zkrátka myslĂm, Ĺľe ty podpisy Brierea a Timonena jsou naopak geniálnĂ.........
!!!! Kdyby mÄ›l brát Briere tÄ›ch 6,5 mil. i v tÄ›ch 37, kdy mu smlouva konÄŤĂ, tak to by byla "blbost", ale takto dostane nejvĂce penÄ›z od 29 - do 33 let a potĂ© jiĹľ moc ne, takĹľe vĂ˝mÄ›na je v poho moĹľná a kdyĹľ zĹŻstane tak ani rozpoÄŤet moc nezatĂĹľĂ, to samĂ© i Kimmo, ve vÄ›ku 33 a 34 let, coĹľ je pro obránce asi ideálnĂ bude brát tu 8, ale potĂ© jiĹľ takĂ© pĹŻjde hodnÄ› dolĹŻ, takĹľe pro nÄ›j platĂ "the same".......
!!!! Jinak pĹ™i rozpoÄŤtu 50 mil., ale spĂše vyššĂm, v přÚtĂm roce zcela jistÄ› nebude problĂ©m najĂt penĂze na Car a Rich, i kdyby zahráli v následujĂcĂ sezĂłnÄ› super, tak si nemohou Ĺ™Ăci o vĂce neĹľ-li 2-2,5 mil., coĹľ si myslĂm Ĺľe je v poho.............
!!!! TakĹľe já si myslĂm, Ĺľe to jak jsou postaveny smlouvy pro Brierea, Timonena, ale i Hartnella je ze strany Holmyho zkrátka "geniálanĂ vÄ›c"...............
!!!!
To LamĂk - Carter bude letos hrát 2. centra, osobnÄ› jsem si myslel, Ĺľe ho vedenĂ Philly pĹ™ipravuje na pozici 1. centra, coĹľ ale s podepsánĂm Brierea asi padlo, ale i tak si zahraje dost a koneÄŤnÄ› snad i pĹ™esilovky........ !!!! Pro Richardse prĂ˝ vedenĂ chystá post centra v checking line, coĹľ sice odpovĂdá jeho stylu, kterĂ˝ je naprosto "BOMBA", ale pĹ™eci jen bych ho rád vidÄ›l jako 3., protoĹľe umĂ i hodnÄ› sbĂrat body a v CHL si moc nezahraje.............
!!!! KaĹľdopádnÄ› se o naše mládĂ vĹŻbec nebojĂm a od letošnĂ sezĂłny od trojice Carter, Richards a takĂ© Upshall strašnÄ› moc oÄŤekávám...............
!!!!
To LamĂk - Carter bude letos hrát 2. centra, osobnÄ› jsem si myslel, Ĺľe ho vedenĂ Philly pĹ™ipravuje na pozici 1. centra, coĹľ ale s podepsánĂm Brierea asi padlo, ale i tak si zahraje dost a koneÄŤnÄ› snad i pĹ™esilovky........ !!!! Pro Richardse prĂ˝ vedenĂ chystá post centra v checking line, coĹľ sice odpovĂdá jeho stylu, kterĂ˝ je naprosto "BOMBA", ale pĹ™eci jen bych ho rád vidÄ›l jako 3., protoĹľe umĂ i hodnÄ› sbĂrat body a v CHL si moc nezahraje.............
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé