Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Primerany trest dostal Ohlund kedze bude suspendovaný na 4 zapasy a Koivu bude tyzden chybat a to Divosi odohraju 3-4 zapasy cize obaja hraci budu chybat svojim klubom tak isto dlho.
A taktiez Ohlund stratí $74,866.32
NHL suspends Ohlund for Koivu incident
TORONTO — The NHL suspended Vancouver defenseman Mattias Ohlund for four games Sunday for his stick-swinging hit on Minnesota forward Mikko Koivu.
No tak to je škoda že aj po návrate Krajíčka budeme 4 zápasy bez 3 z našich top 6 obrancov :? .

Ale proti Calgary sme pekne vybehli po pár minútach strely 7-0 a skore 1:0 po gole Henrika Sedina,ale znovu nič platné,dostali sme gol hned z prvej strely od nášho bývalého hráča Adriana Aucoina.Po gole sú jasne lepšie plamene a počet striel dorovnali na 7-7.

V druhej tretine sa ukázala neskúsenosř našich obrancov,Edler aj s Krajíčkom dali Calgary krátku možnosř presilovky 5-3 a bola to už tretia presilovka plamenov posebe,lenže mi máme Luonga tak je skore stále 1:1.

Scoooooooooooore Willie Mitchell,prvý gol v sezone :clap: ,2-hú asistenciu v zápase si pripísali Markus Näslund a D.Sedin(aspon podla komentatora,pretože podla Game Summary bol prvy gol bez asistencie)

Näslund scoooooooore 3-1 Canucks,v presilovke po prihrávke Henrika,ale konečne mu to tam padá,pretože bol kritizovaný zato že v prvých 4 zápasoch v prvom útoku bol bez bodu.

His first for the Canucks Brad Isbister,4:1 :yahoo: celý útok si pripísal bod takže asistovali Kesler s Pyattom.

Koniec,strely boli 21-30 pre Calgary ale Luongo > Kiprusoff tak sme vyhrali,z posledných 6 zápasov 11 bodov :thumbsup: , s Calgary tento rok z 3 zápasov už 6 bodov :P ,proti divízii 8-0-1.

Teraz nás čaká menší 3 zápasový trip EDM,MIN a STL a o týžden v nedelu už aj s Ohlundom hráme doma proti Chicagu.
Teraz hráme s tímom,ktorý nás ako jediný porazil z posledných 6-ich zápasov, a vyzerá to tak že nás porazí znovu.Po goloch Gilberta a Reasonera viedli už po 15 ich minutách 2:0,2 min. pred koncom znížil na 2:1 Alex Burrows,ale do konca tretiny padol ešte jeden gol tentokrát od Horcoffa.

Druhú tretinu sme mali lepšiu my,hned po 44 sekundách dal svoj druhý gol v sezone v fruhom zápase za sebou Brad Isbister,aby 15 minút po nom svojim prvým golom sezony vyrovnával Alex Edler.Po dvoch tretinách sú strely 25-12 pre Oilers.Ale to vyplýva aj z toho že sme sedeli už 6 krát a Edmonton zatial ani raz.

No konečne v tretej tretine si zahráme aj prvú presilovku,ale nič z toho,skoro sme dostali už 4 gol v našej presilovke tento rok.Ale z dalšej presilovky to tam už po super strele Naslunda padlo 4:3 Canucks.
Dlho som sa netešil a prišla presilovka Edmontonu ktorú využil už po 6 sekundách Dustin Penner.
Makoniec sme to udržali do dalšieho predlženia s Edmontonom,musíme to tentokrát vyhrát my.
Znovu nájazdy a pri zručnosti našich hráčov je už vítaz asi istý,jedine že by Luongo chytil aj Hemského..

Morrison nič :(
Gagner Luongoooooo wooooooow :)
Linden scooooooooooooore TREVOR LINDEEEEEEEEN
Sanderson Luongo save
Kesler Garon :(
Hemský do :censored: zasa dal gol :evil:
Naslund nič
Stoll glove save Luongooooo
Isbister nič,prečo Isbister :shock: ?
Horcoff gol do :censored: :censored: znovu takáto prehra
Znovu sme začali zápas proti rivalovi z divízie skvelo,po rýchlom gole Näslunda v presilovke sme pridali hned aj další zásluhou Keslera,ale už typicky dostávame lacné goly hned po tých našich a tentokrát znížil Gáborík,takže 3 goly za prvých 7 min. a hned po buly dal po nose náš Mike Brown minnesotskému Vorosovi.
Tak rozhodca si dnes odnesie pekný balík,najskor nám gol zobral a teraz dal Minnesote presilovku 5 na 3, počas ktorej Gáborík vyrovnal.
Byt na tvojom mieste Ohlund, s tym nickom sa tu ani neukazujem :x :bitka3: Dufam, ze budu vo zvysnych 2 tretinach este poriadne praskat kosti hracov kosatiek :box: a niektora sa hadam aj poriadne zlomi :hit: Skoda, ze Boogie nema vo vasom time poriadneho supera, s ktorym by si to rozdal :ja_neviem: A Gabby hra skutocne skvele, mozno bude po dlhej dobe hattrick :wink:
WildCelt píše:Byt na tvojom mieste Ohlund, s tym nickom sa tu ani neukazujem :x :bitka3: Dufam, ze budu vo zvysnych 2 tretinach este poriadne praskat kosti hracov kosatiek :box: a niektora sa hadam aj poriadne zlomi :hit: Skoda, ze Boogie nema vo vasom time poriadneho supera, s ktorym by si to rozdal :ja_neviem: A Gabby hra skutocne skvele, mozno bude po dlhej dobe hattrick :wink:
Jediný taky mensí bitkari u Canucks sú Brown,Cowan ale Boogaard je vyslovení bitkar podla mna by urcite zbil dakoho keby sa idu :box: ...
jj Gáborík je dost aktivny on má uz minimalne 5-6 striel z celkovych zatial 14.striel mohlo by mu to tam este padnut

A toho Ohlunda má este aj v podpise uz mam take nervy ked ho čo i len vidím :nasraty:
WildCelt píše:Byt na tvojom mieste Ohlund, s tym nickom sa tu ani neukazujem :x :bitka3:
Prečo by som sa tu nemal s tým nikom ukazovat?Ohlund je moj oblúbený hráč už okolo 8 rokov,stále patrí k našim naj obrancom a pritom ho brzdia nepríjemné problemy so zrakom,to je ozaj VELKY hráč a za voláky krátky moment ked sa neudržal po lakti do hlavy a navyše to hned potom olutoval by som určite postoj k nemu nezmenil.
WildCelt píše:Dufam, ze budu vo zvysnych 2 tretinach este poriadne praskat kosti hracov kosatiek :box: a niektora sa hadam aj poriadne zlomi :hit:
No Boogard odohral 4 minuty tak neviem či by zatial stihol niekoho zmlatit :? ,to je len chyba Minnesoty že jedno miesto v zostave zaberajú takto...mohli tam mať niekoho šikovného z farmy ale oni si myslia že niekoho vystrašia s ním a lúbi sa mi že práve my sme sa aj po takom zápase u nás a velkých Boogardových rečiach nezlakli a hrali znova našu hru.

Inak teraz sa na fore z toho tešia že majú novú prezívku pre Sedinovcov,pretože Boogard ich v jednom rozhovore nazval "Pinky and the Brain" myslým že ich nemusím predstavovať.
Obrázek

WildCelt píše:mozno bude po dlhej dobe hattrick :wink:
No WildCelt aspoň v jednej veci môžeš byť spokojný,ten hattrick po dlhej dobe aj bol,už som myslel že Näslund žiadny nepridá,ale zrastajúca forma z posledných zápasov tomu nasvedčovala a nakoniec ho Nazzy dal :groupwave: a z posledných 4 zápasov už má 6+2 :thumbsup:
Ale darí sa aj celému tímu,ked z tých 4 zápasov sme dali dokopy 18 golov!Proti divízii 9-0-2 :D
Je to možné? hráme zápas proti tímu čo nie je z našej divízie a prehra.Nebolo by natom nič čudné keby to nebol už 11-ty zápas proti tímu ktorý nie je z divízie a toto bola už 9 :!: prehra :evil: .Aj náš herný prejav bol odlišný ako v posledných 8 zápasoch,prvý útok nič nevymyslel a ked sa už do niečoho dostali tak to Toivonnen pochytal.Mali sme štastie, že St.Louis polavilo po gole na 3:0 a tak už o 40 skúnd mohol Kesler znížiť na kenečných 3:1.

Už hral aj Salo a nabudúci zápas nastúpi už aj Ohlund,tak som zvedavý akú obrannú šestku poskladá Vigneault proti Chicagu.
hehe bezi dobra reklamka NHL na Sedinovcov..buzici maju posedenie a tuzia po nejakych muzskych, vsetko je vybavene, dokonca sa dozvedaju ze to budu dvojicky, niekto zvoni, jeden z buzikov otvara dvere a tam Sedinovci v dresoch :D vojdu dnu, buzici vypuleny, jeden z nich zmakcne magnetak, Sedinovci stoja a rukami robia tie dzive pohyby :63: :cool:
cepi píše:hehe bezi dobra reklamka NHL na Sedinovcov..buzici maju posedenie a tuzia po nejakych muzskych, vsetko je vybavene, dokonca sa dozvedaju ze to budu dvojicky, niekto zvoni, jeden z buzikov otvara dvere a tam Sedinovci v dresoch :D vojdu dnu, buzici vypuleny, jeden z nich zmakcne magnetak, Sedinovci stoja a rukami robia tie dzive pohyby :63: :cool:
už jsem viděl hodně takových NHL videí, stačí na youtube zadat NHL promo a uvidíš sám :D

No ja som ju videl už na konci minulej sezony,a videl som aj dalších asi 5 komerčných videí Canucks,všetky som mal aj na stranke,ale pobavil som sa aj teraz.
Další super zápas v našom podaní,konečne hral aj Sami Salo,ktorý pripravil gol pre Morrisona už v tretej minute,odvtedy to bol súboj brankárov,na strane jastrabov velmi slušne zaskakoval za Chabibulina Lalime a mladé hviezdy Chicaga končili na Luongovi,v zápase boli 2 dobré hity od Keslera a Cooka.Na konečných 2:0 upravil po chybe obrany D.Sedin.
Bertuzzi a jeho kačice sú späť,som zvedavý ako ho privítame ale aj ako zvládnu naši útočníci zápas proti tej Pahlssonovej lajne,ktorá ich vyradila v PO.

No tak prvá tretina vyzerala podobne ako play off,nevedeli sme nič vymyslieť a prestrielali nás 15:5,všetko zachranoval Luongo.

V druhej tretine sme začali ovela lepšie,hned v 4 minute dal prvý gol zápasu Näslund po asistencii od Sedinovcov.
Presilovka 5 na 3 mala trvať vyše 1:50 ale už po niekolkých sekundách ju využil Ryan Kesler po prihrávke od Nazzyho,ale po gole sa znovu neudržal ten :censored: nervák Pronger a išiel po Keslerovi zo zadu... :evil:
Další gol hydine dal už o 4 minuty Alex Edler :clap: .Tak gol nakoniec pripísali Cookovi ale to je jedno,hlavne že je tam.

V tretej tretine Anaheim znovu často hrá oslabenie a po piatich minutách to využil druhým golom v zápase Ryan Kesler.
Luongo môže mať druhý shotout posebe ked udrží ešte 4 minuty. :)
V nervoznom závere boli ešte 3 tresty do konca zápasu a jedno nepremenené trestné strielanie v podaní Henrika Sedina.Ale Luongo to dokázal!! 2 SHOTOUTY po sebe :groupwave:
Ohlund píše:Luongo to dokázal!! 2 SHOTOUTY po sebe :groupwave:
hmm, smekam..vidim, ze budem musiet prehodnotit svoje tipovanie na domace zapasy proti kosatkam..som rad, ze Luongo potvrdzuje to, preco som mu dal svoj brankarsky "all star" hlas :yes:

Obrázek
KONEČNE nemusím počúvať,ale cez ten :censored: sopcast sa to dá aj pozerať.V bránke CBJ nastúpi Norrena a u nás sa o tretí shotout posebe pokúsi Luongo.

V prvej tretine toho moc vidieť nebolo,okrem tyčky po Millerovej strele a jednej šanci Nasha sa dala vidieť aj bitka medzi Brownom a Shelleym.Dúfam že v druhej tretine to bude lepšie.

Scooooooooooooooooooore Mattias Ohlund, Matty sa snažil prihrať ale naštastie stála v ceste korčula Adama Foota a vedieme 1:0.

Další gol si pripísal už o 8 minút Lukáš Krajíček,po akcii Sedinovcov dostal prihravku na lacný gol a nezavahal.

V závere tretiny predviedol Luongo super zákrok a stále drží čisté konto.Nedostal gol už 176 minút a od klubového rekordu (186 min.) ho delí už len 10 minut tretej tretiny a ešte stále môže mať aj tretí shotout posebe.

Tak Luongo si pripísal aj svoj 3 shotout posebe :clap: :biglol:

CBJ mali tak ako aj ANA velkú šancu streliť gol v posledných sekundách ale Luongo ukázal znovu super zákrok a čisté konto udržal.
To boli 3 čisté kontá posebe,ale doma a teraz ideme do MIN kde moc neverím že by sa to malo predlžiť,ale už teraz to je skvelé!
:poklona: Luo :poklona:

toto som vcera poznamenal do tipovacky
cepi píše:VAN - CLB 1 (Luo do tretice roletka :) Pascal bude chybat..)
:frajer2: 193 minut - 56 sekund bez inkasovaneho golu :roll: niet co dodavat..fuzaty 32 rocny rekord kosatiek je minulostou a ja drzim Luovi palce, aby sa mu takto darilo aj proti divochom :yes:

nevie niekto, aky je najsamdlhsi rekord v pocte neinkasovanych golov..?
fuuu to si nespomeniem,ani som to nikde nenasiel,ale viem,ze ho pred troma styrmi sezonami atakoval(mozno aj prekonal) Boucher,ktory vtedy chytal za kojotov....bolo to cez 5 zapasov,ale neviem presne.

Robertovi drzim palce aj ja...nech mu to vyjde aj proti wild,aj ked pochybujem o tom.
jj bolo to minulu sezonu a bolo to dost ostro sledovane..taky tak si myslim, ze to proti divochom nepotiahne (hehe bratsky suboj na fore :) ale tak aspon ta 200fka by padnut mohla :yes:
Dufam ze hned to Divosi pretrhnu tú seriu Luonga i ked to bude asi tazke to sa musela zlepsit i obrana Canucks.Divosi v kazdom zapase strelili minimalne gol až na zapas doma s CBJ ked bolo 0:4 :cry: a nemyslim si ze by súper odchadzal po druhy krat a este s Xcel Energy Center s nulou.Jedinú sancu Luongovi davam,keby namiesto neho chytal Sandford a potom proti CHI a NSH by mohol natiahnut "nepriestrelnost"

Ale MIN caka este medzi tým zapas s St.Louis a konecne by sa mohol vratit i Mikko Koivu ale ani moc nechcem aby hral proti tímu ktory ho zranil :evil:
tak no co dodat proste tahaju tuto diviziu :) ale dufam ze ich Colorado este dobehne ich isti hlavne Luongo a bratia sedinovci a Ohlund !!!
VANCOUVER CANUCKS sa dostal do velmi dobre forme uvidime do kedy im to vydrzi :wink:
No tak sme už prehráli,ani ten Luongov rekord sa moc nepredlžil,zápas som videl a nechcem sa vyhovárať ale výkon rozhodcu znovu nebol najlepší,hlavne prvú tretinu sme hrali jedno oslabenie za druhým,dokonca aj kratšie dvojité po ktorom niekolko sekúnd dal prvý gol Belanger.Druhú tretinu sme začali lepšie a rovnako ako Belanger tak aj Brown strelil gol po tečovaní strely.Stav 1:1 vydržal len 10 minút,ked potom dal víťazný gol zápasu Voros.
Luongo nechytal zle chytil 28 striel,ale keby ten rozhodca nepokazí začiatok mohlo to byť inak,ved ked sme stále sedeli a potom ešte aj dostali gol tak sa nečudujem že niektorým došli nervy a Cowan si bez neakej výzvy podla Foya za faul na brankára.
Hlavní hvězdou uplynulého týdne v NHL se stal brankář Roberto Luongo z Vancouveru, který ve třech zápasech nedostal ani jeden gól a neprůstřelnost držel celkem 210 minut. Luongo se mohl radovat hned dvakrát, dostal se totiž mezi tři hvězdy i za celý měsíc.
No za posledný týžden som to aj čakal ale medzi 3 hviezdami mesiaca ma prekvapil,ale zaslúžil si to.November bol super pre nás,z 13 zápasov sme mali bilanciu 9-2-2.Aj napriek tomu že v prvom novembrovom zápase s NSH (0:3) sa nám zranil Bieksa a Salo.
:arrow: Luongo sa obáva ďalšieho zmenšovania výstroja

Rada guvernérov uvažuje o predĺžení základnej časti na 84 zápasov a zvažuje aj obmedzenie brankárskej výstroje. Čo vy na to :?:

Ja by som tých 84 zápasov bral. Ak to pomôže lepšiemu rozdeleniu a budeme hrať s každým súperom doma i vonku, tak to len uvítam. Ja osobne by som chcel hrať v každom meste počas každej sezóny a môcť si tak pomerať sily so všetkými klubmi. Nemôžem hovoriť za všetkých, ale bolo by to zaujímavé. Z hľadiska výstroja neviem presne, čo by chceli redukovať. V žiadnom prípade by nemali hazardovať so zdravím brankára. Ak to ale bezpečnosť neohrozí, tak mi zmeny vadiť nebudú.

Obrázek
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES