„Nič sa tam nestalo. Jeho prsty boli pri mojich ústach, no ja som ho nepohrýzol.“
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
OTTAWA SENATORS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Zaujímavý zážitok ponúkol Jarkko Ruutu divákom počas zápasu Buffala Sabres a Ottawy Senators. Útočník Senátorov Ruutu neváhal pohrýzť svojho súpera Andrewa Petersa v prvej tretine tohto stretnutia, čím zatienil víťazstvo Buffala 4-2. „Je to poriadne šialené,“ okomentoval túto situáciu Peters. „Nie to zranenie, ale ten incident. Len to, že sa to stalo, je nešťastné, nie je to dobré pre hokej.“ Samotný iniciátor tohto incidentu, fínsky útočník Jarkko Ruutu, odmietol priznať, že niečo také vykonal.
„Nič sa tam nestalo. Jeho prsty boli pri mojich ústach, no ja som ho nepohrýzol.“
nuž, vyhral ATL aj NYI a tak pripísali po 2 body, ATL sa tak dostala cez nich a NYI je už iba 4 bodíky za Senátormi, ktorí momentálne zosadli na 14. miesto konferencie. Doma s BOS sa nejaký zázrak neočakáva a tak v prípade víťazstva Ostrovanov na Floride bude tento náskok už iba 2 b. Takže to bude ešte zaujímavý boj o poslednú priečku v konferencii
Ottawa je pre mna najhorsie prekvapenie tejto sezony maju dobru iba 1. utocnu formaciu heatley-spezza-alfredson ale tu si superi postrazia a okrem nich tam ziadny dobry utocnici nejsu brankari tiez nic moc najprv bol jednicka gerber lenze ten dopadol neslavne auld neni zly brankar ale na post jednicky nema a elliot je nadejny brankar ale potrebuje skusenosti a tie zatial nema ani obrana nieje najlepsia chyba mi tam nejaky ofenzivny obranca v ottawe na tuto sezonu budu chcet asi co najrychlejsie zabudnut
Ottawa tam má kromě Pizza line i jiné šikovné forvardy, letos jsou ale mimořádně neproduktivní. Vermette se lets hodně trápí, stejně jako Fisher a na Foligna možná dolehl komplex druhé sezóny. Brankáři jsou stále nevyřešená věc, i když si Elliott předvedl velmi dobře. Divím se, že v týmu vydržel Bryan Murray, coby GM měl už spoustu příležitostí na to, aby provedl změnu, kterou jeho tým moc potřebuje, ale nic se nestalo. Dřív nebo později bude muset jednoho z hvězdné trojice vyměnit.
Fotografie zveřejnil server tn.cz, podle nějž může za zesměšnění švédského útočníka bývalý brankář Senators Ray Emery, který nyní působí v Kontinentální lize v týmu Atlant Mytišci. Kontroverzní gólman totiž umístil fotografie svého bývalého spoluhráče do své galerie na facebooku, odkud se snímky dostaly na internet.

Nyní na kontroverzní povahu svého bývalého spoluhráče doplatil Alfredsson. Švédský forvard je na snímcích oděn v křiklavě růžových dámských šatech a s korunkou pro princeznu na hlavě. Vypadá navíc společensky unaven. Ve fotogalerii Emeryho se navíc neobjevuje sám, fanoušci zde mohou najít také soukromé fotky například Danny Heatlyho. U mnoha hráčů jsou navíc uvedeny kontakty a telefonní čísla na mobilní telefony.
Tak že by nyní přišlo poslední vzepjetí Sen´s a vyvrcholení jejich zoufalé snahy dostat se do PO ?? No každopádně nyní mají již pěknou šňůru výher a zejména to jakým způsobem dnes otočili zápas v Min to fakt budí respekt - po 1. tř. prohrávat 0:3 a vyhrát 5:3 při propracované defenzivě Wild, to je husarský kousek......
!!!!
Zaujimavy clanok s Murrya-om v Ottawa Sun. V podstate povedal, ze kto nema no-trade klauzulu, je kandidatom na vymenenie. NTC maju Dany Heatley, Mike Fisher, Daniel Alfredsson a Chris Phillips. Filip Kuba, Chris Neil a Mike Comrie maju tiez NTC, ale v pripade, ze sa s nimi nepodari podpisat zmluvu, bude sa Murray snazit o ich vymenu. Velmi nahnute to je s Neilom, nakolko sa predstavy hraca (agenta) a klubu znacne rozchadzaju. Neil je momentalne mimo a do 4.marca zdravi nebude, takze je pravdepodobne, ze uz sa v drese Sens neobjavi. Murray chce zabranit tomu, co sa klubu stalo v minulosti, ze hraci po sezone odisli inam a bez nahrady. Kuba berie momentalne 3 miliony a zrejme bude ziadat zvysenie platu. Ale ako povedal Murray, nie v Ottawe: "Musi tu chciet zostat a musi tu chciet zostat za podmienok, ktore navrhnem ja.", povedal Murray.
Podla ankety si 85% citatelov mysli, ze Neil a Kuba budu vymeneni.
Podla ankety si 85% citatelov mysli, ze Neil a Kuba budu vymeneni.
"Nie sme tam, kde by sme chceli byť. Do budúcna sa zameriame na to, aby sme do tímu zapracovali talentovaných hráčov alebo draftové nádeje. Uvidíme, čo sa stane v nasledujúcich dňoch, ale vážnejšie zásahy budú asi až v lete. Vylúčené však nie je nič" uviedol pre National Post generálny manažér Senators Bryan Murray.
no bolo by na case, staci ked rozoberu prvy utok Ottawe, Heatley-Alfredsson-Spezza a uz su strateni, bolo by dobre najst do timu este niekoho, takto nemaju ziadne sance do buducna a samozrejme by bolo dobre nieco najst aj do obrany, pretoze tim je zalozeny na tychto troch hracoch
tak Chris Neil to už má zdá sa v OTT zrátané a myslím, že nebude posledný :
http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=19382
http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=19382
celkom fajn článok, tak ho sem posúvam, ak ste ho nečítali :
http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=19654
http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=19654
Po 5 výhrach prišli 2 prehry, ktoré vyradili "senátorov" z bojov o PO. Je to škoda, lebo na MS príde (asi) dvojica Jason Spezza a Dany Heatleykanter píše:Vyhrali posledných 5 zápasov a 9 z posledných 10 zápasov.
Ottawa uz sice do PO nepostupi, ale mam take tusenie, ze v lete pridu velke zmeny a SENS to odpalia vo velkom 
Staci sa pozriet na vysledky za posledny mesiac.
Konecne sa naucili vyhravat a dufam ze si to prenesu aj do nasledujucej sezony.
Taktiez si myslim ze celkom dobre vyriesili brankarsku otazku.
Pascal Leclaire by mohol chytit solidnu fazonu a Brian Elliott by zatial zaskakoval ako dvojka.
A vyzera to tak ze raz z neho vyrastie dobry brankar.
Tak teda som zvedavy, co prinesu letne zmeny.
Daniel Alfredsson by si zasluzil aspon jeden SC
Staci sa pozriet na vysledky za posledny mesiac.
Konecne sa naucili vyhravat a dufam ze si to prenesu aj do nasledujucej sezony.
Taktiez si myslim ze celkom dobre vyriesili brankarsku otazku.
Pascal Leclaire by mohol chytit solidnu fazonu a Brian Elliott by zatial zaskakoval ako dvojka.
A vyzera to tak ze raz z neho vyrastie dobry brankar.
Tak teda som zvedavy, co prinesu letne zmeny.
Daniel Alfredsson by si zasluzil aspon jeden SC
Hokejový útočník Dany Heatley po štyroch sezónach v drese Ottawy pravdepodobne zmení pôsobisko. Vedeniu Senators totiž oznámil, že chce opustiť klub. Dvadsaťosemročný hokejista v októbri 2007 podpísal šesťročný kontrakt v hodnote 45 miliónov dolárov, no už po dvoch rokoch chce odísť do iného mužstva. Ako hlavný dôvod rodák z nemeckého Freiburgu uvádza, že je nespokojný so svojou pozíciou v tíme, najmä po trénerskej rošáde na striedačke "Sens", keď od jeho príchodu do hlavného mesta Kanady vedie mužstvo už štvrtý kouč. "S Heatleym sme podpísali dlhoročnú zmluvu a očakávame, že ju aj dodrží. To znamená, že ešte niekoľko rokov bude 'senátorom'," uviedol generálny manažér tímu Bryan Murray. Heatleyho agent J. P. Barry pre denník Ottawa Sun povedal: "S Bryanom Murrayom som absolvoval niekoľko rozhovorom o Danym. Plánujem sa s ním ešte stretnúť a dospieť k dohode. Pre Danyho chcem to najlepšie." Kanadský reprezentant v sezóne 2008/09 odohral v základnej časti všetkých 82 duelov s bilanciou 39 gólov a 33 asistencií. Predbežný záujem o Heatleyho služby už prejavilo San Jose. (hokejportal.sk)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé