Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak zraloci tahaju zaujimavu vitaznu seriu na ladoch superov co je narocne ale im sa to podarilo uz po 9x v rade a tak právom su najlepsim timom v tejto bilancii :taptap:
A tak som zvedavy ako dnes zahraju na lade Columbusu co ich skusim podat :)
Tak vcera co pochytal Nabokov :clap: ,SJ mali zapas v nohach a preto ich Wings prehravali,ale Nabby v branke caroval,podla mna je to najlepsi brankar NHL,neviem co este musi urobit,aby mu dali konecne Vezinovu Trofej.. :ja_neviem:
Sharks opouští Shelley a míří dohlížet na tým Rangers...získali ste za něj draft
Nevím ale myslím že Shelley letoss nebyl nijak aktivní v bitkách ... nevíte proč byl vyměněn nebo nějake další informace?
SAN JOSE SHARKS vs COLORADO AVALANCHE

Vzájomné zápasy 2009/10

28. 03. 2010 San Jose - Colorado 4:3 (1:0, 1:2, 2:1) :thumbsup:
30. 10. 2009 San Jose - Colorado 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) :thumbsup:
01. 10. 2009 Colorado - San Jose 5:2 (2:1, 3:1, 0:0) :thumbsdown:

San Jose - posledných 5 zápasov:
02. 04. 2010 Minnesota - San Jose 2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
31. 03. 2010 Dallas - San Jose 5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
28. 03. 2010 San Jose - Colorado 4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
27. 03. 2010 San Jose - Vancouver 4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
25. 03. 2010 San Jose - Dallas 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)

Last 10 - 5-5-0

--------------------------------

Colorado - posledných 5 zápasov:
02. 04. 2010 Colorado - Calgary 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
31. 03. 2010 Colorado - Anaheim 2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
28. 03. 2010 San Jose - Colorado 4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
27. 03. 2010 Phoenix - Colorado 6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
24. 03. 2010 Colorado - Los Angeles 4:3 SN (3:1, 0:0, 0:2, 0:0, 1:0)

Last 10 - 3-6-1

----------------------------------
Sharks si z posledných 6zápasov odniesli 10 bodov naopak Colorado ktore sa zdalo byť jedním z najväčších prekvapení sezóny naposledy vyhrali po predĺžení 24.marca proti Los Angeles a komplikujú si svoju cestu do Play-off a už len máloktoim verí aj keď majú zápas k dobru oproti Calgary.

Zranenia: Jeden z najväčších našich tahúnov Joe Thornton bude chýbať no vedenie je optimistické a tvrdí že Big Joe sa vráti na ľad už onedlho ... Avalanche budu chýbať Matt Hendricks a David Jones

Náš Kapitán Rob Blake získal v posledných 3 zápasoch 4body naopak Marleu zabodoval naposledy v zápase proti Vancouveru (1+3)

Komu dnes osobne verím :plus:
Boyle - Murray takmer najlepšia obranná dvojka v NHL
Malhotra - už tradične verím tomu to centrovi ktorý sa stará o mravčiu prácu
Nabokov
SAN JOSE. Slovenský hokejový útočník Marek Viedenský podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s tímom zámorskej hokejovej NHL San Jose Sharks. Informuje o tom pondelkové vydanie denníka Šport.

Devätnásťročný handlovský rodák sa z Prievidze cez Duklu Trenčín dostal až do zámorského mužstva Prince George Cougars vo WHL, odkiaľ v sezóne 2009/2010 prestúpil do tímu Saskatoon Blades. V nováčikovskom drafte v roku 2009 si ho vedenie Sharks vybralo v 7. kole zo 189. miesta.

V súťažnom ročníku odohral vo WHL 61 duelov s bilanciou 20 gólov a 39 asistencií. V play-off absolvoval 10 zápasov a dosiahol v nich 7 gólov a 3 asistencie. Po ukončení juniorskej sezóny centra Viedenského vedenie Sharks preradilo na farmu do Worcestru, tam však zatiaľ neodohral ani jeden duel.

Čítajte viac: http://hokej.sme.sk/c/5357406/viedensky ... z0ms4c54QR
Moc som ich výkony nepozeral, v uplynulej sezóne, ale proste, keď si to tak vezmete, tak je to celkom solídny tím, podľa toho, čo som pozeral, sa im najprv nedarilo, ale potom sa im nejakú dobu znova začalo... :wink:
No kamarade pekne jsi to zhodnotil :cool: :lol: Mas stesti ze zraloky tu nikdo nezere jinak by ti bylo mravne vyliskano...samozrejme in air :D ... Ty vole kam to HFko speje :?: :shock:
NightPower píše:Moc som ich výkony nepozeral, v uplynulej sezóne, ale proste, keď si to tak vezmete, tak je to celkom solídny tím, podľa toho, čo som pozeral, sa im najprv nedarilo, ale potom sa im nejakú dobu znova začalo... :wink:
:lol: To je jak kdyby to napsal muj bracha kterej vi o hokeji kulovy :D
Je mi sem aj blbé písať a príde mi to zbytočné :( :D ale budíš.
Som veľmi rád že tím zostane pokope v podobnej zostave ako po minulé roky, prakticky až na Nabbyho a Malhotru budu ťahať tím rovnaký, myslím si že udržať si kritizovaných hráčov ako Marleau,Thornton či Heatley je určite múdrejšie ako dávať dokopy nový tím ,a som presvedčený o tom že práve títo 3.dovedú SHARKS v najbližších 3.rokoch ku Stanley Cupu :!:
Veľmi ma mrzí odchod Malhotru veľmi som si ho obľúbil asi hlavne preto že poberal 700 000 pretože na tie peniaze hral naozaj dokonale, do poslednej chvíle som dúfal že predĺži no bohužial , kľudne by som ho u SHARKS bral aj za tých 2,5mil čo dostane vo Vancouveri.Nabokovov odchod ma tak isto veľmi mrzí , nemyslím si že Niittymaki ho dokáže 100% nahradiť no na druhej strane dáva šancu Greissovi ktorý by mohol odchytať aspoň 30.zápasov a ukázať čo je v ňom a o pár rokov by mohol v NHL pôsobiť už ako jednotka.Samozrejme potrebujeme ešte niekoho do obrany jasne sa to ukázalo v serii proti Blackhawks a ešte k tomu Rob Blake ukončil karieru.Vyriešil by to Hjamlarson , pričom by mi nevadilo ani prísť o tie voľby v 1.a3.kole draftu no bohužial HAWKS to dorvnali :( .SHARKS sú pod stropom vyše 5.miliónov tak dúfajme že Wilson niečo vymyslí.

Kapitán- tu by som sa aj vás chcel spýtať , aky je váš názor, kto si myslíte že sa stane novým kapitánom SHARKS ?!
Myslím si že to bude Dan Boyle , myslel som si to už minulý rok, no teraz po odchode Blakea je to ešte pravdepodobnejšie , s kapitánskim Cčkom nahrudi by mi nevadilo vydieť ani bývalého kapitána Marleaua no podla jednej americkej fanušikovskej stránky SHARKS je pravdepodonejšie že bude kapitán dokonca aj Pavelski čo sa mi ale nezdá, jediné 3mená ktore pre mna padajú do úvahy sú už spomenutý Boyle a Marleau ktorých by som s Cčkom rád videl , a možno sa vedenie rozhodne pre Thorntona.
Nabokov těžil už jenom ze svýho jména... výkony na olympiádě mě přesvědčil, že už to neni ta number 1., jako kterou si ho pamatuju.... i když ten jeho styl mi bude v pacifiku chybět.... ten jeho postoj byl jeden z nejunikátnějších v NHL... většina golmanů stojí nohama do písmene "A"... Nabokov to bylo vždycky "I" s vyšpulenym zadkem ... nechápu jak s tim mohl někdy něco chytit, protože když jsem to já zkoušel aplikovat do mýho chytání tak jsem nikdy nechytl ani střelu ;))) ... Nicméně byl jedinečnej a určitě z NHL odešla osobnost...

Golmanskou sitaci ste ale podle mě nijak nevylepšili... V sezóně si Nitti odchytá svoje, o to se nebojim, ale až přijde na řadu play off.. tak vyhoří jako Nabby ;)) pokud teda Greiss nezažije zlomovou sezónu... což nepředpokládam.... takže od SJ čekam další první kolo max druhý kolo... jako v minulých letech ;))) ...

co se kapitána týče... pochybuju, že to bude znova Marleau... můj adept je stopro Boyle... né snad tím, že by byl Patrick horší kapitán, ale jednou už byl.. a podle mě nebude znova.... a navíc Dan si to určitě taky zaslouží.... O Thortnovi jsem nikdy jako kapitánovi nepřemýšlel a dokať se jím nestane tak ani nebudu.....

A nakonec, když budete hrát proti Phoenixu, tak je úplně jedno kdo bude kapitán, beztak odjedete bez bodu ;)))
Podla mna Nabokov chytal perfektne, a musím povedať na rovinu že San Jose nemá tak našlapanú obranu aby bez perfektného brankára dokázali vyhrať Západnú Konferenciu (Zákl.časť) i keď je pravda že niekedy vedel zápas poriadne pokaziť :ja_neviem: ale niekedy viacerími takzvanými zakrokmi navyše ( aspon ja im tak hovorím :D ) vyhral žralokom zápas, pre mna je to proste Brankár číslo.1 a kvoli nemu budem mať hokejový program navyše a to vidieť zápasy Petrohradu.
O tom chytaní to máš pravdu , tak sa aj ťažko stojí, nie ešte chytať :D
Mno tak Nabokov nechytá špatně, o tom žádná... ale podle mě mu dělají problém důležité zápasy.... Podle mě v minulých 3 play off dostal poměrně dost gólů, které se dali chytit (a to nepočítám tu chybu, když namazal proti Detroitu snad 4 roky zpátky, což rozhodlo celou sérii).... možná je problém v tom, že chytal takovou porci zápasů a nedal si větší oddech... ale díky tomu prostě pro mě vypadl z té absolutní elity golmanů (dejme tomu TOP 5 - 10) .... a myslim, že mít lepšího nebo odpočatějšího golmana... tak alespoň v minulých letech dojdete dál ;))

To už je teď ale celkem jedno, to už jsou jenom spekulace... tím příspěvkem jsem spíš chtěl říct, že tím, že jste získali Nittimakyho, jste si podle mě moc nepomohli ;)) ... ale celkově cesta k úspěchu přes vyměnění golmana, je podle mě správnej směr....
Wanic píše: ale podle mě mu dělají problém důležité zápasy.... Podle mě v minulých 3 play off dostal poměrně dost gólů, které se dali chytit
Od slova do slova s tebou súhlasim , a určite ma na tom podiel to čo mi vadilo celú sezónu , ako si napísal aj ty príliš málo oddychu ...
:yes:
Podle neoficiálních zdrojů, jsou San Jose Sharks blízko k získání Tomáše Kabelreho. Ve výměně by měl být Ryane Clowe.
Obráncu potrebujeme avšak o Clowa by som príjsť rozhodne nechcel , bolo by to velké oslabenie v útoku ...

----
San Jose Sharks už nejspíš o Kaberleho zájem nemají. Prý nabídly Dereka Joslina a první kolo draftu 2011 Vancouveru Canucks za Kevina Bikesu.
Toto vyzerá už o mnoho lepšie , 1.kolo je síce 1.kolo ale toho obráncu potrebujeme ...

----
12.-16.Septembra odohrajú naši mladý turnaj vo Vancouveri nominovaný je aj Marek Viedensky
Young Stars Tournament*

GAME TEAMS DATE TIME
Game 1 Vancouver vs Edmonton Sept. 12 4:00 PM
Game 2 San Jose vs. Anaheim Sept. 12 7:30 PM
Game 3 Anaheim vs. Calgary Sept. 13 4:00 PM
Game 4 San Jose vs. Vancouver Sept. 13 7:30 PM
Game 5 Calgary vs. Edmonton Sept. 14 7:30 PM
Game 6 Anaheim vs. Vancouver Sept. 15 4:00 PM
Game 7 Edmonton vs. San Jose Sept. 15 7:30 PM
Game 8 Calgary vs. Vancouver Sept. 16 12:00 PM

Najperspektívnejší hráči nominovaný na turnaj ...
Taylor Doherty, Nick Petrecki, Mikael Backlund, Jordan Eberle, Emerson Etem, Cam Fowler, Taylor Hall, Cody Hodgson, Magnus Paajarvi, Kyle Palmieri, Mitch Wahl, and Jordan Schroeder.
Niekoľko hráčov SHARKS už začalo s tréningom.

Patrick Marleau , Joe Thornton , Joe Pavelski a Dan Boyle už trénuju no zaťial na neoficiálnom tréningu. Ostatný hráči sa k ním pripoja/pripjili neskôr ale nie len hráči zo súpisky ale aj hráči ktorý bývajú v Kalifornii.
Napr. na fóre SHARKS som čítal že s nimi trénuje aj Jonathan Cheechoo , Owen Nolan nie ...
Nitty-ho nová maska a opäť vsadil na mafiánov ....
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tá maska je super veľmi sa mi páči :good: Podľa mňa je Nitty veľmi kvalitný brankár a aj keď nabby bol môj No.1 Nitty ho môže svojimi výkonmi nahradiť :yes: ...Čo sa týka Kapitána určite by som kapitánske C-éčko dal Danovi Boylovi...zaslúži si to najviac z celého tímu :yes: Som zvedavý čo ešte urobí tréner s tou zostavou pretože nejako sa mi nepozdáva....Mať 12 útočníkov a 7 obrancov :?: :?: :?: http://www.nhlnumbers.com/overview.php? ... eason=1011
Načo je Niemi práve vám, prepána? :shock: Tak som sa tešil, že Nitty dostane šancu sa ukázať... Pre mňa nepochopiteľný krok.
Mno a ty myslíš že Nitty má na to odchytat celou sezónu a bejt opora v týmu, kterej chce aspirovat na Stanley Cup? Mě se ten golman líbí, rád bych ho viděl chytat... ale v NHL je nejdůležitější kvalita (a kor v bráně)... a SJ mají teď na výběr dva zajímavý golmany... takže když to jednomu nepůjde (ať už Nittinu nebo Niemimu) tak můžu bez starostí nasadit druhýho... a navíc to vyvine trochu konkurence do brankoviště... podle mě rozumnej tah... škoda, že jde o posílení divizního rivala :/
To je síce pravda, ale úprimne, chcel som tam vidieť Antera... Momentálne by sa dalo povedať, že majú rovnakú śtartovaciu pozíciu a to niekedy fakt nerobí dobrotu. Obaja sú Fíni, to by mohlo hrať svoju rolu, ale beztak nemám rád tak vyrovnané gólmanské dvojice. :smile03: Greiss nie je žiaden zázrak, ale ako dvojka stačil a Nittymu som na jednićku veril. Sharks tlačila/tlačí topánka na náhrade za Blakea, nie v bránkovisku, nie prednostne teda. Na ich škodu sa nepodarilo pretiahnuť Hjalmarssona, no odvtedy je mŕtvo. Už nemajú veľa času, mali by si švihnúť.
Mno tak vyrovnané dvojice můžou bejt hodně ošemetný to máš pravdu... a osobně mam ratši taky jasnou jedničku (ale předpokládam, že v průběhu sezóny se z jednoho z nich ta jednička stane.. a trenér tak má alespoň na výběr vybrat toho kvalitnějšího [btw. byl bych moc zvědavej, jak by se s tim vypořádal Niemi, kdyby post jedničky obsadil Antero... jak moc mu ta sláva stoupla do hlavy.... ;))])....

v brankovišti to bude letos u Žraloků zajímaví to každopádně.... Jestli se budou pravidelně střídat, nebo se jeden z nich stane stálou jedničkou.... a v neposlední řadě, co s Greissem?
Tak ja som z toho v šoku ešte teraz , myslel som si že Wilson toto nespraví ... Greissiho som chcel ako budúceho Nabby určite nato mal aby o tie 2roky keď vyprší zmlúva Anterovi bude Greissi jednotka.. Jeden z brankárov pôjde určite do trejdu , obráncu potrebujeme a Wilson sa určite všemožne snaží niakeho získať , a tak si myslím že o Greissa alebo Antera mal niekto záujem , ak nie Wilson v mojich očiah strašne klesne ...
My jsme mysleli nekolik let, ze Antero prevezme pozici jednicky. Ale nikdy se mu to nepodarilo... A jeho styl bohuzel privozuje casty zraneni... Takze, ackoliv jsem byl dlouho jeho priznivec, myslim, ze mit jeste jednoho kvalitniho brankare nemuze uskodit..
Já si myslím, že velice dobrý tah. Mít dva a to velice kvalitní gólmany v týmu je obrovská výhoda, která v boji o SC hraje vždy vážnou roli. Jen si vzpomeňte na poslední sezóny kdy jste se nemohli opřít o nikoho jiného než Nabokova, který sice nebyl špatný, ale v PO spíše průměrný. Takže buďte rádi, že v případě nezdaru jednoho gólmana máte k dispozici druhého a to stejně dobrého. A tímto podpisem jste v mém žebříčku na adepty SC stoupli víš. A jinak Greiss je mladý a potřebuje chytat. Vysedávat na lavičce jako dvojka není pro mladého brankáře nic dobrého. Takže palec nahoru za tento podpis.
951 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES