Asi tak, ako si napisal.barrki píše:Tak Debils slabota slabota... 2:0 prehravat v serii po dvoch domacich zapasoch je hanba... Ani ten ich Brodeur im nepomohol - mozno prave to bolo rozhodujuce, kedze nemaju ani obranu ani utok, len brankara - a ked on nezachyta tak tim vzdy prehra
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Koukám, že se ještě nikdo nevyjádřil k aktivitě Devils na trhu volných hráčů, tak budu první
MYslím, že Lamoriello svůj tým skvěle posílil. Rolston se do jeho defenzivně stavěného týmu bude skvěle hodit a navíc by měl v příští sezóně i pravidelně bodovat. Holík? Pro Devils skvělý hráč do třetího útoku. V týmu zůstal i Salvador a Pandolfo, takže se podařilo udržet všechny klíčové hráče. Brylin v poslední době uvadal a myslí, že NHL je pro něj do příští sezóny už uzavřená kapitola
jasne Martin maš pravdu Brylin sa akurat hodí do Ruska a čo sa týka posíl... obaja defenzívny hrači ja som šťastný z ich príchodu no čakal som niečo ofenzívne nejakeho fakt kanoniera tajne dufam že sem príde svatoš no to velmo nepripada v uvahu... celo by to totiž aj nejakeho slovaka... no a čo sa týka toho ofenzívneho obrancu čo sme mali mať... tak na tu ulohu bude stavaný asik len Martin... kedže toho o koho mali zaujem čiže o Lilesa už v Colorade podpísal kontrakt... no ale čo už... stale sa mi tento moc defenzívny štyl vidí byť nanič odkedy prišiel Sutter ako hlavný trener ide to dolu vodou... porovnam s Minnesotou... oba defenzívne tímy no a ani jeden sa tento rok neprebojoval cez prve kolo...
takže pred novou sezonou to vyzera podla mna lepšie aako minulý rok narozdiel od toho minuleho sa podarilo zohnať posily konečne v podobe Holika a Rolstona... ten prvý ten zapasuje do našej defenzivnej hry a ten druhý na toho sa bude iste spoliehať aj v ofenzíve kedže Rolston je znamy svojími delovkami takže sa celkom teším jeho príchodu inač ostatok všetko po starom... bodovanie predpokladam že bez väčšich problemov vyhra Zach Parise... o goly by sa mohol podielať aj Patrik Eliaš ktorý je stale pre mna najlepším utočníkom v drese diablo lenže proste system hry mu nedovolí byť lidrom... je z neho defenzívny hrač čo je totalne zle využitie... a takisto po slabšej sezone dufam že sa znova prebudi Bryan Gionta... jeho goly New Jersey velmi potrebuje.. takže hor sa za Stanley Cupom... po neuspechoch minuloročných v play off kedy sme boli v prvých dvoch kolach vyradený by to chcelo dostať sa aspon do finalke konferencii... všetko nam ukaže sezona... LETS GO DEVILS
New Jersey vs. Islanders
do uvahy pripada jedine vyhra... proste nad takým superom ako je islanders by mal prísť dokonca shutout... Brodeur ich ma proti tomuto tímu viac než dosť dokonca už aj tento rok na prípravnom zapase dokazal na nulu vychytať zapas... držím palce... aspon o štyri goly by sme ich mohli dať...
do uvahy pripada jedine vyhra... proste nad takým superom ako je islanders by mal prísť dokonca shutout... Brodeur ich ma proti tomuto tímu viac než dosť dokonca už aj tento rok na prípravnom zapase dokazal na nulu vychytať zapas... držím palce... aspon o štyri goly by sme ich mohli dať...
Hannu píše:New Jersey vs. Islanders
... aspon o štyri goly by sme ich mohli dať...
tak zas takový výkon to nebyl, ale s výhrou můžeš být spokojen...2:1
českého fanouška určitě potěší vítězný gol Patrika Eliáše

Hvězdou utkání však byl Marty Brodeur...
„Marty je Marty. Je to nejlepší gólman všech dob,“ pochválil čtyřnásobného držitele Vezina Trophy centr Brian Rolston.
„Dnes večer chytal opět úžasně. Ovšem přesně takový výkon od něj všichni čekají,“ uvedl na Brodeurovu adresu útočník Ďáblů Robert Holík.
Marty Brodeur (26/25)

dík leci za príspevok maš pravdu... ukazala sa tu verlka medzera oboch klubov čiže koncovka, slabe zakončenie malo golov... presný odraz situacie... Marty fakt skvelý vykon... 1 hviezda zapasu a 3 za dnešok... pred neho sa dostali Brandon Dubinsky s 1g 2a a prekvapenie Bryan Little opačne 2g 1a ... ešte je zaujímavosťou pre mna že prečo nenastupil dipietro... Macdonald si počínal taktiež skvele ale pre mna je v islanders jasnou jednotkou dipietro... čo mal nejake zdravotne problemy? ak viete dačo dajte vedieť bud do jeho temy alebo aj sem...
ano ja si to pamatam dostal 6 golov takže asik fakt to nemože byť v poriadku... ale asi by som ho už mal brat s rezervou... furt zranený... cez sezonu neodchyta nejak extra velký počet zapasov... čo by na jednotku idtu v tíme malo platiť...škoda no lebo kvality svoje ma... lenže fakt tých operacii je tam už neurekom vela...
proti jazdcom som čakal prehru... v kutiku duše dufal na remizu.. no nestalo sa jednoznačna vyhra , Brodeur už s číslami poklesol... 23/20 nebudem nanho zatial zvalovať vinu kým nepozriem highlight zapasu ale fakt je ten že rangers maju riadne nadupaný začiatok sezony... riadne im to ide a už maju na konte tuším 10 bodov pokial sa nemylim ani jedna poražka zatial... tak New Jersey to už nebude mať take lahke ako to bolo minule roky ... aj ked aj ich uvod sa mi zatial lubi... z 3 zapasov tam su 2 vyhry to nie je zle... ale mohlo by byť lepšie.. sezona nam toho eštep odstatne viacej ukaže
teda tak včerajšia vyhra to bolo jasne dielo Martina... shutout z 25 striel sa cení.. a už len 7 shutoutov ho delí od vyrovnania rekordu to by prakticky dobehol keby každý piaty zapasm al čiste konto ne
uvidíme či sa mu to podarí tento rok... ono formu chytil na začiatku skvelu dufam že to bude dalej pokračovať... Rangers bude sa tímom aký mame velmi ťažke predbehnuť ... ale iste to nevzdaju chalani... Go DEVILS Go
První zápas v NHL, první gól. Lepší zahájení velké kariéry si Petr Vrána ani vysnít nemohl. Zvláště když Devils vezou z Washingtonu oba body po úspěšně zvládnutých samostatných nájezdech. Někdejší český juniorský reprezentant nastupoval po boku krajana Patrika Eliáše, který se díky dvěma asistencím dostal v historických tabulkách nahrávačů New Jersey do vedení před Scotta Niedermayera.
tak super.. bal som sa o vysledok pretože to bol strašne vyrovnaný zapas.. dobra defenzíva NJ lomene dobrý utok Washington... ani to velmi neplatilo... konečne sme dali po dlhej dobe 3 goly... síce sme aj tri dostali čo ma teší menej lebo vela striel nešlo na diablov takže štatistike to Brodeurovi už uškodí a čo sa týka Vranu... ja mu tiež držím palce aby sa ujal... šak česi su tiež predsa len bratia naši a aj každeho čecha rad privitam v našom tíme
ejha tak dnes sme pekne rozmlatili hviezdy... či sa mi to lubi.. očkakaval som nerozhodnejší vysleodk nakolko oba tímy maju dobru defenzívu no vysledok ma prekvapil.. Marty o5 skvele pochytal šecko... další shutout už len zopar a rekord je jeho... to bol ale večer... dokonca aj Khabi mal shutout... skveleeeeeeeeeeeeeee snad sa prebere k životu.. zo 40 zakrokov čistota je umenie v NHL-ke držím mu palce už je na čase aby ukazal prečo mal tak vysoky plat
tak ani tentokrat to nevyšlo.. asponže ten jedne bod no.. to nas vlastne drží stale na šiestom mieste že aj pri prehratom zapase dokažme zbrať bod lebo čast remizujeme... tkato to však daleko nedotiahneme... ono mame na NYR tri zapasy k dobru keby sme tie tri zapasyvyhrali čo by bolo 6 bodov dokazali by sme s nimi aspon držať krok... neverím že by sme ich predbehli nmame až tak kvalitný tím aby sme viedli vychodu aj ked ked pan boh da aj motyka vystreli... zato toronto ma prekvapuje ako dobre si vodí.. keby udržali taketo tempo boli by 8smy čo by im zaručilo postup do play off.. vidieť že sa to da aj bez Sundina
pravda ťažka to strata brodeura ešte v zapase proti atlante nahradil weekes... je to hlavne zkusený brankar bol už aj jedničkou a nechytal špatne no ani svetovo tentokrat však je v nespravnom tíme kde šancu len tak lhako nedostane čo by podla mna mal lebo stale ma iste kvality.. no nič no teraz nbasledujuce zapasy nas bude musieť podržať... inak krasne vykony od pariseho takisto v bodovaní je na tom slušne
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF