Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DALLAS STARS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Asi to bude znít ode mě zvláštně,ale včerejší výhrou,mi Stars opravdu udělali radost!
Žraloci byli až moc rozjetí a tak jim taková sprška v podobě parádního obratu ze strany domácích,trochu zastřihla křidélka! Na jejich duel s Kačenama se hodně těším,bude to parádní bitva nejvyšší úrovně!
Mattias Norstrom (36) zavesil korcule na klincek
"Sľubil som si pred desiatimi rokmi, že s hokejom prestanem v momente, keď budem na vrchole. Tá chvíľa prišla práve teraz. Dallas sa ma snažil udržať v klube, no ja s aktívnym športom končím. Zápasy proti Detroitu boli mojimi poslednými na ľade. Počas leta porozmýšľam, čo budem robiť ďalej v súkromnom živote. Učil som sa za tesára, v krajnom prípade teda môžem siahnuť po hoblíku," zažartoval Norström
"Sľubil som si pred desiatimi rokmi, že s hokejom prestanem v momente, keď budem na vrchole. Tá chvíľa prišla práve teraz. Dallas sa ma snažil udržať v klube, no ja s aktívnym športom končím. Zápasy proti Detroitu boli mojimi poslednými na ľade. Počas leta porozmýšľam, čo budem robiť ďalej v súkromnom živote. Učil som sa za tesára, v krajnom prípade teda môžem siahnuť po hoblíku," zažartoval Norström
Tak z Dallásku mi odešel Hagman, což je jen a pouze jeho chyba, protože v Tor dopadne přesně jako Jason Blake. U nás těžil z našeho stylu hry a jsem přesvědčen o tom, že v Tor se mu dařit nebude, je to velice průměrný hráč a dát mu 3 mil. za rok je bláznovství !!!! Co mě ale naopak max. potěšilo je podepsání Seana Averyho - to je opravdu skvělé, hráč přesně dle mého gusta a svým stylem hry k nám skvěle zapadne
!!!! Sean 4 roky v Dallásku - YYYYEEEESSSS
!!!!
Takže Vám ještě nakonec Zubov uškodil že?!meky píše:Tak Zubov nám chyběl už v minulé sezóně a ani nám moc nescházel. Ostatní beci ho dokázali nahradit a když se pak vrátil byl jeden samej průser, viz série ze San Jose. I (hlavně) díky němu jsme ji nevyhráli hladce a proti Detroitu nám pak chyběly síly...
To, že Zubie patří mezi nejlepší beky ligy je nezpochybnitelné, alespoň co se ofenzívy týče. Loni to měl v PO těžké, naskočil po vleklém zranění do rozjetého vlaku a bylo to znát. Snad se dá brzy do kupy a pomůže Dallásku co nejvýše - zároveň bude předávat zejména Niskymu své zkušenosti, kterých má opravdu "haba kuk"
!!!!
Tak 1. zápas máme za sebou a získali jsme v něm "pouze" 1 b. Pouze v uvozovkách, protože jsme hráli s Columbusem, a to pro mě při vší uctě k tomuto klubu a jeho fandům není pro Dallásek rovnocenný soupeř. Ovšem byl to 1. match sezóny a jaksi jsme také navázali na ne zrovna přesvědčivé výkony z přípravy. Dostat doma 5 branek od Col je pro mě opravdu těžké překousnout, ale byli jsme dost oslabeni (chybí nám Zubie a také nehráli Jere a Brunnstry, proč oni 2 nevím, zranění nejsou). Ale na 2. stranu mohu považovat tento 1 bod za získaný, protože jsme ještě v 57 min. prohrávali 2:4 a dokázali vyrovnat. Premiéra nám tedy moc nevyšla (i když říkám je to relativní vzhledem k tomu že jsme vyrovnávali v hod. 12), ale věřím, že až budou útoky kompletní a poskládané jak mají, tak to půjde. Věřím že již dnes to naložíme ANTIHOCKEY TOWNU, venku jsme nejlepší tým ligy
!!!!
Let´s go DALLÁSEK !!!!
Let´s go DALLÁSEK !!!!

premierovy gol v drese Stars, res.v NHL si pripisal James Neal (20)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Gns0D_ErjhU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Gns0D_ErjhU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Minimalne 2 goly Columbus-u boli totalne nahody takze vobec tento vysledok nic neznamena. Dallas bol jednoznacne lepsi, zial pre vas v 3. tretine Columbus otocil skore z 2-1 na 2-4, a urcite doteraz samotni hraci Blue Jackets nevedia ako sa im to podarilo.Come on ENGLAND píše: Dostat doma 5 branek od Col je pro mě opravdu těžké překousnout, ale byli jsme dost oslabeni
Tak zase takovým způsobem bych náš výkon nesnižoval. Výborně nám zachytal Pazzy a k vítězstvím prostě patří štěstíčko. Však Boston proti Coloradu taky nic neukázal a snad kromě jednoho gólu, byly také všechny náhodnéKower píše:Minimalne 2 goly Columbus-u boli totalne nahody takze vobec tento vysledok nic neznamena. Dallas bol jednoznacne lepsi, zial pre vas v 3. tretine Columbus otocil skore z 2-1 na 2-4, a urcite doteraz samotni hraci Blue Jackets nevedia ako sa im to podarilo.Come on ENGLAND píše: Dostat doma 5 branek od Col je pro mě opravdu těžké překousnout, ale byli jsme dost oslabeni
Takže přesně podle předpokladů,Preds Dallásku dovolili jeden čestný úspěch,jinak pohodová výhra a čistá 1ka na domácí,Come on ENGLAND píše: Věřím že již dnes to naložíme ANTIHOCKEY TOWNU, venku jsme nejlepší tým ligy![]()
!!!!
Let´s go DALLÁSEK !!!!
Dallásek se letos na to play-off,ještě pěkně nadře.
Ale dnes im to vyhral Brunnstrom svojim prvým hattrickom v NHL. Písalo sa že keby nevyhodíme Nonisa by skončil u nás, že to bolo na dobrej ceste... ale Gillis už taký záujem o neho nemal a tak skončil u Stars
a fanúšikovia Nucks sa môžu tešit na mnoho dalších bezzubích zápasov ako bol ten vo WSH lebo nemáme kvalitných útočníkov v 2 útoku. No ešte k tomu zápasu- Turco z 19 striel 4 goly? nevidel som zápas ale v štatistikách to vyzerá hrozne.
Skvělou premiéru prožil Fabian Brunnström v nejslavnější hokejové lize světa. Hned ve svém prvním zápase v NHL pomohl hattrickem hokejistům Dallasu k vítězství 6:4 nad Nashvillem. V historii NHL je přitom teprve třetím hráčem, jemuž se něco takového podařilo. V minulosti se stejným husarským kouskem prezentovali Alex Smart (Montreal Canadiens, 14. leda 1943) a Real Cloutier (Quebec Nordiques, 10. října 1979).
No dneska dostali pekne nasypano... 1-6, ale narozdil od nas uz nejaky ten bodik majiBaffy píše:Scude,tak Let´s Go Dallásek!:frajer2: U Bluesmanů,má ten Tvůj nejlépe hrající tým venku,po 40min. z 18 střel 5kousků.To je paráda,co?
Holt,není nad nejlepší defenzívu ligy. :frajer2: :pleaseantry:
Ale kdyz se podivam na tabulku pacificke divize a hlavne na skore tak me az mrazi
1 San Jose Sharks 4 13:4 8
2 Phoenix Coyotes 3 8:7 4
3 Dallas Stars 4 12:18 3
4 Los Angeles Kings 3 7:7 2
5 Anaheim Ducks 4 8:17 0
ze jedny z nejlepsich defenzivnich tymu
No zatím se smějte pánové, již brzy ukážeme svoji pravou sílu a pak si povíme. Zátím letos stojí NHL alespoň pro mne za prd (vedle Dallásku i Philly), již brzy ale očekávám změnu
!!!!
Alespoň že Brunnstry se uvedl jak se patří na novou budoucí hvězdu ligy
!!!!
Let´s go DALLÁSEK !!!!
Alespoň že Brunnstry se uvedl jak se patří na novou budoucí hvězdu ligy
Let´s go DALLÁSEK !!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé