Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DALLAS STARS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No to som zvedavy kto z koho. Keby tak obe muzstva vyleteli.... dallas ma sympatickejsich hracov, teda mozno az na vrazedneho norstroma, ktory v podstate ani nehra hokej, len sa so vsetkymi zraza, ale tak v zasade: Pobite sa, haved! :D
Asi to bude znít ode mě zvláštně,ale včerejší výhrou,mi Stars opravdu udělali radost! :yahoo: Žraloci byli až moc rozjetí a tak jim taková sprška v podobě parádního obratu ze strany domácích,trochu zastřihla křidélka! Na jejich duel s Kačenama se hodně těším,bude to parádní bitva nejvyšší úrovně! :good:
V zapase Dallas vs. San Jose sa udelilo 160 tresnych minut. Pobil sa aj Joe Thornton co sa nestava tak casto. :box:
Dallas zabral. Dobre. Je nacase posadit tu haved na pekac a sup s nimi do truby!
fuuha, dost kvalitny ulovok sa podaril Stars..

Fabian Brunnstrom
Obrázek

inak o tohto 23 rocneho svedskeho utocnika prejavil velky zaujem Montreal, Detroit a Toronto...Dallas im vytrel kocurika..zapamätajte si toto meno :yes:
Mattias Norstrom (36) zavesil korcule na klincek

"Sľubil som si pred desiatimi rokmi, že s hokejom prestanem v momente, keď budem na vrchole. Tá chvíľa prišla práve teraz. Dallas sa ma snažil udržať v klube, no ja s aktívnym športom končím. Zápasy proti Detroitu boli mojimi poslednými na ľade. Počas leta porozmýšľam, čo budem robiť ďalej v súkromnom živote. Učil som sa za tesára, v krajnom prípade teda môžem siahnuť po hoblíku," zažartoval Norström

Obrázek
Tak z Dallásku mi odešel Hagman, což je jen a pouze jeho chyba, protože v Tor dopadne přesně jako Jason Blake. U nás těžil z našeho stylu hry a jsem přesvědčen o tom, že v Tor se mu dařit nebude, je to velice průměrný hráč a dát mu 3 mil. za rok je bláznovství !!!! Co mě ale naopak max. potěšilo je podepsání Seana Averyho - to je opravdu skvělé, hráč přesně dle mého gusta a svým stylem hry k nám skvěle zapadne :clap: :clap: !!!! Sean 4 roky v Dallásku - YYYYEEEESSSS :good: :good: !!!!
Tak Stu Barnes definitivně ukončil kariéru a přesouvá se na pozici asistenta k Tippymu :thumbsup: :thumbsup: !!!! Smlouvu s Dalláskem podepsal na 2 roky - no jsem zvědav jak mu to v této fci půjde, jako s hráčem a zejména dříčem jsem s ním byl max. spokojen :good: :good: !!!!
Tak Dallasu bude na začátku soutěže (4-8 týdnů) chybět opora zadních řad Sergej Zubov, který se podrobil operaci a měl by tedy chybět i v úvodním duele s Columbusem. Určitě je to pro Stars velké oslabení, Zubovovo zdraví už v jeho věku asi také nebude nijak skvělé.
Tak Zubov nám chyběl už v minulé sezóně a ani nám moc nescházel. Ostatní beci ho dokázali nahradit a když se pak vrátil byl jeden samej průser, viz série ze San Jose. I (hlavně) díky němu jsme ji nevyhráli hladce a proti Detroitu nám pak chyběly síly...
meky píše:Tak Zubov nám chyběl už v minulé sezóně a ani nám moc nescházel. Ostatní beci ho dokázali nahradit a když se pak vrátil byl jeden samej průser, viz série ze San Jose. I (hlavně) díky němu jsme ji nevyhráli hladce a proti Detroitu nám pak chyběly síly...
Takže Vám ještě nakonec Zubov uškodil že?! :lol2: :eek2: Mně je to jedno, pro mě je Zubov jeden z nejlepších beků v lize, takže o něm mám jasný názor :good:
To, že Zubie patří mezi nejlepší beky ligy je nezpochybnitelné, alespoň co se ofenzívy týče. Loni to měl v PO těžké, naskočil po vleklém zranění do rozjetého vlaku a bylo to znát. Snad se dá brzy do kupy a pomůže Dallásku co nejvýše - zároveň bude předávat zejména Niskymu své zkušenosti, kterých má opravdu "haba kuk" :wink: :good: !!!!
Pěkně zahrál Dalásek :-) Kapříci připluly :-)
Tak Zubie nám bude chybět ještě přibližně měsíc - no nedá se nic dělat, hlavně ať se dá do kupy na 100 pro, na začátku ho zastoupí Mark Fistric, loni dokázal, že z něj bude kvalitní bek !!!!
Tak 1. zápas máme za sebou a získali jsme v něm "pouze" 1 b. Pouze v uvozovkách, protože jsme hráli s Columbusem, a to pro mě při vší uctě k tomuto klubu a jeho fandům není pro Dallásek rovnocenný soupeř. Ovšem byl to 1. match sezóny a jaksi jsme také navázali na ne zrovna přesvědčivé výkony z přípravy. Dostat doma 5 branek od Col je pro mě opravdu těžké překousnout, ale byli jsme dost oslabeni (chybí nám Zubie a také nehráli Jere a Brunnstry, proč oni 2 nevím, zranění nejsou). Ale na 2. stranu mohu považovat tento 1 bod za získaný, protože jsme ještě v 57 min. prohrávali 2:4 a dokázali vyrovnat. Premiéra nám tedy moc nevyšla (i když říkám je to relativní vzhledem k tomu že jsme vyrovnávali v hod. 12), ale věřím, že až budou útoky kompletní a poskládané jak mají, tak to půjde. Věřím že již dnes to naložíme ANTIHOCKEY TOWNU, venku jsme nejlepší tým ligy :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Let´s go DALLÁSEK !!!!
Obrázek
premierovy gol v drese Stars, res.v NHL si pripisal James Neal (20)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Gns0D_ErjhU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Gns0D_ErjhU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Come on ENGLAND píše: Dostat doma 5 branek od Col je pro mě opravdu těžké překousnout, ale byli jsme dost oslabeni
Minimalne 2 goly Columbus-u boli totalne nahody takze vobec tento vysledok nic neznamena. Dallas bol jednoznacne lepsi, zial pre vas v 3. tretine Columbus otocil skore z 2-1 na 2-4, a urcite doteraz samotni hraci Blue Jackets nevedia ako sa im to podarilo.
Kower píše:
Come on ENGLAND píše: Dostat doma 5 branek od Col je pro mě opravdu těžké překousnout, ale byli jsme dost oslabeni
Minimalne 2 goly Columbus-u boli totalne nahody takze vobec tento vysledok nic neznamena. Dallas bol jednoznacne lepsi, zial pre vas v 3. tretine Columbus otocil skore z 2-1 na 2-4, a urcite doteraz samotni hraci Blue Jackets nevedia ako sa im to podarilo.
Tak zase takovým způsobem bych náš výkon nesnižoval. Výborně nám zachytal Pazzy a k vítězstvím prostě patří štěstíčko. Však Boston proti Coloradu taky nic neukázal a snad kromě jednoho gólu, byly také všechny náhodné :wink: Nebýt Thomase, odnesete si pár fíků na cestu do Minnesoty. Pokud by se neměli počítat náhodné góly jak by asi vypadal tabulka?! Však gól Dallasu na 4:3 byl taky pěkně šťastnej, Richards k tomu přišel jak slepej k hoslím a právě to dokázalo Dallas nastartovat. Je skvělé, že to jackets nepoložilo a v po výboném prodloužení jsme zaslouženě vyhráli :thumbsup:
Come on ENGLAND píše: Věřím že již dnes to naložíme ANTIHOCKEY TOWNU, venku jsme nejlepší tým ligy :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Let´s go DALLÁSEK !!!!
Takže přesně podle předpokladů,Preds Dallásku dovolili jeden čestný úspěch,jinak pohodová výhra a čistá 1ka na domácí,
Dallásek se letos na to play-off,ještě pěkně nadře. :cinka: :frajer2: :lol2:
Nedobrý start do sezóny :thumbsdown: :thumbsdown: . Nedá se nic dělat, musíme máknout a Baffy věř mi, že se o vítězství v Záp. konf. budeme ještě hodně moc prát. Nechápu proč nehraje Brunnstry když není zraněn, to asi ví jen Tippy !!!!
Ale dnes im to vyhral Brunnstrom svojim prvým hattrickom v NHL. Písalo sa že keby nevyhodíme Nonisa by skončil u nás, že to bolo na dobrej ceste... ale Gillis už taký záujem o neho nemal a tak skončil u Stars :evil: a fanúšikovia Nucks sa môžu tešit na mnoho dalších bezzubích zápasov ako bol ten vo WSH lebo nemáme kvalitných útočníkov v 2 útoku. No ešte k tomu zápasu- Turco z 19 striel 4 goly? nevidel som zápas ale v štatistikách to vyzerá hrozne.
Skvělou premiéru prožil Fabian Brunnström v nejslavnější hokejové lize světa. Hned ve svém prvním zápase v NHL pomohl hattrickem hokejistům Dallasu k vítězství 6:4 nad Nashvillem. V historii NHL je přitom teprve třetím hráčem, jemuž se něco takového podařilo. V minulosti se stejným husarským kouskem prezentovali Alex Smart (Montreal Canadiens, 14. leda 1943) a Real Cloutier (Quebec Nordiques, 10. října 1979).
Scude,tak Let´s Go Dallásek! :lol2: :frajer2: U Bluesmanů,má ten Tvůj nejlépe hrající tým venku,po 40min. z 18 střel 5kousků.To je paráda,co?
Holt,není nad nejlepší defenzívu ligy. :frajer2: :pleaseantry: :angel:
Baffy píše:Scude,tak Let´s Go Dallásek! :lol2: :frajer2: U Bluesmanů,má ten Tvůj nejlépe hrající tým venku,po 40min. z 18 střel 5kousků.To je paráda,co?
Holt,není nad nejlepší defenzívu ligy. :frajer2: :pleaseantry: :angel:
No dneska dostali pekne nasypano... 1-6, ale narozdil od nas uz nejaky ten bodik maji
Ale kdyz se podivam na tabulku pacificke divize a hlavne na skore tak me az mrazi :?

1 San Jose Sharks 4 13:4 8
2 Phoenix Coyotes 3 8:7 4
3 Dallas Stars 4 12:18 3
4 Los Angeles Kings 3 7:7 2
5 Anaheim Ducks 4 8:17 0

ze jedny z nejlepsich defenzivnich tymu :lol2:
No zatím se smějte pánové, již brzy ukážeme svoji pravou sílu a pak si povíme. Zátím letos stojí NHL alespoň pro mne za prd (vedle Dallásku i Philly), již brzy ale očekávám změnu :good: :good: !!!!
Alespoň že Brunnstry se uvedl jak se patří na novou budoucí hvězdu ligy :thumbsup: :thumbsup: !!!!

Let´s go DALLÁSEK !!!!
823 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA