Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Seriózne začínam uvaźovať o trejde Varlamova do nášho klubu, keďźe Caps majú Neuwritha a Holtbyho. Mohli by sme k nim poslať Pahlssona/Methota a 3. miesto v drafte. Krídiel máte dosť, plus na príležitosť čakajú Kuznecov s Galijevom. No a klasický defenzívny center, prípadne defenzívny obranca by vám sekli.
mt-svk píše:Seriózne začínam uvaźovať o trejde Varlamova do nášho klubu, keďźe Caps majú Neuwritha a Holtbyho. Mohli by sme k nim poslať Pahlssona/Methota a 3. miesto v drafte. Krídiel máte dosť, plus na príležitosť čakajú Kuznecov s Galijevom. No a klasický defenzívny center, prípadne defenzívny obranca by vám sekli.
Taky mi napdlo, že Caps by se ho mohli zbavit a říkal jsem si že by nebyl špatný, ale nevím jestli bychom si pomohli. Hodně, ale doopravdy hodně často zraněný a k tomu všemu by klidně mohl zdrhnout do KHL. Už jsem četl nějaké články o tom, že má nějaké takové úmysly v hlavě. Já bych do něho nešel. Moc velké riziko jak v tom úprku do Ruska, ale i co se týče vývoje. To si radši ponechám Masona než jeho.
Dawe4 píše: Taky mi napdlo, že Caps by se ho mohli zbavit a říkal jsem si že by nebyl špatný, ale nevím jestli bychom si pomohli. Hodně, ale doopravdy hodně často zraněný a k tomu všemu by klidně mohl zdrhnout do KHL. Už jsem četl nějaké články o tom, že má nějaké takové úmysly v hlavě. Já bych do něho nešel. Moc velké riziko jak v tom úprku do Ruska, ale i co se týče vývoje. To si radši ponechám Masona než jeho.
Nemyslím si, źe zdrhne do Ruska, plus Varlamov ukázal, že je výborný brankár. To je presne to isté ako s Filatovom, aj tam sa CSKA začala o neho zaujímať a už sa píše, ako v budúcej sezóne odíde do KHL, pritom on sám to popiera. Podobne Varlamov, nemá dôvod odísť, v NHL sa presadil a nie len v jednej sezóne, čo sa o Masonovi povedať nedá. Ja Stevemus síce verím, ale nezaškodí mať kvalitného brankára v zálohe.
"I want to be part of the reason why this organization started winning, too," Umberger said. "It's like when (Rick) Nash signed his extension (in July 2009), the goal was to let people know that this is where he wants to be and where he wants to win. I feel that way about it, too."

Umberger said he was inspired by what he heard from Howson and Arniel at the end-of-season meeting, even though he wouldn't make the conversation public. The Blue Jackets are willing to trade their No.8 overall pick in the draft for a player who can give them immediate help. They're also expected to be active in free agency, which begins on July1.

"I know the potential here. I know what it can be like with a successful team," said Umberger, who used to attend Blue Jackets games while he was at Ohio State (2000-03). "That's what excites me as much as anything. I love this city and I love living here. I want to see our team do well."
http://www.bluejacketsxtra.com/live/con ... ml?sid=101" onclick="window.open(this.href);return false;

Hmm, takže očakávam výmenu, otázka znie, kde? Ak chcú trejdovať náš prvý pick, usí to byť za kvalitného hráča a nie nejaký priemer, len aby ukázali aktivitu. Siahla by som do obrany. Snáď by sme mohli získať Burnsa, prípadne Sutera. Ak by bolo treba, mohli by sme pridať buď Brassarda, alebo Voráčka. Keďže máme v zálohe Johansena, ktorý hrá v junioroch perfektne a do AHL ísť nemôze, plus Voráček je Howsonov výber, vidím to na Brassarda. nadôvažok, Umberger či Filatov môźu hrať na poste centra, to by ale bolo len v prípade, ak by bol menený Pahlsson, čo, ak bude menený Brass, nebude. Skôr to vidím na Huseliusa. A keďźe Ryana pokladám za kvalitnejšieho hráča ako je Skinner, v útoku s Nashom a Umbergerom by mohol dobre fungovať.

takže útoky by mohli vyzerať následovne /vek - hráči na začiatku sezóny/:

Umberger--Johansen--Nash 29--19--27 /Nash s Umbergerom majú skvelú chémiu/
Filatov--Vermette--Voráček 21--29--22 /podobne, tento útok má výbornú chémiu/
Calvert--Pahlsson--Upshall 21--33--28 /všetko superrýchli hráči, Calvert s Upshallom dokáźu skórovať, takže by sme mali tri skórujúce útoky, ako si to Arniel praje/
Murray--MacKenzie--Boll[/i] 29--30--25 /klasická checking line/
Dorsett 24

Methot, Burns 26, 27 /Methota s Burnsom skúšali spárovať spolu už v repre, nakoniec dostal prednosť Phaneuf, ale klapať by to mohlo, takto by sa Marc mohol sústrediť na defenzívu, v ktorej je silný/
Ťjutin, Savard 28,21 /Savard je pravák, hrá na pravej, je to už teraz spoľahlivý obranca, s Ťjutinom by mu to mohlo klapať/
Russell, Clitsome 24,27 /zohratá dvojička z minulej sezóny/
Lepisto 27

Vokoun 35
Mason 23

je mi jasné, že Johansen v prvom útoku by bol superrisk, ale dôležitejšia je dobrá obrana a najmä brankár, Mason bol našóu slabinou, preto, ak mám byť realista, vidím to na niekoho z dvojice Vokoun/Varlamov, Caps majú troch dobrých brankárov, na druhej strane, Tomáš je skúsený, taký učiteľ by Stevemu len a len prospel. Plus hráči by sa cítili isto. Nadôvažok, o také dva roky by Steve mohol byť plohodnotná jednotka. V obrane by Burns zlepšil našu rozohrávku, vďaka čomu by sa útočníci viac presadzovali. Čo sa týka Kubalíka a Majorova, Tomáša by som nechala hrať zo začiatku na farme, Maxa...? Neviem, naozaj neviem. Mám ho veľmi rada, radšej ako Fillyho, ale je otázne, ći by sa dostal do zostavy, tu bude asi riešením trejd.
No ono to jak si vypsala nevypadá vůbec zle, ale skutečnost je mnohdy jiná a hlavně já bych rád o trochu ráznější změny.
Každopádně jsem na léto dost zvědavý. Ostatně jako na každé a potom vždy nic. :) No, uvidíme, uvidíme. Nebudu spekulovat a hlavně nějaké řeči a prohlášení mi už nic neříkají. Dokud nebude nic potvrzené tak ničemu nevěřím.
Ono asi netreba rázne výmeny. Niekorí hráći si mysleli, źe pod Arnielom asi netrba mať takú kondičku ako pod Hitchom, prípadne zlyhali psychicky. Ak sa toto napraví o budúcnosť sa nebojím. Ak nezoźenieme kvaitného defenzívneho obrancu ku ktorému môžeme postaviť Mooreho a ktorý by hasil jeho chyby, tak sa Howson bude snažiť získať ofenzívneho obrancu, ktorý by zrýchlil našu rozohrávku. Okrem toho, v prvej polke sezóny hral Commodore, ktorý našu obranu spomaľoval a zapríčinil dosť gólov. Taktiež pochybujem, źe bude podpísaný Hejda, ďalší obranca, ktorému to nešlo /Jan sa zhorśil odvtedy, ako sa v minulej sezóne zranil, odvtedy to nie je ono/. Plus Methot získa skúsenosti na MS, kde zatiaľ dokazuje, že stačí korčuliarsky aj na obratnejších hráčov. Viď zápas proti Bielorusku. Skrátka, ak Howson získa kvalitného obrancu, o obranu tento rok obavy nemám. Tým pádom sa zlepší aj útok, keďźe či už jeden z dvojice Moore/Savard /pri zisku defenzívneho obrancu/, prípadne ofenzívny obranca zlepší našu rozohrávku. Nesmieme zabúdať, že Russell s Ťjutinom ju tiež nemajú zlú, podobne tak Lepisto. No a samozrejme brankár. Mimochodom, ja verím, že ak by Commodore odišiel skôr, tá decembrovo-januárová kríza by nemusela nastať a v PO sme mohli hrať. Však práve príchod Clitsoma z farmy a vyšachovanie Commieho nás priblížil bojom o PO.

Ak by bol menený Kubo Voráček, útoky by mohli byť:

Umberger--Brassard--Nash /chémia/
Calvert--Vermette--Kubalík /chémia/
Filatov--Johansen--Upshall /chémia/
Murray--MacKenzie--Boll /rýchla a dôrazná checking line/
Dorsett

EDIT:

a ak by sa nám podarilo udrźať Voráćka /ideálne/ a získať kvalitného UFA do obrany, lajny by mohli byť:

Umberger--Brassard--Nash
Filatov--Vermette--Voráček
Calvert--Johansen--Usphall
Murray--MacKenzie--Boll
Dorsett

Kubalík by začal v AHL.

Vopred upozorňujem, že rátam so 100% formou hráčov v kempe.
http://hokej.idnes.cz/on-line-rozhovor- ... =HITCHCOCK" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyby se mt chtěla na něco zeptat, případně vynadat. :D
dejf píše:http://hokej.idnes.cz/on-line-rozhovor- ... =HITCHCOCK
Môže osobne v piatok. :wink2:
dejf píše:http://hokej.idnes.cz/on-line-rozhovor- ... =HITCHCOCK
Dík dejf... ;)

Getzo, to je ešte otázne, Julka včera ochorela, mala teplotu /až 5 hodín, potom sa vyzdravela a bola fit/. Takže ak nebude termoregulácia blbnúť /čo bol dôvod teploty/ ideme... :yes: Ale akosi si to neviem predstaviť z mojou angličtinou a trémou, len aby som sa nebola schopná spýtť len : Can you speak English? :D
Do you, can you/lepšie could you/ hovoríme známej/neznámej osobe ako výzvu na zmenu jazyka konverzácie. :D Ale neboj, ty to zvládneš. Akurát mi sem napíš dokedy sa v KE mienite zdržať, či idete aj na nejaký zápas, kedy asi do KE dorazíte atp. nech ti viem poradiť s tvojim "problémom". Inak ja som bol včera úspešný, dokonca som Ricka s kamarátom fotil, ale na podpis nebol čas. Ešte sa chystám, takže uvidíme.
V angličtine pre samoukov je v takýchto prípadoch Can you, pre mňa to tak či tak bude zmena jazyka. :D No, moźno by som sa ho ešte mohla spýtať Where do you live a hneď za neho aj odpovedať: Mr. Novák lives in Prague. :D

chceme vyraziť okolo 6:30 z domu, cesta z Martina trvá okolo 4 hodín, takže by sme mali do Košíc doraziť okolo 10:30, plus/mínus. Kosťa si dal do navigátora cestu do Optimy, kde auto odparkujeme, a mne prefotené mapy diaľnic okolo Košíc, kde nemáme zabudnúť odbočiť :D To keby navigácia začala blbnúť... :D pamätám si, ako sme krúžili po diaľničnom obchvate za Žilinou, smerom na Terchovú... :rofl:.. keby dal na moju radu, nekrúźime... :D
Dawe sa hádam nenahnevá keď to tu trošku zaspamujeme.

Máte lístok na zápas? Ak áno, platí vám aj ako lístok na MHD. K Optime musíte trafiť, to sa hádam ani nedá netrafiť. Keď vchádzate od Prešova stále len po obchvate po hlavnej až ju uvidíte napravo a zabočíte k parkovisku (odporúčam malú nenápadnú odbočku). Potom nasadnúť na linku č.10 (harmonika, nízkopodlažný) a zviesť sa až dole do mesta (ona to berie trochu oblúkom, netreba sa báť že vás vezie preč z mesta :D ), vystúpiť si na zastávke Dom Umenia a ste pod halou. Ďalšia zastávka je Námestie osloboditeľov, ak vystúpite až na nej, hneď oproti je Hilton a teda i začiatok Hlavnej ulice. Ja v meste budem asi až poobede, možno skôr, možno neskôr. Ak by bola nejaká dodatočná otázka ohľadom parkovania v centre, presunu atp. posielam ti v PMke na seba mobil, stačí zavolať. Ak nie som za volantom (teda, aj ak som ale neni dookola žáden policajt :D ), tak zdvihnem, prípadne spätne prezvoním/zavolám ak si všimnem neprijatý hovor.

Pekný výlet prajem. Oplatí sa. A malá nech je zdravá.
Lístok na zápas nemáme, ani som sa naň nechystala, ja to beriem najmä ako pekný výlet, Kośice a tak. ;) Ale ak sa podarí, tak nebudem proti, źe áno. ;)
Fotky z Košíc ;) zadarilo sa chytiť Arnyho, Hitcha a Nashera :yes: Methot letel do autobusu, na Vermetteho sa mi čakať nechcelo /nie som fanatik, aby som tam tvrdla dve hodiny/, tešila som sa, že si pozriem Košice /na čo som sa v skutočnosti najviac tešila/, bohužiaľ sme toho moc nestihli, takže v lete sa návšteva opakuje, tentoraz si Košice naozaj užijeme :yes:. Pre cepiho, Walta a ďalších Kośičanov, bývate v nádhernom meste. :yes: O ďalších som nemala záujem, ale aspoň som pofotila známeho s Montoyom, Brownom ,Kreiderom a ešte niekým /neviem, kto to bol, Getzo nás vyviedol z omylu, źe to bol Shatterink/. ;) Dítko sa tiež mohlo lepšie tváriť... :D No, už sa nemohlo dočkať vlajky a trúbky.

Musím povedať, źe Arniel je veľmi milý, podobne Hitch, bola som šokovaná, keď sa ON MNE poďakoval. Nebola som mocna slova. Rick bol tiež ochotný, ale najpodarenenší bol Rickov otec... :D Akonáhle videl dres Blue jackets, okamžite sa pristavil, neskôr si z Julkou tľapol. :)

Mimochodom, od toho chalana máš Getzo fotku Nasha, dostala som ich grátis, len podpis. Podobne ako Dawe. ;)

Přílohy

máš krásnu dcérku, škoda že sme sa dnes nestretli, brázdil som mestom s manželkou od obeda, s Getzom sme sa nakoniec stretli až večer na zápase, rovnako tak s cepikom.
Svitova asi do tímu nedostaneme, ale Arťjuchina by sme mohli podpísať, spolu s Bollom by to parádne tvrdili, ak by sa na centra zohnal podobný tip hráća, súperi by sa triasli :yes:

EDIT: Teraz kukám Konpka je UFA, takže útok Arťuchin--Konpka--Boll :D
Boughner Steps Down
After less than one year on the job, Blue Jackets assistant coach Bob Boughner has resigned, citing a desire to return to running his junior club -- the Windsor Spitfires -- in Windsor, Ontario.

Messages left on Boughner's cell phone by The Dispatch were not immediately returned.

More to follow.
Neviem, PP sme nemali extra, ibaže to sme nemali ani v sezóne, kedy sme hrali Po a v druhej sme sa zlepšili. Ak sa ale Bob mienil venovať aj juniorskému tímu, je to takto lepšie, predsa, lepšie je, keď máme niekoho, kto sa 100% bude venovať Columbusu. Podobný prípad je aj Dave Rook, ktorý sa viac venoval Ohio Buckeye neź Masonovi. Pre Steveho potrebujeme niekoho, kto s ním bude plnohodnotne pracovať.

EDIT: koho na Boughnerove miest, s tým by som si hlavu nelámala, na fórach je trénerov kopec, źe áno :D :sarcasm:
mt-svk píše:Svitova asi do tímu nedostaneme, ale Arťjuchina by sme mohli podpísať, spolu s Bollom by to parádne tvrdili, ak by sa na centra zohnal podobný tip hráća, súperi by sa triasli :yes:

EDIT: Teraz kukám Konpka je UFA, takže útok Arťuchin--Konpka--Boll :D
Zenona Konopku chceme my :!: :beee:
Pochybujem, źe po ńom pôjdeme, Howson to jasne povedal, treba zlepši´t obranu a na to sa bude sústreďovať. A má recht, síce celkovo to hrôza nebola, ale niekedy hrubky jednotlivcov zapríčinili hlúpy gól, namä v časti sezóny, kde za nás hrali Commodore s Klesom, najmä Commodore hviezdil. Plus obrancovia nemali dobrú rozohrávku na útočníkov /Ťjutin v druhej často sezóny a neskôr Clitsome boli výnimky/, čo bola dosť veľká príčina impotentného útoku. Plus systém nahadzovania a korćuľovania za pukom, ktorý hrali niektorí hráći v druhom či prvom útoku ako Vermettte, Calvert, Upshall a najmä Umberger. Takto sa proti súperom s pohyblivou obranou nepresadíme. Preto by som Umbyho dala k dvom technickým hráčom, kde by pred bránkou tvrdil muziku. No a Matta do tretieho útoku, alebo, v prípade trejdu Voráćka, do druhého útoku k Vermettemu a Kubalíkovi. I keď je otázne, ktorý v poradí by bol dotyčný útok. ;) , skôr taktiež tretí :D
Ak by sa Thrashers presťahovali, je veľká možnosť, že by sme mohli zíksať výmenou za Voráćka Bogosiana. Zach je pravák, hrá na pravej strane, plus má veľký potenciál. Je RFA a je otázne, či by chcel ísť do Winnipegu, plus údajne mu to v Atlante neklape. Kubo Voráček je taktiež RFA, podpísať by ale asi podpísal, predsa, hrá tam jeho kamarát Ondra Pavelec. Plus by sme prihodili Russella. Krisa by sme mohli kľudne obetovať, na farme čakajú na svoju príležitosť Goloubef, Moore a Savard, o v trejde získanom Bogovi ani nevraviac. No a Bogovi u nás v systéme pôsobí brat Aaron. :yes:
mt-svk píše:Ak by sa Thrashers presťahovali, je veľká možnosť, že by sme mohli zíksať výmenou za Voráćka Bogosiana.
prosím?

Výpredaj klubu je aj tak nereálny už len z toho dôvodu, že by majiteľ získal tím cez offseason. A ak by sme aj ešte jeden rok hrali v Atlante, resp. lepšie povedané, hrali pod hlavičkou majiteľov z Atlatna Spirit Group, tak aj tak je rozpredávanie nereálne kvôli cap flooru.
ThrashersFan píše:
mt-svk píše:Ak by sa Thrashers presťahovali, je veľká možnosť, že by sme mohli zíksať výmenou za Voráćka Bogosiana.
prosím?

Výpredaj klubu je aj tak nereálny už len z toho dôvodu, že by majiteľ získal tím cez offseason. A ak by sme aj ešte jeden rok hrali v Atlante, resp. lepšie povedané, hrali pod hlavičkou majiteľov z Atlatna Spirit Group, tak aj tak je sťahovanie nereálne kvôli cap flooru.
To je síce pekné, ale Bogosian je RFA a nemusí chcieť podpísať. Takže kedy a ako bude/nebude klub presťanovaný v tom nehrá źiadnu úlohu.
A prečo by nechcel podpísať? Takíto RFAci, ktorí odmietajú hrať za klub, hoci odohrali za nich totálne ho*no, sú skutočne "obľúbení". Sám by sa tak odpísal.
To ale Boga zaujímať nemusí. Plus sa spomínalo, źe má Bogo akési nezhody, len neviem či s trénerom, alebo GM. No, mylsím si, źe s veľkou pravdepodobnosťou bude trejdovaný a toto by bola dobrá ponuka.
Bogosian je flákač, keď mu hrozil trejd do Montrealu tak hral najlepší hokej kariéry, po TDL zase padol. Skôr mne to pripadalo akoby nechcel odísť. A áno, mal nezhody s Torchettim, čo ej associate coach. Nuž, ale nech sa nečuduije. Myslel si, že za to, že je Top 3 pick draftu, tak bude okamžite v prvom páre? Dvojica Enström - Byfuglien však bola veľmi dobrá a ničiť ju by bola samovražda.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS