"I want to be part of the reason why this organization started winning, too," Umberger said. "It's like when (Rick) Nash signed his extension (in July 2009), the goal was to let people know that this is where he wants to be and where he wants to win. I feel that way about it, too."
Umberger said he was inspired by what he heard from Howson and Arniel at the end-of-season meeting, even though he wouldn't make the conversation public. The Blue Jackets are willing to trade their No.8 overall pick in the draft for a player who can give them immediate help. They're also expected to be active in free agency, which begins on July1.
"I know the potential here. I know what it can be like with a successful team," said Umberger, who used to attend Blue Jackets games while he was at Ohio State (2000-03). "That's what excites me as much as anything. I love this city and I love living here. I want to see our team do well."
http://www.bluejacketsxtra.com/live/con ... ml?sid=101" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, takže očakávam výmenu, otázka znie, kde? Ak chcú trejdovať náš prvý pick, usí to byť za kvalitného hráča a nie nejaký priemer, len aby ukázali aktivitu. Siahla by som do obrany. Snáď by sme mohli získať Burnsa, prípadne Sutera. Ak by bolo treba, mohli by sme pridať buď Brassarda, alebo Voráčka. Keďže máme v zálohe Johansena, ktorý hrá v junioroch perfektne a do AHL ísť nemôze, plus Voráček je Howsonov výber, vidím to na Brassarda. nadôvažok, Umberger či Filatov môźu hrať na poste centra, to by ale bolo len v prípade, ak by bol menený Pahlsson, čo, ak bude menený Brass, nebude. Skôr to vidím na Huseliusa. A keďźe Ryana pokladám za kvalitnejšieho hráča ako je Skinner, v útoku s Nashom a Umbergerom by mohol dobre fungovať.
takže útoky by mohli vyzerať následovne /vek - hráči na začiatku sezóny/:
Umberger--Johansen--Nash
29--19--27 /Nash s Umbergerom majú skvelú chémiu/
Filatov--Vermette--Voráček
21--29--22 /podobne, tento útok má výbornú chémiu/
Calvert--Pahlsson--Upshall
21--33--28 /všetko superrýchli hráči, Calvert s Upshallom dokáźu skórovať, takže by sme mali tri skórujúce útoky, ako si to Arniel praje/
Murray--MacKenzie--Boll[/i]
29--30--25 /klasická checking line/
Dorsett
24
Methot, Burns
26, 27 /Methota s Burnsom skúšali spárovať spolu už v repre, nakoniec dostal prednosť Phaneuf, ale klapať by to mohlo, takto by sa Marc mohol sústrediť na defenzívu, v ktorej je silný/
Ťjutin, Savard
28,21 /Savard je pravák, hrá na pravej, je to už teraz spoľahlivý obranca, s Ťjutinom by mu to mohlo klapať/
Russell, Clitsome
24,27 /zohratá dvojička z minulej sezóny/
Lepisto
27
Vokoun
35
Mason
23
je mi jasné, že Johansen v prvom útoku by bol superrisk, ale dôležitejšia je dobrá obrana a najmä brankár, Mason bol našóu slabinou, preto, ak mám byť realista, vidím to na niekoho z dvojice Vokoun/Varlamov, Caps majú troch dobrých brankárov, na druhej strane, Tomáš je skúsený, taký učiteľ by Stevemu len a len prospel. Plus hráči by sa cítili isto. Nadôvažok, o také dva roky by Steve mohol byť plohodnotná jednotka. V obrane by Burns zlepšil našu rozohrávku, vďaka čomu by sa útočníci viac presadzovali. Čo sa týka Kubalíka a Majorova, Tomáša by som nechala hrať zo začiatku na farme, Maxa...? Neviem, naozaj neviem. Mám ho veľmi rada, radšej ako Fillyho, ale je otázne, ći by sa dostal do zostavy, tu bude asi riešením trejd.