Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:
megaton píše:ciste teoreticky, kolik by musel byt offer sheet na Saada abyste si nemohli, nebo se nevyplatilo, ho vyrovnat?
co toto?
$5,478,986 to $7,305,316 First-, second-, and third-round pick, pokud by to bylo na horni hranici. byl by na to v Chicagu prostor?
Nemate 3rd round pick
pche! my jich máme. ale nemyslím, že bychom byli jediní kdo o tom uvažuje

former team is entitled to draft pick compensation in the next upcoming draft or drafts based on the averaged yearly salary of the contract. This averaged annual salary is determined by dividing the total compensation by the lesser of the number of years of the Offer Sheet or five years
megaton píše:
AndyF píše:
megaton píše:ciste teoreticky, kolik by musel byt offer sheet na Saada abyste si nemohli, nebo se nevyplatilo, ho vyrovnat?
co toto?
$5,478,986 to $7,305,316 First-, second-, and third-round pick, pokud by to bylo na horni hranici. byl by na to v Chicagu prostor?
Nemate 3rd round pick

former team is entitled to draft pick compensation in the next upcoming draft or drafts based on the averaged yearly salary of the contract. This averaged annual salary is determined by dividing the total compensation by the lesser of the number of years of the Offer Sheet or five years
On taky ale musí ten offer sheer podepsat, a nevím jestli se Saadovi bude chtít z Chicaga pryč, nějaký 4M mu určitě nabídnout můžou taky ...
to je mozny, na druhou stranu tam bude hrat vzdy (a nebo hodne dlouho) druhe housle. Treba by to pro nej byla výzva. Co muze ztratit? Cup uz ma 2x, ted muze dostat treba o 3 mega vic na dalsich 7 let. to je jistota slusnych 21 micu navic. Slovy klasika - Kdo z vas to ma damy a panove?
megaton píše:
AndyF píše:
co toto?
Nemate 3rd round pick

Clubs owing three (3) draft selections in different rounds must have them available in the next draft.

Clubs cannot acquire picks to use as compensation (with the exception being a Club’s own draft selections that are traded and then re-acquired).

2016 NHL Entry Draft - The New Jersey Devils' third-round pick will go to the Pittsburgh Penguins as compensation for New Jersey hiring John Hynes as their head coach on June 2, 2015
AndyF píše:
Clubs owing three (3) draft selections in different rounds must have them available in the next draft.

Clubs cannot acquire picks to use as compensation (with the exception being a Club’s own draft selections that are traded and then re-acquired).

2016 NHL Entry Draft - The New Jersey Devils' third-round pick will go to the Pittsburgh Penguins as compensation for New Jersey hiring John Hynes as their head coach on June 2, 2015

jako dobry, ale o tom to uz od zacatku neni. viz
nemyslím, že bychom byli jediní kdo o tom uvažuje
bylo to spis mysleno na fans/znalce/kohokoli kdo zna chicago, aby napsal co by pro ne byl problem z hlediska cap space budoucnosti, rosteru atd
takze by ta nabidka musela byt opravdu kolem 7 mega a i tak by to mozna dorovnali. Musim rict, ze offer sheet ale ocekavam; a pro Andyho - ne nutně od nás.
Bych chtěl vidět tým, kterej by Saadovi nabídl 7 mega aby riskoval, že to pak Hawks nedorovnaj... 6 mega je strop :bee:
Leo píše:Bych chtěl vidět tým, kterej by Saadovi nabídl 7 mega aby riskoval, že to pak Hawks nedorovnaj... 6 mega je strop :bee:
Tak nabidku delaj prece s tim, ze doufaj ze to nedorovnaj, jakej by to jinak melo vyznam? Jedno mega uz neni takovej rozdil a tymy co jsou v prestavbe, maji prostor a i relne penize si to dovolit muzou. Saadovi je teprve 22 a urcite stoji za prvni tri kola.
Saad a 7mega :hroza: :jn: nedokazu si predstavit ze by bral podobne jako Toews ci KAne....takovy 4-6max strop bych to videl..pokud mnu pujde o prachy tak pujde na trh,kdyz ne tak prijme 5,25 od CHI :wave:
TAKWALK píše:Saad a 7mega :hroza: :jn: nedokazu si predstavit ze by bral podobne jako Toews ci KAne....takovy 4-6max strop bych to videl..pokud mnu pujde o prachy tak pujde na trh,kdyz ne tak prijme 5,25 od CHI :wave:
neboj sa nebude brat podobne ako Kane a Toews
Ak má rozum, tak ostane v CHI aj za tych 4-5M a získa minimálne ešte jeden prsten.
naopak, uz ma dva a moze sa na to vysrat a ist si po prachy
Hawks su v luxusnej pozicii – hraci do toho timu sami chcu ist s (realnou) vidinou SC a vela z nich je ochotnych obetovat aj nejake tie $ a hrat v chicagu za menej ako by mohli dostat inde. A ak aj niekedy nejakeho mladsieho hraca neudrzia (ak bude chciet prilis vela $), dieru po nom z vyssie spomenuteho dovodu bez problemov zaplataju UFA hracmi. Ucebnicovym prikladom je tento rok panarin a mozno este aj rielly – a to este hlavna UFA sezona ani nezacala.
Ostatne timy mozu akurat tak zavidiet
Súhlas s Petrikom, už som to písal, keď podpísal Panarin. Bude hrať za čiastku okolo 800k, ak sa chytí, ďalšia z výhier Chicaga. Teravainen odohral výborné PO, ide mu ELC, Sharpa môžu vymeniť, Versteega tiež, i keď o neho bude sotva veľký záujem. Vermette bol nakoniec platný, ale myslím si, že odíde, Richards asi tiež, Oduya a Rozsíval takisto. UFA hráči, ako hovorí Petrik, prijmu nižšie čiastky, Hawks sú v ére Red Wings na prelome storočí, kedy aj k nám chodili hráči za facku, lebo videli veľkú šancu uspieť. Ja osobne by som si tiež radšej vybral za menšie peniaze veľký tím ako nejakú Floridu, Edmonton či Arizonu len preto, že mi ponúkajú veľa doláčov :) Nič proti spomínaným tímom nemám :wink2:
a to este netreba zabudat na Bickella ktoreho sa isto budu chciet zbavit
Anty píše:a to este netreba zabudat na Bickella ktoreho sa isto budu chciet zbavit
Po něm teda až taková poptávka nebude s tím jeho cap hitem a tím, jak nemastně hraje v ZČ. Jedině že by si ty prachy Chicago s někým rozdělilo.
Takže Hawks v ťažkej situácii chcú za Sharpa balík. :lol2:

Kto prvý napodobí Sharks (Hjalmarsson - Niemi) a offersheetne Saada, aby dostali bargain?
Obrázek

:lol2: v 1970-tom točili Jastrabi reklamu...
http://chicago.cbslocal.com/2015/06/29/ ... -expected/" onclick="window.open(this.href);return false;

:hmm:
Nechcem byť zlým prorokom, ale mne to smrdí offersheetom zo strany Penguins, a skončí doma.

V podstate by som si to aj prial. :oops: Nechcem, aby ma niekto chápal zle, že ma teší posilnenie konkurencie, ale ja sa na také veci nehrám. Crosby by konečne dostal poriadne krídlo a typologicky také, ktoré mu najviac sedelo - teda Hossov/Bergeronov clon (MSJ 2005 a Pens 2007/2008).

:ninja:
No jako nabizet 2x2,8 je spatnej vtip.

Pokud ho nepodpisou do zitra, tak si vse velmi zkomplikuji. Az Saad uvidi Frolika za 5-6 mega, kolik bude chtit on?
Getzo5 píše:Nechcem byť zlým prorokom, ale mne to smrdí offersheetom zo strany Penguins, a skončí doma.
Já tuším, že to zkusíme i my. LW do top 6 je třeba a Murray si uvolnil docela dost cap space. Jediná překážka je, ž on nerad dává první kola draftu.
EDIT:
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS